-
Laga gott med choklad : tårtor, småkakor, eft...
Inbunden bok. Sundbyberg : Semic. 1989. 80 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155212565
- Titel
- Laga gott med choklad : tårtor, småkakor, efterrätter och konfekt
- Författare
- Lönnegren, Barbro - Åkerström, Olle
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155212565 -
Choklad : förföriskt gott från krämigaste vit...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2010. 189 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010718
- Titel
- Choklad : förföriskt gott från krämigaste vit till mumsigaste mörk
- Författare
- Johan Åkerberg - Sara Bang-Melchior
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 278 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oumbärlig bok för alla chokladfantaster och för alla som vill lyxa till vardag och fest!
Det är varken krångligt eller svårt att laga läckra, ljuvliga chokladrätter som snabbt sätter färg på både vardag och fest. Det här är en komplett chokladbok med recept för livets alla stunder. Här finns chokladrecept som passar såväl utflykten i skogen och skidbacken som brunchen och finmiddagen. En mörk chokladsås, gjord på smält choklad, är utmärkt vardagslyx på en annars trist måndag. Och bjud helgens gäster på en marängsviss värdig en Nobelmiddag eller på varma chokladfondanter vars krämiga innehåll rinner ut på tallriken när man sätter gaffeln i dem.
Den här chokladboken går rakt på sak utan att krångla till det. Här finns praktiska råd och tips på hur man kan förbereda olika rätter, vad man ska tänka på när man väljer choklad och vad man kan dricka till choklad. I kapitlet om tekniker får man också lära sig hur man kan imponera med egenhändigt tillverkade chokladdekorationer, hur man kan smaksätta choklad och hur man smälter choklad som ett proffs.
Fler titlar i samma serie:
Grilla
Muffins
Tukan Förlag 1 9789174010718 -
Choklad : Choklad-sviten / Vianne Roche, del...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 349 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i presentskick.
Byborna kunde inte tro sina ögon. Det fula och nedgångna bageriet hade förvandlats. Nu var det lilla huset lockande som e läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845121
- Titel
- Choklad
- Författare
- Harris, Joanne
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 349 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 125 x 178 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Byborna kunde inte tro sina ögon. Det fula och nedgångna bageriet hade förvandlats. Nu var det lilla huset lockande som en karamell i cellofan. Fasaden var vitkalkad, fönsterluckorna scharlakansröda och ovanför dörren hängde en handmålad skylt: La Céleste Praline ? Chocolaterie Artisanale. Vianne Rochers chokladbutik hade öppnat!Viannes underbara choklad ger byborna livsglädjen tillbaka, något som inte ses med blida ögon av prästen Reynaud. Han härskar över sin församling med järnhand och har kämpat mot frestelser och sinnliga begär hela sitt liv. Vianne blir symbolen för allt han räds och föraktar och han bestämmer sig för att göra vad han kan för att få bort henne från byn.Följ med till Sydfrankrike, till Lansquenet-sous-Tannes, där kvinnolist och människans goda sidor drabbar samman med intolerans och rädsla när en främling flyttar till byn.Choklad utgavs första gången 1999 och blev en enorm succé världen runt. Så kom filmen, regisserad av Lasse Hallström och med Johnny Depp, Juliette Binoche och Lena Olin i huvudrollerna, och blev lika uppskattad. Sedan dess har Joanne Harris skrivit en rad böcker som blivit älskade av en stor, trogen publik och snabbt etablerat sig i bästsäljartoppen.
Prisma 1 9151845121 -
Alla tiders choklad - Läckert och lättlagat s...
Inbunden bok. Parragon. 2004. Inbunden.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. En handarbetsbok i färg som vänder sig till både nybörjare och de mer erfarna. Den beskriver i instruktiva teckningar och inspirerande fyrfärgsbilder material, teknik och en mängd mönster. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 1405422572
- Titel
- Alla tiders choklad : läckert och lättlagat steg för steg
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
1405422572 -
SWEET THINGS – Choklad, karameller & marshmal...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Massolit Förlag. 2015. 175 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows oc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785375
- Titel
- Sweet things : choklad, karameller & marshmallows
- Författare
- Rigg, Annie
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 242 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt en sweet tooth behöver
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows och praliner i allsköns former? Då kan du skriva upp Sweet things på önskelistan.
Sweet things bjuder på allt en sweet tooth behöver för att klara dagen. Boken är indelad i olika kapitel där choklad, marshmallows, marmelad, kola, fudge och karameller i tur och ordning har huvudrollen. Här finns något för alla, oavsett om du gillar nougatpraliner med havssalt, kokosrostade marshmallows, persikopastiller eller pekannötsfudge
Annie Rigg är en erfaren matstylist och -skribent. Förutom att arbeta för flera stjärnkockar har hon dessutom lagat mat till turnerande världsartister som Tom Jones, Paul McCartney, Pink Floyd och The Rolling Stones.
Det är den sortens sötsaker man tror är förbehållna lyxiga chocolaterier och butiker, men det geniala är att de är fullt möjliga att göra hemma utan mer avancerad utrustning än en sockertermometer och en chokladtermometer Daily Mail
–– FÖRLAGSNY! –– Massolit Förlag 9789187785375 -
Frukt- och bärkakor : Saftigt, sött och frukt...
Inbunden bok. 1 uppl. 2018. 237+238+240+240 sidor.
Nära nyskick. 15x 12 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783625123378
- Titel
- Frukt- och bärkakor : Saftigt, sött och fruktigt
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 237 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 120 x 160 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt- och bärpajer samt kakor i långpanna är utan tvekan populära bakverk. De har en fruktig och uppfriskande smak som är svår att motstå, och de är oftast lätta att baka. Med andra ord är de idealiska, när man behöver trolla fram något på kort tid.Låt dig inspireras av traditionella och smaskiga bak-recept, i vilka inhemska och exotiska frukter förvandlas till riktiga godbitar. Baka och njut! I den här recept samlingen hittar du recept för alla tillfällen.
1 9783625123378 -
Choklad En samling med läckra recept
Inbunden bok. Parragon Books Ltd.
ISBN 9781407588230
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKParragon Books Ltd 9781407588230 -
Choklad
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1996. 169 sidor.
Nyskick. Nu kommer äntligen den första chokladkokboken - boken för alla chokofiler och matroade.
Den kände danske TV-kocken Claus Meyer Nielsen leder oss in i chokladens värld och delar med sig av sina stora kunskaper i ämnet. Fin choklad med hög kakaohalt är läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171611622
- Titel
- Choklad
- Författare
- Meyer Nielsen, Claus - Buusmann, Jes - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 221 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 698 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9171611622 -
En liten bok om choklad
Inbunden bok. Stockholm : Informationsförl. 1987. 60 sidor.
Nyskick. En delikat bok för alla som älskar choklad! Här finns recept och tips, fakta och folktro om en av favoriterna bland våra födoämnen. * Recept på huvudrätter, desserter, såser och drycker. * Från kakaoböna till choklad. * Choklad som kärleksdryck. * Om fabr läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177361733
- Titel
- En liten bok om choklad
- Författare
- Reekie, Jennie - Broad, Linda - Öhrström, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Stockholm : Informationsförl 9177361733 -
Frestelser av choklad : frossa i läckra recep...
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2008. 223 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. hälsning på försättsblad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407535838
- Titel
- Frestelser av choklad : frossa i läckra recept skapade för verkliga chokladälskare
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 224 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1178 g
- Språk
- Svenska
Läsförlaget 1 9781407535838 -
Choklad & praliner : förföriskt goda praliner...
Inbunden bok. Stevali. 1 uppl. 2013. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. Läsband. 20x26 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287436
- Titel
- Choklad & praliner : förföriskt goda praliner, kakor, tårtor, cupcakes & mousser
- Författare
- Maranik, Eliq
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 950 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2013, kategori:Choklad.
Motivering:
"Chokladens väg från kakaoträdet till pralinen beskrivs i denna vackra bok. Här görs hantverket så enkelt, att recepten lätt kan användas i hemmaköket. En inspirerande bok för alla som älskar choklad."
Choklad & Praliner är en bok fylld av praliner, småkakor, mjuka kakor och desserter som alla har choklad som grundingrediens. De många recepten har som utgångspunkt att det ska vara enkelt att lyckas hemma i det egna köket och göra succé med frestande och smakrika chokladbakverk.
Förutom avsnitt om chokladhistoria, olika chokladbönor och chokladtillverkning innehåller boken praktiska tips om temperering, doppning och garnering samt vilka verktyg du behöver för att lyckas. Här finns också många handfasta råd i synnerhet för att göra chokladpraliner, som kräver en del övning och träning. Och ju duktigare du blir på att välja rätt råvaror, desto större blir smakupplevelsen.
Choklad & Praliner är en färgstark och inspirerande bak- och dessertbok som vänder sig till alla glada hemmabagare och hemmakonditorer. Illustrerad med förföriska fotografier som inbjuder till chokladkalas.
Stevali 1 9789186287436 -
Choklad
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 75 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127089099
- Titel
- Choklad
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 75 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En bok att bli glad, och chokladsugen, av.
Mariestads-Tidningen
I Choklad finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.
Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. Lakrits, Mint & Choklad (2007), Choklad (2008), Godis(2009), Mina efterrätter (2011) och Glass (2012).
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127089099 -
Choklad : mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 239 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844794
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1254 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor.Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna ? hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Prisma 1 9789151844794 -
Choklad kola och karam.
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1989. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Märke efter prislapp, se bild. Överstrykning inne i boken bakre pärm. Mycket rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137092537
- Titel
- Choklad kola och karam.
- Författare
- Walden, Hilary - Forrester, Paul - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1989
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 273 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137092537 -
Frestelser av choklad : frossa i läckra recep...
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2008. 223 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket fin pärm och inlaga, oanvänt exemplar. Skyddsomslaget visar spår av hantering, men är helt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407535838
- Titel
- Frestelser av choklad : frossa i läckra recept skapade för verkliga chokladälskare
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 224 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1178 g
- Språk
- Svenska
Läsförlaget 1 9781407535838 -
Choklad : från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 63 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Underbart vacker bok om choklad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100108762
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9789100108762 -
Laga gott med choklad : tårtor, småkakor, eft...
Inbunden bok. Sundbyberg : Semic. 1989. 79 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155212565
- Titel
- Laga gott med choklad : tårtor, småkakor, efterrätter och konfekt
- Författare
- Lönnegren, Barbro - Åkerström, Olle
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155212565 -
Pernillas praliner : [choklad, tårtor, kakor,...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Semic, 2012. Förlagets tryckta/dekorerade pappband. Mycket gott antikvariskt skick. 27x20 cm. 126, [2] s. Rikligt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258375
- Titel
- Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor, desserter
- Författare
- Wahlgren, Pernilla
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pernilla Wahlgren bjuder på sina bästa godsaker! Recept som alla kan baka – enkla och ljuvligt goda. Bullar, kakor, muffins, praliner, pajer, cheesecake, kladdkakor, tårtor och italienska favoritdesserter. Underbart gott!Här finns både klassiker, släktrecept och Pernillas egna specialare: många med smak av Italien. Tänk vit choklad, mascarpone, frukt- och bärpajer, mandel, citron och aprikos … Snabba recept till eftermiddagens spontanfika, lyxigare bakverk till helgens lågsittningar, njutbara chokladskapelser för närhelst man behöver unna sig något extra, läckra italienska desserter till söndagens släktmiddag och tårtor till fest och födelsedag.Att baka tillsammans är ett mysigt sätt att umgås på – med familj, vänner och barn. Här bjuder Pernilla som vanligt generöst på sig själv. Vi serveras favoritrecept och anekdoter från barndomen, mormors bästa äppelpaj och chokladtårtan som Pernilla själv levererade till exmakens italienska restaurang. Vi får se privata bilder från uppväxten i mamma Christina Schollins och pappa Hans Wahlgrens stora villa, och vi får möta Pernilla i bakartagen med de egna barnen i köket i härliga nya huset på Lidingö. Det viktiga är inte att det ser supertjusigt ut – men smakar ljuvligt gör det!Missa inte Pernillas hallonbullar med vit choklad, de smaskiga tobleronemuffinsen, bästa crème brûlée-receptet, Pernillas favorittårta, de sötaste minibiskvierna, mammas plommonpaj eller sonen Benjamins marmorerade brownies. Den lena cheesecaken med chokladbotten är hela familjens favorit och Pernillas nybakade hallongrottor får vem som helst på fall.
9789155258375 -
En rik historia om rom och choklad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439998
- Titel
- En rik historia om rom och choklad
- Författare
- Duane Dove - Ia Orre
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En rik historia om rom och choklad är en unik berättelse med fokus på den lagrade rommen. Intresset för lagrad rom ökar stadigt i Sverige och Systembolagets sortiment har under de senaste tio åren gått från cirka 30 till närmare 200 sorter.
Vad är då en rik historia om rom och choklad? Jo, det är karibiska öar, sockerrör och kakaobönor. Kolonialism, triangelhandel, förbuds¬tider och djävulens vatten. Det är odlingar och cash crops. Hur grog¬gen fick sitt namn och vem som ville begravas i ett fat med rom. Det är fermentering och destillering, agricole och industriel. Och förstås en fantastisk samling rom som du aldrig har sett förut! Boken är skriven av Sveriges främste romkännare och enda kakaobonde Duane Dove, tillsammans med vinskribenten Ia Orre. Chokladen som han tillverkar på sin ekologiska kakaoodling på To¬bago är flerfaldigt prisbelönt och säljs i exklusiva butiker världen över.
Ica Bokförlag 1 9789153439998 -
Grön choklad vita provies svart framtid men r...
Häftad bok. Rabén & Sjögren. 1968. 152 sidor.
Gott skick. Hanterat omslag med nagg och mindre revor.
Väldigt svår att få tag i.
Se våra andra böcker för samfrakt!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRabén & Sjögren -
Tre koppar choklad
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2015. 363 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100143527
- Titel
- Tre koppar choklad
- Författare
- Santos, Care
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 363 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 218 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 539 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tre koppar choklad är berättelsen om tre kvinnor, tre århundraden och en passion för choklad som för dem samman. Sara är arvtagare till ett av Kataloniens mest anrika chokladkonditorier och lever för att föra familjetraditionen vidare. I sin ägo har hon en antik chokladkanna av vitt porslin, som bär på en fascinerande och rik historia. När Sara blir mittpunkten i ett laddat kärleksdrama kommer den sirliga kannan att spela en alldeles särskild roll. För Aurora, tjänsteflicka i en välbärgad familj i 1800-talets Barcelona, är den dyrbara chokladen något förbjudet. Ändå är det i hennes händer som husets värdefulla chokladkanna hamnar när frun i familjen rymmer med sin älskare.Marianna, ung änka till det sena 1700-talets mest berömda chokladtillverkare, får som kvinna inte utöva sitt yrke efter att maken gått bort. Hon tvingas ge prov på stor handlingskraft och uppfinningsrikedom för att inte förlora sitt livsverk. Care Santos lyfter Saras, Auroras och Marianas öden på sina starka berättarvingar och tar med läsaren på en medryckande, romantisk och njutningsfull tidsresa genom Barcelonas vindlande gränder.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100143527 -
Choklad Över 100 läckra recept
Inbunden bok. Parragon . 2009. 240 sidor.
Nära nyskick. Inbunden bok i nära nyskick. Box 9
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKParragon -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9781445401522
- Titel
- Njut av choklad
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 120 x 150 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ordet choklad har en nästan magisk
klang, det håller säkert varenda chokladtokig
människa med om. Som tur är finns det ett
oändligt antal olika sätt att använda choklad: i matlagning,
varma desserter, tårtor, småkakor, kalla desserter och glass.
Allt blir extra tilltalande när det innehåller just choklad. Här
är boken att försjunka i varje gång du letar efter något sätt
att tillfredsställa ditt eget begär efter choklad och samtidigt
servera din familj och dina goda vänner något riktigt urläckert.
Mått: 119x150 mm
Parragon 1 9781445401522 -
Lakrits, mint och choklad
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2007. 118 sidor.
Gott skick. Recept på efterrätter, dryck osv. Mycket rikt illustrerad. Se mina andra annonser för samfrakt
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127025776
- Titel
- Lakrits, mint och choklad
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 190 x 245 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 569 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tre fantastiska smaker i en och samma bok lakrits, mint och choklad. Drygt 50 nyskapande recept presenteras på goda bakverk till kaffet, hemgjort godis, glass, drinkar, söta tillbehör och läckra desserter. Svårighetsgraden i recepten varierar och här finns något för alla smaker.
Lättbakade kakor till kaffet som lakrits- och hallonkaka, chokladcookies och chokladbrownies med minttryffel. Eller hemgjort godis som mintklubbor och fransk nougat med lakrits. För den som vill ha lite utmaningar i köket rekommenderas en lyxig citronmoussetårta på lakritsbotten, chokladmoussepaj med mintpäron eller en hemgjord glass smaksatt med mint och grönt te.
Recept finns också på tillbehör som choklad- och hallonmarmelad. Gott på en crostini med lite flingsalt på toppen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127025776 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155232726
- Titel
- 100 % choklad
- Författare
- Lönnegren, Barbro
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 171 x 196 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Oemotståndliga recept för alla chokladälskare!Bjud på en lyxig chokladpannacotta med hallongrädde eller vit chokladmousse med limemarinerad mango till dessert, gör konfekt och chokladgodis, perfekt till jul förstås och när man vill ha något litet och läckert till kaffet! Kulor med nougatfyllning, knäckiga plattor, praliner med fyllning av mandelmassa och fikon, irish coffe-tryffel och chokladkola ...Givetvis finns här både mjuka kakor och småkakor, makalösa tårtor och de läckraste bakelser, drycker, chokladsåser och marmelad samt några spännande och annorlunda maträtter med choklad, som chilipanerad kycklingfilé.
Bokförlaget Semic 9789155232726 -
Choklad kola och karameller. 140 recept på he...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1989. 159 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137092537
- Titel
- Choklad kola och karam.
- Författare
- Walden, Hilary - Forrester, Paul - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1989
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 273 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137092537 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173873673
- Titel
- Glad i choklad
- Författare
- Aronson, Magnus - Braw, Anna
- Förlag
- Libris förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 177 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 280 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje gång vi blandar kakao i en smet eller river upp papperet om en chokladkaka har vi direktkontakt med andra världsdelar.
Redan när Libris gav ut den första Kyrkkaffe-boken 2004 fanns hela jorden med, och med Glad i choklad tar vi ett ordentligt kliv ut till de människor som är förutsättningen för den svenska fikakulturen och kyrkkaffegemenskapen.
Sackeus, som var först i Sverige med Fairtrade-certifiering, berättar om kakaoodlarna i kollektivet UCIRI, en av många grupper som har kunnat bygga upp sitt samhälle tack vare möjligheten att få skäligt betalt.
Chokladinspirationen fyller köken här i Sverige: Fredrika bakar kladdkaka med knäckig glasyr, Agnes blandar kakao i bullfyllningen, Tomas bjuder på nougattårta, Katarina och hennes man förknippar sin favoritkaka med deckare, Sofia kombinerar choklad med ingefära och kanel.
Baka med oss och gör världen lite godare!
I samma serie:
Långpannans lov
Bästa bullarna
Blixtkakor och annat snabbt och lätt
Mat i långpanna
Nybakat, hembakat
Saliga soppor
Perfekta pajer
Mer långpannans lov
Hembakat för alla
Julfika
Inte utan min långpanna
Libris förlag 1 9789173873673 -
Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor,...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 126 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Obetydligt märke efter prislapp övre vänster hörn, se bild. I övrigt lätta hanteringsspår. Inlaga i nyskick. Rikt illustrerad. Se mina andra annonser för samfrakt. Kan hämtas i Uddevalla. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258375
- Titel
- Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor, desserter
- Författare
- Wahlgren, Pernilla
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pernilla Wahlgren bjuder på sina bästa godsaker! Recept som alla kan baka – enkla och ljuvligt goda. Bullar, kakor, muffins, praliner, pajer, cheesecake, kladdkakor, tårtor och italienska favoritdesserter. Underbart gott!Här finns både klassiker, släktrecept och Pernillas egna specialare: många med smak av Italien. Tänk vit choklad, mascarpone, frukt- och bärpajer, mandel, citron och aprikos … Snabba recept till eftermiddagens spontanfika, lyxigare bakverk till helgens lågsittningar, njutbara chokladskapelser för närhelst man behöver unna sig något extra, läckra italienska desserter till söndagens släktmiddag och tårtor till fest och födelsedag.Att baka tillsammans är ett mysigt sätt att umgås på – med familj, vänner och barn. Här bjuder Pernilla som vanligt generöst på sig själv. Vi serveras favoritrecept och anekdoter från barndomen, mormors bästa äppelpaj och chokladtårtan som Pernilla själv levererade till exmakens italienska restaurang. Vi får se privata bilder från uppväxten i mamma Christina Schollins och pappa Hans Wahlgrens stora villa, och vi får möta Pernilla i bakartagen med de egna barnen i köket i härliga nya huset på Lidingö. Det viktiga är inte att det ser supertjusigt ut – men smakar ljuvligt gör det!Missa inte Pernillas hallonbullar med vit choklad, de smaskiga tobleronemuffinsen, bästa crème brûlée-receptet, Pernillas favorittårta, de sötaste minibiskvierna, mammas plommonpaj eller sonen Benjamins marmorerade brownies. Den lena cheesecaken med chokladbotten är hela familjens favorit och Pernillas nybakade hallongrottor får vem som helst på fall.
Bokförlaget Semic 9789155258375 -
Massor av choklad
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2010. 192 sidor.
Nära nyskick. inlaga som ny, illustrerat förlagskartonnage, stort format, rikt illustrerad inlaga
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174011357
- Titel
- Massor av choklad
- Författare
- Caroline Barty
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 238 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 771 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Oemotståndlig formgivning och massor av frestande recept.
I Massor av choklad lär du dig att använda choklad på ett nytt sätt. Förutom de klassiska bakverken finns recept på sötsaker, desserter, drycker, glass och maträtter som alla innehåller choklad.
Över 120 recept illustrerade med läckra färgbilder.
Detaljerad inledning ger dig alla tips du behöver för att lyckas.
Fantastisk blandning av chokladklassiker och andra chokladfavoriter.
Mängder av innovativa recept för chokladfantasten.
Att arbeta med choklad är enklare än du tror.
I samma serie finns även:
Massor av kakor
Massor av juicer & smoothies
Massor av muffins
Tukan Förlag 1 9789174011357 -
Kärlek, vänskap och choklad - Isabel Dalhouis...
Pocketbok. Damm förlag. 2009. 256 sidor.
Gott skick. Inlagans mittensidor är vågiga. I övrigt fin bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173515351
- Titel
- Kärlek, vänskap och choklad
- Författare
- Alexander McCall Smith
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 158 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Isabel Dalhousie blev inte avskräckt av äventyren i Filosofiska Söndagsklubben. Nu är hon tillbaka, lika charmerande nyfiken, ivrig och hjälpsam. Till vardags arbetar hon med sin filosofiska tidskrift där moraliska ämnen avhandlas. Men i Isabels huvud snurrar också mera jordnära frågor om kärlek, vänskap och choklad.
En dag möter hon en man som nyligen genomgått en hjärttransplantation. Han plågas av dramatiska, skrämmande visioner som inte har någon rationell förklaring och som han känner inte har med honom att göra. Isabel ger sig in i sökandet efter donation, vilket leder henne på farliga vägar
Damm förlag 9789173515351
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn