-
FREDAGSKOCKEN
Inbunden bok. Mat & Vänner Förlag. 2009. 215 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– För alla er som lyssnar på radiostationen Mix Megapol klockan 7 på fredagsmorgnarna är Fredagskocken, Mattias Larsson, en välbekant röst.
• Trots att man som lyssnare varken kan smaka eller dofta geno läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197718042
- Titel
- Fredagskocken
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 208 x 252 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 9789197718042 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197718042
- Titel
- Fredagskocken
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 208 x 252 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 1 9789197718042 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197860451
- Titel
- Grillat : 50 goda grillrecept
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 200 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 264 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 9789197860451 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197860451
- Titel
- Grillat : 50 goda grillrecept
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 200 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 264 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 9789197860451 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187209000
- Titel
- Julboken : [nya smaker på julbordet]
- Författare
- Larsson, Mattias - Back, David - Lundahl, Lisbeth
- Förlag
- Helsingborg] : Mat & vänner
- Utgivningsår
- 2012
- Språk
- Svenska
Helsingborg] : Mat & vänner 9789187209000 -
LÄTTLAGADE HELGMENYER – Festliga middagar uta...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bokförlaget Semic. 2020. 106 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag!
• Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med.
• Mattias Larsson, k läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155268183
- Titel
- Lättlagade helgmenyer : festliga middagar utan krångel
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 106 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter, snacks att starta med och ett halvt dussin desserter. Du får även tips på hur du kan smaksätta, förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid du har.
–– FÖRLAGSNY! –– Bokförlaget Semic 9789155268183 -
Lättlagade helgmenyer : festliga middagar uta...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 106 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fr läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155268183
- Titel
- Lättlagade helgmenyer : festliga middagar utan krångel
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 106 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter, snacks att starta med och ett halvt dussin desserter. Du får även tips på hur du kan smaksätta, förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid du har.
Bokförlaget Semic 9789155268183 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187209000
- Titel
- Julboken : [nya smaker på julbordet]
- Författare
- Larsson, Mattias - Back, David - Lundahl, Lisbeth
- Förlag
- Helsingborg] : Mat & vänner
- Utgivningsår
- 2012
- Språk
- Svenska
Helsingborg] : Mat & vänner 9789187209000 -
GODASTE RECEPTEN + HUR DU LYCKAS MED GRILLAT
Häftad bok.
Mycket gott skick. GODASTE RECEPTEN HAR BÖRJAN TILL ETT VECK I ÖVRE HÖRNET PÅ FRÄMRE PÄRMEN
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Julboken : [nya smaker på julbordet]
Inbunden bok. Helsingborg] : Mat & vänner. 2012.
Mycket gott skick. Köp hur många böcker du vill från mig och betala endast för en frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn nedan för att se alla mina böcker. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187209000
- Titel
- Julboken : [nya smaker på julbordet]
- Författare
- Larsson, Mattias - Back, David - Lundahl, Lisbeth
- Förlag
- Helsingborg] : Mat & vänner
- Utgivningsår
- 2012
- Språk
- Svenska
Helsingborg] : Mat & vänner 9789187209000 -
Fredagskockens bästa vardagsmat - på 20, 30 e...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 124 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263980
- Titel
- Fredagskockens bästa vardagsmat - på 20, 30 eller 40 minuter
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 653 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det går att äta goda hemlagade middagar alla dagar i veckan – utan att det behöver ta för lång tid eller kosta skjortan. Knepet är riktigt bra och inspirerande recept med mycket grönt, som ger stor smak med få ingredienser.Här har Fredagskocken Mattias Larsson samlat sina pålitligaste hemmafavoriter och delat upp dem efter hur lång tid de tar att laga: 20, 30 eller 40 minuter, så att du lätt kan välja utifrån hur mycket tid du har på dig. Missa inte Stekta nudlar med ägg, zucchini, pak choi och jordnötter eller Potatisgnocchi med svartkål och salvia- och citronsmör.Ett kapitel för när du har lite mer tid finns också – kanske gör du ett långkok på kvällen för att äta nästa dag, som en oemotståndlig Kalv i dill eller en mustig Texas chili? Och fredagen får sina egna recept, snabblagade, men lite festligare för att fira att det äntligen är helg. Vad sägs om Tortilla med sallad, kyckling, lök, äpple, chili, lime och koriander?Hela familjens nya favoritkokbok!
Bokförlaget Semic 9789155263980 -
Fredagskockens hamburgare & tacos
Inbunden bok.
Gott skick. Bokförlaget Semic. uppl.1. 2021. 108 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269401
- Titel
- Fredagskockens hamburgare och tacos
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den ultimata guiden till supergoda hamburgare och tacos! Här hittar du recepten som förgyller allt från fredagsmyset med familjen till middagsbjudningen med vännerna. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, bjuder på läckra smakkombinationer och ger dig proffstipsen som tar matlagningen till en ny nivå. Lär dig allt från vilket kött som resulterar i den bästa burgaren till hur du gör en fantastisk vegovariant och bakar det perfekta hamburgerbrödet. Men också hur du kan göra egna tortillabröd hemma och bygger en fulländad taco. Det här är enkel och opretentiös mat som äts med händerna, och så himla gott!
9789155269401 -
Fredagskockens hamburgare och tacos
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 128 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269401
- Titel
- Fredagskockens hamburgare och tacos
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den ultimata guiden till supergoda hamburgare och tacos! Här hittar du recepten som förgyller allt från fredagsmyset med familjen till middagsbjudningen med vännerna. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, bjuder på läckra smakkombinationer och ger dig proffstipsen som tar matlagningen till en ny nivå. Lär dig allt från vilket kött som resulterar i den bästa burgaren till hur du gör en fantastisk vegovariant och bakar det perfekta hamburgerbrödet. Men också hur du kan göra egna tortillabröd hemma och bygger en fulländad taco. Det här är enkel och opretentiös mat som äts med händerna, och så himla gott!
Bokförlaget Semic 9789155269401 -
Världens godaste burgare - och de bästa tillb...
Inbunden bok. Semic. 1 uppl. 2025. 105 sidor.
Nyskick. Stämplad Läs och recensions ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155273729
- Titel
- Världens godaste burgare - och de bästa tillbehören
- Författare
- Larsson, Mattias
- Utgivningsår
- 2025
- Omfång
- 105 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hamburgare – så enkelt, gott och roligt att variera! I den här boken hittar du recept på både klassiska burgare och nya spännande smaker, oavsett om du vill servera kött, kyckling, fisk eller något vegetariskt. Vad sägs till exempel om en kycklingburgare med asiatiska smaker eller en vegoburgare med friterad feta, grillad zucchini och gremolata? Eller kanske vill du hellre testa att fylla brödet med färsk tonfisk, sardelldressing och mango?För att göra måltiden komplett bjuder kocken och kokboksförfattaren Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, även på ett gäng läckra sides. Självklart finns här de godaste pommes fritesen och lökringarna, men även spännande tillskott som rotsellerifries och friterad sparris. Dessutom bästa tipsen på hur du tillagar köttet som ett proffs samt kombinerar smaker och texturer på ett sätt som gör att du uppnår burgarperfektion varje gång.[Bokinfo]
Semic 1 9789155273729 -
Världens godaste burgare - och de bästa tillb...
Inbunden bok. Semic. 2025. 105 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Hamburgare – så enkelt, gott och roligt att variera! I den här boken hittar du recept på både klassiska burgare och nya spännande smaker, oavsett om du vill servera kött, kyckling, fisk eller något vegetariskt. Vad sägs till exempel läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155273729
- Titel
- Världens godaste burgare - och de bästa tillbehören
- Författare
- Larsson, Mattias
- Utgivningsår
- 2025
- Omfång
- 105 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hamburgare – så enkelt, gott och roligt att variera! I den här boken hittar du recept på både klassiska burgare och nya spännande smaker, oavsett om du vill servera kött, kyckling, fisk eller något vegetariskt. Vad sägs till exempel om en kycklingburgare med asiatiska smaker eller en vegoburgare med friterad feta, grillad zucchini och gremolata? Eller kanske vill du hellre testa att fylla brödet med färsk tonfisk, sardelldressing och mango?För att göra måltiden komplett bjuder kocken och kokboksförfattaren Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, även på ett gäng läckra sides. Självklart finns här de godaste pommes fritesen och lökringarna, men även spännande tillskott som rotsellerifries och friterad sparris. Dessutom bästa tipsen på hur du tillagar köttet som ett proffs samt kombinerar smaker och texturer på ett sätt som gör att du uppnår burgarperfektion varje gång.[Bokinfo]
Semic 9789155273729 -
Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 122 sidor.
Nära nyskick. Passa på att handla fler böcker av mig i samma varukorg till ett fraktpris. Handlar du för minst 500 Kr bjuder jag på frakten. Du hittar över 4000 böcker i olika genre att välja mellan på min säljsida Karlssons Böcker & konst här på bokbörsen.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
Bokförlaget Semic 1 9789155261665 -
Hur du lyckas med grillat
Inbunden bok. Mat & vänner/Synsam. 2013.
Nära nyskick. Utgiven av Mat & Vänner/Synsam 2013. Mattias Larssons bästa grilltips. Direkt och indirekt grillning, tillbehör, burgare, smaksättare, röror, drycker med mera. Till recepten finns foton. En presentbok från Synsams ledningsgrupp. ///// Gradering: Nära nysk läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187209031
- Titel
- Hur du lyckas med grillat
- Författare
- Larsson, Mattias - Back, David - Danielsson, Katarina
- Förlag
- Helsingborg] : Mat & vänner
- Språk
- Svenska
Mat & vänner/Synsam 9789187209031 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskocken
Inbunden bok. Mat & Vänner Förlag. 1 uppl. 2009. 215 sidor.
Nära nyskick. Signerad av författaren
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197718042
- Titel
- Fredagskocken
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 208 x 252 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 1 9789197718042 -
Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
Häftad bok. Mat & Vänner Förlag. 2010. 180 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197860437
- Titel
- Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 354 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 9789197860437 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197860437
- Titel
- Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 354 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 9789197860437 -
Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 122 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
Bokförlaget Semic 1 9789155261665 -
Fredagskockens bästa grilltillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 123 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265007
- Titel
- Fredagskockens bästa grilltillbehör
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det fina med att grilla är att allt som läggs på en grill blir så makalöst gott. En bra råvara räcker långt i sig själv – men det som verkligen tar grillkvällen till nya höjder är allt det goda runtomkring. Allt det som gör smakupplevelsen och njutningen så mycket större: grilltillbehören.Här hittar du mängder av spännande recept på marinader, rubs, örtoljor och glaze som ger gudomlig smak och låter dig variera köttet, kycklingen eller fisken. Här finns också fantastiska aromsmör, krämiga såser, mumsiga röror, picklade grönsaker, bästa grillbröden och inte mindre än tio varianter på pesto. För att inte tala om alla härligt matiga sallader – både sådana med grillat grönt som du lagar tillsammans med annat på grillen, och sådana som du kan förbereda i god tid innan i köket.Slösa med tillbehören och duka upp en hel grillbuffé av ljuvliga smaker!Några exempel från innehållet:Mortlad salvia-, citron- och vitlöksmarinad, rub med kakao, chili och enbär, svartpepparglaze, brynt salviasmör, pepparrot- och rucolasmör, fänkålspesto, kronärtskockspesto, västerbottensostmajo, syrlig dillcrème, senapspicklad blomkål, saltpicklad jalapeño, rödbetshommus, rödkålsslaw med mandel och russin, grillad vattenmelon med feta, krämig blomkålssallad med dijon, dragon och bacon, grillad fänkål med färsklök, gurka och dill, sallad med kantareller, betor och kapris, löksallad med vitlöksdressing, friterad lök och picklad lök – och mycket, mycket mer.
Bokförlaget Semic 9789155265007 -
Event marketing : att använda evenemang som s...
Inbunden bok. 2019.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186460983
- Titel
- Event marketing : att använda evenemang som strategisk resurs i marknadsföringen
- Författare
- Behrer, Mattias - Larsson, Åsa - Sandgren, Jan-Olof - Institutet för högre marknadsföringsutbildning
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9789186460983 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens bästa grilltillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 123 sidor.
Mycket gott skick. Fint ex, ett pärmhörn lite stött, annars väldigt bra skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265007
- Titel
- Fredagskockens bästa grilltillbehör
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det fina med att grilla är att allt som läggs på en grill blir så makalöst gott. En bra råvara räcker långt i sig själv – men det som verkligen tar grillkvällen till nya höjder är allt det goda runtomkring. Allt det som gör smakupplevelsen och njutningen så mycket större: grilltillbehören.Här hittar du mängder av spännande recept på marinader, rubs, örtoljor och glaze som ger gudomlig smak och låter dig variera köttet, kycklingen eller fisken. Här finns också fantastiska aromsmör, krämiga såser, mumsiga röror, picklade grönsaker, bästa grillbröden och inte mindre än tio varianter på pesto. För att inte tala om alla härligt matiga sallader – både sådana med grillat grönt som du lagar tillsammans med annat på grillen, och sådana som du kan förbereda i god tid innan i köket.Slösa med tillbehören och duka upp en hel grillbuffé av ljuvliga smaker!Några exempel från innehållet:Mortlad salvia-, citron- och vitlöksmarinad, rub med kakao, chili och enbär, svartpepparglaze, brynt salviasmör, pepparrot- och rucolasmör, fänkålspesto, kronärtskockspesto, västerbottensostmajo, syrlig dillcrème, senapspicklad blomkål, saltpicklad jalapeño, rödbetshommus, rödkålsslaw med mandel och russin, grillad vattenmelon med feta, krämig blomkålssallad med dijon, dragon och bacon, grillad fänkål med färsklök, gurka och dill, sallad med kantareller, betor och kapris, löksallad med vitlöksdressing, friterad lök och picklad lök – och mycket, mycket mer.
Bokförlaget Semic 9789155265007 -
Lättlagade helgmenyer : festliga middagar uta...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 106 sidor.
Nära nyskick. Ett antal hundöron, i övrigt nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155268183
- Titel
- Lättlagade helgmenyer : festliga middagar utan krångel
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 106 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter, snacks att starta med och ett halvt dussin desserter. Du får även tips på hur du kan smaksätta, förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid du har.
Bokförlaget Semic 9789155268183 -
Hur du lyckas med grillat
Inbunden bok. Helsingborg] : Mat & vänner. 2013. 127 sidor.
Nära nyskick. Fin bok i stort format
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187209031
- Titel
- Hur du lyckas med grillat
- Författare
- Larsson, Mattias - Back, David - Danielsson, Katarina
- Förlag
- Helsingborg] : Mat & vänner
- Språk
- Svenska
Helsingborg] : Mat & vänner 9789187209031 -
Lättlagade helgmenyer : festliga middagar uta...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 106 sidor.
Mycket gott skick. Fint ex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155268183
- Titel
- Lättlagade helgmenyer : festliga middagar utan krångel
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 106 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter, snacks att starta med och ett halvt dussin desserter. Du får även tips på hur du kan smaksätta, förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid du har.
Bokförlaget Semic 9789155268183 -
Lättlagade helgmenyer : festliga middagar uta...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 106 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155268183
- Titel
- Lättlagade helgmenyer : festliga middagar utan krångel
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 106 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter, snacks att starta med och ett halvt dussin desserter. Du får även tips på hur du kan smaksätta, förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid du har.
Bokförlaget Semic 9789155268183
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
