-
Bröd och kakor : baka utan gluten
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nära nyskick. Mycket fint exemplar. Endast minimala hanteringsspår på pärmen. Inlagan i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690811 -
Bröd och kakor: Baka utan gluten
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Ordalaget Bokförlag. Bromma, 2014. Förlagets illustrerade ryggklotband. 4:o. Illustrerad i färg. 175 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
9789174690811 -
Bröd och kakor. Baka utan gluten.
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nyskick. NY FRÅN LAGER. Spännande recept med ekologiska råvaror, glutenfria ingredienser, nya metoder i bröd, kakor och bakverk. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Inbunden, karton läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690811 -
Bröd och kakor - baka utan gluten
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20,5 cm Vikt 870 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, rikt illustrerad med färgfoton av Jonas Berg. INNEHÅLL: * Förord. Vår kost av leg. dietist Jessica Mirregård * Frukost * Extra energi * Matbröd * Pita och annat gott från medelhavet * läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690811 -
Bröd och kakor : baka utan gluten
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nära nyskick. Dedikation på försättsbladet.
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690811 -
Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk : paj...
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2015. 143 sidor.
Mycket gott skick. Denna bok kommer från ett bibliotek och är utgallrad därifrån. Boken har stämplar och etiketter. Ej biblioteksinbunden. Plastade pärmar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691177
- Titel
- Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk : pajer, pasta, sallader, röror, sm
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 255 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Optimal kokbok för den som måste eller vill laga näringsrik och varierad mat utan gluten och/eller mjölk" Bibliotekstjänst, Linda Ljungskog
"En riktigt fin kokbok" Pralin
Enkel och läcker vardagsmat, naturligt gluten- och mjölkfri!
Fler och fler i Sverige blir känsliga mot gluten. Nu kommer kokboken med naturligt glutenfria ingredienser med recept som är goda, inspirerande, nyttiga och enkla att laga. Alla med mjölkfria alternativ.
Några kapitel ur boken:
BAS- OCH SMÅRECEPT: Pesto, chilimajonäs, kikärtsröra, bönröra, cashewkräm, vitlöksdipp, valnötspaté...
SOPPOR & GRYTOR: Laxsoppa, Lammgryta, Krämig brödgryta, Keralasoppa, Linsgryta med frökex...
PASTA: Spenatlasagne, Lasagne al forno, Frutti di mare, Sötpotatis- och rödbetsnudlar, Gnocchi alla carbonara...
PAJER & PIROGER: Smulpaj från medelhavet, Montenegrinska köttpiroger, Sheperdspaj, Nötpaj...
HAMBURGARE, BIFFAR & MOUSSAKA: Kyckling- och rårisbiffar, Fyllda paprikor, Grekisk mousakka, Cevape
PIZZA & ANNAT GOTT: Tunnbrödsrullar, Pitabröd med falafel, Smörgåsbakelse, Quinoamuffins, Pizza Milano...
Sallader Nudelsallad med grape, Söt bovetesallad, Taboullleh, Sötpotatissallad...
Innehåller även fakta om råvaror och redskap samt vad det innebär att äta utan gluten.
MEKTO GANIC har en 20-årig bakgrud inom recept- och produktutveckling. Hon har föreläst inom celiakivärlden i över sju år.
KALLE SANNER är fotograf med flera utställningar i bagaget.
Av samma författare:
BRÖD OCH KAKOR - BAKA UTAN GLUTEN
Ordalaget Bokförlag 1 9789174691177 -
Bröd och kakor - Baka utan gluten
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Utgiven av Ordalaget Bokförlag 2014. 176 sid.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
9789174690811 -
Baka vego : veganska recept
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2016. 144 sidor.
Mycket gott skick. En rispa på pärmens baksida. Mycket rikt illustrerad. Mycket fin inlaga.
Se gärna även mina många andra annonser för samfrakt. Skickas välpackat och spårbart.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Bröd och kakor : baka utan gluten
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2015. 175 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Andra reviderade tryckningen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690811 -
Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk : paj...
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2015. 143 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691177
- Titel
- Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk : pajer, pasta, sallader, röror, sm
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 255 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Optimal kokbok för den som måste eller vill laga näringsrik och varierad mat utan gluten och/eller mjölk" Bibliotekstjänst, Linda Ljungskog
"En riktigt fin kokbok" Pralin
Enkel och läcker vardagsmat, naturligt gluten- och mjölkfri!
Fler och fler i Sverige blir känsliga mot gluten. Nu kommer kokboken med naturligt glutenfria ingredienser med recept som är goda, inspirerande, nyttiga och enkla att laga. Alla med mjölkfria alternativ.
Några kapitel ur boken:
BAS- OCH SMÅRECEPT: Pesto, chilimajonäs, kikärtsröra, bönröra, cashewkräm, vitlöksdipp, valnötspaté...
SOPPOR & GRYTOR: Laxsoppa, Lammgryta, Krämig brödgryta, Keralasoppa, Linsgryta med frökex...
PASTA: Spenatlasagne, Lasagne al forno, Frutti di mare, Sötpotatis- och rödbetsnudlar, Gnocchi alla carbonara...
PAJER & PIROGER: Smulpaj från medelhavet, Montenegrinska köttpiroger, Sheperdspaj, Nötpaj...
HAMBURGARE, BIFFAR & MOUSSAKA: Kyckling- och rårisbiffar, Fyllda paprikor, Grekisk mousakka, Cevape
PIZZA & ANNAT GOTT: Tunnbrödsrullar, Pitabröd med falafel, Smörgåsbakelse, Quinoamuffins, Pizza Milano...
Sallader Nudelsallad med grape, Söt bovetesallad, Taboullleh, Sötpotatissallad...
Innehåller även fakta om råvaror och redskap samt vad det innebär att äta utan gluten.
MEKTO GANIC har en 20-årig bakgrud inom recept- och produktutveckling. Hon har föreläst inom celiakivärlden i över sju år.
KALLE SANNER är fotograf med flera utställningar i bagaget.
Av samma författare:
BRÖD OCH KAKOR - BAKA UTAN GLUTEN
Ordalaget Bokförlag 9789174691177 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Bröd och kakor : baka utan gluten
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690811 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Baka vego : veganska recept
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2016. 144 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets ryggklotband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 1 9789174691504 -
Baka vego : veganska recept
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2016. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Baka vego : veganska recept
Nyskick. Ordalaget Bokförlag. 2016. 144 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
9789174691504 -
Bröd och kakor : baka utan gluten
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690811 -
Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk
Inbunden bok.
Nära nyskick. Ordalaget Bokförlaget. 2015. 143s. Fotoillustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Baka vego : veganska recept
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2016. 144 sidor.
Mycket gott skick. Ett par små fläckar, annars nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 1 9789174691504 -
Baka vego : veganska recept
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2016. 144 sidor.
Nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Baka vego : veganska recept
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2016. 144 sidor.
Nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Baka vego : veganska recept
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2016. 144 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Baka veganskt utan krångel!
Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning. Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691504
- Titel
- Baka vego : veganska recept
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 208 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer. Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning.
Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Mekto Ganic delar i "Baka vego - veganska recept" med sig av sina bästa recept i sex olik
Ordalaget Bokförlag 9789174691504
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
