-
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. b
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Mycket gott skick. Femte tryckningen 2018.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Nyskick. Förlagsny.................// Ny banbrytande forskning pekar på att fibrer och nyttiga bakterier som bland annat finns i kimchi och kombucha
skulle kunna förebygga och reducera stress, ångest och depression och till och med förbättra symptom hos persone läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok.
Gott skick. Bonnier Fakta, 2018. Tredje tryckningen. Förlagets tryckta/dekorerade kartonnageband. Ett litet, tilltryckt märke i nedre delen av frampärmens framkant, och ett i bakpärmens överkant. Bakpärmen med någon enstaka, längre, men helt lätt och ytlig repa. I öv läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 204 sidor.
Nyskick. Övre plan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 204 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om h...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 208 sidor.
Nära nyskick. Soki Choi berättar på ett fascinerande sätt om de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade hjärn-tarm-axeln och hur dina tarmbakterier påverkar din hjärna och psykiska hälsa. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om h...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 208 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725 -
Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om h...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 208 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247725
- Titel
- Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
- Författare
- Choi, Soki
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den verkar kunna påverka din hjärna och psykiska hälsa.Soki ger också tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.”Kimchi och kombucha är en innehållsrik bok med avseende på textmängd och fakta, men skriven på lättillgängligt sätt och kreativt formgiven.”Motzi Eklöf, BTJ nr 20, år 2018"Soki Chois bok ”Kimchi och Kombucha” är en mycket faktaspäckad bok med en imponerande litteraturlista för varje kapitel. Sammanfattningsvis är denna bok mycket läsvärd för ”nördar” gällande livsmedel, medicin, mikrobiologi, samt för veterinärmedicin."Torkel Wadström, Professor emeritus i medicinsk mikrobiologi
Bonnier Fakta 9789174247725
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn