-
Fredagsmys - lördagsgott och söndagsmiddag
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bokförlaget Semic. uppl.1. 2009. 95 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
9789155254827 -
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2009. 95 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
Bokförlaget Semic 9789155254827 -
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2009. 95 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
Bokförlaget Semic 9789155254827 -
Kökshjältar : bästa hjälpen i förskoleköket
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan. 2012. 222 sidor.
Nyskick. Namn på titelsidan annars perfekt oläst och orörd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197946018
- Titel
- Kökshjältar : bästa hjälpen i förskoleköket
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 251 x 266 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1051 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har valt att döpa vår kokbok till Kökshjältar av den enkla anledningen att alla de kvinnor och män som står i köken och lagar god mat till en massa barn är just hjältar i köket!
Att jobba som förskolekock är ett otroligt viktigt och förhoppningsvis roligt jobb! Men ibland kan man behöva lite inspiration på vägen.
Det är inte alltid så lätt att hålla gnistan vid liv när man står där själv bakom sina kastruller och skärbrädor, och avdelningarna är fulla med hungriga barn och pedagoger. Vi vill hjälpa dig på vägen med nya recept, vackra bilder att låta dig inspireras av, matnyttig information kring närings-
ämnen, och lite glada tillrop mellan varven.
Vi som har skrivit boken är Karolina Sparring, kock på förskola, cateringkock och kokboksförfattare, som hämtar sin inspiration från medelhavsländerna och Jens Linder, kokboksförfattare och matskribent i bland annat DN med en förkärlek för långkok.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan 9789197946018 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174240788
- Titel
- Made in Sweden
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 275 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 944 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I en tid då de småskaliga och omsorgsfulla producenterna blir allt fler och bättre gav sig kocken och matskribenten Jens Linder och fotografen Stefan Wettainen ut på en matresa från Lappland till Skåne för att leta upp det bästa ur vårt svenska skafferi. En resa bland ekologisk, närodlad och hantverksmässig mat som resulterade i 90 recept och en massa mat- och miljöbilder. Made in Sweden är en vacker och suggestiv inventering av våra svenska kulinariska rariteter. Boken är på en gång kokbok, handbok i råvaror och guidebok, och dessutom ovärderlig i köket och under en resa i matlandet Sverige.Läs om hur 15 fantastiska svenska råvaror tillagas och hanteras. Upptäck Bohusläns ostron, Skånes charkuterivaror och Västerbottens åkerbär. Smaka på renkött från Lappland, grönkål från Halland och getost från Jämtland. Njut av böckling från Gästrikland, fläder från Södermanland och potatis från Skåne.
Bonnier Fakta 9789174240788 -
Grill : Bonniers stora bok om att grilla
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016.
Nyskick. Se också våra andra böcker - samma frakt oavsett antal böcker du beställer av oss.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245554
- Titel
- Grill : Bonniers stora bok om att grilla
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 283 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är det lätt eller svårt att grilla? Smaken av grillat är fantastisk. Den dova rökigheten är kraftfull, mångtydig och njutbar. Och liksom doften nyklippt gräs, ljuden av badplask och den bländande solen hör grillat ihop med sommaren. Men grillat är kanske mer än så. Det är något urmänskligt Det är bara att se sig om i världen; i snart sagt varje kultur lagar man mat över glöd. Detaljerna varierar, men de där härliga rökbrynta, rostade och ursprungliga smaktonerna är gemensamma. Ingredienserna kan marineras, torrkryddas, rimmas. Man kan rökgrilla rejäla stekar under lock i timmar. Snabbfräsa små spett på några minuter. Pensla med basting eller glaze. Grilla med rökspån och färska örter – eller med vin eller vatten som ångar vid sidan om det glödande kolet.Bokens många recept är hämtade över hela klotet. Koreanska bordsgrillade lövtunna skivor av marmorera entrecote samsas med till sötstark och saftig barbecue-bringa från Texas. Här finns förfinad saffranskyckling från Iran, argentinsk asado, braii från Sydafrika, fransk lammstek samt kebab både från nära och fjärran östern. Dispositionen med alla bitar i varsina kapitel – såser, tillbehör, huvudrätter – ger stor valfrihet. Samtidigt ges många kombinationstips.Är det då lätt eller svårt att grilla? Det beror förstås på. Man kan göra det enkelt och gott eller komplicerat och gott. Bonniers stora grillkokbok täcker in olika kunskapsnivåer. Den vill hjälpa nybörjaren att komma igång och få den erfarna grillaren att söka sig vidare, inspirera och instruera genom att berätta både sakligt och suggestivt. Fakta och aromer ryms sida vid sida. Det är en hjälpreda att återvända till.
Bonnier Fakta 9789174245554 -
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2009. 95 sidor.
Mycket gott skick. Inga namn, inga skador.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
Bokförlaget Semic 9789155254827 -
Grill : Bonniers stora bok om att grilla
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016.
Nära nyskick. Något snedläst.
stämplad läsexemplar övre block.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245554
- Titel
- Grill : Bonniers stora bok om att grilla
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 283 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är det lätt eller svårt att grilla? Smaken av grillat är fantastisk. Den dova rökigheten är kraftfull, mångtydig och njutbar. Och liksom doften nyklippt gräs, ljuden av badplask och den bländande solen hör grillat ihop med sommaren. Men grillat är kanske mer än så. Det är något urmänskligt Det är bara att se sig om i världen; i snart sagt varje kultur lagar man mat över glöd. Detaljerna varierar, men de där härliga rökbrynta, rostade och ursprungliga smaktonerna är gemensamma. Ingredienserna kan marineras, torrkryddas, rimmas. Man kan rökgrilla rejäla stekar under lock i timmar. Snabbfräsa små spett på några minuter. Pensla med basting eller glaze. Grilla med rökspån och färska örter – eller med vin eller vatten som ångar vid sidan om det glödande kolet.Bokens många recept är hämtade över hela klotet. Koreanska bordsgrillade lövtunna skivor av marmorera entrecote samsas med till sötstark och saftig barbecue-bringa från Texas. Här finns förfinad saffranskyckling från Iran, argentinsk asado, braii från Sydafrika, fransk lammstek samt kebab både från nära och fjärran östern. Dispositionen med alla bitar i varsina kapitel – såser, tillbehör, huvudrätter – ger stor valfrihet. Samtidigt ges många kombinationstips.Är det då lätt eller svårt att grilla? Det beror förstås på. Man kan göra det enkelt och gott eller komplicerat och gott. Bonniers stora grillkokbok täcker in olika kunskapsnivåer. Den vill hjälpa nybörjaren att komma igång och få den erfarna grillaren att söka sig vidare, inspirera och instruera genom att berätta både sakligt och suggestivt. Fakta och aromer ryms sida vid sida. Det är en hjälpreda att återvända till.
Bonnier Fakta 9789174245554 -
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2009. 95 sidor sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
Bokförlaget Semic 9789155254827 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244694
- Titel
- Långkok
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 196 x 224 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Linder, Jens
Bonnier Fakta 9789174244694 -
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2009. 95 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
Bokförlaget Semic 9789155254827 -
Den goda sommaren. Christer Lingströms bästa...
Inbunden bok. ICA bokförlag. 2007. 97 sidor.
ISBN 9789153628619!
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKICA bokförlag 9789153628619! -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
9789155254827 -
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:a upplagan uppl. 2010. 224 s. Inbunden. 35x26cm. 2000 gram.
Nyskick. Porträtt av en stjärnkrog - Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett et läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
9789174240252 -
Långkok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2013. 141 sidor.
Nyskick. Bonnier Fakta. 2013. Hårda pärmar och boken är i nyskick. 141 sidor.
Nu är den här, den efterlängtade nyutgåvan av Långkok. Kanske kan man tro att långkok inte alls passar den stressade nutidsmänniskan, men det är precis tvärtom. Grytor som kalops och b läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243567
- Titel
- Långkok
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 201 x 231 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 640 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu är den här, den efterlängtade nyutgåvan av Långkok. Kanske kan man tro att långkok inte alls passar den stressade nutidsmänniskan, men det är precis tvärtom. Grytor som kalops och boeuf bourguignon kräver faktiskt en ganska liten arbetsinsats eftersom de sköter sig själva på spisen. Och medan grytan eller steken tillagas kan man göra helt andra saker. I Långkok finns grytor, sautéer och raguer, såväl lättsamma och gräddvita som chiliheta och vitlöksskarpa. Här finns värmande soppor, stekar med knaprig yta och medgörliga saftiga inre och här finns långsamma lådor. Du hittar också tillbehör i form av karljohangratäng, pressgurka eller rostad potatis. Många av rätterna är svenska och komponerade av Jens Linder, en del kommer från andra delar av världen. Förutom de många välsmakande recepten får du allmänna tips om tillagning, köttkvalitet, förberedelser, kryddning och redningar.
Bonnier Fakta 9789174243567 -
Made in Sweden : 15 råvaror, 90 recept från L...
Bonnier Fakta, 2010. Inbunden, 207 sidor. Recensionsstämpel. Nyskick, oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240788
- Titel
- Made in Sweden
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 275 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 944 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I en tid då de småskaliga och omsorgsfulla producenterna blir allt fler och bättre gav sig kocken och matskribenten Jens Linder och fotografen Stefan Wettainen ut på en matresa från Lappland till Skåne för att leta upp det bästa ur vårt svenska skafferi. En resa bland ekologisk, närodlad och hantverksmässig mat som resulterade i 90 recept och en massa mat- och miljöbilder. Made in Sweden är en vacker och suggestiv inventering av våra svenska kulinariska rariteter. Boken är på en gång kokbok, handbok i råvaror och guidebok, och dessutom ovärderlig i köket och under en resa i matlandet Sverige.Läs om hur 15 fantastiska svenska råvaror tillagas och hanteras. Upptäck Bohusläns ostron, Skånes charkuterivaror och Västerbottens åkerbär. Smaka på renkött från Lappland, grönkål från Halland och getost från Jämtland. Njut av böckling från Gästrikland, fläder från Södermanland och potatis från Skåne.
9789174240788 -
s/s Blidösund. Skärgårdens sista koleldade ån...
Förlagets klotryggsband. 2001
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163115778
- Titel
- S/S Blidösund : skärgårdens sista koleldade ångbåt
- Författare
- Linder, Jens - Blidösundsbolaget - Föreningen S/S Blidösund
- Förlag
- Stockholm : Blidösundsbol. ; Täby : Fören. S/S Blidösund
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
9163115778 -
S/S Blidösund. Skärgårdens sista koleldade ån...
Blidösundbolaget. 2001. Dek, pappb, med klotrygg. Kvarto. 168 sid. Rikt illustrerad. Mkt, gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174240788
- Titel
- Made in Sweden
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 275 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 944 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I en tid då de småskaliga och omsorgsfulla producenterna blir allt fler och bättre gav sig kocken och matskribenten Jens Linder och fotografen Stefan Wettainen ut på en matresa från Lappland till Skåne för att leta upp det bästa ur vårt svenska skafferi. En resa bland ekologisk, närodlad och hantverksmässig mat som resulterade i 90 recept och en massa mat- och miljöbilder. Made in Sweden är en vacker och suggestiv inventering av våra svenska kulinariska rariteter. Boken är på en gång kokbok, handbok i råvaror och guidebok, och dessutom ovärderlig i köket och under en resa i matlandet Sverige.Läs om hur 15 fantastiska svenska råvaror tillagas och hanteras. Upptäck Bohusläns ostron, Skånes charkuterivaror och Västerbottens åkerbär. Smaka på renkött från Lappland, grönkål från Halland och getost från Jämtland. Njut av böckling från Gästrikland, fläder från Södermanland och potatis från Skåne.
Bonnier Fakta 9789174240788 -
FREDAGSMYS LÖRDAGSGOTT OCH SÖNDAGSMIDDAG
Bokförlaget Semic 2009. Illustrerat pappband.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
9789155254827 -
s/s Blidösund. Skärgårdens sista koleldade ån...
Blidösundsbolaget AB och Föreningen s/s Blidösund. 2001. Klotryggband. 167 s. Stort format, Rikt illustrerad med foton och teckningar.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163115776
- Titel
- S/S Blidösund : skärgårdens sista koleldade ångbåt
- Författare
- Linder, Jens - Blidösundsbolaget - Föreningen S/S Blidösund
- Förlag
- Stockholm : Blidösundsbol. ; Täby : Fören. S/S Blidösund
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
9789163115776 -
Vardagsfest. Njutning hela veckan
Inbunden bok.
Nyskick. Semic. 2010. 95 s. Inbunden. 27x20cm. Rikt illustrerad i färg. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155255879
- Titel
- Vardagsfest : njutning hela veckan
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 266 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 576 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Skäm bort familjen, lär känna grannarna, höj romantikfaktorn, umgås med en kompis ... Det finns många bra anledningar att ställa till med fest. Framförallt gör en njutning mitt i veckan livet lite roligare och väntan på helgen lite kortare.Duka upp en picknick med en extra lyxig rostbiff och hemgjord potatissallad på vardagsrumsgolvet när vintern känns för lång. Ordna mitt-i-veckan-knytis med grannarna, dröm dig bort med filmkväll i amerikansk 50-talsanda och oemotståndlig biff, steak sauce och knickerbocker glory, fira namnsdagen högtidligt med både smörgås- och marängtårta eller överraska med att komma ihåg årsdagen av er första kyss med romantisk supé. En njutning mitt i veckan gör livet lite roligare och väntan på helgen lite kortare.Vardagsfest är en bok fylld av härliga och oväntade recept på mat som gör kalas av måltiden. Dessutom personliga tips på sätt att förhöja vardagen och fly verkligheten lite grann. Allt på Jens Linders karakteristiskt charmiga och medryckande vis.Jens Linder är en omtyckt och välkänd kokboksförfattare och kock samt regelbunden matskribent i bland annat Dagens Nyheter. Här lagar han mat för en njutbarare vardag i det egna köket. Detta är uppföljaren till succén Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag.
9789155255879 -
Made in Sweden. 15 råvaror. 90 recept från La...
Inbunden bok. 2010.
Nyskick. Bonnier fakta 2010. Hårda pärmar, inbunden bok i nyskick. Lite vitt tittar fram runt kanterna, pärmarna känsliga men boken är ny och som helhet mycket fina pärmar. 207 sidor. 812 g. Det bästa ur Sveriges rika skafferi!
I en tid då de småskaliga och om läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240788
- Titel
- Made in Sweden
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 275 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 944 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I en tid då de småskaliga och omsorgsfulla producenterna blir allt fler och bättre gav sig kocken och matskribenten Jens Linder och fotografen Stefan Wettainen ut på en matresa från Lappland till Skåne för att leta upp det bästa ur vårt svenska skafferi. En resa bland ekologisk, närodlad och hantverksmässig mat som resulterade i 90 recept och en massa mat- och miljöbilder. Made in Sweden är en vacker och suggestiv inventering av våra svenska kulinariska rariteter. Boken är på en gång kokbok, handbok i råvaror och guidebok, och dessutom ovärderlig i köket och under en resa i matlandet Sverige.Läs om hur 15 fantastiska svenska råvaror tillagas och hanteras. Upptäck Bohusläns ostron, Skånes charkuterivaror och Västerbottens åkerbär. Smaka på renkött från Lappland, grönkål från Halland och getost från Jämtland. Njut av böckling från Gästrikland, fläder från Södermanland och potatis från Skåne.
9789174240788 -
Den goda sommaren. Christer Lingströms bästa...
ICA 2007
Inb. 97s. Fotoillustrerad av Bruno Ehrs. Mkt. gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428619
- Titel
- Den goda sommaren
- Författare
- Christer Lingström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 97 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 274 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 562 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I den här boken har stjärnkocken Christer Lingström samlat recept på lättlagade rätter för lata dagar. Inspiration till boken fick han en under en semester hemma i trädgården och det finns många recept och goda råd för grillat marinader, glazer, röror, såser och grönsaker. Givetvis finns även recept på sommarklassiker som matjessill, inkokt lax och bärefterrätter. En sann semesterkokbok som även i de vackra bilderna förmedlar sommarkänsla.
Christer Lingström har utbildat sig både i Sverige och utomlands och har bland annat erövrat titeln som Årets Kock, blivit invald i Hall of Fame, och blivit utsedd till Sveriges förste Mat-Ambassadör. Han driver numera den världsberömda Edsbacka krog, Sveriges enda restaurang med två stjärnor i aktade "Guide Michelin".
9789153428619 -
Fredagsmys,lördagsgott och söndagsmiddag
Inbunden bok. Semic. 1:a uppl. 2009. 95 s. Inbunden. 27x20cm.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn