-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153424689
- Titel
- Italienska bufféer
- Författare
- Marco Baudone - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 657 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den italienska maten ökar hela tiden i popularitet. Den passar vår tid där vi stressar och springer genom livet och inte tycker oss ha tid till matlagning. Den italienska maten går ofta snabbt. Men italienaren skulle aldrig gå med på att det inte finns tid för mat. Mat är en av hörnpelarna i den mänskliga existensen det är inget man slarvar med, annat än möjligen frukosten. Lunchen får gärna ta några timmar.
Mat är ju så mycket mer än intagande av näring. Det är att njuta, känna och uppleva, och inte minst är det ett fantastiskt bra sätt att mötas och umgås. Den italienska matens enkelhet lockar. Det är till synes bara några ingredienser, ofta ganska få, som blandas ihop. Sedan är det klart!
Den italienska maten är som bäst i smårätterna, förrätterna antipasti- och rätten därpå primi där pasta, risotto och soppa dukas fram. Paletten med efterrätter dolci- brukar vara ganska begränsad men gör sällan någon besviken man vet vad som fungerar. I Italien har man självförtroende nog att servera färsk frukt som dessert. Så att göra en bok med italienska bufféer är egentligen självklart. Bjud helt enkelt på det bästa och låt var och en välja själv!
Marco Baudone har varit kock i Italien, Frankrike och Sverige bland annat på Operakällaren i Stockholm i fem år. Marcos favoritrecept presenteras med Stefan Anderssons läckra bilder och Tomas Tengbys reflektioner kring den italienska maten.
Ica Bokförlag 1 9153424689 -
Antipasti & stutzzichini : lättlagat hemma
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 64 sidor.
Mycket gott skick. Främre pärmens nedre högra hörn stött.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153427483
- Titel
- Antipasti & stutzzichini : lättlagat hemma
- Författare
- Marco Baudone - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mot slutet av arbetsdagen, eller efter slinker italienaren in på en bar och beställer en aperitivo, en drink eller ett glas vin och så något gott att mumsa på, en stuzzichini, tillsammans blir det en avrundning på arbetsdagen, en start på kvällen, ett sätt att varva ner och göra sig redo för den njutning och samvaro som middagen kommer att på senare.
Stuzzichini är italienska för aptitretare. Antipasti betyder ordagrant förrätt. Det här är en bok om det lilla goda med inspiration från de italienska köken. Grillat bröd med tomat och mozzarella , parmaskinkrulle fylld med färskost, fyllda musslor, kronäriskockor som i Rom, fylld minitoast med rosa sås, marulkscarpaccio, marinerad parmesanost och många andra aptitretande små rätter.
Marco Baudone är född 1973 i Olofström i Blekinge: mamma Maj-Britt kommer från Sverige och pappa Giorgio från Italien. Marco började att jobba i restaurangvärlden redan som 14-åring. Han har skolat sig runt om i Italien, Paris och Stockholm. Under 5 år arbetade Marco på Operakällaren och driver idag med framgång Locanda i Stockholm.
Ica Bokförlag 1 9789153427483 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153424689
- Titel
- Italienska bufféer
- Författare
- Marco Baudone - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 657 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den italienska maten ökar hela tiden i popularitet. Den passar vår tid där vi stressar och springer genom livet och inte tycker oss ha tid till matlagning. Den italienska maten går ofta snabbt. Men italienaren skulle aldrig gå med på att det inte finns tid för mat. Mat är en av hörnpelarna i den mänskliga existensen det är inget man slarvar med, annat än möjligen frukosten. Lunchen får gärna ta några timmar.
Mat är ju så mycket mer än intagande av näring. Det är att njuta, känna och uppleva, och inte minst är det ett fantastiskt bra sätt att mötas och umgås. Den italienska matens enkelhet lockar. Det är till synes bara några ingredienser, ofta ganska få, som blandas ihop. Sedan är det klart!
Den italienska maten är som bäst i smårätterna, förrätterna antipasti- och rätten därpå primi där pasta, risotto och soppa dukas fram. Paletten med efterrätter dolci- brukar vara ganska begränsad men gör sällan någon besviken man vet vad som fungerar. I Italien har man självförtroende nog att servera färsk frukt som dessert. Så att göra en bok med italienska bufféer är egentligen självklart. Bjud helt enkelt på det bästa och låt var och en välja själv!
Marco Baudone har varit kock i Italien, Frankrike och Sverige bland annat på Operakällaren i Stockholm i fem år. Marcos favoritrecept presenteras med Stefan Anderssons läckra bilder och Tomas Tengbys reflektioner kring den italienska maten.
9153424689 -
Antipasti & stutzzichini : lättlagat hemma
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2007. 616 s. Inbunden. 385 gram.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153427483
- Titel
- Antipasti & stutzzichini : lättlagat hemma
- Författare
- Marco Baudone - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mot slutet av arbetsdagen, eller efter slinker italienaren in på en bar och beställer en aperitivo, en drink eller ett glas vin och så något gott att mumsa på, en stuzzichini, tillsammans blir det en avrundning på arbetsdagen, en start på kvällen, ett sätt att varva ner och göra sig redo för den njutning och samvaro som middagen kommer att på senare.
Stuzzichini är italienska för aptitretare. Antipasti betyder ordagrant förrätt. Det här är en bok om det lilla goda med inspiration från de italienska köken. Grillat bröd med tomat och mozzarella , parmaskinkrulle fylld med färskost, fyllda musslor, kronäriskockor som i Rom, fylld minitoast med rosa sås, marulkscarpaccio, marinerad parmesanost och många andra aptitretande små rätter.
Marco Baudone är född 1973 i Olofström i Blekinge: mamma Maj-Britt kommer från Sverige och pappa Giorgio från Italien. Marco började att jobba i restaurangvärlden redan som 14-åring. Han har skolat sig runt om i Italien, Paris och Stockholm. Under 5 år arbetade Marco på Operakällaren och driver idag med framgång Locanda i Stockholm.
9789153427483 -
Medelhavsbufféer
Inbunden bok.
Gott skick. ICA. 2010. 111 s. Ytligt nött på försättsbladet (ca max 2 x 2 cm) upptill höger efter en utradering.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153434115
- Titel
- Medelhavsbufféer
- Författare
- Baudone, Marco
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 279 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 745 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bjud på medelhavsbuffé!
Frankrike, Italien, Spanien, Grekland, Marocko, Turkiet och Libanon - ett åttiotal recept i sju härliga medelhavsbufféer från länderna runt det azurblå havet.
Bjud på en buffé från ett av dessa länder eller komponera din egen genom att plocka lite här och där. Eller använd recepten för att laga en vanlig middag. Recepten är beräknade för 10-15 personer och går att halvera.
Bakom recepten står kocken Marco Baudone, med rötter i såväl Italien som Sverige. Han har arbetat som kock i Italien, Frankrike och Sverige. I dag är han köksmästare och delägare i den franska krogen Brasserie Le Rouge i Stockholm. Detta är hans fjärde kokbok, de tidigare heter Antipasti & stuzzichini, Italienska smakens källa och Italienska bufféer.
9789153434115 -
Italienska bufféer
Flera meny förslag att välja ifrån, enkla och mycket goda recept samt mathistoria. bra skick, frakt tillkommer eller hämtning i Helsingborg( namn i) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Italienska bufféer
Inbunden bok. ICA bokförlag. 1 upplagan. 2004. 94 sid. Inbunden. 28x24cm. 642 gram.
Mycket gott skick. Den italienska maten ökar hela tiden i popularitet. Den passar vår tid där vi stressar och springer genom livet och inte tycker oss ha tid till matlagning. Den italienska maten går ofta snabbt. Men italienaren skulle aldrig gå med på att det inte finns t läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153424689
- Titel
- Italienska bufféer
- Författare
- Marco Baudone - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 657 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den italienska maten ökar hela tiden i popularitet. Den passar vår tid där vi stressar och springer genom livet och inte tycker oss ha tid till matlagning. Den italienska maten går ofta snabbt. Men italienaren skulle aldrig gå med på att det inte finns tid för mat. Mat är en av hörnpelarna i den mänskliga existensen det är inget man slarvar med, annat än möjligen frukosten. Lunchen får gärna ta några timmar.
Mat är ju så mycket mer än intagande av näring. Det är att njuta, känna och uppleva, och inte minst är det ett fantastiskt bra sätt att mötas och umgås. Den italienska matens enkelhet lockar. Det är till synes bara några ingredienser, ofta ganska få, som blandas ihop. Sedan är det klart!
Den italienska maten är som bäst i smårätterna, förrätterna antipasti- och rätten därpå primi där pasta, risotto och soppa dukas fram. Paletten med efterrätter dolci- brukar vara ganska begränsad men gör sällan någon besviken man vet vad som fungerar. I Italien har man självförtroende nog att servera färsk frukt som dessert. Så att göra en bok med italienska bufféer är egentligen självklart. Bjud helt enkelt på det bästa och låt var och en välja själv!
Marco Baudone har varit kock i Italien, Frankrike och Sverige bland annat på Operakällaren i Stockholm i fem år. Marcos favoritrecept presenteras med Stefan Anderssons läckra bilder och Tomas Tengbys reflektioner kring den italienska maten.
9153424689 -
Italienska bufféer
Inbunden bok. Ica Bokförlag. Första utgåvan, tredje tryckningen uppl. 2005. 96 s. Inbunden. 28x24cm. 660 gram.
Nära nyskick. Den italienska maten ökar hela tiden i popularitet. Den passar vår tid där vi stressar och springer genom livet och inte tycker oss ha tid till matlagning. Den italienska maten går ofta snabbt. Men italienaren skulle aldrig gå med på att det inte finns t läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153424689
- Titel
- Italienska bufféer
- Författare
- Marco Baudone - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 657 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den italienska maten ökar hela tiden i popularitet. Den passar vår tid där vi stressar och springer genom livet och inte tycker oss ha tid till matlagning. Den italienska maten går ofta snabbt. Men italienaren skulle aldrig gå med på att det inte finns tid för mat. Mat är en av hörnpelarna i den mänskliga existensen det är inget man slarvar med, annat än möjligen frukosten. Lunchen får gärna ta några timmar.
Mat är ju så mycket mer än intagande av näring. Det är att njuta, känna och uppleva, och inte minst är det ett fantastiskt bra sätt att mötas och umgås. Den italienska matens enkelhet lockar. Det är till synes bara några ingredienser, ofta ganska få, som blandas ihop. Sedan är det klart!
Den italienska maten är som bäst i smårätterna, förrätterna antipasti- och rätten därpå primi där pasta, risotto och soppa dukas fram. Paletten med efterrätter dolci- brukar vara ganska begränsad men gör sällan någon besviken man vet vad som fungerar. I Italien har man självförtroende nog att servera färsk frukt som dessert. Så att göra en bok med italienska bufféer är egentligen självklart. Bjud helt enkelt på det bästa och låt var och en välja själv!
Marco Baudone har varit kock i Italien, Frankrike och Sverige bland annat på Operakällaren i Stockholm i fem år. Marcos favoritrecept presenteras med Stefan Anderssons läckra bilder och Tomas Tengbys reflektioner kring den italienska maten.
9153424689 -
Italienska bufféer
Ica, 2008 Inbunden, 88s. 28x24cm, 663g. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket gott skick. Svensk text. ISBN 9789153424680. Beskrivning: Den italienska maten ökar hela tiden i popularitet. Den passar vår tid där vi stressar och spinger genom livet och inte tycker oss ha tid till matlagning. Den italienska maten går ofta snabbt. Men italienaren läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424680
- Titel
- Italienska bufféer
- Författare
- Marco Baudone - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 657 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den italienska maten ökar hela tiden i popularitet. Den passar vår tid där vi stressar och springer genom livet och inte tycker oss ha tid till matlagning. Den italienska maten går ofta snabbt. Men italienaren skulle aldrig gå med på att det inte finns tid för mat. Mat är en av hörnpelarna i den mänskliga existensen det är inget man slarvar med, annat än möjligen frukosten. Lunchen får gärna ta några timmar.
Mat är ju så mycket mer än intagande av näring. Det är att njuta, känna och uppleva, och inte minst är det ett fantastiskt bra sätt att mötas och umgås. Den italienska matens enkelhet lockar. Det är till synes bara några ingredienser, ofta ganska få, som blandas ihop. Sedan är det klart!
Den italienska maten är som bäst i smårätterna, förrätterna antipasti- och rätten därpå primi där pasta, risotto och soppa dukas fram. Paletten med efterrätter dolci- brukar vara ganska begränsad men gör sällan någon besviken man vet vad som fungerar. I Italien har man självförtroende nog att servera färsk frukt som dessert. Så att göra en bok med italienska bufféer är egentligen självklart. Bjud helt enkelt på det bästa och låt var och en välja själv!
Marco Baudone har varit kock i Italien, Frankrike och Sverige bland annat på Operakällaren i Stockholm i fem år. Marcos favoritrecept presenteras med Stefan Anderssons läckra bilder och Tomas Tengbys reflektioner kring den italienska maten.
9789153424680
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn