-
Drömburgare från cowboyburgare till wraps
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2006. 143 s. Förlagsband. 21 x 24cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845791
- Titel
- Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 207 x 232 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sällan eller aldrig har jag blivit så inspirerad och sugen på att 'skrida till verket' som efter att ha läst denna bok. Recepten är helt enkelt fantastiskt läckra, mycket instruktiva och de vackra bilderna ger tydliga ledtrådar för tillagning och presentation", skriver en entusiastisk och matglad lektör.
Hamburgare är lättlagad mat för alla tillfällen: för sommargrillfesten, den snabba vardagsmiddagen med familjen eller festmåltiden. Drömburgare innehåller över 60 snabba och lättlagade recept från hela världen. Recept på klassisk amerikansk burgare blandas med grekisk souvlakiburgare eller pumpa- och couscousburgare från Mellanöstern. Du hittar burgare som drinktilltugg; thaihummer med citrongräs, wraps med pekinganka eller trattoriaburgare.
Inledningsvis berättas om burgarens historia, hur gör man en burgare, och grundläggande tillagningssätt beskrivs. Sedan följer de inspirerande recepten; Klassiskt kött (dvs nöt), Mera kött (dvs lamm, fläsk, kyckling, anka, struts etc), Fisk & skaldjur, Vegetariskt, Alla tillbehör (såser, salsor, röror, sallader, bröd, potatis, grönsaker).
Ett svenskt bidrag är Aquavit-kocken Marcus Samuelssons tonfiskburgare med vitkåls-tsatsiki.
Drömburgare är helt enkelt en lockande kokbok, som med sina nya, spännande och fantasifulla recept förnyar den älskade burgaren!
9789151845791 -
Kött - Från grill till gryta
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2007. Inbunden. Dekorerat kartonnage.
Nära nyskick. Gåvotillskrift. Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. H läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
9789185605057 -
Vegetarmat
Inbunden bok. Teknologisk forlag. 2003.
ISBN 8251205565
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - På norska. Vegetarmat for alle anledninger og til alle er glad i god mat. Uimotståelige gourmet-oppskrifter.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTeknologisk forlag 8251205565 -
Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 144 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845792
- Titel
- Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 207 x 232 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sällan eller aldrig har jag blivit så inspirerad och sugen på att 'skrida till verket' som efter att ha läst denna bok. Recepten är helt enkelt fantastiskt läckra, mycket instruktiva och de vackra bilderna ger tydliga ledtrådar för tillagning och presentation", skriver en entusiastisk och matglad lektör.
Hamburgare är lättlagad mat för alla tillfällen: för sommargrillfesten, den snabba vardagsmiddagen med familjen eller festmåltiden. Drömburgare innehåller över 60 snabba och lättlagade recept från hela världen. Recept på klassisk amerikansk burgare blandas med grekisk souvlakiburgare eller pumpa- och couscousburgare från Mellanöstern. Du hittar burgare som drinktilltugg; thaihummer med citrongräs, wraps med pekinganka eller trattoriaburgare.
Inledningsvis berättas om burgarens historia, hur gör man en burgare, och grundläggande tillagningssätt beskrivs. Sedan följer de inspirerande recepten; Klassiskt kött (dvs nöt), Mera kött (dvs lamm, fläsk, kyckling, anka, struts etc), Fisk & skaldjur, Vegetariskt, Alla tillbehör (såser, salsor, röror, sallader, bröd, potatis, grönsaker).
Ett svenskt bidrag är Aquavit-kocken Marcus Samuelssons tonfiskburgare med vitkåls-tsatsiki.
Drömburgare är helt enkelt en lockande kokbok, som med sina nya, spännande och fantasifulla recept förnyar den älskade burgaren!
Prisma 1 9151845792 -
Galen i grönsaker
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 176 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. J
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116398
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Bokförlaget Forum 9137116398 -
Galen i grönsaker
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 176 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Förlagsband. Rikt färgillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116398
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Bokförlaget Forum 9137116398 -
Galen i grönsaker. Enkla och inspirerande rec...
Forum. 2000. Ill. 176 s. Dek. pbd.
Gott skick. Tejprester på främre försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116396
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
9789137116396 -
Galen i grönsaker. Enkla och inspirerande rec...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a uppl. 2000. 176 s. Inbunden. Fint förlagsband.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Mat, grönsaker, fina grönsaksrecept, förrätter, huvudrätter, sidorätter,,efterrätter, ordlista register,fina foton, , . … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116398
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
9137116398 -
Kött - Från grill till gryta
Nyskick. Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185605050
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
9185605050 -
Galen i grönsaker - enkla och inspirerande re...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 136 s. Inbunden. 26,5x23,5cm. 1020 gram.
Nära nyskick. / Nyskick. (Rum 2).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116398
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
9137116398 -
- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
9789185605057 -
Galen i grönsaker - enkla och inspirerande re...
Forum 2000, 176s, inbunden/färgkartonnage, gott skick/mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Galen i grönsaker. Enkla och inspirerande rec...
Forum, 2000. DEk, pappband med skomsl. Kvarto. 176 sid. Ill.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
GREAT VALUE GOURMET - MEALS AND MENUES FOR 1£...
Ou. 4:o. Pbd. m skomsl. 112 s. Fotoill. Weidenfeld & Nicolson. Italien 1996. Nytt ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn