-
Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, anti...
Inbunden bok. Prisma. 1:a upplagan uppl. 2000. 160 s. Inbunden. 25x18cm. 600 gram.
Nära nyskick. Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna - förrätterna, tapas, antipasti, sushi med mera - som är "heta" och "inne" b läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
9151838168 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9153423155!
-
Kokkonst för den självläkande människan. Häls...
191 sid. 2000. Inbunden, omslag, nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Forum. 1:a uppl. 2:a tryckningen. 2000. 192 s. Inbunden. 24x23,5cm. 900 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Porto 52:- kr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kokkonst för den självläkande människan. Häls...
Forum. 2000. Ill. 191 s. Dek. pbd. Skyddsomslag.
Mycket gott skick. Tillskrift.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116471
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9789137116471 -
Kokkonst för den självläkande människan Hälso...
Mycket gott skick. Hur man kan stärka immunförsvar, kropp och psyke med omkring hundra recept på frestande rätter Foto i färg Forum 2000 191s Dekppb+so ISBN 9137116479 Några understrykningar på ett fåtal uppslag Hylla,Mycket gott skick.,9137116479, … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Forum. 2000. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Kokkonst för den självläkande människan. Häls...
Inbunden bok. Forum. 1 uppl. 2000. 190 s. Inbunden. Laminatband. 24,5x14cm. 860 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Foto av Pål Allan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Kokkonst för den självläkande människan. Häls...
Forum. Första uppl. 2000. 192 s. förlagets dekorerade pappband med skyddsaomslag. 24,2x23,5cm. 935 gram.
Nära nyskick. Namnteckning överst på främre försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
- ISBN
- 9789189406216
- Titel
- Malin Söderströms middagstips : Söderström, Malin
- Författare
- Malin Söderström
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 305 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Rotfrukter är en kärlek jag har. Det är ju så gott. Och enkelt. Krydda lite, lägg dem på en plåt, in i ugnen en stund och så har du en hel måltid. Eller ett perfekt tillbehör."
Malin Söderström har inspirerat tiotusentals tittare i TV4:s Nyhetsmorgon att göra små nunderverk av sina middagar. Med mycket charm och lite krångel har hon visat hemmakockarna hur lätt och snabbt man kan laga riktigt god mat.
Här finns Malin Söderströms populära recept från Nyhetsmorgon tillsammans med många matlagningstips och knep – och mycket matglädje.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
9789189406216 -
Svenska Köket Femtio Klassiska Recept Från Sv...
Nyskick. Inbunden. 2000. 96s. 645g. 27,5x12,4c. Ny.
Denna bok är resultatet av en resa genom hela Sverige. Under fyra årstider har bokmakarna rest runt och smakat på det bästa från hela landet. Från Lappland längst upp i norr, där samerna lever med sina renar, ti läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153420774
- Titel
- Svenska köket
- Författare
- Jan Gradvall - Malin Söderström
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 277 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna bok är resultatet av en resa genom hela Sverige. Under fyra årstider har bokmakarna rest runt och smakat på det bästa från hela landet. Från Lappland längst upp i norr, där samerna lever med sina renar, till Skåne i söder med sina vidsträckta slätter. Ett år i Sverige. En resa genom en hela tiden skiftande natur. En resa som lett fram till en receptsamling som summerar det avlånga, färgstarka och fantastiska svenska köket. Boken finns också på engelska och tyska. 42 färgfoton, 2 st sv/v, 53 recept.
9153420774 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Forum. Första uppl. 2000. 192 s. Inbunden. 24,5x23cm. 903 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Kokkonst för den självläkande människan. Häls...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a uppl. 2000. 192 s. Inbunden. Fint förlagsband med skyddsomslag.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. mat, kokondst, matlagning, maten som medicin, genväg till god hälsa, det nyttiga fettet, jordens frukter, recept, menyer, grönsaker, bönor, årstidsmenyer, register, fina foton, . … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
SMÅRÄTTER förrätter, sidorätter, tapas, antip...
Inbunden bok.
Nyskick. Prisma. 2000. 160 s. Inbunden. 24x17,5cm. Nyskick. Presentskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
9151838168 -
Middagstips.
Förlag TV4 Vision 2000.Rikt färgfotoillustr. 142 s. Dekorerat förlagsband. Stor 4:o. ,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kokkonst för den självläkande människan. Häls...
Forum. Första uppl. 2000. 192 s. Förlagets dekorerade pappband med skyddsomslag. 24,5x23,7cm. 922 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Ja tack - Mat för diabetiker och andra
ICA Bokförlag. 1999. 70 s. Kartonnerad.
Mycket gott skick. Hylla 14 - Plan 2.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153420187
- Titel
- Ja tack: mat för diabetiker och alla andra
- Författare
- Malin Söderström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ofta får en diabetiker säga nej tack till mycket. I denna bok presenteras nyttiga, goda recept på ett lustfyllt sätt och som man kan säga ja tack till. All diabetesbehandling går ut på att hålla blodsockret på en så normal nivå som möjligt. Det gör man med hjälp av en kombination av rätt kost, läkemedel och motion. Egentligen borde alla människor äta den mat som en diabetiker bör äta. Det finns 100 miljoner diabetiker i världen, som man känner till. Trots upptäckten av insulinet fortsätter sjukdomen att gäcka läkarvetenskapen, inte minst sedan det har konstaterats att sjukdomen är på frammarsch över hela världen och allra snabbast i Skandinavien. Malin Söderström, den enda kvinnan i det Svenska Kocklandslaget, svarar för recepten. Alla recepten är faktagranskade och näringsberäknade av dietisten Annette Järvi, Uppsala Akademiska Sjukhus. Ca 50 recept, ca 40 färgfoton.
9153420187 -
Mmm... Malins mat - Malin Söderströms högst...
Inbunden bok.
Nyskick. Lite av en baskokbok
Boken är indelad i 9 kapitel: Kött med lamm, gris, nöt och kalvrätter. Fågel & Vilt, Fisk & Skaldjur, Grönsaker, Ris, Gryn & Pasta, Soppor, Lite av varje samt Ett sött slut. Varje kapitel inleds med en vacker inspirationsbild sam en läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423135
- Titel
- Mmm... Malins mat : Malin Söderströms högst personliga urval egna recept på läcker, lättlagad mat
- Författare
- Malin Söderström - Kerstin Lindblad
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
9153423135 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153423062
- Titel
- Maten från glasriket
- Författare
- Malin Söderström - Thomas Jönsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa i Glasriket!
En av Sveriges mest uppmärksammade kockar Malin Söderström har gjort en matresa genom Glasriket och på sitt eget personliga sätt tolkat de småländska kökstraditionerna. Hon blev invigd i ostkakans hemligheter och tittade in naturens eget skafferi.
Det blev även besök i Duvemåla och hos Kungen i Glasriket Älgen. Bilderna är skickligt fotograferade av Wolfgang Kleinschmidt och visar mat och glas på ett nytt och spännande sätt! Boken finns också på engelska och tyska. Ca 40 färgfoton, ca 35 recept.
9153423062 -
Smårätter - förrätter, sidorätter, tapas, a...
Prisma 2000. 192 s. Inbunden i dekorerat pappband och med skyddsomslag i samma motiv, allt i nyskick. Överdådigt rikt och vackert illustrerad och med en tilltalande layout. Vikt 614 g. Format 17,5 x 24,5 cm. Porto 48:- (viktklass -1,0 kg). Här finns recep läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837870
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
9151837870 -
Kycklingköket : 100 recept tillagade och foto...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 159 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837005
- Titel
- Kycklingköket : 100 recept tillagade och fotograferade på Restauranghögskolan i Grythyttan
- Författare
- Bruno Ehrs - Tony Manieri - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 865 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling är en av svenska folkets mest populära råvaror när det gäller mat till vardag och fest. Från husmanskost till gourmetanrättningar, från sallader till mustiga grytor – möjligheterna är obegränsade. Kycklingköket är en kokbok full med inspiration och smakliga recept på kyckling i alla former.
Boken är uppdelad i kapitel som tapas och smårätter, lunchlåda, snabbt tillagat, picknick, sallad, soppa, wok, gryta och bakad, kokad och pocherad, grillad och marinerad samt klassiker.
Här finns spännande rätter med inspiration från Europa, Asien, Latinamerika och Afrika, smaksatta med citron, chili, fänkål, kryddpeppar, mynta, rosmarin, salvia, timjan, vitlök och färska örter...
Här finns små spett, vårrullar, pajer, mackor, kyckling i lergryta, pot au feu, kokt och rimmad kyckling, barbecue och Djävulsk kyckling marinerad i stark senap bland mycket annat smakligt och lockande.
De över hundra recepten är sammanställda av elever på restauranghögskolan i Grythyttan tillsammans med Malin Söderström och rätterna är fotograferade på skolan.
Malin Söderström med bakgrund i Kocklandslaget är idag kockkonsult. Tony Manieri, bokens formgivare, utkommer i höst med sin första roman, thrillern Under huden. Bruno Ehrs är en av landets mest framstående fotografer.
Prisma 1 9151837005 -
Middagstips
Inbunden bok. 4 vision. 2000. 139 s. Inbunden. 30x21cm.
Nyskick. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406214
- Titel
- Malin Söderströms middagstips : Söderström, Malin
- Författare
- Malin Söderström
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 305 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Rotfrukter är en kärlek jag har. Det är ju så gott. Och enkelt. Krydda lite, lägg dem på en plåt, in i ugnen en stund och så har du en hel måltid. Eller ett perfekt tillbehör."
Malin Söderström har inspirerat tiotusentals tittare i TV4:s Nyhetsmorgon att göra små nunderverk av sina middagar. Med mycket charm och lite krångel har hon visat hemmakockarna hur lätt och snabbt man kan laga riktigt god mat.
Här finns Malin Söderströms populära recept från Nyhetsmorgon tillsammans med många matlagningstips och knep – och mycket matglädje.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
9189406214 -
Kokkonst för den självläkande människan
Mycket gott skick. Hur man kan stärka immunförsvar, kropp och psyke Foto och illustrationer i färg Forum 2000 192s Dekppb ISBN 91-37-11647-9 ,Mycket gott skick.,9137116479, … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Kokkonst för den självläkande människan. Häls...
Förlagsband med skyddsomslag. 2000
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
-
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Forum. 2000. 191 s. Inbunden. 24x23cm. 920 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Häftad bok. Prisma, Stockholm. Tredje upplagan, andra tryckningen uppl. 2005. 160 s. Häftad. 18x15cm. 285 gram.
Nyskick. Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Gen läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842967
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
9789151842967 -
Kycklingköket - 100 recept från Grythyttan
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Kyckling är en av svenska folkets mest populära råvaror när det gäller mat till vardag och fest. Från husmanskost till gourmetanrättningar, från sallader till mustiga grytor - möjligheterna är obegränsade. Kycklingköket är en kokbok full med inspiration o läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837005
- Titel
- Kycklingköket : 100 recept tillagade och fotograferade på Restauranghögskolan i Grythyttan
- Författare
- Bruno Ehrs - Tony Manieri - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 865 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling är en av svenska folkets mest populära råvaror när det gäller mat till vardag och fest. Från husmanskost till gourmetanrättningar, från sallader till mustiga grytor – möjligheterna är obegränsade. Kycklingköket är en kokbok full med inspiration och smakliga recept på kyckling i alla former.
Boken är uppdelad i kapitel som tapas och smårätter, lunchlåda, snabbt tillagat, picknick, sallad, soppa, wok, gryta och bakad, kokad och pocherad, grillad och marinerad samt klassiker.
Här finns spännande rätter med inspiration från Europa, Asien, Latinamerika och Afrika, smaksatta med citron, chili, fänkål, kryddpeppar, mynta, rosmarin, salvia, timjan, vitlök och färska örter...
Här finns små spett, vårrullar, pajer, mackor, kyckling i lergryta, pot au feu, kokt och rimmad kyckling, barbecue och Djävulsk kyckling marinerad i stark senap bland mycket annat smakligt och lockande.
De över hundra recepten är sammanställda av elever på restauranghögskolan i Grythyttan tillsammans med Malin Söderström och rätterna är fotograferade på skolan.
Malin Söderström med bakgrund i Kocklandslaget är idag kockkonsult. Tony Manieri, bokens formgivare, utkommer i höst med sin första roman, thrillern Under huden. Bruno Ehrs är en av landets mest framstående fotografer.
9151837005 -
mmm...Malins mat - Högst personliga urval egn...
Inbunden bok. ICA Bokförlag. Första uppl. 2004. 176 s. Inbunden. 740x25cm. 20 gram.
Nära nyskick. / Nyskick. (Rum 2).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423135
- Titel
- Mmm... Malins mat : Malin Söderströms högst personliga urval egna recept på läcker, lättlagad mat
- Författare
- Malin Söderström - Kerstin Lindblad
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
9153423135 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a uppl. 2000. 192 s. Inbunden. 24,5x23,5cm. 890 gram.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.Med Susanna Ehdins autograf i guldskrift på försättsbladet. (Rum 2).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn