-
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 2002. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inbunden i förlagets pappband med skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840359
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 417 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 42:a årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny upplaga i serien med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat.
"Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek", Svensk Hotellrevy.
Sten Broman, tillsammans med Fritiof Nilsson Piraten en av Gastronomiska Akademiens grundare, skulle fyllt 100 år i år, och hans bidrag är en tidigare publicerad fresk över en dråplig och kulinarisk rundresa bland gästgiverier och hotell i Skåne.
Ur innehållet i årets utgåva:
Smokerings. Notiser om rökning av fisk och kött, Nils-Arvid Bringéus
Det helande vattnet, från kurort till mineralvatten, dr Per Ove Lind
Så upptäcktes corn flakes, Stephan Rössner
Punschens historia, Jan-Öjvind Swahn
Remouladens vandringar, Jörgen Fakstorp
Kulinarisk rundresa, Sten Broman
Prisma 9151840359 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Gåvotillskrift på försättsbladet, verkar oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840359
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 417 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 42:a årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny upplaga i serien med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat.
"Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek", Svensk Hotellrevy.
Sten Broman, tillsammans med Fritiof Nilsson Piraten en av Gastronomiska Akademiens grundare, skulle fyllt 100 år i år, och hans bidrag är en tidigare publicerad fresk över en dråplig och kulinarisk rundresa bland gästgiverier och hotell i Skåne.
Ur innehållet i årets utgåva:
Smokerings. Notiser om rökning av fisk och kött, Nils-Arvid Bringéus
Det helande vattnet, från kurort till mineralvatten, dr Per Ove Lind
Så upptäcktes corn flakes, Stephan Rössner
Punschens historia, Jan-Öjvind Swahn
Remouladens vandringar, Jörgen Fakstorp
Kulinarisk rundresa, Sten Broman
Prisma 1 9151840359 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. OO
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840359
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 417 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 42:a årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny upplaga i serien med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat.
"Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek", Svensk Hotellrevy.
Sten Broman, tillsammans med Fritiof Nilsson Piraten en av Gastronomiska Akademiens grundare, skulle fyllt 100 år i år, och hans bidrag är en tidigare publicerad fresk över en dråplig och kulinarisk rundresa bland gästgiverier och hotell i Skåne.
Ur innehållet i årets utgåva:
Smokerings. Notiser om rökning av fisk och kött, Nils-Arvid Bringéus
Det helande vattnet, från kurort till mineralvatten, dr Per Ove Lind
Så upptäcktes corn flakes, Stephan Rössner
Punschens historia, Jan-Öjvind Swahn
Remouladens vandringar, Jörgen Fakstorp
Kulinarisk rundresa, Sten Broman
Prisma 1 9151840359 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 160 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840352
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 417 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 42:a årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny upplaga i serien med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat.
"Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek", Svensk Hotellrevy.
Sten Broman, tillsammans med Fritiof Nilsson Piraten en av Gastronomiska Akademiens grundare, skulle fyllt 100 år i år, och hans bidrag är en tidigare publicerad fresk över en dråplig och kulinarisk rundresa bland gästgiverier och hotell i Skåne.
Ur innehållet i årets utgåva:
Smokerings. Notiser om rökning av fisk och kött, Nils-Arvid Bringéus
Det helande vattnet, från kurort till mineralvatten, dr Per Ove Lind
Så upptäcktes corn flakes, Stephan Rössner
Punschens historia, Jan-Öjvind Swahn
Remouladens vandringar, Jörgen Fakstorp
Kulinarisk rundresa, Sten Broman
Prisma 1 9789151840352 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vacker. Oläst. Bland författarna: Anna Bergenström, Stephan Rössner, Jan Öjvind Swahn, Nenne Wåhlander.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840359
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 417 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 42:a årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny upplaga i serien med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat.
"Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek", Svensk Hotellrevy.
Sten Broman, tillsammans med Fritiof Nilsson Piraten en av Gastronomiska Akademiens grundare, skulle fyllt 100 år i år, och hans bidrag är en tidigare publicerad fresk över en dråplig och kulinarisk rundresa bland gästgiverier och hotell i Skåne.
Ur innehållet i årets utgåva:
Smokerings. Notiser om rökning av fisk och kött, Nils-Arvid Bringéus
Det helande vattnet, från kurort till mineralvatten, dr Per Ove Lind
Så upptäcktes corn flakes, Stephan Rössner
Punschens historia, Jan-Öjvind Swahn
Remouladens vandringar, Jörgen Fakstorp
Kulinarisk rundresa, Sten Broman
Prisma 1 9151840359
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn