-
Konsten att inte dö : Upptäck maten som enlig...
Inbunden bok. Soulfoods. 1 uppl. 2016. 571 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Inlagan lätt gulnad men i övrigt perfekt. Skyddsomslaget med en tejpad reva och lite kantslitage, men fullt funktionellt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197992671
- Titel
- Konsten att inte dö : upptäck maten som enligt vetenskapen ger ett längre och friskare liv
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Soulfoods
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 571 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 241 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 901 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konsten att inte dö kan låta som en underlig titel på en bok – vi ska ju alla dö så småningom. Men den handlar om vad vi kan göra för att inte dö i förtid. Det här är en högaktuell och efterlängtad bok i en tid då allt fler blir medvetna om hur stor betydelse våra kostval har för vår egen hälsa, och även för djuren och miljön. Med en god portion humor och ett starkt stöd i forskningen presenterar läkaren och näringsexperten Michael Greger den växtbaserade kostens enorma hälsofördelar. Visste du till exempel att en växtbaserad kost ofta är överlägsen både mediciner och kirurgi när det handlar om att förebygga och behandla västvärldens vanligaste dödliga sjukdomar? Och att kosten har en avgörande betydelse för om vi utvecklar en ärftlig sjukdom eller inte? I bokens första del undersöker Michael Greger orsakerna bakom femton av västvärldens vanligaste sjukdomar och visar hur vi kan både förebygga och behandla bland annat hjärt-kärlsjukdomar, Alzheimer, depression, diabetes och flera former av cancer med hjälp av kosten.I bokens andra del får du en konkret och inspirerande guide till hur du kan äta och motionera för att ge din kropp de allra bästa förutsättningarna för ett längre och friskare liv. Michael Greger beskriver här detaljerat vilka livsmedel som har de största hälsofördelarna och hur du kan tillaga dem för att få ut maximalt med näring och dra fördel av deras läkande egenskaper. Konsten att inte dö skingrar en rad myter kring vilken kost som är optimal för människan och ger dig en större förståelse för den växtbaserade kostens potential. Läs, inspireras och förvandla ditt liv!
Om bokens författare:Michael Greger, M.D. är läkare, författare och håller föredrag över hela världen inom nutrition, livsmedelssäkerhet och folkhälsofrågor. Han driver den populära webbplatsen NutritionFacts.org, en ideell, vetenskapsbaserad offentlig tjänst som dagligen tillhandahåller nya filmer och artiklar om det senaste inom näringsforskning. Dr. Greger är även ansvarig för folkhälsofrågor i djurrättsorganisationen Humane Society of the United States.Gene Stone har skrivit flera böcker om växtbaserad näring, inklusive New York Times-bästsäljaren Forks Over Knives. Han har även varit medförfattare till bästsäljarna Engine 2 Diet och Living the Farm Sanctuary Life.Det svenska förordet har skrivits av David Stenholtz, överläkare i onkologi och ordförande för Läkare för framtiden.
Soulfoods 1 9789197992671 -
Konsten att inte banta den banbrytande vetens...
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Soulfoods publishing. uppl.1. [2020]. 574 s. bruksslitage, skav på skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198392425
- Titel
- Konsten att inte banta : den banbrytande vetenskapen om bestående viktminskning
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Soulfoods
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 574 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 239 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 984 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läs om den banbrytande vetenskapen som ligger bakom långsiktig viktnedgång i den nya boken från författaren till den bästsäljande Konsten att inte dö.Varje månad tycks det komma en ny modediet eller en ny trendig bantningsmetod, men ändå fortsätter fetmaepidemin att breda ut sig – och med den ett stigande antal sjukdomar och hälsobesvär. Det är dags för ett annat tillvägagångssätt.Och det är här som läkaren Michael Greger kommer in i bilden, en internationellt erkänd näringsexpert som grundat webbplatsen NutritionFacts.org och skrivit megabästsäljaren Konsten att inte dö. I den här nya boken sätter han fokus på den senaste forskningen om de främsta orsakerna till övervikt – och åtgärderna för att komma till rätta med problemet. Michael Greger belyser alla de viktigaste aspekterna som optimerar viktnedgång. Samtidigt tar han hänsyn till hur olika födoämnen påverkar vår hälsa och livslängd. Han beskriver beståndsdelarna i den optimala kosten för viktnedgång, bland annat energitäthet, insulinindex och matens inverkan på tarmfloran, och visar att en växtbaserad kost är avgörande för framgångsrik viktminskning.Men Konsten att inte banta handlar inte bara om kost. Den identifierar 21 olika faktorer som underlättar viktnedgång genom att maximera kroppens fettförbränning, däribland de senaste upptäckterna inom banbrytande forskningsområden som kronobiologi. Michael Gregers tidlösa, proaktiva och grundliga förhållningssätt ger oss den ultimata vägledningen till en viktnedgång som står emot alla de nya trenderna. Konsten att inte banta är fullspäckad av värdefulla råd och spännande forskningsupptäckter som visar att du inte behöver banta. Du kan ersätta den ständiga kampen mot vikten med en enkel, hälsosam och hållbar livsstil.
9789198392425 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781529059243
- Titel
- How Not to Diet Cookbook
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Pan Books Ltd
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 234 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 188 x 232 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- The illustrated cookbook from the author of the international bestseller How Not To Die featuring 100 recipes to help with long term weight-loss success - now in paperbackMore than one hundred delicious, nutritious recipes to free you from the diet cycle and help you lose weight for good from Michael Greger, MD, the author of the New York Times bestseller How Not to Die.Michael Greger brings you truly delicious, nutritious, healthy dishes that will free you from 'dieting' forever. With over one hundred recipes, this gorgeous full-colour cookbook puts into practice the twenty-one weight-loss accelerators identified in the bestselling How Not to Diet. From Grain-Stuffed Peppers with Cheesy Tomato Sauce to Crust-Free Pumpkin Pie and Black Forest Chia Pudding, this is the smart way to put an end to counting calories, gimmicky quick-fix diets and expensive diet programmes.The How Not to Diet Cookbook is for anyone looking to improve their quality of life - whether you want to lose weight or not. The plant-based recipes all incorporate everyday ingredients and easily available herbs and spices that have been scientifically proven to have a positive effect on health.
9781529059243 -
Konsten att inte dö : upptäck maten som enlig...
Inbunden bok. Soulfoods. 1 uppl. 2016. 571 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197992671
- Titel
- Konsten att inte dö : upptäck maten som enligt vetenskapen ger ett längre och friskare liv
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Soulfoods
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 571 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 241 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 901 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konsten att inte dö kan låta som en underlig titel på en bok – vi ska ju alla dö så småningom. Men den handlar om vad vi kan göra för att inte dö i förtid. Det här är en högaktuell och efterlängtad bok i en tid då allt fler blir medvetna om hur stor betydelse våra kostval har för vår egen hälsa, och även för djuren och miljön. Med en god portion humor och ett starkt stöd i forskningen presenterar läkaren och näringsexperten Michael Greger den växtbaserade kostens enorma hälsofördelar. Visste du till exempel att en växtbaserad kost ofta är överlägsen både mediciner och kirurgi när det handlar om att förebygga och behandla västvärldens vanligaste dödliga sjukdomar? Och att kosten har en avgörande betydelse för om vi utvecklar en ärftlig sjukdom eller inte? I bokens första del undersöker Michael Greger orsakerna bakom femton av västvärldens vanligaste sjukdomar och visar hur vi kan både förebygga och behandla bland annat hjärt-kärlsjukdomar, Alzheimer, depression, diabetes och flera former av cancer med hjälp av kosten.I bokens andra del får du en konkret och inspirerande guide till hur du kan äta och motionera för att ge din kropp de allra bästa förutsättningarna för ett längre och friskare liv. Michael Greger beskriver här detaljerat vilka livsmedel som har de största hälsofördelarna och hur du kan tillaga dem för att få ut maximalt med näring och dra fördel av deras läkande egenskaper. Konsten att inte dö skingrar en rad myter kring vilken kost som är optimal för människan och ger dig en större förståelse för den växtbaserade kostens potential. Läs, inspireras och förvandla ditt liv!
Om bokens författare:Michael Greger, M.D. är läkare, författare och håller föredrag över hela världen inom nutrition, livsmedelssäkerhet och folkhälsofrågor. Han driver den populära webbplatsen NutritionFacts.org, en ideell, vetenskapsbaserad offentlig tjänst som dagligen tillhandahåller nya filmer och artiklar om det senaste inom näringsforskning. Dr. Greger är även ansvarig för folkhälsofrågor i djurrättsorganisationen Humane Society of the United States.Gene Stone har skrivit flera böcker om växtbaserad näring, inklusive New York Times-bästsäljaren Forks Over Knives. Han har även varit medförfattare till bästsäljarna Engine 2 Diet och Living the Farm Sanctuary Life.Det svenska förordet har skrivits av David Stenholtz, överläkare i onkologi och ordförande för Läkare för framtiden.
Soulfoods 1 9789197992671 -
Konsten att inte dö : upptäck maten som enlig...
Inbunden bok. Soulfoods. 1 uppl. 2016. 571 sidor.
Mycket gott skick. Gulnade blad, lättare veck på skyddsomslagets baksida.
Köp hur många böcker du vill från mig och betala endast för en frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn nedan för att se alla mina böcker. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197992671
- Titel
- Konsten att inte dö : upptäck maten som enligt vetenskapen ger ett längre och friskare liv
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Soulfoods
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 571 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 241 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 901 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konsten att inte dö kan låta som en underlig titel på en bok – vi ska ju alla dö så småningom. Men den handlar om vad vi kan göra för att inte dö i förtid. Det här är en högaktuell och efterlängtad bok i en tid då allt fler blir medvetna om hur stor betydelse våra kostval har för vår egen hälsa, och även för djuren och miljön. Med en god portion humor och ett starkt stöd i forskningen presenterar läkaren och näringsexperten Michael Greger den växtbaserade kostens enorma hälsofördelar. Visste du till exempel att en växtbaserad kost ofta är överlägsen både mediciner och kirurgi när det handlar om att förebygga och behandla västvärldens vanligaste dödliga sjukdomar? Och att kosten har en avgörande betydelse för om vi utvecklar en ärftlig sjukdom eller inte? I bokens första del undersöker Michael Greger orsakerna bakom femton av västvärldens vanligaste sjukdomar och visar hur vi kan både förebygga och behandla bland annat hjärt-kärlsjukdomar, Alzheimer, depression, diabetes och flera former av cancer med hjälp av kosten.I bokens andra del får du en konkret och inspirerande guide till hur du kan äta och motionera för att ge din kropp de allra bästa förutsättningarna för ett längre och friskare liv. Michael Greger beskriver här detaljerat vilka livsmedel som har de största hälsofördelarna och hur du kan tillaga dem för att få ut maximalt med näring och dra fördel av deras läkande egenskaper. Konsten att inte dö skingrar en rad myter kring vilken kost som är optimal för människan och ger dig en större förståelse för den växtbaserade kostens potential. Läs, inspireras och förvandla ditt liv!
Om bokens författare:Michael Greger, M.D. är läkare, författare och håller föredrag över hela världen inom nutrition, livsmedelssäkerhet och folkhälsofrågor. Han driver den populära webbplatsen NutritionFacts.org, en ideell, vetenskapsbaserad offentlig tjänst som dagligen tillhandahåller nya filmer och artiklar om det senaste inom näringsforskning. Dr. Greger är även ansvarig för folkhälsofrågor i djurrättsorganisationen Humane Society of the United States.Gene Stone har skrivit flera böcker om växtbaserad näring, inklusive New York Times-bästsäljaren Forks Over Knives. Han har även varit medförfattare till bästsäljarna Engine 2 Diet och Living the Farm Sanctuary Life.Det svenska förordet har skrivits av David Stenholtz, överläkare i onkologi och ordförande för Läkare för framtiden.
Soulfoods 1 9789197992671 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781529010817
- Titel
- How Not to Die Cookbook
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Pan Books Ltd
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 249 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 188 x 234 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Dr Michael Greger, founder of the wildly popular website NutritionFacts, takes his comprehensive, lifesaving science into the kitchen. Why suffer from disease and ill health when the right food is proven to keep you healthy, and without the side effects of drugs? We can avoid heart disease, cancer and our other biggest killers if we use food as medicine, and the How Not To Die Cookbook offers a sustainable and delicious guide to preparing and eating the foods that will prevent and reverse fatal diseases.Featuring over 100 easy-to-follow, beautifully photographed plant-based recipes, with plenty of recipes suitable for vegetarians and vegans, the How Not To Die Cookbook merges cutting-edge science with everyday ingredients from the supermarket to help you and your family eat your way to better health and a longer life.
Pan Books Ltd 9781529010817 -
Konsten att inte dö : upptäck maten som enlig...
Inbunden bok. Soulfoods. 1:3 uppl. 2018. 571 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Konsten att inte dö kan låta som en underlig titel på en bok - vi ska ju alla dö så småningom. Men den handlar om vad vi kan göra för att inte dö i förtid. Det här är en högaktuell och efterlängtad bok i en tid då allt fler blir medvetna om hur stor betyd läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197992671
- Titel
- Konsten att inte dö : upptäck maten som enligt vetenskapen ger ett längre och friskare liv
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Soulfoods
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 571 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 241 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 901 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konsten att inte dö kan låta som en underlig titel på en bok – vi ska ju alla dö så småningom. Men den handlar om vad vi kan göra för att inte dö i förtid. Det här är en högaktuell och efterlängtad bok i en tid då allt fler blir medvetna om hur stor betydelse våra kostval har för vår egen hälsa, och även för djuren och miljön. Med en god portion humor och ett starkt stöd i forskningen presenterar läkaren och näringsexperten Michael Greger den växtbaserade kostens enorma hälsofördelar. Visste du till exempel att en växtbaserad kost ofta är överlägsen både mediciner och kirurgi när det handlar om att förebygga och behandla västvärldens vanligaste dödliga sjukdomar? Och att kosten har en avgörande betydelse för om vi utvecklar en ärftlig sjukdom eller inte? I bokens första del undersöker Michael Greger orsakerna bakom femton av västvärldens vanligaste sjukdomar och visar hur vi kan både förebygga och behandla bland annat hjärt-kärlsjukdomar, Alzheimer, depression, diabetes och flera former av cancer med hjälp av kosten.I bokens andra del får du en konkret och inspirerande guide till hur du kan äta och motionera för att ge din kropp de allra bästa förutsättningarna för ett längre och friskare liv. Michael Greger beskriver här detaljerat vilka livsmedel som har de största hälsofördelarna och hur du kan tillaga dem för att få ut maximalt med näring och dra fördel av deras läkande egenskaper. Konsten att inte dö skingrar en rad myter kring vilken kost som är optimal för människan och ger dig en större förståelse för den växtbaserade kostens potential. Läs, inspireras och förvandla ditt liv!
Om bokens författare:Michael Greger, M.D. är läkare, författare och håller föredrag över hela världen inom nutrition, livsmedelssäkerhet och folkhälsofrågor. Han driver den populära webbplatsen NutritionFacts.org, en ideell, vetenskapsbaserad offentlig tjänst som dagligen tillhandahåller nya filmer och artiklar om det senaste inom näringsforskning. Dr. Greger är även ansvarig för folkhälsofrågor i djurrättsorganisationen Humane Society of the United States.Gene Stone har skrivit flera böcker om växtbaserad näring, inklusive New York Times-bästsäljaren Forks Over Knives. Han har även varit medförfattare till bästsäljarna Engine 2 Diet och Living the Farm Sanctuary Life.Det svenska förordet har skrivits av David Stenholtz, överläkare i onkologi och ordförande för Läkare för framtiden.
Soulfoods 1:3 9789197992671 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781509852505
- Titel
- How Not to Die
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Pan Books Ltd
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 672 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 130 x 197 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Why rely on drugs and surgery to cure you of life-threatening disease when the right decisions can prevent you from falling ill to begin with?
How Not To Die gives effective, scientifically-proven nutritional advice to prevent our biggest killers - including heart disease, breast cancer, prostate cancer, high blood pressure and diabetes - and reveals the astounding health benefits that simple dietary choices can provide.
Based on the latest scientific research, How Not To Die examines each of the most common diseases to reveal what, how and why different foods affect us, and how increasing our consumption of certain foods and avoiding others can dramatically reduce our risk of falling sick and even reverse the effects of disease. It also shares Dr Greger's 'Daily Dozen' - the twelve foods we should all eat every day to stay in the best of health.
With emphasis on individual family health history and acknowledging that everyone needs something different, Dr Michael Greger offers practical dietary advice to help you live longer, healthier lives.
9781509852505 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781509852505
- Titel
- How Not to Die
- Författare
- Greger, Michael
- Förlag
- Pan Books Ltd
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 672 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 130 x 197 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Why rely on drugs and surgery to cure you of life-threatening disease when the right decisions can prevent you from falling ill to begin with?
How Not To Die gives effective, scientifically-proven nutritional advice to prevent our biggest killers - including heart disease, breast cancer, prostate cancer, high blood pressure and diabetes - and reveals the astounding health benefits that simple dietary choices can provide.
Based on the latest scientific research, How Not To Die examines each of the most common diseases to reveal what, how and why different foods affect us, and how increasing our consumption of certain foods and avoiding others can dramatically reduce our risk of falling sick and even reverse the effects of disease. It also shares Dr Greger's 'Daily Dozen' - the twelve foods we should all eat every day to stay in the best of health.
With emphasis on individual family health history and acknowledging that everyone needs something different, Dr Michael Greger offers practical dietary advice to help you live longer, healthier lives.
Pan Books Ltd 9781509852505
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
