-
Format - Kokboken
Inbunden bok. Max Ström. 1997. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Inskription på försättsbladet
Mycket gott skick, Fin invändigt, lite fläckar på kanterna se "foto"
Plast omslag lite dammigt och rivet i nederkant … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197257451
- Titel
- Format - Kokboken
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1237 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Format blev på tre år en av Stockholms populäraste restauranger. Krögarna Malin Landqvist och Lotta Seipel fick med sitt originella och personliga kök stockholmarna att vallfärda till det lilla huset på Skeppsholmen mitt i stan. Trots sina relativt unga år så har de fått flera gastronomiska utmärkelser för sin matlagning. Att beskriva deras koncept är inte helt lätt, men om man tar en portion svensk husmanskost, en portion medelhav och en stor portion kreativitet och humor så kanske det ger en aning om Formats kök. Malin och Lotta har nu gått vidare mot nya utmaningar men Format lever vidare i köken hos dem som har kokboken. Formats kokbok innehåller över 130 av de bästa recepten, presenterade med färgfotografier av Ulf Svensson. Insprängt mellan de olika matavsnitten ligger Petter Karlssons texter om maten, krögarna, restaurangen och dess gäster, med svartvita reportagebilder av Paul Hansen. Formgivningen är signerad Patric Leo.
Max Ström 9197257451 -
En godare jul
Inbunden bok. Stockholm : Max Ström. 2016.
Gott skick. Rivmärke inre pärm (alltså typ två strimmor avrivet i det röda pappret).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263971
- Titel
- En godare jul
- Författare
- Häggkvist, Carola - Landqvist, Malin
- Förlag
- Stockholm : Max Ström
- Utgivningsår
- 2016
- Språk
- Svenska
Stockholm : Max Ström 9789171263971 -
Recept som förändrar världen
Inbunden bok. Max Ström. 2019. 127 sidor.
Nyskick. Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264978
- Titel
- Recept som förändrar världen
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 151 x 218 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 371 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen EAT:s grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264978 -
Allt om det goda 11 - God jul
Inbunden bok. Allt om Mat. 2010.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Lite av det bästa om julen från tidningen Allt om mat. Massor med bra och genomarbetade recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187330
- Titel
- God jul
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Allt om Mat 9789186187330 -
Recept som förändrar världen
Inbunden bok. Max Ström. 2019. 127 sidor.
Nyskick. Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264978
- Titel
- Recept som förändrar världen
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 151 x 218 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 371 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen EAT:s grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264978 -
Grilla grönt
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 182 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174248180
- Titel
- Grilla grönt
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 729 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grön mat är numera en självklarhet i vår matlagning. Nu är det dags att låta grönsakerna spela huvudrollen även på grillen. Grillade grönsaker är nämligen inte längre enbart ett tillbehör – och långt mycket mer än brända lök- och paprikaspett och foliebakad banan.En grillad grönsak kan vara en matig och läcker huvudingrediens eller ett tillbehör, den kan utgöra basen i en underbar röra eller soppa med en doft av grillat, eller skillnaden mellan god och otroligt god Baba ganouj – möjligheterna är närmast oändliga.I den här boken får du mer än 80 recept på allt från snabbt halstrade primörer till indirekt grillade rotfrukter, bakade pajer och matiga gratänger, efterrätter, röror och tilltugg. Allt tillagat på grillen. Här finns något för alla – nybörjaren och grillveteranen – samlat i den enda grillboken du behöver i sommar. Vad sägs till exempel om Grillad kålrot med smör och mandel, eller Kronärtskocka med mynta och citron? Boken innehåller även menyer med förslag till stora och små middagar tillagde på grillen under bar himmel.Dessutom innehåller boken en praktisk grillskola med allt du funderat på kring indirekt, direkt och cirkulär grillning, inklusive konsten att tända grillen och guide till hur du väljer rätt grill: kol- gasol,- eller elgrill. Och ska det vara briketter eller kol?Att grilla är ett ursprungligt och härligt sätt att laga mat och nu kan du även grilla grönt med fantastiskt resultat, utan att kompromissa med vare sig smaklökar eller vrålhunger!
Bonnier Fakta 9789174248180 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174248180
- Titel
- Grilla grönt
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 729 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grön mat är numera en självklarhet i vår matlagning. Nu är det dags att låta grönsakerna spela huvudrollen även på grillen. Grillade grönsaker är nämligen inte längre enbart ett tillbehör – och långt mycket mer än brända lök- och paprikaspett och foliebakad banan.En grillad grönsak kan vara en matig och läcker huvudingrediens eller ett tillbehör, den kan utgöra basen i en underbar röra eller soppa med en doft av grillat, eller skillnaden mellan god och otroligt god Baba ganouj – möjligheterna är närmast oändliga.I den här boken får du mer än 80 recept på allt från snabbt halstrade primörer till indirekt grillade rotfrukter, bakade pajer och matiga gratänger, efterrätter, röror och tilltugg. Allt tillagat på grillen. Här finns något för alla – nybörjaren och grillveteranen – samlat i den enda grillboken du behöver i sommar. Vad sägs till exempel om Grillad kålrot med smör och mandel, eller Kronärtskocka med mynta och citron? Boken innehåller även menyer med förslag till stora och små middagar tillagde på grillen under bar himmel.Dessutom innehåller boken en praktisk grillskola med allt du funderat på kring indirekt, direkt och cirkulär grillning, inklusive konsten att tända grillen och guide till hur du väljer rätt grill: kol- gasol,- eller elgrill. Och ska det vara briketter eller kol?Att grilla är ett ursprungligt och härligt sätt att laga mat och nu kan du även grilla grönt med fantastiskt resultat, utan att kompromissa med vare sig smaklökar eller vrålhunger!
Bonnier Fakta 9789174248180 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171263971
- Titel
- En godare jul
- Författare
- Häggkvist, Carola - Landqvist, Malin
- Förlag
- Stockholm : Max Ström
- Utgivningsår
- 2016
- Språk
- Svenska
Stockholm : Max Ström 9789171263971 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187330
- Titel
- God jul
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
9789186187330 -
Det lilla extra
Inbunden bok. Max Ström. 2012. 142 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262554
- Titel
- Det lilla extra
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Årets bästa! Ibland står det still i hjärnan när man ska bjuda på fest. Man kanske har något favoritrecept, eller hittat ett enstaka någonstand - men hela middagen vill inte infinna sig. Här har du lösningen! En perfekt, utsökt och vacker bok där alla recept man inte visste att man ville ha finns [...] Festböckernas drottning!«ELLE mat & vinMalin Landqvist har tillsammans med fotografen Lina Eriksson skapat en bok om det som gör att vi känner oss extra välkomna på festen och hur vi får maten att smaka som allra godast. Det här är boken som ger inspiration för både det stora buffébordet och mindre tillställningar, mingel och familjefester. En kokbok full med enkla recept på allt från drinkar, småplock och läckra rätter till buffén och oemotståndliga desserter. Det lilla extra kan handla om att tillsätta en blommig isbit i bålen, kanske tillföra en modern smaksättare till en delikat snitt eller att göra en nytolkning av klassiker som potatissallad och paj. Vi får också tips på kreativa lösningar till dukning och hur man lägger upp maten snyggt och välkomnande. Varför inte fixa en snabb och festlig dessert helt enkelt genom att toppa färska bär med lite mousserande vin – allt för att skapa det där lilla extra!Malin Landqvist har i många år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket, bland annat i succéserien En god jul, En god sommar och En god höst, och senast i den prisbelönta Svenska kakor och desserter. Lina Eriksson är en av våra mest väletablerade matfotografer, med ett flertal böcker som exempelvis Paolo Robertos Mina fastrars mat och många matreportage i våra främsta mattidningar i bagaget.
Max Ström 9789171262554 -
Enkelt grönt
Inbunden bok. Brombergs. 2001. 123 sidor.
Nyskick. Glöm groddar och havrekli! Det moderna gröna köket är fyllt av matglädje och doftar av kryddor från hela världen. Här finns recepten som gör det roligt att äta vegetariskt till vardag och fest; mustiga grytor, doftande soppor och matiga sallader. Och natu läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBrombergs -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171262554
- Titel
- Det lilla extra
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Årets bästa! Ibland står det still i hjärnan när man ska bjuda på fest. Man kanske har något favoritrecept, eller hittat ett enstaka någonstand - men hela middagen vill inte infinna sig. Här har du lösningen! En perfekt, utsökt och vacker bok där alla recept man inte visste att man ville ha finns [...] Festböckernas drottning!«ELLE mat & vinMalin Landqvist har tillsammans med fotografen Lina Eriksson skapat en bok om det som gör att vi känner oss extra välkomna på festen och hur vi får maten att smaka som allra godast. Det här är boken som ger inspiration för både det stora buffébordet och mindre tillställningar, mingel och familjefester. En kokbok full med enkla recept på allt från drinkar, småplock och läckra rätter till buffén och oemotståndliga desserter. Det lilla extra kan handla om att tillsätta en blommig isbit i bålen, kanske tillföra en modern smaksättare till en delikat snitt eller att göra en nytolkning av klassiker som potatissallad och paj. Vi får också tips på kreativa lösningar till dukning och hur man lägger upp maten snyggt och välkomnande. Varför inte fixa en snabb och festlig dessert helt enkelt genom att toppa färska bär med lite mousserande vin – allt för att skapa det där lilla extra!Malin Landqvist har i många år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket, bland annat i succéserien En god jul, En god sommar och En god höst, och senast i den prisbelönta Svenska kakor och desserter. Lina Eriksson är en av våra mest väletablerade matfotografer, med ett flertal böcker som exempelvis Paolo Robertos Mina fastrars mat och många matreportage i våra främsta mattidningar i bagaget.
Max Ström 9789171262554 -
En god sommar
Inbunden bok. Max Ström. 2007. 207 sidor.
Nyskick. »En heltäckande kokbok med både klassiska sommarrätter och nya spännande kombinationer.«
AftonbladetDet här är uppföljaren till En God Jul . I En God Sommar tar sig Malin Landqvist an sommarmaten med alla sina härliga ingredienser. Sommaren är en tid som läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260789
- Titel
- En god sommar
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1208 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »En heltäckande kokbok med både klassiska sommarrätter och nya spännande kombinationer.«AftonbladetDet här är uppföljaren till En God Jul . I En God Sommar tar sig Malin Landqvist an sommarmaten med alla sina härliga ingredienser. Sommaren är en tid som präglas av sköna dagar då vill vi umgås och äta god och lättlagad mat.Malin Landqvist har skapat en solig kokbok med enkla recept fulla av sommarens färska råvaror. Här finns nya och spännande inslag som auberginerullar med fetaost och mynta eller kall gazpacho med marinerade räkspett. Men här finns också klassiska sommarrätter som lättgravad grillad lax, solöga och örtgravad strömming. Dessutom bjuder Malin på grilltips, matiga sommarsallader och recept på svalkande fläderglass. Vi får veta hur vi skapar vaniljdoftande jordgubbs- och rabarbersaft eller iste med citron och färsk pepparmynta. Här finns även bakverk, bröd och krispiga pajer.Det här är en härlig och heltäckande kokbok för det moderna sommarköket oavsett om det finns i stan eller på landet.Malin Landqvist har i flera år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket. Hon medverkar kontinuerligt i bland annat Allt om Mat och Elle à la Carte. Hon är dessutom återkommande matskribent i tidningen Vi.»Med få ingredienser, goda smaker och fina och inspirerande bilder blir detta en bok som får samla fläckar i sommarstugan många goda somrar.«Allt om Mat»Roliga smakkombinationer från sommarens skafferi.«Expressen»Fluffiga, plockigt smaskiga recept orsakar akut hunger, medan fotona i sig är sommardrömmar mellan flädersaft och solöga.«Residence»En kokbok som väcker begär.«Kristianstadsbladet»Sommaren blir ännu godare med Malin Landqvists enkla recept på sommarens färska råvaror. En måste-ha-bok!«Storstan
Max Ström 9789171260789 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187323
- Titel
- Adventsfest
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187323 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Recept som förändrar världen (PKL)
Inbunden bok. Max Ström. 2019. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. 22 x 15 cm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström förlag 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187422
- Titel
- Retromat : 70-tal, 80-tal, 90-tal, 00-tal
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187422 -
En godare jul
Inbunden bok. Stockholm : Max Ström. 2016.
Nyskick. Fint julklappsex. Med CD,-skivan, ospelad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263971
- Titel
- En godare jul
- Författare
- Häggkvist, Carola - Landqvist, Malin
- Förlag
- Stockholm : Max Ström
- Utgivningsår
- 2016
- Språk
- Svenska
Stockholm : Max Ström 9789171263971 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187309
- Titel
- Kaffekalas
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Allt om Mat 9789186187309 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171263971
- Titel
- En godare jul
- Författare
- Häggkvist, Carola - Landqvist, Malin
- Förlag
- Stockholm : Max Ström
- Utgivningsår
- 2016
- Språk
- Svenska
Stockholm : Max Ström 9789171263971 -
En godare jul - Med Carola från advent till n...
Inbunden bok. Stockholm : Max Ström. 2016. 150 sidor.
Nära nyskick. Inkl. CD
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263971
- Titel
- En godare jul
- Författare
- Häggkvist, Carola - Landqvist, Malin
- Förlag
- Stockholm : Max Ström
- Utgivningsår
- 2016
- Språk
- Svenska
Stockholm : Max Ström 9789171263971 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Göra gott : kokbok för unga miljöhjältar
Inbunden bok. Max Ström. 2020. 191 sidor.
Nyskick. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171265333
- Titel
- Göra gott : kokbok för unga miljöhjältar
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 762 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här kokboken är en inspiration för barn och ungdomar att från hemmaköket börja förändra världen i positiv riktning. Här finns nästan 70 läckra recept som gör gott för både vår planet och oss själva – allt från frukost och mellis till vardagskäk och festmat.Boken kan hjälpa alla unga miljöhjältar att verkligen göra skillnad. De korta och tankeväckande texterna om vår tids stora miljöfrågor med förklarande illustrationer, kan också bli en ingång till många viktiga och spännande samtal vid middagsbordet.Göra gott är skriven av den välkända klimatforskaren Victoria Voss och den prisbelönta matkreatören Malin Landqvist. Bokens förord är skrivet av professor Johan Rockström och han slår fast att: ”Fixar vi maten så fixar vi planeten!”
Max Ström 9789171265333 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187316
- Titel
- Såser & röror
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187316
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn