Vego med 5 ingredienser : snabbt och enkelt för hela familjen
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 125 sidor.
Nära nyskick.
"Vego med 5 ingredienser: snabbt och enkelt för hela familjen" är en kokbok med fokus på vegetariska recept som är lätta att tillaga med få ingredienser. Jag hyllar boken för sina geniala kombinationer och att den gör det enkelt att laga god och smakrik vegetarisk mat. Jag uppskattar att recepten är snabba och passar bra för stressiga vardagar, men också att de är tillräckligt inspirerande för att användas även på helgen.
Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789155269555
- Titel
- Vego med 5 ingredienser : snabbt och enkelt för hela familjen
- Författare
- Zihammou, Maria
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God och smakrik, lättlagad vegomat som gör alla glada! Här finns rätter som med få ingredienser blir något alldeles extra. Grön snabbmat lagad från grunden, enkelt och lätt men så långt från trista halvfabrikat som det går att komma. Matinspiratören Maria Zihammou bjuder på geniala kombinationer och skapar härliga rätter med bara fem ingredienser. Hon kan som ingen annan kombinera smaker och lyfta råvarorna.Med grönsaker i säsong och smarta tips som gör matlagningen smidigare blir det lättare än någonsin att snabbt få fram en riktigt god middag. Här finns alla tips för den som gärna vill äta mer grönt och få in mer matglädje i livet.Värmande soppa med bönor och svartkål, pizza med grönkål, hasselnötter och brynt smör, marockansk filodegspaj, rödbetsmackor med getost och asiatisk inspiration med nudlar och brysselkål som rostats i panna är bara några av alla inbjudande recept.Maria Zihammou bjuder på underbar vegomat som garanterar att ingen kommer på tanken att sakna köttet. Hennes mat har influenser från resor och från hennes mångkulturella bakgrund. En marockansk pappa, en norsk mormor som var kalaskokerska och en mamma som älskar allt från Frankrike har gett Maria en unik bredd i sitt matkunnande. Hennes inspirerande matglädje gör ständigt succé.
