-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187057
- Titel
- Ryssland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187057 -
Frankrike : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346925
- Titel
- Frankrike : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346925 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187101
- Titel
- Desserter : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187101 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187057
- Titel
- Ryssland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187057 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346994
- Titel
- Indien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346994 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187040
- Titel
- Afrika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187040 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346932
- Titel
- Sydostasien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346932 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346956
- Titel
- U.S.A. : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346956 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113059396
- Titel
- Fredagsgourmet
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Hultgren Karell, Gunilla - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 199 x 283 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning med det bästa ur dessa böcker - är det nu dags igen! Precis som tidigare samlas de senaste årens bästa recept ur Allt om Mat:s stående och väldigt uppskattade avdelning Fredagsgourmet.
Att efter en arbetsvecka kunna bjuda hem vänner och familj till en komplett, god och fin middag är inte det lättaste. I Fredagsgourmet kombineras en varmrätt med en drink, en förrätt eller en dessert och tanken är att du inom en timme ska kunna duka fram festlig mat på bordet. Till varje middag presenteras förslag på drycker som ytterligare kan höja upplevelsen.
Bokens format och formgivning bryter denna gång mot de tidigare i serien med en modernare framtoning. En annan nyhet är den utbyggda registerdelen, där maträtterna även kategoriseras efter hur lång tid de tar att laga - det är ju trots allt fredag.
Norstedts 1 9789113059396 -
Fisk & skaldjur
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010. 94 sidor.
Mycket gott skick. (Förutom tillskrift främre smutstitelbladet) Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187262
- Titel
- Fisk & skaldjur
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187262 -
Bakat - ur Allt om mat
Inbunden bok. Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst. Del 18 i serien Smaker från hela världen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187095
- Titel
- Bakat : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Bonnier tidskrifter 9789186187095 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187330
- Titel
- God jul
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187330 -
Karibien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Nyskick. (16) Oläst Rak o fin.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187033
- Titel
- Karibien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187033 -
Fredagsgourmet
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 320 sidor.
Nyskick. Klotband. Oläst från vår tidigare bokhandel. Fin bok!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113059396
- Titel
- Fredagsgourmet
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Hultgren Karell, Gunilla - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 199 x 283 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning med det bästa ur dessa böcker - är det nu dags igen! Precis som tidigare samlas de senaste årens bästa recept ur Allt om Mat:s stående och väldigt uppskattade avdelning Fredagsgourmet.
Att efter en arbetsvecka kunna bjuda hem vänner och familj till en komplett, god och fin middag är inte det lättaste. I Fredagsgourmet kombineras en varmrätt med en drink, en förrätt eller en dessert och tanken är att du inom en timme ska kunna duka fram festlig mat på bordet. Till varje middag presenteras förslag på drycker som ytterligare kan höja upplevelsen.
Bokens format och formgivning bryter denna gång mot de tidigare i serien med en modernare framtoning. En annan nyhet är den utbyggda registerdelen, där maträtterna även kategoriseras efter hur lång tid de tar att laga - det är ju trots allt fredag.
Norstedts 1 9789113059396 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346994
- Titel
- Indien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346994 -
Safta, sylta och lägg in
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 96 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Hörn höger uppe lite vikt. Första sida text ” Älskar dej pappa, din dag idag. Farsdag 2006/ Sofia” på baksidan finns prislapp kvar
Tror inte pappan har använt boken, så väldigt bra skick.
Se gärna mina övriga annonser med läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425274
- Titel
- Safta, sylta och lägg in
- Författare
- Rasmusson, Birgitta - Lundin, Cecilia - Ica provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 246 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 486 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De som får stora skördar av äpplen, plommon, päron, gurka, tomater med mera i sina trädgårdar behöver pålitliga grundrecept för att göra sylt, saft och inläggningar. Recepten finns i den här boken. Dessutom finns spännande recept på chutney, inläggningar, marmelad och kompott som man kan göra både av vanliga frukter och grönsaker men också av alla de exotiska frukter som finns i handeln. Lingon, fläder, björnbär och slånbär från odling eller naturen kan bli till exempel rårörd sylt, fläderkapris, björnbärsmarmelad med pinjenötter och slånbärssaft. I boken finns också goda inläggningar med squash, syltade kantareller, tomatchutney och örtkryddad vinäger - naturligtvis också inlagd gurka av olika slag.
Boken inleds med faktatabeller om koktider, konserveringsmedel, torkning och saltning. 30 färgfoton, ca 100 recept.
ICA Provkök gör gedigna och inspirerande kokböcker för alla hushåll. Recepten är alltid tillförlitliga och väl utprovade och maten god och näringsriktig.
Ica Bokförlag 1 9789153425274 -
Svensk vår : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 123 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187088
- Titel
- Svensk vår : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187088 -
Italien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 1 uppl. 2008.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 1 9789189346918 -
Snabba & lätta favoriter : 83 recept
Häftad bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 192 sidor.
Gott skick. Spiralhäftad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850641
- Titel
- Snabba & lätta favoriter : 83 recept
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 210 x 242 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 768 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En önskebok från Allt om Mat:s provkök. Recepten har alla det gemensamt att de är pålitliga, går fort att laga och resulterar i läckra, välsmakande rätter med få kalorier.
I den här boken har provköket samlat recept som är snabba, lätta och framför allt goda. De tar inte mer än 30 minuter att laga, alla är näringsberäknade och testade i Allt om Mat:s provkök. Det är framför allt en bok som ska ge dig hjälp och inspiration i vardagen, men många av recepten är precis lika goda att servera en lördag eller söndag!
Öppna kylskåpet och se vad som finns hemma: en bit korv, rotfrukter och en klick senap blir snabbt en god korvgryta. Musslor på burk, pasta och pesto blir en festlig musselpasta.
De näringsberäknade recepten innehåller max 600 kcal och 17 gram fett. Boken följer Livsmedelsverkets rekommendationer för att inte få för fet mat – utan att ge avkall på den goda smaken
Prisma 1 9789151850641 -
Smaker från hela världen 12 - Sydamerika
Inbunden bok. Bonnier tidskrifter. 2009.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Kan det typiskt sydamerikanska köket fångas i en enda bild? Saftiga köttstycken som grillas sakta över en kolbädd, vore i så fall vara omöjligt att inte ta med. Majs och bönor skulle vara lika svåra att hoppa över. Vi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187026
- Titel
- Sydamerika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Bonnier tidskrifter 9789186187026 -
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts 1 9789113056944 -
Sommarmat på stora fat
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 279 sidor.
Mycket gott skick. Förråd kök 2021
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246858
- Titel
- Sommarmat på stora fat
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 191 x 234 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1059 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sommarmat på stora fat ger dig recept på enkel och god mat att bjuda på under de varma ljusa månaderna, då de spontana besöken och middagarna ofta blir fler.Spontana middagar, vänner svänger förbi på en fika, du går över till grannen och tar ett glas innan det är dags att knyta sig för natten. Sommarmat på stora fat ger dig recept på enkel och god mat att bjuda på.Här finns frukost- och brunchrätterna som är lätta att multiplicera efter hur många gäster som råkat stanna över natten, luncherna som är enkla att slänga ihop när systern dyker upp med hela sin familj, fikorna som räcker till många även om sötsuget är större än vanligt, middagarna där det inte gör något om fikagästerna inte gått hem. Och snacksen till den där sista lilla skvätten som ska ner innan natten kommer.Här finns maten som gör det lättare att umgås!
Bonnier Fakta 9789174246858 -
Smaker från hela världen 10 - Japan & Korea
Inbunden bok. Bonniers. 2008.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Sushi, yakitori, sukiyaki och kimchi maten från Japan och Korea klingar både exotiskt och modernt. Många smaksättare, som teriyaki och wasabi, är vi västerlänningar numera ganska bekanta med. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187002
- Titel
- Japan & Korea : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Bonniers 9789186187002 -
Husmanskost
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187415
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187415 -
Stora boken om smalmat
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 160 sidor.
Mycket gott skick. Stämpel "Recensionsexemplar" på smutsblad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153421252
- Titel
- Stora boken om smalmat
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 755 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttig mat som kittlar smaklökarna!
I boken finns 175 recept på nyttig mat som smakar frestande gott. Alla recept är näringsberäknade, innehåller lite fett och väl testade. Recepten passar den som vill äta mat med mindre fett eller den som vill gå ner i vikt, men också få de näringsämnen kroppen behöver för att må bra. Här finns också efterrätter.
Allt fler vill äta gott och nyttigt för att må bra. Det behövs en sund balans mellan det vi äter och det vi förbrukar och då gäller det att kunna kombinera smart mat med motion. De allra flesta av oss är lågenergiförbrukare och behöver bara 18002000 kcal per dag, därför är alla recept försedda med en beräkning av mängden kcal. Ca 80 färgfoton, 175 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153421252 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113038414
- Titel
- Julkokboken
- Författare
- Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Pousette, Ulrika - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 263 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1161 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hösten 2010 utkom Stora kokboken. Den blev en av höstens storsäljare och välkomnades som den nya generationens grundkokbok. Stort, generöst format, rikt illustrerad med inspirerande matbilder och absolut pålitlig efter otaliga provlagningar i Allt om Mats provkök. Nu följer vi upp framgången med Allt om Mats julkokbok, samma inbjudande format, lika inspirerande, lika pålitlig.
För dig som vill fira en traditionell jul med alla goda inslag är Allt om Mats julkokbok ett inspirerande måste! Boken tar sin början redan i advent med recept på bland annat ätbara julklappar, godis, glögg- och adventsfestmenyer. Och naturligtvis pepparkaksbak. I Luciakapitlet hittar vi recept på allt från gröt och lussebullar till hemkryddat brännvin. Dan före dan lägger vi in sillar, gör köttbullar , bakar leverpastej och skinka. Har du lust finns även recept på sylta. Vi avslutar med en uppesittarkväll, smakar på skinkan tillsammans med en öl och vår egen snaps.
Julafton inleds med julfrukost. Här finns ett femtontal recept för det stora julbordet, men du får också förslag på en liten enkel jul för två, för en grön jul, eller för den "mobila julen". Julmat från hela världen är ett annat inspirerande avsnitt. Varför inte bjuda på Afternoon tea när du får besök på juldagen, eller kanske en drink framför brasan?
I Allt om Mats julkokbok får du också tips och idéer för hur du tar hand om resterna under mellandagarna. Och sist, men inte minst, bjuder boken på ett fylligt kapitel med olika nyårsmenyer på teman som "nattamat", "nyårssupé för två", "knytkalas & buffé", "lyxmiddag" och "tolvslaget".
Norstedts 1 9789113038414 -
Soppor & bröd
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010.
Nyskick. Ser oläst ut.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
Kök1Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187286
- Titel
- Soppor & bröd
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187286 -
God jul
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010.
Nyskick. Ser oläst ut. Inlaga som ny. Lite kantstött hörn längst ner på ryggen.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
Kök1Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187330
- Titel
- God jul
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187330 -
Karibien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009.
Nära nyskick. Inlaga oläst och i nyskick. Små märken av användning utvändigt men inget märkvärdigt (se bild).
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
Kök1 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187033
- Titel
- Karibien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187033 -
Husmanskost
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010.
Nyskick. Precis som ny.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
Kök1Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187415
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187415
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn