-
Vegetarisk smalmat ( de 175 recept är : Inled...
Inbunden bok. Orsa : Hälsaböcker. 1:a uppl. 1994. 110 sidor.
Mycket gott skick. SE namnen på de 175 recept som finns inom parenteser på titel rutan där uppe! Pytte små slitage på pärms kanter. Bladen med ny skick. Inga anteckningar. Sannolikt oläst. Några illustrerade recept med färg bilder. 20,7 cm x 13,5 cm. 228 gram. Baksides text läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185506613
- Titel
- Vegetarisk smalmat
- Författare
- Anderberg, Maude - Svedberg, Anton
- Förlag
- Orsa : Hälsaböcker
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Orsa : Hälsaböcker 1:a 9789185506613 -
Matbröd : 50 nyttiga alternativ till köttbull...
Inbunden bok. Höganäs] : Titel Förlagsbyrå AB. 2005. 176 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188524294
- Titel
- Matbröd : 50 nyttiga alternativ till köttbullar och makaroner
- Författare
- Löndahl Bechmann, Charlotte - Nordstrand, Lena Maria - Sterner, Åsa - Adell, Johan
- Förlag
- Höganäs] : Titel Förlagsbyrå AB
- Utgivningsår
- 2005
- Språk
- Svenska
Höganäs] : Titel Förlagsbyrå AB 9789188524294 -
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2003. 152 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK
Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424031
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153424031 -
Lindas matbröd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 112 sidor.
Nära nyskick. Presentskick
Lindas bakskolaInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263157
- Titel
- Lindas matbröd
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Linda Andersson driver Sveriges största bakblogg Lindas bakskola – med flera hundratusen besök varje vecka. I den här boken har Linda samlat sina mest älskade och efterfrågade recept, som rågsiktskakor, lingonlimpa, grytbröd, tekakor, fröknäcke, havrerutor, kavring, morotsfrallor – och mycket mer! Recepten är väl beprövade, enkla att följa, många med steg-för-steg-bilder, och ingredienserna är få och okrångliga. Det här är en riktigt pålitlig bakbok med underbart doftande nybakta bröd för alla tillfällen – som också nybörjarbagaren kan lyckas med. Unna dig njutningen med hembakat!
Bokförlaget Semic 9789155263157 -
Matbröd : Ljust, mörkt, hårt, fint, grovt
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151841021
- Titel
- Matbröd : Ljust, mörkt, hårt, fint, grovt
- Författare
- Tulla Grünberger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 737 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En inspirerande bok om matbröd. Varför vi bakar, om mjölsorter, kvarnar, bakugnar, om bagaryrket förr och nu, redskap, proteiner och vitaminer, jäsningsmedel, julbröd och knäckebröd, och om bröd i konsten. Dessutom med mycket kringinformation och historier.
Ca 55 recept på alla upptänkliga sorters bröd, med fantastiska bilder. Här finns recept på ljust vetebröd och bondbröd, mörkt rågbröd, fullkorn, limpor, kuvertbröd, baguette, timjanbröd, bröd med olivolja, hårtbröd, nobisbröd, brioche, åländskt svartbröd och tunnbröd... (Visst blir man sugen!)
Alla bröd är bakade av Tulla hemma i hennes vanliga ugn. Alltså är detta bröd som alla verkligen kan baka hemma.
"Börja baka! Det finns inte något härligare än doften av en nybakad limpa eller ett kryddat rågbröd. Och roligt är det - att knåda degen på bakbordet, att forma den till runda bullar, avlånga limpor eller fyrkantiga formbröd. Att baka är avkoppling - en lisa för själen. När brödet gräddas fylls rummet av en härlig doft. Degen häver sig i ugnen, får en ny och större form och en vacker färg. En vetedeg blir varmt gyllengul, en råglimpa läderbrun och en surdegsbulle kan se ut som svarta natten."
Prisma 1 9789151841021 -
Alla sorters matbröd : från bondbröd till bag...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2015. 109 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262426
- Titel
- Alla sorters matbröd : från bondbröd till bagels
- Författare
- Nilsson Bergström, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 231 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sorters matbröd bjuder på de bästa recepten ur vår svenska matbrödsskatt samt härlig inspiration från andra brödkulturer. Oavsett om du är novis eller bakar ofta finns här något för dig! Lär dig till exempel att grädda gott citronknäcke, göra egna bagels, sätta surdeg och kavla croissanter. Eller vad sägs om snabba ”röra ihop bröd” till frukosten, vedugnsbakat tunnbröd, fransk fougasse, kul bokstavsbröd eller vackert skådebröd till buffén? Recepten är uppdelade efter årstider och de bästa råvarorna för säsongen används gärna i degen – som till exempel ramslökslimpa till våren eller rödbetsknäcke på hösten.Författaren Birgit Nilsson Bergström har bakat så länge hon kan minnas och blir lugn och lycklig när hon sätter händerna i en deg. Idag arbetar hon som projektledare för Hembakningsrådet och frilansande matskribent. Många av recepten är väl beprövade klassiker från Hembakningsrådets digra arkiv och alla är mycket pedagogiska med tydliga instruktioner. Boken är fylld av smarta tips och knep och du får exempelvis lära dig hur du kalljäser samt gör ditt eget bake off bröd.Alla sorters matbröd är en blivande klassiker och till för att användas! Så låt den bli kladdig och skriv noteringar i marginalen, men framförallt – njut av de underbara dofter och smaker som kommer fylla ditt kök!
Bokförlaget Semic 9789155262426 -
Lindas matbröd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 112 sidor.
Mycket gott skick. Skickas spårbart i wellpappkuvert.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263157
- Titel
- Lindas matbröd
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Linda Andersson driver Sveriges största bakblogg Lindas bakskola – med flera hundratusen besök varje vecka. I den här boken har Linda samlat sina mest älskade och efterfrågade recept, som rågsiktskakor, lingonlimpa, grytbröd, tekakor, fröknäcke, havrerutor, kavring, morotsfrallor – och mycket mer! Recepten är väl beprövade, enkla att följa, många med steg-för-steg-bilder, och ingredienserna är få och okrångliga. Det här är en riktigt pålitlig bakbok med underbart doftande nybakta bröd för alla tillfällen – som också nybörjarbagaren kan lyckas med. Unna dig njutningen med hembakat!
Bokförlaget Semic 9789155263157 -
Det goda brödet : [för alla tillfällen : matb...
Inbunden bok. Västerås : ICA-förlaget. 1983. 62 sidor.
Mycket gott skick. Litet märke på ryggen. Ingen ägarskrift eller annat. Portot gäller oavsett hur många böcker ni köper från oss; Anthon klipp & Konsult här på Bokbörsen. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153407591
- Titel
- Det goda brödet : [för alla tillfällen : matbröd, vetebröd, skorpor, mjuka kakor, småkakor, tårtor, hälsobröd mm]
- Författare
- Christer, Ulf
- Förlag
- Västerås : ICA-förlaget
- Språk
- Svenska
Västerås : ICA-förlaget 9789153407591 -
Bröd : brödbak utan krångel - Matbröd, kaffeb...
Häftad bok. Tukan Förlag. 2010. 195 sidor.
Nära nyskick. n oumbärlig handbok för ett lyckat brödbak. Recept och råd för att lyckas med sitt brödbakande. Rikligt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010749
- Titel
- Bröd : brödbak utan krångel - Matbröd, kaffebröd och kakor
- Författare
- johan Åkerberg - Sara Bang-Melchior
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 204 x 277 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 895 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oumbärlig handbok för ett lyckat brödbak!
Hembakade bröd utan krångel. I den här boken finns recept på goda bröd samt handfasta råd hur man lyckas med sitt brödbak. Här samsas surdegar med snabbakade bröd som varken kräver jäst eller jäsning. Här finns också recept på en mängd sorters bröd som passar för livets alla stunder: bröd till middagen, till frukosten, till lägerelden eller picknicken och, naturligtvis, finns här recept på en mängd kaffebröd till kafferepet.
Om du känner dig det minsta osäker inför brödbaket så får du här oumbärliga tips och råd som hjälper dig att komma i gång. Är du redan en van hemmabagare får du i stället många nya recept samt möjlighet att ta din bakkonst till nya höjder.
Med enkla recept som går rakt på sak är det ingen konst att lyckas med brödbaket hemma i köket. I början av boken finns ett kapitel med snabba tips och tumregler för ett lyckat bak. Längst bak i boken finns dessutom ett teknikkapitel för den som vill veta mer. Däremellan samsas brödrecept som kommer att fylla ditt hem med världens mest ljuvliga doft den av hembakat bröd.
Fler böcker i samma serie
Grilla
Choklad
Muffins
Tukan Förlag 9789174010749 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153425281
- Titel
- Baka matbröd
- Författare
- Rasmusson, Birgitta - Lundin, Cecilia - Svensson, Ulf
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka matbröd är en modern och pålitlig bakningsbok om allt slags matbröd. I boken finns recept på alla slags bröd, med olika smaksättningar och former, till exempel rostbröd, lantbröd, grova bröd, valnötsbröd, kavring, limpor, glutenfria bröd, bullar och kuvertbröd. Dagens moderna bröd med inspiration från hela världen har fått stort utrymme. Här finns bland annat olivbröd, focaccia, grissini, papadums, bagels och parmesanmuffins med goda kryddningar.
Boken inleds med faktaavsnitt om jäsmedel, gryner, mjölsorter och felsökningsschema. 30 färgfoton, ca 100 recept.
ICA Provkök gör gedigna och inspirerande kokböcker för alla hushåll. Recepten är alltid tillförlitliga och väl utprovade och maten god och näringsriktig.
Ica Bokförlag 1 9789153425281 -
Alla sorters matbröd : från bondbröd till bag...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 109 sidor.
Nyskick. Helt oanvänt exemplar. Dedication på försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262426
- Titel
- Alla sorters matbröd : från bondbröd till bagels
- Författare
- Nilsson Bergström, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 231 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sorters matbröd bjuder på de bästa recepten ur vår svenska matbrödsskatt samt härlig inspiration från andra brödkulturer. Oavsett om du är novis eller bakar ofta finns här något för dig! Lär dig till exempel att grädda gott citronknäcke, göra egna bagels, sätta surdeg och kavla croissanter. Eller vad sägs om snabba ”röra ihop bröd” till frukosten, vedugnsbakat tunnbröd, fransk fougasse, kul bokstavsbröd eller vackert skådebröd till buffén? Recepten är uppdelade efter årstider och de bästa råvarorna för säsongen används gärna i degen – som till exempel ramslökslimpa till våren eller rödbetsknäcke på hösten.Författaren Birgit Nilsson Bergström har bakat så länge hon kan minnas och blir lugn och lycklig när hon sätter händerna i en deg. Idag arbetar hon som projektledare för Hembakningsrådet och frilansande matskribent. Många av recepten är väl beprövade klassiker från Hembakningsrådets digra arkiv och alla är mycket pedagogiska med tydliga instruktioner. Boken är fylld av smarta tips och knep och du får exempelvis lära dig hur du kalljäser samt gör ditt eget bake off bröd.Alla sorters matbröd är en blivande klassiker och till för att användas! Så låt den bli kladdig och skriv noteringar i marginalen, men framförallt – njut av de underbara dofter och smaker som kommer fylla ditt kök!
Bokförlaget Semic 1 9789155262426 -
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies ”to die for” och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Matbröd : Ljust, mörkt, hårt, fint, grovt
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Några fläckar på utsidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841029
- Titel
- Matbröd : Ljust, mörkt, hårt, fint, grovt
- Författare
- Tulla Grünberger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 737 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En inspirerande bok om matbröd. Varför vi bakar, om mjölsorter, kvarnar, bakugnar, om bagaryrket förr och nu, redskap, proteiner och vitaminer, jäsningsmedel, julbröd och knäckebröd, och om bröd i konsten. Dessutom med mycket kringinformation och historier.
Ca 55 recept på alla upptänkliga sorters bröd, med fantastiska bilder. Här finns recept på ljust vetebröd och bondbröd, mörkt rågbröd, fullkorn, limpor, kuvertbröd, baguette, timjanbröd, bröd med olivolja, hårtbröd, nobisbröd, brioche, åländskt svartbröd och tunnbröd... (Visst blir man sugen!)
Alla bröd är bakade av Tulla hemma i hennes vanliga ugn. Alltså är detta bröd som alla verkligen kan baka hemma.
"Börja baka! Det finns inte något härligare än doften av en nybakad limpa eller ett kryddat rågbröd. Och roligt är det - att knåda degen på bakbordet, att forma den till runda bullar, avlånga limpor eller fyrkantiga formbröd. Att baka är avkoppling - en lisa för själen. När brödet gräddas fylls rummet av en härlig doft. Degen häver sig i ugnen, får en ny och större form och en vacker färg. En vetedeg blir varmt gyllengul, en råglimpa läderbrun och en surdegsbulle kan se ut som svarta natten."
Prisma 1 9151841029 -
Stora bakboken : matbröd, hälsobröd, kex, sko...
Inbunden bok. Västerås : Ica-förl. Första upplagan uppl. 1977. 250 sidor.
Gott skick. Namnad, vågiga sidor, ej kludd eller annat i boken. Märke på baksidan.
Sockerfria recept, utländska bröd och kakor, utförliga recept på nässelbröd, hälsobröd m.m
Se gärna mina övriga annonser med liknande böcker.Samfraktar! … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153404262
- Titel
- Stora bakboken : matbröd, hälsobröd, kex, skorpor, vetebröd, småkakor, mjuka kakor, wienerbröd, rulltårtor, bakelser, tårtor
- Författare
- Olsson, Brita - Östenius, Asta - Paulsen, Anna-Greta
- Förlag
- Västerås : Ica-förl
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica-förl Första upplagan 9153404262 -
Matbröd för bagerier och konditorier , Matbrö...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. En bok för proffs och lärlingar inom bageri konditori.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Alla sorters matbröd : från bondbröd till bag...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 109 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262426
- Titel
- Alla sorters matbröd : från bondbröd till bagels
- Författare
- Nilsson Bergström, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 231 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sorters matbröd bjuder på de bästa recepten ur vår svenska matbrödsskatt samt härlig inspiration från andra brödkulturer. Oavsett om du är novis eller bakar ofta finns här något för dig! Lär dig till exempel att grädda gott citronknäcke, göra egna bagels, sätta surdeg och kavla croissanter. Eller vad sägs om snabba ”röra ihop bröd” till frukosten, vedugnsbakat tunnbröd, fransk fougasse, kul bokstavsbröd eller vackert skådebröd till buffén? Recepten är uppdelade efter årstider och de bästa råvarorna för säsongen används gärna i degen – som till exempel ramslökslimpa till våren eller rödbetsknäcke på hösten.Författaren Birgit Nilsson Bergström har bakat så länge hon kan minnas och blir lugn och lycklig när hon sätter händerna i en deg. Idag arbetar hon som projektledare för Hembakningsrådet och frilansande matskribent. Många av recepten är väl beprövade klassiker från Hembakningsrådets digra arkiv och alla är mycket pedagogiska med tydliga instruktioner. Boken är fylld av smarta tips och knep och du får exempelvis lära dig hur du kalljäser samt gör ditt eget bake off bröd.Alla sorters matbröd är en blivande klassiker och till för att användas! Så låt den bli kladdig och skriv noteringar i marginalen, men framförallt – njut av de underbara dofter och smaker som kommer fylla ditt kök!
Bokförlaget Semic 1 9789155262426 -
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2 uppl. 2003. 152 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 570 g.
Inbundet laminatband, ANDRA reviderade utgåvan, rikt illustrerad med färgfoton av Kent Jardhammar. INNEHÅLL: Förord. Liten glutenfri bakskola. Matbröd. Matbröd i bakmaskin. Knäckebröd och kex. Skorpor. Vetebröd. Småkakor läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153424034
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Ica Bokförlag 2 9153424034 -
Matbröd - du alltid lyckas med
Inbunden bok. Höganäs : Bra böcker. 1996. 128 sidor.
Nära nyskick. Hanteringsrepor på pärmen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171198624
- Titel
- Matbröd - du alltid lyckas med
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Lundberg, Kerstin
- Förlag
- Höganäs : Bra böcker
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bra böcker 9789171198624 -
Lindas nya matbröd : snabba, enkla och nyttig...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 110 sidor.
Nära nyskick. Hylla kök inne
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269005
- Titel
- Lindas nya matbröd : snabba, enkla och nyttiga
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 490 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakat är godast!I sin femte bakbok bjuder Linda Andersson på en mängd härliga matbröd, med det gemensamma att de är väldigt enkla att baka. Vissa går blixtsnabbt att göra medan andra kalljäser i kylen över natten. Här varvas klassiska brödrecept med nyskapande och nyttiga brödrecept som fröfrallor, linsbröd, havregrynslimpa utan vetemjöl och saftiga morotsfrallor.Kanske är du sugen på ett proteinrikt energibröd eller ett kolhydratfattigt diabetesbröd? Och för att göra detextra enkelt att hitta olika sorters bröd är recepten markerade efter kategorierna: Kalljäst, Snabbt, Fiberrikt& nyttigt, Utan vetemjöl och Lite kolhydrater.Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt även för nybörjaren att baka. I den här boken har Linda samlat sina senaste (och godaste) matbrödsrecept för alla tillfällen.
Bokförlaget Semic 9789155269005 -
Baka matbröd
Inbunden bok. Uppsala : Medborgarskolan : Bokmalen. 1984. 127 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153404750
- Titel
- Baka matbröd
- Författare
- Olsson, Brita - Håglin, Lena - Schoeps, Hans Erik - Ica provkök - Medborgarskolan
- Förlag
- Uppsala : Medborgarskolan : Bokmalen
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
Uppsala : Medborgarskolan : Bokmalen 9153404750 -
Det bästa brödet : [100 recept: matbröd, vete...
Inbunden bok. Sundbyberg : Semic. 1979. 72 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155213049
- Titel
- Det bästa brödet : [100 recept: matbröd, vetebröd, skorpor]
- Författare
- Wennerholm, Maj
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155213049 -
Bröd : brödbak utan krångel - Matbröd, kaffeb...
Häftad bok. Tukan Förlag. 2010. 195 sidor.
Nära nyskick. Oanvänd. Prislapp på framsidan. En repa på omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010749
- Titel
- Bröd : brödbak utan krångel - Matbröd, kaffebröd och kakor
- Författare
- johan Åkerberg - Sara Bang-Melchior
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 204 x 277 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 895 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oumbärlig handbok för ett lyckat brödbak!
Hembakade bröd utan krångel. I den här boken finns recept på goda bröd samt handfasta råd hur man lyckas med sitt brödbak. Här samsas surdegar med snabbakade bröd som varken kräver jäst eller jäsning. Här finns också recept på en mängd sorters bröd som passar för livets alla stunder: bröd till middagen, till frukosten, till lägerelden eller picknicken och, naturligtvis, finns här recept på en mängd kaffebröd till kafferepet.
Om du känner dig det minsta osäker inför brödbaket så får du här oumbärliga tips och råd som hjälper dig att komma i gång. Är du redan en van hemmabagare får du i stället många nya recept samt möjlighet att ta din bakkonst till nya höjder.
Med enkla recept som går rakt på sak är det ingen konst att lyckas med brödbaket hemma i köket. I början av boken finns ett kapitel med snabba tips och tumregler för ett lyckat bak. Längst bak i boken finns dessutom ett teknikkapitel för den som vill veta mer. Däremellan samsas brödrecept som kommer att fylla ditt hem med världens mest ljuvliga doft den av hembakat bröd.
Fler böcker i samma serie
Grilla
Choklad
Muffins
Tukan Förlag 9789174010749 -
Le bakbok : matbröd & sötebröd av den franske...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 205 sidor.
Nyskick. Lättare hanteringsslitage pärm, främst på framsidan bokstäver.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243697
- Titel
- Le bakbok : matbröd & sötebröd av den franske bagaren
- Författare
- Boudet, Sébastien
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 976 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux, en saftig tigerkaka eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. I Le Bakbok hittar såväl nybörjaren som den erfarna hemmabagaren recept att växa och utvecklas med. Recepten är indelade i tre olika nivåer efter svårighetsgrad och spänner över allt från enkla men delikata chokladbollar till mer avancerade bakverk som Sébastiens paradnummer macarongen. Men för Sébastien är råvarorna minst lika viktiga som recepten och boken är även en källa till kunskap om dessa. Läs om kakaoträdet, saffransblomman och vaniljorkidén eller fördjupa dig i bakkemins fem element: luft, värme, kyla, friktion och vatten. Texterna och recepten ackompanjeras av såväl fotografier som sinnrika teckningar av illustratören Robin Enström. Sébastien Boudets debutbok Den franske bagaren utsågs vid Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin ”Det franska köket”. Hans uppföljare, Le Bakbok, är en efterlängtad bok som vänder sig till alla – oavsett ålder och erfarenhet.
Bonnier Fakta 1 9789174243697 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153409472
- Titel
- Matbröd
- Författare
- Östenius, Asta - Olsson, Brita - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 9789153409472 -
Alla sorters matbröd : från bondbröd till bag...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 109 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262426
- Titel
- Alla sorters matbröd : från bondbröd till bagels
- Författare
- Nilsson Bergström, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 231 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 475 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sorters matbröd bjuder på de bästa recepten ur vår svenska matbrödsskatt samt härlig inspiration från andra brödkulturer. Oavsett om du är novis eller bakar ofta finns här något för dig! Lär dig till exempel att grädda gott citronknäcke, göra egna bagels, sätta surdeg och kavla croissanter. Eller vad sägs om snabba ”röra ihop bröd” till frukosten, vedugnsbakat tunnbröd, fransk fougasse, kul bokstavsbröd eller vackert skådebröd till buffén? Recepten är uppdelade efter årstider och de bästa råvarorna för säsongen används gärna i degen – som till exempel ramslökslimpa till våren eller rödbetsknäcke på hösten.Författaren Birgit Nilsson Bergström har bakat så länge hon kan minnas och blir lugn och lycklig när hon sätter händerna i en deg. Idag arbetar hon som projektledare för Hembakningsrådet och frilansande matskribent. Många av recepten är väl beprövade klassiker från Hembakningsrådets digra arkiv och alla är mycket pedagogiska med tydliga instruktioner. Boken är fylld av smarta tips och knep och du får exempelvis lära dig hur du kalljäser samt gör ditt eget bake off bröd.Alla sorters matbröd är en blivande klassiker och till för att användas! Så låt den bli kladdig och skriv noteringar i marginalen, men framförallt – njut av de underbara dofter och smaker som kommer fylla ditt kök!
Bokförlaget Semic 1 9789155262426 -
Baka matbröd, vetebröd, kakor, tårtor : de bä...
Häftad bok. Malmö : Hemmets journal. 1980. 80 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173005193
- Titel
- Baka matbröd, vetebröd, kakor, tårtor : de bästa recepten ur Hemmets Journal
- Förlag
- Malmö : Hemmets journal
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Malmö : Hemmets journal 9173005193 -
Julbak & julgodis : Matbröd, mjuka kakor, små...
Inbunden bok. Stockholm] : [Info Books. 1990. 64 sidor.
Nära nyskick. Pärmen är lite repad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170030782
- Titel
- Julbak & julgodis : Matbröd, mjuka kakor, småkakor, konfekt
- Författare
- Paulsson, Lars - Skantze, Kristoffer
- Förlag
- Stockholm] : [Info Books
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
Stockholm] : [Info Books 9170030782 -
Lindas lättbakade favoriter : Kakor, bullar o...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2022. 112 sidor.
Nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats V1Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271190
- Titel
- Lindas lättbakade favoriter : Kakor, bullar och matbröd
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 497 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kladdkaka med kolasnittbotten, hallonpaj, chokladfudgetårta, citronkärleksmumskakasmörbullar, långpannefrallor och polarkakor … Det finns så mycket gott att bjuda på till fikat! I sin sjunde bok har Linda Andersson samlat sina lättbakade favoritrecept från bloggen. Bjud in vännerna och njut av lyxiga havrebollar, sockrade muffins och vit kladdkaketårta. Eller varför inte starta morgonen med fluffiga frukostfrallor? Kakor, bullar och matbröd är alltid som godast hembakat!Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt även för nybörjaren att baka – en pålitlig bakbok för alla!
Bokförlaget Semic 9789155271190 -
Lindas baka i långpanna : från mjuka kakor oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats V1Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269449
- Titel
- Lindas baka i långpanna : från mjuka kakor och tårtor till bullar och matbröd
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka och njut av Lindas favoritrecept för långpanna!Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. I sin sjätte bok bjuder Linda Andersson på över 50 recept som alla kan baka. Bjud på falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta.Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Sedan ställer du fram formen och låter gästerna ta för sig så mycket de vill. Blir det något över är det bara att frysa in!Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt för alla att baka. I den här boken har Linda samlat sina bästa recept för långpannan – lättbakat och gott för alla tillfällen.
Bokförlaget Semic 9789155269449 -
Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 125 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Bröd, kakor och tårtor-allt alla I familjen gillar fast glutenfritt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265489
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 523 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.
Bokförlaget Semic 9789155265489
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn