-
Vélochef : mat för träning och tävling
Inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2015. 200 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198239003
- Titel
- Vélochef : mat för träning och tävling
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 800 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vélochef är en kärleksförklaring till mat och cykling.
Stjärnkocken och numera Team Sky´s kock Henrik Orre har lagat supergoda och näringsriktiga rätter för cyklister och andra som tränar - och givetvis alla som älskar god mat! I de olika kapitlen Prévélo, Vélo och Aprèsvelo har Henrik utvecklat recept som passar före, under och efter träningspassen eller tävlingen. God och lättlagad mat ofta med en överraskande twist och gjord på bra råvaror som tillgodoser näringsbehoven vid prestation och återhämtning.
Här finns också personliga hemma hos-möten med några av världens främsta cyklister. Emma Johansson,
Edvald Boasson Hagen och Richie Porte.
Ett besök hos cykelram tillverkaren Passoni utanför Milano. Och så får vi följa med Team Sky bakom kulisserna under cykeltävlingen Paris-Nice i mars 2015.
Henrik Orre är kock hos det världsberömda Brittiska cykellaget Team Sky. Han har varit medlem i det norska kocklandslaget och vann VM guld åt Norge 2006. Han har jobbat med Matthias Dahlgren både på Bon Lloc och som kökschef på Matsalen Grand Hotell.
Boken är rikt illustrerad med fantastiska fotografier tagna av Patrik Engström, som själv är cyklist sedan barnsben.
Två utdrag ur bokens förord skrivet av Roberto Vacci.
(Legendarisk sportkomentator och föredetta tävlingscyklist).
"Detta är en bok som med bild och text dels inspirerar dig att fördjupa din kärlek till cykelsporten, dels ger dig samma upplevelse som jag fick som grabb; att äta god mat".
"Henrik Orre har med sig erfarenheten från både cykelsporten och gastronomins värld. Det är ingen tillfällighet att bland andra Norges landslag i cykling samt världens största cykellag, Team Sky, anlitat honom. Han är ju världsmästare. Kanske kan denna bok hjälpa dig att också bli en. Eller åtminstone att få dig att känna dig som en".
Ytterligare författare: Orre, Henrik
Ytterligare fotografer: Engström, Patrik
Ytterligare designers: Ristilä, Kai
Ytterligare redaktörer: Pålsson, Ann
Gawell Förlag 1 9789198239003 -
Vélochef : mat för träning och tävling
Inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2015. 200 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198239003
- Titel
- Vélochef : mat för träning och tävling
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 800 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vélochef är en kärleksförklaring till mat och cykling.
Stjärnkocken och numera Team Sky´s kock Henrik Orre har lagat supergoda och näringsriktiga rätter för cyklister och andra som tränar - och givetvis alla som älskar god mat! I de olika kapitlen Prévélo, Vélo och Aprèsvelo har Henrik utvecklat recept som passar före, under och efter träningspassen eller tävlingen. God och lättlagad mat ofta med en överraskande twist och gjord på bra råvaror som tillgodoser näringsbehoven vid prestation och återhämtning.
Här finns också personliga hemma hos-möten med några av världens främsta cyklister. Emma Johansson,
Edvald Boasson Hagen och Richie Porte.
Ett besök hos cykelram tillverkaren Passoni utanför Milano. Och så får vi följa med Team Sky bakom kulisserna under cykeltävlingen Paris-Nice i mars 2015.
Henrik Orre är kock hos det världsberömda Brittiska cykellaget Team Sky. Han har varit medlem i det norska kocklandslaget och vann VM guld åt Norge 2006. Han har jobbat med Matthias Dahlgren både på Bon Lloc och som kökschef på Matsalen Grand Hotell.
Boken är rikt illustrerad med fantastiska fotografier tagna av Patrik Engström, som själv är cyklist sedan barnsben.
Två utdrag ur bokens förord skrivet av Roberto Vacci.
(Legendarisk sportkomentator och föredetta tävlingscyklist).
"Detta är en bok som med bild och text dels inspirerar dig att fördjupa din kärlek till cykelsporten, dels ger dig samma upplevelse som jag fick som grabb; att äta god mat".
"Henrik Orre har med sig erfarenheten från både cykelsporten och gastronomins värld. Det är ingen tillfällighet att bland andra Norges landslag i cykling samt världens största cykellag, Team Sky, anlitat honom. Han är ju världsmästare. Kanske kan denna bok hjälpa dig att också bli en. Eller åtminstone att få dig att känna dig som en".
Ytterligare författare: Orre, Henrik
Ytterligare fotografer: Engström, Patrik
Ytterligare designers: Ristilä, Kai
Ytterligare redaktörer: Pålsson, Ann
Gawell Förlag 1 9789198239003 -
Vélochef : mat för träning och tävling
Inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2015. 200 sidor.
Nära nyskick. Förråd 22000
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198239003
- Titel
- Vélochef : mat för träning och tävling
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 800 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vélochef är en kärleksförklaring till mat och cykling.
Stjärnkocken och numera Team Sky´s kock Henrik Orre har lagat supergoda och näringsriktiga rätter för cyklister och andra som tränar - och givetvis alla som älskar god mat! I de olika kapitlen Prévélo, Vélo och Aprèsvelo har Henrik utvecklat recept som passar före, under och efter träningspassen eller tävlingen. God och lättlagad mat ofta med en överraskande twist och gjord på bra råvaror som tillgodoser näringsbehoven vid prestation och återhämtning.
Här finns också personliga hemma hos-möten med några av världens främsta cyklister. Emma Johansson,
Edvald Boasson Hagen och Richie Porte.
Ett besök hos cykelram tillverkaren Passoni utanför Milano. Och så får vi följa med Team Sky bakom kulisserna under cykeltävlingen Paris-Nice i mars 2015.
Henrik Orre är kock hos det världsberömda Brittiska cykellaget Team Sky. Han har varit medlem i det norska kocklandslaget och vann VM guld åt Norge 2006. Han har jobbat med Matthias Dahlgren både på Bon Lloc och som kökschef på Matsalen Grand Hotell.
Boken är rikt illustrerad med fantastiska fotografier tagna av Patrik Engström, som själv är cyklist sedan barnsben.
Två utdrag ur bokens förord skrivet av Roberto Vacci.
(Legendarisk sportkomentator och föredetta tävlingscyklist).
"Detta är en bok som med bild och text dels inspirerar dig att fördjupa din kärlek till cykelsporten, dels ger dig samma upplevelse som jag fick som grabb; att äta god mat".
"Henrik Orre har med sig erfarenheten från både cykelsporten och gastronomins värld. Det är ingen tillfällighet att bland andra Norges landslag i cykling samt världens största cykellag, Team Sky, anlitat honom. Han är ju världsmästare. Kanske kan denna bok hjälpa dig att också bli en. Eller åtminstone att få dig att känna dig som en".
Ytterligare författare: Orre, Henrik
Ytterligare fotografer: Engström, Patrik
Ytterligare designers: Ristilä, Kai
Ytterligare redaktörer: Pålsson, Ann
Gawell Förlag 1 9789198239003 -
Vélochef i Europa, 80 lokala recept 17 episka...
Inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2017. 287 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198383805
- Titel
- Vélochef i Europa, 80 lokala recept 17 episka cykelturer
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Henrik Orre följer upp framgången av sin förra bok (Vélochef, mat för träning och tävling) med att ge sig ut på vägarna igen. Den här gången går turen till fyra destinationer som alla är kända inom cykelvärlden; Mallorca, Girona, Nice och Lombardiet. Henrik Orre, som är kock åt det framgångsrika Team Sky, lagar mat inspirerad av de platser han besöker i boken och som vanligt briljerar han med att ge den en liten extra och oväntad twist. Som tidigare världsmästare med det norska kocklandslaget så visar han att han är en mästare på att sätta smakerna utan att göra det komplicerat. Rena och enkla, både vad gäller råvaror, smaker och tillagning. Modern matlagning för vår tid oavsett om du är elitcyklist eller motionär. Under årets olika säsonger så har Henrik tillsammans med fotograf Patrik Engström och cykeljournalisten Henrik Alpers haft som mål att upptäcka vägarna, människorna, landskapet och städerna genom personliga möten med professionella cyklister och de som arbetar inom cykling. Resultatet är samlat i 80 recept, tillagade i säsong, från våriga rätter på Mallorca och i Girona till sommarfräscht i Nice och mat för höstens stundande kyla och mörker i Lombardiet men också underhållande cykelberättelser, kartor, faktarutor och intervjuer med några av cyklingens stora namn; Geraint Thomas, Elena Cecchini och Christian Meier. En kokbok som är mer än en kokbok, det här är en bok som är ett måste för alla som älskar mat, cykling och livet därtill. Helt i Vélochef's anda.
Henrik Orre är kock hos det framgångsrika cykelteamet Team Sky och var tidigare med i norska kocklandslaget med vilka han 2006 vann Culinary World Cup. Henrik's första bok, Vélochef, mat för träning och tävling, har rönt stor framgång och är utgiven i flera länder.
Till sin hjälp med cykeltexterna har han haft Henrik Alpers, journalist på norska cykelmagasinet Landevei.
Boken är generöst illustrerad med fotografier av patrik Engström som även fotograferade Henrik Orre's första bok.
Gawell Förlag 1 9789198383805 -
Vélochef i Europa, 80 lokala recept 17 episka...
Inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2017. 287 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198383805
- Titel
- Vélochef i Europa, 80 lokala recept 17 episka cykelturer
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Henrik Orre följer upp framgången av sin förra bok (Vélochef, mat för träning och tävling) med att ge sig ut på vägarna igen. Den här gången går turen till fyra destinationer som alla är kända inom cykelvärlden; Mallorca, Girona, Nice och Lombardiet. Henrik Orre, som är kock åt det framgångsrika Team Sky, lagar mat inspirerad av de platser han besöker i boken och som vanligt briljerar han med att ge den en liten extra och oväntad twist. Som tidigare världsmästare med det norska kocklandslaget så visar han att han är en mästare på att sätta smakerna utan att göra det komplicerat. Rena och enkla, både vad gäller råvaror, smaker och tillagning. Modern matlagning för vår tid oavsett om du är elitcyklist eller motionär. Under årets olika säsonger så har Henrik tillsammans med fotograf Patrik Engström och cykeljournalisten Henrik Alpers haft som mål att upptäcka vägarna, människorna, landskapet och städerna genom personliga möten med professionella cyklister och de som arbetar inom cykling. Resultatet är samlat i 80 recept, tillagade i säsong, från våriga rätter på Mallorca och i Girona till sommarfräscht i Nice och mat för höstens stundande kyla och mörker i Lombardiet men också underhållande cykelberättelser, kartor, faktarutor och intervjuer med några av cyklingens stora namn; Geraint Thomas, Elena Cecchini och Christian Meier. En kokbok som är mer än en kokbok, det här är en bok som är ett måste för alla som älskar mat, cykling och livet därtill. Helt i Vélochef's anda.
Henrik Orre är kock hos det framgångsrika cykelteamet Team Sky och var tidigare med i norska kocklandslaget med vilka han 2006 vann Culinary World Cup. Henrik's första bok, Vélochef, mat för träning och tävling, har rönt stor framgång och är utgiven i flera länder.
Till sin hjälp med cykeltexterna har han haft Henrik Alpers, journalist på norska cykelmagasinet Landevei.
Boken är generöst illustrerad med fotografier av patrik Engström som även fotograferade Henrik Orre's första bok.
Gawell Förlag 1 9789198383805 -
Outside is free, ett mat-och cykeläventyr med...
Förlagsny inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2018. 152 sidor.
Cykling och mat passar utmärkt ihop, något som Henrik Orre har visat i sina tidigare böcker. Den här gången var det inte snabbhet och prestation som har eftersträvats utan en naturupplevelse på en så kallad gravelbike, en cykel byggd för att klara besvärl läs mer … läs mer
Direkt från förlagetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198383850
- Titel
- Outside is free, ett mat-och cykeläventyr med Velochef
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 150 x 210 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 334 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Cykling och mat passar utmärkt ihop, något som Henrik Orre har visat i sina tidigare böcker. Den här gången var det inte snabbhet och prestation som har eftersträvats utan en naturupplevelse på en så kallad gravelbike, en cykel byggd för att klara besvärliga och ibland svårframkomliga grusvägar. Efter fem intensiva och framgångsrika år med att laga mat åt några av världens mest framgångsrika cyklister i Team Sky så har Henrik valt att gå tillbaka till sina rötter och återvända till sin barndoms stigar. Henrik bjöd med sig några vänner på ett mat och cykeläventyr i Eresfjord i Norge. Henrik och co. tog sig fram på grusiga landsvägar, längs branta bergssidor och i djupa dalgångar, i ett landskap vackert som en saga. I packningen fanns ett friluftskök, en kastrull, en stekpanna och några enkla kökredskap. Tanken var att även maten skulle gå tillbaka det det enkla. Utmaningen var att se om det med enkla förberedelser gick att laga god och enkel mat över öppen eld eller på ett friluftskök. Att hitta goda och enkla alternativ till att hälla kokande vatten över frystorkat kött eller grönsaker. Att dela en måltid utomhus efter en lång tur på cykeln är en fantastisk belöning. Doften och sprakandet från en brasa skapar förväntningar och på något sätt smakar maten bättre utomhus och när man är bland vänner. Resultatet är 50 recept indelade i ¨ för cykeln ¨ och ¨för basecamp ¨, rätter som är tänkta att kunna tillagas och ätas vid ett cykelstopp likväl som när man slår läger med mer utrustning och fler tillbehör. Genom enkla recept och få tillbehör bjuder Henrik in oss till att våga pröva att laga mat utomhus. Den modiga uppmuntras till och med att både poppa pop-corn och röka en hel lax. Icke att förglömma innehåller boken också recept på kaffe, alla cyklisters bästa bränsle, med och utan spets. Och så lite handfasta överlevnadstips för en lyckad äventyrscykling. All mat går såklart även utmärkt att tillaga hemma. Boken kommer förpackad i en specialdesignad ziplock påse som skydd för boken om man tar med den i ryggsäcken och en spork, (multibestick).
Om Henrik Orre: Henrik var under fem år kock hos det berömda cykelteamet Team Sky. Innan dess var han med i det norska kocklandslaget. Han har arbetat på ett flertal prestigefyllda restauranger och är även författare till Velochef, mat för träning och tävling samt Velochef i Europa- 80 lokala recept och 17 episka cykelturer. Bilderna är tagna av Patrik Engström, sedan barnsben själv cyklist och specialiserad på att fotografera, miljö, mat och mäniskor.
Gawell Förlag 1 9789198383850 -
Vélochef i Europa, 80 lokala recept 17 episka...
Förlagsny inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2017. 287 sidor.
Henrik Orre följer upp framgången av sin förra bok (Vélochef, mat för träning och tävling) med att ge sig ut på vägarna igen. Den här gången går turen till fyra destinationer som alla är kända inom cykelvärlden; Mallorca, Girona, Nice och Lombardiet. Henr läs mer … läs mer
Direkt från förlagetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198383805
- Titel
- Vélochef i Europa, 80 lokala recept 17 episka cykelturer
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Henrik Orre följer upp framgången av sin förra bok (Vélochef, mat för träning och tävling) med att ge sig ut på vägarna igen. Den här gången går turen till fyra destinationer som alla är kända inom cykelvärlden; Mallorca, Girona, Nice och Lombardiet. Henrik Orre, som är kock åt det framgångsrika Team Sky, lagar mat inspirerad av de platser han besöker i boken och som vanligt briljerar han med att ge den en liten extra och oväntad twist. Som tidigare världsmästare med det norska kocklandslaget så visar han att han är en mästare på att sätta smakerna utan att göra det komplicerat. Rena och enkla, både vad gäller råvaror, smaker och tillagning. Modern matlagning för vår tid oavsett om du är elitcyklist eller motionär. Under årets olika säsonger så har Henrik tillsammans med fotograf Patrik Engström och cykeljournalisten Henrik Alpers haft som mål att upptäcka vägarna, människorna, landskapet och städerna genom personliga möten med professionella cyklister och de som arbetar inom cykling. Resultatet är samlat i 80 recept, tillagade i säsong, från våriga rätter på Mallorca och i Girona till sommarfräscht i Nice och mat för höstens stundande kyla och mörker i Lombardiet men också underhållande cykelberättelser, kartor, faktarutor och intervjuer med några av cyklingens stora namn; Geraint Thomas, Elena Cecchini och Christian Meier. En kokbok som är mer än en kokbok, det här är en bok som är ett måste för alla som älskar mat, cykling och livet därtill. Helt i Vélochef's anda.
Henrik Orre är kock hos det framgångsrika cykelteamet Team Sky och var tidigare med i norska kocklandslaget med vilka han 2006 vann Culinary World Cup. Henrik's första bok, Vélochef, mat för träning och tävling, har rönt stor framgång och är utgiven i flera länder.
Till sin hjälp med cykeltexterna har han haft Henrik Alpers, journalist på norska cykelmagasinet Landevei.
Boken är generöst illustrerad med fotografier av patrik Engström som även fotograferade Henrik Orre's första bok.
Gawell Förlag 1 9789198383805 -
Velochef in Europe
Förlagsny inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2017. 287 sidor.
Traveling with photographer Patrik Engström and journalist Henrik Alpers, Henrik discovers the roads, the residents, the scenery and of course of the iconic cycle destinations Mallorca, Nice, Girona and Lombardy.
Professional cyclists and cycling fans joi läs mer … läs merDirekt från förlagetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198383812
- Titel
- Velochef in Europe
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Traveling with photographer Patrik Engström and journalist Henrik Alpers, Henrik discovers the roads, the residents, the scenery and of course of the iconic cycle destinations Mallorca, Nice, Girona and Lombardy.
Professional cyclists and cycling fans join them along the way making this book equally inspiring for cycling as for
cooking.
Gawell Förlag 1 9789198383812 -
Outside is free, ett mat-och cykeläventyr med...
Häftad bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2018. 152 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198383850
- Titel
- Outside is free, ett mat-och cykeläventyr med Velochef
- Författare
- Orre, Henrik
- Förlag
- Gawell Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 150 x 210 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 334 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Cykling och mat passar utmärkt ihop, något som Henrik Orre har visat i sina tidigare böcker. Den här gången var det inte snabbhet och prestation som har eftersträvats utan en naturupplevelse på en så kallad gravelbike, en cykel byggd för att klara besvärliga och ibland svårframkomliga grusvägar. Efter fem intensiva och framgångsrika år med att laga mat åt några av världens mest framgångsrika cyklister i Team Sky så har Henrik valt att gå tillbaka till sina rötter och återvända till sin barndoms stigar. Henrik bjöd med sig några vänner på ett mat och cykeläventyr i Eresfjord i Norge. Henrik och co. tog sig fram på grusiga landsvägar, längs branta bergssidor och i djupa dalgångar, i ett landskap vackert som en saga. I packningen fanns ett friluftskök, en kastrull, en stekpanna och några enkla kökredskap. Tanken var att även maten skulle gå tillbaka det det enkla. Utmaningen var att se om det med enkla förberedelser gick att laga god och enkel mat över öppen eld eller på ett friluftskök. Att hitta goda och enkla alternativ till att hälla kokande vatten över frystorkat kött eller grönsaker. Att dela en måltid utomhus efter en lång tur på cykeln är en fantastisk belöning. Doften och sprakandet från en brasa skapar förväntningar och på något sätt smakar maten bättre utomhus och när man är bland vänner. Resultatet är 50 recept indelade i ¨ för cykeln ¨ och ¨för basecamp ¨, rätter som är tänkta att kunna tillagas och ätas vid ett cykelstopp likväl som när man slår läger med mer utrustning och fler tillbehör. Genom enkla recept och få tillbehör bjuder Henrik in oss till att våga pröva att laga mat utomhus. Den modiga uppmuntras till och med att både poppa pop-corn och röka en hel lax. Icke att förglömma innehåller boken också recept på kaffe, alla cyklisters bästa bränsle, med och utan spets. Och så lite handfasta överlevnadstips för en lyckad äventyrscykling. All mat går såklart även utmärkt att tillaga hemma. Boken kommer förpackad i en specialdesignad ziplock påse som skydd för boken om man tar med den i ryggsäcken och en spork, (multibestick).
Om Henrik Orre: Henrik var under fem år kock hos det berömda cykelteamet Team Sky. Innan dess var han med i det norska kocklandslaget. Han har arbetat på ett flertal prestigefyllda restauranger och är även författare till Velochef, mat för träning och tävling samt Velochef i Europa- 80 lokala recept och 17 episka cykelturer. Bilderna är tagna av Patrik Engström, sedan barnsben själv cyklist och specialiserad på att fotografera, miljö, mat och mäniskor.
Gawell Förlag 1 9789198383850
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn