-
Gott med sill och strömming
Häftad bok. Svensk Fisk Göteborg. 1994. 32 sidor.
Gott skick. Illustrerad Innehåller recept på kalla och varma sii och sströmmingsrätter.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSvensk Fisk Göteborg -
Sill och strömming
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 216 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844602
- Titel
- Sill och strömming
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 208 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är Sveriges ledande stjärnbeströdde fiskkock. Han lagar mat i TV och gourmeter vallfärdar till hans restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Här är nu Leifs stora bok om havets silver.
Boken inspirerar och ger lust till matlagning med dessa lättåtkomliga och läckra råvaror, som med rätt kryddning och tillbehör blir kulinariska sensationer. Här finns de goda recepten och reviderade klassiker, här finns kringläsning och kulturhistoria.
Varje rätt är unik och har sina speciella ingredienser, som skapar särarten. Recepten är huvudsaken i boken, men dessutom beskrivs dryckeskulturen (öl, snaps) och tillbehören (smör, ost, bröd, kryddor).
Förutom recept från både väst- och östkusten har boken ett nordiskt perspektiv. Boken visar att det är just i Norden den verkliga sill- och strömmingskulturen finns!
I bokens inledning får vi läsa om vad sill och strömming är, om fiskevattnen och fisket längs våra båda kuster, strömmingsberedning och rökning av böckling.
Därefter följer receptdelen med diverse sillklassiker: SOS, en svensk krogklassiker, modernare sillinläggningar, skarpsill, ansjovis, skånsk kryddsill, tapas med tillbehör, sardiner på nordiskt sätt, sill-sallad och Mannerströmmingar minst 10 recept på stekt och halstrad strömming, hel och i flundror, med tillbehör. Dessutom flera strömmingsanrättningaroch recept från Tore Wretman och Bengt Wedholm. Här finns inlagd strömming och surströmming, böcklingrecept, ansjovis, Janssons frestelse, löjrom och sushi på sill och strömming.
Sist men inte minst ett kapitel om dryckeskulturen.
Prisma 1 9789151844602 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137108506
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 229 x 235 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137108506 -
EN SVENSK NATIONALRÄTT - SILL OCH STRÖMMING
Inbunden bok. 1990. 143 sidor.
Mycket gott skick. ART NR 14116
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Sill och strömming
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Bokförlaget Prisma 2005 (sv.originaluppl.), 216s B/H=21x21. Vikt = 850g. Förlagets dekorerade klotband med skyddsomslag (inbunden). Rikt fotoillustrerad i färg av Tomas Yeh. Nära nyskick.
ISBN: 9789151844602 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844602
- Titel
- Sill och strömming
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 208 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är Sveriges ledande stjärnbeströdde fiskkock. Han lagar mat i TV och gourmeter vallfärdar till hans restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Här är nu Leifs stora bok om havets silver.
Boken inspirerar och ger lust till matlagning med dessa lättåtkomliga och läckra råvaror, som med rätt kryddning och tillbehör blir kulinariska sensationer. Här finns de goda recepten och reviderade klassiker, här finns kringläsning och kulturhistoria.
Varje rätt är unik och har sina speciella ingredienser, som skapar särarten. Recepten är huvudsaken i boken, men dessutom beskrivs dryckeskulturen (öl, snaps) och tillbehören (smör, ost, bröd, kryddor).
Förutom recept från både väst- och östkusten har boken ett nordiskt perspektiv. Boken visar att det är just i Norden den verkliga sill- och strömmingskulturen finns!
I bokens inledning får vi läsa om vad sill och strömming är, om fiskevattnen och fisket längs våra båda kuster, strömmingsberedning och rökning av böckling.
Därefter följer receptdelen med diverse sillklassiker: SOS, en svensk krogklassiker, modernare sillinläggningar, skarpsill, ansjovis, skånsk kryddsill, tapas med tillbehör, sardiner på nordiskt sätt, sill-sallad och Mannerströmmingar minst 10 recept på stekt och halstrad strömming, hel och i flundror, med tillbehör. Dessutom flera strömmingsanrättningaroch recept från Tore Wretman och Bengt Wedholm. Här finns inlagd strömming och surströmming, böcklingrecept, ansjovis, Janssons frestelse, löjrom och sushi på sill och strömming.
Sist men inte minst ett kapitel om dryckeskulturen.
9789151844602 -
Smårätter - smörgåsar, sallader, äggrätter, s...
Inbunden bok. Bonniers. 1969. 127 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137082622
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137082622 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137082620
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137082620 -
Sill och strömming
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 216 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844605
- Titel
- Sill och strömming
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 208 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är Sveriges ledande stjärnbeströdde fiskkock. Han lagar mat i TV och gourmeter vallfärdar till hans restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Här är nu Leifs stora bok om havets silver.
Boken inspirerar och ger lust till matlagning med dessa lättåtkomliga och läckra råvaror, som med rätt kryddning och tillbehör blir kulinariska sensationer. Här finns de goda recepten och reviderade klassiker, här finns kringläsning och kulturhistoria.
Varje rätt är unik och har sina speciella ingredienser, som skapar särarten. Recepten är huvudsaken i boken, men dessutom beskrivs dryckeskulturen (öl, snaps) och tillbehören (smör, ost, bröd, kryddor).
Förutom recept från både väst- och östkusten har boken ett nordiskt perspektiv. Boken visar att det är just i Norden den verkliga sill- och strömmingskulturen finns!
I bokens inledning får vi läsa om vad sill och strömming är, om fiskevattnen och fisket längs våra båda kuster, strömmingsberedning och rökning av böckling.
Därefter följer receptdelen med diverse sillklassiker: SOS, en svensk krogklassiker, modernare sillinläggningar, skarpsill, ansjovis, skånsk kryddsill, tapas med tillbehör, sardiner på nordiskt sätt, sill-sallad och Mannerströmmingar minst 10 recept på stekt och halstrad strömming, hel och i flundror, med tillbehör. Dessutom flera strömmingsanrättningaroch recept från Tore Wretman och Bengt Wedholm. Här finns inlagd strömming och surströmming, böcklingrecept, ansjovis, Janssons frestelse, löjrom och sushi på sill och strömming.
Sist men inte minst ett kapitel om dryckeskulturen.
Prisma 1 9151844605 -
En svensk nationalrätt : sill och strömming
Inbunden bok. Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk. 1990. 143 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177660358
- Titel
- En svensk nationalrätt : sill och strömming
- Författare
- Bonekamp, Gunnevi - Zetterqvist, Siv - Svensk fisk ekonomisk förening
- Förlag
- Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk 9177660358 -
Sill & strömming
Inbunden bok. Västerås : Ica. 1997.
Nära nyskick. Diskret stämpel på första tomma sidan, eljest i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153418107
- Titel
- Sill & strömming
- Författare
- Andersson, Lise-Lott - Jardhammar, Kent - Ica provkök - Ica-kuriren
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9153418107 -
Sill och strömming
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 216 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844602
- Titel
- Sill och strömming
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 208 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är Sveriges ledande stjärnbeströdde fiskkock. Han lagar mat i TV och gourmeter vallfärdar till hans restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Här är nu Leifs stora bok om havets silver.
Boken inspirerar och ger lust till matlagning med dessa lättåtkomliga och läckra råvaror, som med rätt kryddning och tillbehör blir kulinariska sensationer. Här finns de goda recepten och reviderade klassiker, här finns kringläsning och kulturhistoria.
Varje rätt är unik och har sina speciella ingredienser, som skapar särarten. Recepten är huvudsaken i boken, men dessutom beskrivs dryckeskulturen (öl, snaps) och tillbehören (smör, ost, bröd, kryddor).
Förutom recept från både väst- och östkusten har boken ett nordiskt perspektiv. Boken visar att det är just i Norden den verkliga sill- och strömmingskulturen finns!
I bokens inledning får vi läsa om vad sill och strömming är, om fiskevattnen och fisket längs våra båda kuster, strömmingsberedning och rökning av böckling.
Därefter följer receptdelen med diverse sillklassiker: SOS, en svensk krogklassiker, modernare sillinläggningar, skarpsill, ansjovis, skånsk kryddsill, tapas med tillbehör, sardiner på nordiskt sätt, sill-sallad och Mannerströmmingar minst 10 recept på stekt och halstrad strömming, hel och i flundror, med tillbehör. Dessutom flera strömmingsanrättningaroch recept från Tore Wretman och Bengt Wedholm. Här finns inlagd strömming och surströmming, böcklingrecept, ansjovis, Janssons frestelse, löjrom och sushi på sill och strömming.
Sist men inte minst ett kapitel om dryckeskulturen.
Prisma 1 9789151844602 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137108506
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 229 x 235 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137108506 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137082620
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137082620 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNatur och Kultur
-
Strömming och sill
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Ulli Kyrklund uppl. 1992. 95 sidor.
Nyskick. 100 recept på nya och klassiska rätter. Hmkök
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137082620
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum Ulli Kyrklund 9137082620 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137071904
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Stockholm : Forum
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Stockholm : Forum 9137071904 -
Sill och strömming
Pocketbok. Natur och kultur. 1971. 80 sidor.
Nyskick. Författaren har gjort teckningar i boken. Boken verkar oläst. Titta gärna på mina övriga annonser.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNatur och kultur -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137082620
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137082620 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137108506
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 229 x 235 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137108506 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153418107
- Titel
- Sill & strömming
- Författare
- Andersson, Lise-Lott - Jardhammar, Kent - Ica provkök - Ica-kuriren
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9153418107 -
En svensk nationalrätt : sill och strömming
Inbunden bok. Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk. 1990. 143 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177660358
- Titel
- En svensk nationalrätt : sill och strömming
- Författare
- Bonekamp, Gunnevi - Zetterqvist, Siv - Svensk fisk ekonomisk förening
- Förlag
- Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk 9177660358 -
Sill & +strömming
Inbunden bok. Prisma. 2005. 215 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. På titelsidan en julhälsning från
Leif Mannerström.Recept Leif Mannerström, text Tord Melander. Fint illustrerad med utsökta färgfotografier samt många recept därtill. 21 x 21 centimeter. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844605
- Titel
- Sill och strömming
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 208 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är Sveriges ledande stjärnbeströdde fiskkock. Han lagar mat i TV och gourmeter vallfärdar till hans restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Här är nu Leifs stora bok om havets silver.
Boken inspirerar och ger lust till matlagning med dessa lättåtkomliga och läckra råvaror, som med rätt kryddning och tillbehör blir kulinariska sensationer. Här finns de goda recepten och reviderade klassiker, här finns kringläsning och kulturhistoria.
Varje rätt är unik och har sina speciella ingredienser, som skapar särarten. Recepten är huvudsaken i boken, men dessutom beskrivs dryckeskulturen (öl, snaps) och tillbehören (smör, ost, bröd, kryddor).
Förutom recept från både väst- och östkusten har boken ett nordiskt perspektiv. Boken visar att det är just i Norden den verkliga sill- och strömmingskulturen finns!
I bokens inledning får vi läsa om vad sill och strömming är, om fiskevattnen och fisket längs våra båda kuster, strömmingsberedning och rökning av böckling.
Därefter följer receptdelen med diverse sillklassiker: SOS, en svensk krogklassiker, modernare sillinläggningar, skarpsill, ansjovis, skånsk kryddsill, tapas med tillbehör, sardiner på nordiskt sätt, sill-sallad och Mannerströmmingar minst 10 recept på stekt och halstrad strömming, hel och i flundror, med tillbehör. Dessutom flera strömmingsanrättningaroch recept från Tore Wretman och Bengt Wedholm. Här finns inlagd strömming och surströmming, böcklingrecept, ansjovis, Janssons frestelse, löjrom och sushi på sill och strömming.
Sist men inte minst ett kapitel om dryckeskulturen.
Prisma 9151844605 -
Sill och strömming
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 216 sidor.
Mycket gott skick. Mkt lite tryck skada längst upp till häger
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844605
- Titel
- Sill och strömming
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 208 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är Sveriges ledande stjärnbeströdde fiskkock. Han lagar mat i TV och gourmeter vallfärdar till hans restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Här är nu Leifs stora bok om havets silver.
Boken inspirerar och ger lust till matlagning med dessa lättåtkomliga och läckra råvaror, som med rätt kryddning och tillbehör blir kulinariska sensationer. Här finns de goda recepten och reviderade klassiker, här finns kringläsning och kulturhistoria.
Varje rätt är unik och har sina speciella ingredienser, som skapar särarten. Recepten är huvudsaken i boken, men dessutom beskrivs dryckeskulturen (öl, snaps) och tillbehören (smör, ost, bröd, kryddor).
Förutom recept från både väst- och östkusten har boken ett nordiskt perspektiv. Boken visar att det är just i Norden den verkliga sill- och strömmingskulturen finns!
I bokens inledning får vi läsa om vad sill och strömming är, om fiskevattnen och fisket längs våra båda kuster, strömmingsberedning och rökning av böckling.
Därefter följer receptdelen med diverse sillklassiker: SOS, en svensk krogklassiker, modernare sillinläggningar, skarpsill, ansjovis, skånsk kryddsill, tapas med tillbehör, sardiner på nordiskt sätt, sill-sallad och Mannerströmmingar minst 10 recept på stekt och halstrad strömming, hel och i flundror, med tillbehör. Dessutom flera strömmingsanrättningaroch recept från Tore Wretman och Bengt Wedholm. Här finns inlagd strömming och surströmming, böcklingrecept, ansjovis, Janssons frestelse, löjrom och sushi på sill och strömming.
Sist men inte minst ett kapitel om dryckeskulturen.
Prisma 1 9151844605 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137082620
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137082620 -
STRÖMMING OCH SILL 1979
Inbunden bok. BOKFÖRLAGET FORUM AB. 1979. 95 sidor.
Mycket gott skick. MAT, ART NR 128
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBOKFÖRLAGET FORUM AB -
En svensk nationalrätt : sill och strömming
Inbunden bok. Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk. 1:a uppl. 1990. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177660358
- Titel
- En svensk nationalrätt : sill och strömming
- Författare
- Bonekamp, Gunnevi - Zetterqvist, Siv - Svensk fisk ekonomisk förening
- Förlag
- Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
Göteborg : [Wezäta] : Svensk fisk 1:a 9177660358 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151844602
- Titel
- Sill och strömming
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 208 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är Sveriges ledande stjärnbeströdde fiskkock. Han lagar mat i TV och gourmeter vallfärdar till hans restaurang Sjömagasinet i Göteborg. Här är nu Leifs stora bok om havets silver.
Boken inspirerar och ger lust till matlagning med dessa lättåtkomliga och läckra råvaror, som med rätt kryddning och tillbehör blir kulinariska sensationer. Här finns de goda recepten och reviderade klassiker, här finns kringläsning och kulturhistoria.
Varje rätt är unik och har sina speciella ingredienser, som skapar särarten. Recepten är huvudsaken i boken, men dessutom beskrivs dryckeskulturen (öl, snaps) och tillbehören (smör, ost, bröd, kryddor).
Förutom recept från både väst- och östkusten har boken ett nordiskt perspektiv. Boken visar att det är just i Norden den verkliga sill- och strömmingskulturen finns!
I bokens inledning får vi läsa om vad sill och strömming är, om fiskevattnen och fisket längs våra båda kuster, strömmingsberedning och rökning av böckling.
Därefter följer receptdelen med diverse sillklassiker: SOS, en svensk krogklassiker, modernare sillinläggningar, skarpsill, ansjovis, skånsk kryddsill, tapas med tillbehör, sardiner på nordiskt sätt, sill-sallad och Mannerströmmingar minst 10 recept på stekt och halstrad strömming, hel och i flundror, med tillbehör. Dessutom flera strömmingsanrättningaroch recept från Tore Wretman och Bengt Wedholm. Här finns inlagd strömming och surströmming, böcklingrecept, ansjovis, Janssons frestelse, löjrom och sushi på sill och strömming.
Sist men inte minst ett kapitel om dryckeskulturen.
Prisma 1 9789151844602 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137082620
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137082620
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn