-
Vilda växter : till mat, krydda och bättre hä...
Häftad bok. Norstedts. Ny rev, uppl. 2022. 119 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076690
- Titel
- Vilda växter : till mat, krydda och bättre hälsa
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 119 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 145 x 185 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 285 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vilda växter beskriver ett femtiotal vilda nyttoväxter som vi kan hitta i den svenska naturen. Vi får veta var och när vi bäst plockar dem och hur de kan användas i matlagning eller som läkeväxter. Vi lär oss göra egna örtteer, oljor och salvor och får veta hur de olika växterna bäst kommer till sin rätt som krydda eller råvara i till exempel sallader, bröd och soppor.
Tydliga foton visar varje ört i närbild, just så som den ser ut när den plockas.
Norstedts Ny rev, 9789113076690 -
Svampkokboken : enkelt och gott till vardag o...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 139 sidor.
Nyskick. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037523
- Titel
- Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 193 x 193 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svampplockning är en mycket uppskattad och populär hobby bland oss nordbor. Varje svampsäsong lockas vi till skogen med näsan i marken och korgen dinglande på armen, antingen för att vi väljer att njuta av tystnaden i vår ensamhet eller som tillfälle till en familjeutflykt.
Men vad gör vi sedan med våra korgar fulla av svamp, när förra säsongens torkade svampar fortfarande trängs i glasburkar i skafferiet? Vi behöver råd och inspiration för att laga svamp, och här är boken som alla svampälskare längtar efter!
2001 gav Norstedts ut Svampkokboken av svamparnas mästare, Pelle Holmberg, tillsammans med sin fru Ingrid och deras goda vän och kock Dieter Endom. Boken blev en storsäljare och nu släpps den i en reviderad upplaga där mer än hälften av recepten är nya och samtliga bilder omtagna av Susanne Hallman, fotografen till Lax, till vardag och lyx. Svamp är en delikatess, en smakförhöjare utan dess like! Som tilltugg, förrätt eller huvudrätt, till fisk, kött eller fågel - här är boken som i ett femtiotal recept visar oss vägen till både klasiska och nytänkande rätter med både vilda svampar och köpesvamp som grund. Du får lära dig hur olika svampar passar bäst med varandra eller med olika tillbehör. Att svamp dessutom är hälsosam, fiberrik, och fri från både socker och kolhydrater gör den till den perfekta ingrediensen i alla moderna kök. En grundkurs i rensning, frysning och torkning tillkommer på köpet.
Norstedts 1 9789113037523 -
Svampkokboken : enkelt och gott till vardag o...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 139 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037523
- Titel
- Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 193 x 193 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svampplockning är en mycket uppskattad och populär hobby bland oss nordbor. Varje svampsäsong lockas vi till skogen med näsan i marken och korgen dinglande på armen, antingen för att vi väljer att njuta av tystnaden i vår ensamhet eller som tillfälle till en familjeutflykt.
Men vad gör vi sedan med våra korgar fulla av svamp, när förra säsongens torkade svampar fortfarande trängs i glasburkar i skafferiet? Vi behöver råd och inspiration för att laga svamp, och här är boken som alla svampälskare längtar efter!
2001 gav Norstedts ut Svampkokboken av svamparnas mästare, Pelle Holmberg, tillsammans med sin fru Ingrid och deras goda vän och kock Dieter Endom. Boken blev en storsäljare och nu släpps den i en reviderad upplaga där mer än hälften av recepten är nya och samtliga bilder omtagna av Susanne Hallman, fotografen till Lax, till vardag och lyx. Svamp är en delikatess, en smakförhöjare utan dess like! Som tilltugg, förrätt eller huvudrätt, till fisk, kött eller fågel - här är boken som i ett femtiotal recept visar oss vägen till både klasiska och nytänkande rätter med både vilda svampar och köpesvamp som grund. Du får lära dig hur olika svampar passar bäst med varandra eller med olika tillbehör. Att svamp dessutom är hälsosam, fiberrik, och fri från både socker och kolhydrater gör den till den perfekta ingrediensen i alla moderna kök. En grundkurs i rensning, frysning och torkning tillkommer på köpet.
Norstedts 1 9789113037523 -
Svampkokboken : enkelt och gott till vardag o...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 139 sidor.
Nära nyskick. Hel och ren.
Slitage av låg grad.
Läst ex.
Apelsinfärgsaktig rygg.
Vit text.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037523
- Titel
- Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 193 x 193 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svampplockning är en mycket uppskattad och populär hobby bland oss nordbor. Varje svampsäsong lockas vi till skogen med näsan i marken och korgen dinglande på armen, antingen för att vi väljer att njuta av tystnaden i vår ensamhet eller som tillfälle till en familjeutflykt.
Men vad gör vi sedan med våra korgar fulla av svamp, när förra säsongens torkade svampar fortfarande trängs i glasburkar i skafferiet? Vi behöver råd och inspiration för att laga svamp, och här är boken som alla svampälskare längtar efter!
2001 gav Norstedts ut Svampkokboken av svamparnas mästare, Pelle Holmberg, tillsammans med sin fru Ingrid och deras goda vän och kock Dieter Endom. Boken blev en storsäljare och nu släpps den i en reviderad upplaga där mer än hälften av recepten är nya och samtliga bilder omtagna av Susanne Hallman, fotografen till Lax, till vardag och lyx. Svamp är en delikatess, en smakförhöjare utan dess like! Som tilltugg, förrätt eller huvudrätt, till fisk, kött eller fågel - här är boken som i ett femtiotal recept visar oss vägen till både klasiska och nytänkande rätter med både vilda svampar och köpesvamp som grund. Du får lära dig hur olika svampar passar bäst med varandra eller med olika tillbehör. Att svamp dessutom är hälsosam, fiberrik, och fri från både socker och kolhydrater gör den till den perfekta ingrediensen i alla moderna kök. En grundkurs i rensning, frysning och torkning tillkommer på köpet.
Norstedts 1 9789113037523 -
Tomtejul/ Ingen jul utan mormor/ Du är för li...
Inbunden bok. Stockholm : Carlsen/if. 1980.
Mycket gott skick. TRE HÄRLIGA BÖCKER! EJ NAMNADE !! -; TOMTEJUL är lite nött på pärmen och lite fläckar förekommer . ( inget som påverkar text eller bild) På övre högra hörnet på pärmen finns spår av rosa/ blå färg. Första bladet har pyttelite bortrivet i hörnet nedtill, c läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151024271
- Titel
- Tomtejul
- Författare
- Hansen, Carla - Hansen, Vilhelm - Lööf, Jan
- Förlag
- Stockholm : Carlsen/if
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Stockholm : Carlsen/if 9789151024271 -
Naturkokboken : från skogspromenaden till tal...
Inbunden bok. Norstedts. 2015. 137 sidor.
Mycket gott skick. Denna bok kommer från ett bibliotek och är utgallrad därifrån. Boken har stämplar och etiketter. Ej biblioteksinbunden.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
Norstedts 9789113064901 -
Statistiska grundbegrepp. En programmerad int...
Häftad bok.
Gott skick. Malmö : Scandinavian University Books, 1966 | Häftad. Häftad. Många understrykningar, annars ok. 8:o
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLindqvist -
Sylta & safta. Frys. Torka. Konservera.
Inbunden bok. Semic. 1 uppl. 1995. 96 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad sylt-, saft- och konserveringsbok. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage. 8:o. 190x170x10 mm. 250 g. Välvårdat och fint ex, ägarnamn. [5812lh] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155213763
- Titel
- Sylta & safta
- Författare
- Almrin, Kerstin - Appeltoft, Bosse
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Semic 1 9789155213763 -
Storstadens omvandlingar. Postindustrialism,...
Häftad bok. Bokförlaget Daidalos. Första uppl. 2006. 339 sidor.
Mycket gott skick. 14 x 21 cm, 460 gram. Postas inom ett dygn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171732354
- Titel
- Storstadens omvandlingar : postindustrialism, globalisering och migration. Göteborg och Malmö
- Författare
- Johansson, Thomas
- Förlag
- Bokförlaget Daidalos
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 339 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna bok handlar om de omvandlingar som två storstäder, Göteborg och Malmö, genomgått under de senaste decennierna. Den framhåller tre förhållanden: postindustrialism, globalisering och migration.
Den postindustriella utvecklingen har inte bara förändrat städernas ekonomiska liv utan också stadslandskapet. Denna utveckling är i sin tur sammanflätad med den ekonomiska globaliseringen. På folkhemmets tid var Göteborg och Malmö infogade i nationella politiska mål. För de två städerna handlar det idag om anpassning till den globaliserade marknaden. Samtidigt har den globala omflyttningen av männi-skor gjort städerna mångkulturella. Även om Göteborg och Malmö inte direkt kan jämföras med Los Angeles eller andra »globala städer» kan liknande konfliktmönster, med bas i etnisk, social och kulturell särbehandling, skönjas också här.
Boken ingår i Skriftserien STUDIER AV SAMTIDSKULTUR som utges av Centrum för Kulturstudier vid Göteborgs universitet.
Ove Sernhede är professor i socialt arbete och Thomas Johansson i socialpsykologi. Båda är verksamma vid Centrum för kulturstudier vid Göteborgs universitet.
Bokförlaget Daidalos Första 9789171732354 -
Svampkokboken enkelt och gott till vardag och...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedt. uppl.1. 2012. 138 s. mindre bruksslitage, tillskrift på insidan av pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037523
- Titel
- Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 193 x 193 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svampplockning är en mycket uppskattad och populär hobby bland oss nordbor. Varje svampsäsong lockas vi till skogen med näsan i marken och korgen dinglande på armen, antingen för att vi väljer att njuta av tystnaden i vår ensamhet eller som tillfälle till en familjeutflykt.
Men vad gör vi sedan med våra korgar fulla av svamp, när förra säsongens torkade svampar fortfarande trängs i glasburkar i skafferiet? Vi behöver råd och inspiration för att laga svamp, och här är boken som alla svampälskare längtar efter!
2001 gav Norstedts ut Svampkokboken av svamparnas mästare, Pelle Holmberg, tillsammans med sin fru Ingrid och deras goda vän och kock Dieter Endom. Boken blev en storsäljare och nu släpps den i en reviderad upplaga där mer än hälften av recepten är nya och samtliga bilder omtagna av Susanne Hallman, fotografen till Lax, till vardag och lyx. Svamp är en delikatess, en smakförhöjare utan dess like! Som tilltugg, förrätt eller huvudrätt, till fisk, kött eller fågel - här är boken som i ett femtiotal recept visar oss vägen till både klasiska och nytänkande rätter med både vilda svampar och köpesvamp som grund. Du får lära dig hur olika svampar passar bäst med varandra eller med olika tillbehör. Att svamp dessutom är hälsosam, fiberrik, och fri från både socker och kolhydrater gör den till den perfekta ingrediensen i alla moderna kök. En grundkurs i rensning, frysning och torkning tillkommer på köpet.
9789113037523 -
Vilda växter : till mat, krydda och bättre hä...
Inbunden bok. Norstedts. 4 uppl. 2017. 119 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076690
- Titel
- Vilda växter : till mat, krydda och bättre hälsa
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 119 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 145 x 185 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 285 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vilda växter beskriver ett femtiotal vilda nyttoväxter som vi kan hitta i den svenska naturen. Vi får veta var och när vi bäst plockar dem och hur de kan användas i matlagning eller som läkeväxter. Vi lär oss göra egna örtteer, oljor och salvor och får veta hur de olika växterna bäst kommer till sin rätt som krydda eller råvara i till exempel sallader, bröd och soppor.
Tydliga foton visar varje ört i närbild, just så som den ser ut när den plockas.
Norstedts 4 9789113076690 -
Tryckkokboken
Häftad bok. Lindqvists. 2a uppl. 1951. 128 sidor.
Mycket gott skick. Jag har också ett stort varierat utbud av andra böcker inom många områden. Sök på säljare "Charlotte-M". Vid samtidigt köp av flera böcker så sparar du in på fraktavgiften 62 kr, som gäller upp till tre kilo. Jag accepterar även avhämtning i Kista eller T läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLindqvists 2a -
Naturkokboken från skogspromenaden till tallr...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Norstedt. 2015. 137 s. Förlagsband. 19,5 x 19,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
9789113064901 -
Svampkokboken : enkelt och gott till vardag o...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 139 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037523
- Titel
- Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 193 x 193 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svampplockning är en mycket uppskattad och populär hobby bland oss nordbor. Varje svampsäsong lockas vi till skogen med näsan i marken och korgen dinglande på armen, antingen för att vi väljer att njuta av tystnaden i vår ensamhet eller som tillfälle till en familjeutflykt.
Men vad gör vi sedan med våra korgar fulla av svamp, när förra säsongens torkade svampar fortfarande trängs i glasburkar i skafferiet? Vi behöver råd och inspiration för att laga svamp, och här är boken som alla svampälskare längtar efter!
2001 gav Norstedts ut Svampkokboken av svamparnas mästare, Pelle Holmberg, tillsammans med sin fru Ingrid och deras goda vän och kock Dieter Endom. Boken blev en storsäljare och nu släpps den i en reviderad upplaga där mer än hälften av recepten är nya och samtliga bilder omtagna av Susanne Hallman, fotografen till Lax, till vardag och lyx. Svamp är en delikatess, en smakförhöjare utan dess like! Som tilltugg, förrätt eller huvudrätt, till fisk, kött eller fågel - här är boken som i ett femtiotal recept visar oss vägen till både klasiska och nytänkande rätter med både vilda svampar och köpesvamp som grund. Du får lära dig hur olika svampar passar bäst med varandra eller med olika tillbehör. Att svamp dessutom är hälsosam, fiberrik, och fri från både socker och kolhydrater gör den till den perfekta ingrediensen i alla moderna kök. En grundkurs i rensning, frysning och torkning tillkommer på köpet.
Norstedts 1 9789113037523 -
Vilda växter : till mat, krydda och bättre hä...
Inbunden bok. Norstedts. 4 uppl. 2017. 119 sidor.
Mycket gott skick. Skickas spårbart i wellpappkuvert.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076690
- Titel
- Vilda växter : till mat, krydda och bättre hälsa
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 119 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 145 x 185 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 285 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vilda växter beskriver ett femtiotal vilda nyttoväxter som vi kan hitta i den svenska naturen. Vi får veta var och när vi bäst plockar dem och hur de kan användas i matlagning eller som läkeväxter. Vi lär oss göra egna örtteer, oljor och salvor och får veta hur de olika växterna bäst kommer till sin rätt som krydda eller råvara i till exempel sallader, bröd och soppor.
Tydliga foton visar varje ört i närbild, just så som den ser ut när den plockas.
Norstedts 4 9789113076690 -
Statistiska grundbegrepp: En programmerad int...
Häftad bok. Pedagogisk-psykologiska institutionen vid Lärarhögskolan i Malmö. 2 uppl. 1968. 300 sidor.
Hyggligt skick. Något snedläst. Pärmar och omslag mycket slitna och nötta. Ryggen skavd. Ca fem centimeter lång reva mellan främre pärm och inlaga. Inlagan något nött och tummad, några övningsuppgifter är gjorda. Utgallrad från skolbibliotek. J10 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPedagogisk-psykologiska institutionen vid Lärarhögskolan i Malmö 2 -
Malmberget : strukturella förändringar och ku...
Häftad bok. Riksantikvarieämbetet. 2008. 86 sidor.
Nära nyskick. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172095168
- Titel
- Malmberget : strukturella förändringar och kulturarvsprocesser : en fallstudie
- Författare
- Birgitta Svensson - Ola Wetterberg - Gabriella Olshammar - Beate Feldmann - Ingrid Martins Holmberg - Krister Olsson - Anna Storm
- Förlag
- Riksantikvarieämbetet
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 86 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 210 x 240 mm Ryggbredd 70 mm
- Vikt
- 289 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Malmberget
- Strukturella förändringar och kulturarvsprocesser - en fallstudie
Stora strukturförändringar i samhället får genomgripande betydelse för kulturarvet - hur vi ser på det och hur vi använder det. I malmfälten i Norrbotten har gruvdriften intensifierats till följd av det ökade världsmarknadspriset på järnmalm. Eftersom malmen finns under den befintliga bebyggelsen genomgår samhällen som Kiruna och malmberget drastiska förändringar.
Den här boken är ett första resultat från den tvärvetenskapliga grupp som bildades i avsikt att hitta analysmetoder för stora samhällsförändringar.
Riksantikvarieämbetet 9789172095168 -
Vilda växter : till mat, krydda och bättre hä...
Inbunden bok. Norstedts. 4 uppl. 2017. 119 sidor.
Nära nyskick. Fin bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076690
- Titel
- Vilda växter : till mat, krydda och bättre hälsa
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 119 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 145 x 185 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 285 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vilda växter beskriver ett femtiotal vilda nyttoväxter som vi kan hitta i den svenska naturen. Vi får veta var och när vi bäst plockar dem och hur de kan användas i matlagning eller som läkeväxter. Vi lär oss göra egna örtteer, oljor och salvor och får veta hur de olika växterna bäst kommer till sin rätt som krydda eller råvara i till exempel sallader, bröd och soppor.
Tydliga foton visar varje ört i närbild, just så som den ser ut när den plockas.
Norstedts 4 9789113076690 -
Naturkokboken : från skogspromenaden till tal...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 137 sidor.
Nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
Norstedts 1 9789113064901 -
Trädgårdsföreningens park i Göteborg: En kult...
Häftad bok. Länsstyrelsen i Göteborgs och Bohus län. 1992. 89 sidor.
Gott skick. Främre omslaget med bläcknumrering. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163010699
- Titel
- Kulturhistorisk dokumentation inför byggnadsminnesförklaring
- Författare
- Holmberg, Ingrid Martins - Göteborgs och Bohus län. Länsstyrelsen
- Förlag
- Göteborg : Länsstyr. i Göteborgs och Bohus län
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Länsstyrelsen i Göteborgs och Bohus län 9789163010699 -
Utbildning och resultat : om utvärdering i sk...
Häftad bok. Lund : Dialog. 1981. 127 sidor.
Mycket gott skick. Pedagogisk orientering och debatt ; 55.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175040240
- Titel
- Utbildning och resultat : om utvärdering i skolan
- Författare
- Heiling, Gunnar - Holmberg, Ingrid - Jivén, Lars M.
- Förlag
- Lund : Dialog
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Lund : Dialog 9789175040240 -
Svampkokboken - enkelt och gott till vardag o...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 139 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037523
- Titel
- Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 193 x 193 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svampplockning är en mycket uppskattad och populär hobby bland oss nordbor. Varje svampsäsong lockas vi till skogen med näsan i marken och korgen dinglande på armen, antingen för att vi väljer att njuta av tystnaden i vår ensamhet eller som tillfälle till en familjeutflykt.
Men vad gör vi sedan med våra korgar fulla av svamp, när förra säsongens torkade svampar fortfarande trängs i glasburkar i skafferiet? Vi behöver råd och inspiration för att laga svamp, och här är boken som alla svampälskare längtar efter!
2001 gav Norstedts ut Svampkokboken av svamparnas mästare, Pelle Holmberg, tillsammans med sin fru Ingrid och deras goda vän och kock Dieter Endom. Boken blev en storsäljare och nu släpps den i en reviderad upplaga där mer än hälften av recepten är nya och samtliga bilder omtagna av Susanne Hallman, fotografen till Lax, till vardag och lyx. Svamp är en delikatess, en smakförhöjare utan dess like! Som tilltugg, förrätt eller huvudrätt, till fisk, kött eller fågel - här är boken som i ett femtiotal recept visar oss vägen till både klasiska och nytänkande rätter med både vilda svampar och köpesvamp som grund. Du får lära dig hur olika svampar passar bäst med varandra eller med olika tillbehör. Att svamp dessutom är hälsosam, fiberrik, och fri från både socker och kolhydrater gör den till den perfekta ingrediensen i alla moderna kök. En grundkurs i rensning, frysning och torkning tillkommer på köpet.
Norstedts 1 9789113037523 -
Naturkokboken : från skogspromenaden till tal...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 137 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
Norstedts 1 9789113064901 -
Naturkokboken : från skogspromenaden till tal...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 137 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
Norstedts 1 9789113064901 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843285
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Endom, Dieter
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 195 x 200 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 353 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pelle och Ingrid Holmberg, välkända svampupplysare, och Dieter Endom, köksmästare och svampkonsulent, har här samlat sina bästa svamp-recept: soppor & stuvningar, för- & smårätter, varmrätter med fisk, fågel och kött, vegetariska varmrätter, bakning, inläggningar och svampmjöl. Boken innehåller ett 70-tal recept, alla grundligt utprovade, och alla rätter är vackert fotograferade av Anders Pedersen.
Vi får veta vilka svampar som är kryddsvampar och alltså gärna ska blandas med mildsmakande svampar men inte så gärna med varandra; vilka som är bäst som stekta; vilka som man gör såser, stuvningar och soppor på, vilka som passar till skaldjur, vilka som med fördel kan blandas i köttfärs, läggas i grytor, marineras osv. Vidare får vi råd om plockning, rensning, frysning och torkning.
Här finns också tips på hur man tillagar alla odlade svampar som finns att köpa: shiitake, ostronskivling och portabella.
Första upplagan av Svampkokboken utkom 2001. I denna andra, reviderade upplaga är ett tiotal recept och foton utbytta mot nya.
Prisma 2 9789151843285 -
Vilda växter : till mat, krydda och bättre hä...
Nyskick. Norstedts Förlag. 4 uppl. 2017. 119 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076690
- Titel
- Vilda växter : till mat, krydda och bättre hälsa
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 119 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 145 x 185 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 285 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vilda växter beskriver ett femtiotal vilda nyttoväxter som vi kan hitta i den svenska naturen. Vi får veta var och när vi bäst plockar dem och hur de kan användas i matlagning eller som läkeväxter. Vi lär oss göra egna örtteer, oljor och salvor och får veta hur de olika växterna bäst kommer till sin rätt som krydda eller råvara i till exempel sallader, bröd och soppor.
Tydliga foton visar varje ört i närbild, just så som den ser ut när den plockas.
9789113076690 -
Hurra, en kamrat!
Inbunden bok. Bonniers Barnbibliotek. 1969. 86 sidor.
Mycket gott skick. Aningen stötta hörn och ryggändar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers Barnbibliotek -
Naturkokboken : från skogspromenaden till tal...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 137 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
Norstedts 1 9789113064901 -
Naturkokboken : från skogspromenaden till tal...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 137 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
Norstedts 1 9789113064901
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
