-
Kokkonsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. EM Girons förlag. 1879. 1187 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Arvegods i fint skick med nån sida som är skadad i kanten. Har stått oanvänd i åratal. Lät binda om boken vid övertagandet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEM Girons förlag -
Kok-konsten
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 1896. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Inget kladd eller vikta sidor. Brunat papper. Pärmen hel men lite solblekt på ryggen nån liten matfläck.
Röd pärmInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts 2 -
Kok-konsten
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1979.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Förord av Tore Wretman.
Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska akademien efter 1986 års uplaga.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAlbert Bonniers Förlag -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. 1979.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Omslaget är en aning nött i hörn och kanter, partier är solblekta, på framsidan finns en mindre reva och på baksidan en rispa. Inlagan är i utmärkt skick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Gastronomiska akademien : Bonniers. 1:a uppl. 1979. 1006 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska akademien ; [inl. av Mats Rehnberg och Tore Wretman].
Förlagets vackra gyllenguula linneklotband med fint monterat ryggtitelfält i papper. Främre pärmen med vackert monterad titel och dekoration vackert tryckt på pap läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGastronomiska akademien : Bonniers 1:a -
Kok-konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. Giron. Ny omarbetad upplaga uppl. 1891. 1006 sidor.
Gott skick. Inbunden halvfranskt band med fyra upphöjdqa bind. Tillskrift på försättsbladet. Försiktigt hanterat ex. Bra skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGiron Ny omarbetad upplaga -
Kok-konsten som vetenskap och konst. Faksimil...
Inbunden bok.
Gott skick. Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska Akademien Förlag: Bonniers Utgivningsår: 1979 Skick: Fint skick. Skyddsomslaget är slitet. Typ: Inbundet linneband med skyddsomslag … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-Konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. Ny omarbetad upplaga 1896 häri faksimilutgåva uppl. 1012 sidor.
Nyskick. Förlagets röda konstläderband medgulddekorerad rygg och pärmar. Helt guldsnitt samt inre denteller. Den mycket berömda kokboken i enastående fin nyutgåva tryckt i 1000 numrerade exemplar, 23 x 15,4 cm. 1329 g … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNy omarbetad upplaga 1896 häri faksimilutgåva -
KOK-KONSTEN SOM VETENSKAP OCH KONST
Inbunden bok.
Hyggligt skick. Kok-konsten som vetenskap och konst med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar. Ny omarbetad upplaga. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar. De med * betecknade recepten äro afprofvade i eget kök. Stockholm, På Em. Girons För läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Faksimilupplaga. Exemplar 345 av 1000. Hylla VL48.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
KOK-KONSTEN som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska Akademien uppl. 1963. 1005 sidor.
Nära nyskick. Faksimil av verkets andra, omarbetade upplaga, som gavs ut 1896 på P.A. Nordstedt & Söners förlag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska Akademien -
KOK-KONSTEN SOM VETENSKAP OCH KONST. FAKSIMIL...
Inbunden bok.
Gott skick. Bonniers 1963. 1006 s. Brunt klotband med monterade pärm- och ryggtiteletiketter.. Gott skick. Nedre snitt med liten fläck. Inlaga i gott skick. 24,5x17 cm. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-konsten som vetenskap och konst. Faksimil...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonniers/ Gastronomiska Akademiens bibliotek. 1:a uppl. 1963. 1006 s. Vackert ljusorange linneimt band. Bandet har komponerats av Vidar Forsberg. Mycket gott skick. Mat, kokkonst, kryddor, kött, fisk,,svampar, en mycket klassisk kokbok utöver det vanliga, läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-konsten
Kok-konsten som vetenskap och konst med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar. Ny omarbetad upplaga. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar. De med * betecknade recepten äro afprofvade i eget kök. Stockholm, På Em. Girons För läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers . Faksimilupplagan av Gastronomiska Akademien uppl. 1979 . Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Skyddsomslag blekt med ett par revor, inlagan nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-Konsten som vetenskap och konst
Gastronomiska Akademiens Bibliotek. Dr. Ch. Em. Hagdahl. Kok-Konsten som vetenskap och konst. Faksimilupplagan utgiven av Gastronomiska Akademien. Bon …
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
