-
Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2007. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100110871
- Titel
- Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Roberto har hunnit med mycket: värsting i Kungsan, skådespelare, proffsboxare, politiker, programledare i tv m.m. Men att han är en hejare på att laga italiensk mat är nog ett okänt faktum för de flesta. Varje sommar, ända sedan barnsben, har han spenderat i den lilla napolitanska staden Maddaloni. Och på hemresan var bilen fullpackad med mat! På sextio- och sjuttiotalen kunde man nämligen bara drömma om att hitta matvaror lämpliga för italiensk matlagning i Sverige. En så oumbärlig ingrediens som till exempel olivolja, fanns bara att köpa på apoteket. Men trots detta sparades inga krafter för att få maten att smaka som hos fastrarna på bakgården Merolilli. Idag är det lätt att få tag på ingredienser, och det är även lätt att laga deras rustika och makalöst goda mat. Här bjuder tio av hans otaliga fastrar på lika många menyer, och några av recepten som får det att vattnas i munnen är t.ex. gratinerad gnocchi med tomatsås, parmesanpanerade kycklingfiléer, auberginegratäng och tårta med chokladtäcke och kanderade körsbär.Mat i all ära den här kokboken bjuder på så mycket mer nämligen fantastiska, hjärtevärmande och stundtals ruskigt roliga berättelser om släkten Roberto. En av berättelserna handlar om när Paolo gick sin första boxningsmatch i Neapeltrakten. De upphetsade fastrarna var självklart där och och förutspådde både knockar och sjukhusvistelse för den som vågade utmana en Roberto. De hade tacklat till sig de dyra platserna bakom borgmästaren, och när Paolo till slut knockade sin motståndare blev zia Maria så till sig att hon ramlade och landade på framförvarande bänkkamrat. Polis på plats rusade fram och lyfte bort henne från en tilltufsad och mycket upprörd man, borgmästaren. Han krävde indignerat ett omedelbart gripande av zia Maria, men poliserna, som genast förstod av vilket virke dessa kvinnor var, förklarade att de minsann inte tänkte riskera livet bara för att staden San Gennaro Vesuviano numera hade en något plattare borgmästare.Fastrarna är den stora släkten Robertos sambandscentral, och de har en enastående förmåga att hålla sig informerade om precis alla släktingar. Det spelar ingen roll om de bor i Hongkong eller Stockholm inget undgår fastrarna, som med fast och säker hand styr och ställer i stort som smått. De må stundtals verka smått skräckinjagande, men det råder ingen tvekan om att deras blötlagda näsor bottnar i en varm kärlek till alla släktmedlemmar.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100110871 -
Mina fastrars mat. Menyer från Maddaloni
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1:8 uppl. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick. Förlagsband med illustrerade pärmar, trådbunden. Rikt illustrerad. Något snedläst. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100110871
- Titel
- Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Roberto har hunnit med mycket: värsting i Kungsan, skådespelare, proffsboxare, politiker, programledare i tv m.m. Men att han är en hejare på att laga italiensk mat är nog ett okänt faktum för de flesta. Varje sommar, ända sedan barnsben, har han spenderat i den lilla napolitanska staden Maddaloni. Och på hemresan var bilen fullpackad med mat! På sextio- och sjuttiotalen kunde man nämligen bara drömma om att hitta matvaror lämpliga för italiensk matlagning i Sverige. En så oumbärlig ingrediens som till exempel olivolja, fanns bara att köpa på apoteket. Men trots detta sparades inga krafter för att få maten att smaka som hos fastrarna på bakgården Merolilli. Idag är det lätt att få tag på ingredienser, och det är även lätt att laga deras rustika och makalöst goda mat. Här bjuder tio av hans otaliga fastrar på lika många menyer, och några av recepten som får det att vattnas i munnen är t.ex. gratinerad gnocchi med tomatsås, parmesanpanerade kycklingfiléer, auberginegratäng och tårta med chokladtäcke och kanderade körsbär.Mat i all ära den här kokboken bjuder på så mycket mer nämligen fantastiska, hjärtevärmande och stundtals ruskigt roliga berättelser om släkten Roberto. En av berättelserna handlar om när Paolo gick sin första boxningsmatch i Neapeltrakten. De upphetsade fastrarna var självklart där och och förutspådde både knockar och sjukhusvistelse för den som vågade utmana en Roberto. De hade tacklat till sig de dyra platserna bakom borgmästaren, och när Paolo till slut knockade sin motståndare blev zia Maria så till sig att hon ramlade och landade på framförvarande bänkkamrat. Polis på plats rusade fram och lyfte bort henne från en tilltufsad och mycket upprörd man, borgmästaren. Han krävde indignerat ett omedelbart gripande av zia Maria, men poliserna, som genast förstod av vilket virke dessa kvinnor var, förklarade att de minsann inte tänkte riskera livet bara för att staden San Gennaro Vesuviano numera hade en något plattare borgmästare.Fastrarna är den stora släkten Robertos sambandscentral, och de har en enastående förmåga att hålla sig informerade om precis alla släktingar. Det spelar ingen roll om de bor i Hongkong eller Stockholm inget undgår fastrarna, som med fast och säker hand styr och ställer i stort som smått. De må stundtals verka smått skräckinjagande, men det råder ingen tvekan om att deras blötlagda näsor bottnar i en varm kärlek till alla släktmedlemmar.
Albert Bonniers Förlag 1:8 9789100110871 -
Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarvi...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 160 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240214
- Titel
- Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 254 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare – kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar – från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.I Paolos förra kokbok – försäljningssuccén Mina fastrars mat – tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång – inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst – fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen. Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.
Bonnier Fakta 9789174240214 -
Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2007. 159 sidor.
Hyggligt skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100110871
- Titel
- Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Roberto har hunnit med mycket: värsting i Kungsan, skådespelare, proffsboxare, politiker, programledare i tv m.m. Men att han är en hejare på att laga italiensk mat är nog ett okänt faktum för de flesta. Varje sommar, ända sedan barnsben, har han spenderat i den lilla napolitanska staden Maddaloni. Och på hemresan var bilen fullpackad med mat! På sextio- och sjuttiotalen kunde man nämligen bara drömma om att hitta matvaror lämpliga för italiensk matlagning i Sverige. En så oumbärlig ingrediens som till exempel olivolja, fanns bara att köpa på apoteket. Men trots detta sparades inga krafter för att få maten att smaka som hos fastrarna på bakgården Merolilli. Idag är det lätt att få tag på ingredienser, och det är även lätt att laga deras rustika och makalöst goda mat. Här bjuder tio av hans otaliga fastrar på lika många menyer, och några av recepten som får det att vattnas i munnen är t.ex. gratinerad gnocchi med tomatsås, parmesanpanerade kycklingfiléer, auberginegratäng och tårta med chokladtäcke och kanderade körsbär.Mat i all ära den här kokboken bjuder på så mycket mer nämligen fantastiska, hjärtevärmande och stundtals ruskigt roliga berättelser om släkten Roberto. En av berättelserna handlar om när Paolo gick sin första boxningsmatch i Neapeltrakten. De upphetsade fastrarna var självklart där och och förutspådde både knockar och sjukhusvistelse för den som vågade utmana en Roberto. De hade tacklat till sig de dyra platserna bakom borgmästaren, och när Paolo till slut knockade sin motståndare blev zia Maria så till sig att hon ramlade och landade på framförvarande bänkkamrat. Polis på plats rusade fram och lyfte bort henne från en tilltufsad och mycket upprörd man, borgmästaren. Han krävde indignerat ett omedelbart gripande av zia Maria, men poliserna, som genast förstod av vilket virke dessa kvinnor var, förklarade att de minsann inte tänkte riskera livet bara för att staden San Gennaro Vesuviano numera hade en något plattare borgmästare.Fastrarna är den stora släkten Robertos sambandscentral, och de har en enastående förmåga att hålla sig informerade om precis alla släktingar. Det spelar ingen roll om de bor i Hongkong eller Stockholm inget undgår fastrarna, som med fast och säker hand styr och ställer i stort som smått. De må stundtals verka smått skräckinjagande, men det råder ingen tvekan om att deras blötlagda näsor bottnar i en varm kärlek till alla släktmedlemmar.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100110871 -
Paolos träningsbibel
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2013. 231 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630511
- Titel
- Paolos träningsbibel
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 201 x 266 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1041 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla kan inte bli italienare, men alla kan lära sig att flyga! I den här heltäckande boken finns alla övningar du behöver för att komma i toppform, med lätta och tuffare varianter. Att ta sig till gymmet, träna, duscha och sedan hem igen tar flera timmar. Satsa istället på att träna smart för att komma i form, träna hemma. Paolo Roberto förklarar varför redskap är onödiga – allt du behöver är din egen kroppsvikt och lite jädraranamma! Nyckeln till toppformen är att träna hela kroppen, ofta och varierat. Att träna sig i toppform är nämligen inte ett projekt med ett start- och slutdatum, det är en livsstil. Inspirerad av kampsporterna han har utövat har Paolo samlat övningar som har hjälpt honom att behålla toppformen trots att han i dag har lagt undan boxningshandskarna. I denna omfattande och inspirerande träningsbok får du Paolos samlade verk. Han både peppar och skriker på dig – han är kort sagt den perfekta träningskompisen.Omfattande övningsbank.Varför träning med den egna kroppsvikten är överlägsen som träningsform.Övningar för armar och axlar, bål, ben och helkropp.Träningspass i fyra kategorier: nybörjare, medel, avancerad och champ.
Fitnessförlaget 9789173630511 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245080
- Titel
- Paolos stora italienska kokbok
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 191 x 246 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1129 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bonnier Fakta 9789174245080 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630955
- Titel
- Paolos yoga
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 85 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 178 x 243 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 431 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Paolos yoga avmystifierar Paolo Roberto yoga som träningsform, och poängterar att vi alla har olika ingångar till den.Oavsett om du tränar yoga för att bota en ond och stel rygg, vill bli stark och smidig eller har behov av att lugna tankarna och andningen så funkar det. Det handlar inte om att kunna nudda dina tår, utan om vad du kan lära dig på vägen ner till tårna.På sitt karakteristiska sätt delar Paolo med sig av sin yoga. Det handlar inte om rökelse, sanskrit och mantran, utan om vikten av andning, fokus, kroppskännedom och tålamod. Genom att förstå och kunna kontrollera din andning i övningarna kommer du att uppleva de positiva effekterna av djup stretching, och då kommer även styrkan, smidigheten och lugnet.Paolos yoga öppnar en dörr för dig som aldrig provat yoga och kanske en annan för dig som redan är utövare. Välj ur övningsbanken med allt från barnets position till handstående, och träna i din egen takt, eller från de sammansatta yogapassen för olika behov, som grundpasset, TV-passet och Pick me up.
Fitnessförlaget 9789173630955 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630955
- Titel
- Paolos yoga
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 85 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 178 x 243 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 431 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Paolos yoga avmystifierar Paolo Roberto yoga som träningsform, och poängterar att vi alla har olika ingångar till den.Oavsett om du tränar yoga för att bota en ond och stel rygg, vill bli stark och smidig eller har behov av att lugna tankarna och andningen så funkar det. Det handlar inte om att kunna nudda dina tår, utan om vad du kan lära dig på vägen ner till tårna.På sitt karakteristiska sätt delar Paolo med sig av sin yoga. Det handlar inte om rökelse, sanskrit och mantran, utan om vikten av andning, fokus, kroppskännedom och tålamod. Genom att förstå och kunna kontrollera din andning i övningarna kommer du att uppleva de positiva effekterna av djup stretching, och då kommer även styrkan, smidigheten och lugnet.Paolos yoga öppnar en dörr för dig som aldrig provat yoga och kanske en annan för dig som redan är utövare. Välj ur övningsbanken med allt från barnets position till handstående, och träna i din egen takt, eller från de sammansatta yogapassen för olika behov, som grundpasset, TV-passet och Pick me up.
Fitnessförlaget 9789173630955 -
ITALIENSK FASTFOOD – Snabbt italienskt på en...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 101 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
En krigsförklaring mot mikromaten!
• Det påstås att vi svenskar lägger ner i genomsnitt 14 minuter per dag på matlagning. Och att vi, alla ombyggda och tjusiga kök till trots, mest använder mikrovågsugne läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241075
- Titel
- Italiensk fastfood : snabb italienskt på en kvart eller mer
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 101 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 478 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det påstås att vi svenskar lägger ner i genomsnitt 14 minuter per dag på matlagning. Och att vi, alla ombyggda och tjusiga kök till trots, mest använder mikrovågsugnen i vardagen och värmer upp något färdigköpt. Men att laga god och nyttig mat behöver inte ta en evighet.Paolo Robertos kokbok Italiensk fastfood är en krigsförklaring mot mikromaten. Här har han samlat 40 härliga italienska recept, som knockar den färdiglagade snabbmaten i både smak och vitamininnehåll.Så säger han själv om konsten att laga god mat på kort tid: ”Napoli, min andra hemstad, är en stad med kraftig puls där livet går undan. Och där det är högt tempo måste du också kunna få i dig något snabbt. Fastfood är ingen amerikansk uppfinning utan napolitansk. Det var vi som uppfann den mest kända av alla snabbrätter, nämligen pizzan. Man kan lätt få intryck av att vår mat bara handlar om tomatsås som puttrar på svag värme i tre timmar och det stämmer ju ibland. Men napolitansk mat kan också vara snabb utan att kompromissa med smaker och den kärlek som en rätt alltid måste innehålla.”En komplett måltid i boken tillagas på 15-30 minuter. Basingredienserna, som tomater, olivolja, grönsaker, vitlök, pasta, oliver, sardeller, ricotta, mozzarella, bladkryddor m m kommer från det italienska köket. Variationerna är många. Här finns pasta- och risrätter, kött-, fisk- och sopprecept, måltider som innehåller bönor, linser och andra grönsaker samt självklart exempel på olika välsmakande tomatsåser.Paolo Roberto har snabbt blivit en våra kända matprofiler. Hans två tidigare kokböcker Mina fastrars mat (2007) och Mina gästers mat (2009) har blivit stora framgångar.
Bonnier Fakta 9789174241075 -
Italiensk fastfood. Snabb italienskt på en kv...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:2 uppl. 2011. 101 sidor.
Nyskick. Förlagsband med illustrerade pärmar, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241075
- Titel
- Italiensk fastfood : snabb italienskt på en kvart eller mer
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 101 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 478 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det påstås att vi svenskar lägger ner i genomsnitt 14 minuter per dag på matlagning. Och att vi, alla ombyggda och tjusiga kök till trots, mest använder mikrovågsugnen i vardagen och värmer upp något färdigköpt. Men att laga god och nyttig mat behöver inte ta en evighet.Paolo Robertos kokbok Italiensk fastfood är en krigsförklaring mot mikromaten. Här har han samlat 40 härliga italienska recept, som knockar den färdiglagade snabbmaten i både smak och vitamininnehåll.Så säger han själv om konsten att laga god mat på kort tid: ”Napoli, min andra hemstad, är en stad med kraftig puls där livet går undan. Och där det är högt tempo måste du också kunna få i dig något snabbt. Fastfood är ingen amerikansk uppfinning utan napolitansk. Det var vi som uppfann den mest kända av alla snabbrätter, nämligen pizzan. Man kan lätt få intryck av att vår mat bara handlar om tomatsås som puttrar på svag värme i tre timmar och det stämmer ju ibland. Men napolitansk mat kan också vara snabb utan att kompromissa med smaker och den kärlek som en rätt alltid måste innehålla.”En komplett måltid i boken tillagas på 15-30 minuter. Basingredienserna, som tomater, olivolja, grönsaker, vitlök, pasta, oliver, sardeller, ricotta, mozzarella, bladkryddor m m kommer från det italienska köket. Variationerna är många. Här finns pasta- och risrätter, kött-, fisk- och sopprecept, måltider som innehåller bönor, linser och andra grönsaker samt självklart exempel på olika välsmakande tomatsåser.Paolo Roberto har snabbt blivit en våra kända matprofiler. Hans två tidigare kokböcker Mina fastrars mat (2007) och Mina gästers mat (2009) har blivit stora framgångar.
Bonnier Fakta 1:2 9789174241075 -
Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2007. 159 sidor.
Mycket gott skick. Kartonnage. 19x25 cm. Rikt illustrerad i färg o. sv/v.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100110871
- Titel
- Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Roberto har hunnit med mycket: värsting i Kungsan, skådespelare, proffsboxare, politiker, programledare i tv m.m. Men att han är en hejare på att laga italiensk mat är nog ett okänt faktum för de flesta. Varje sommar, ända sedan barnsben, har han spenderat i den lilla napolitanska staden Maddaloni. Och på hemresan var bilen fullpackad med mat! På sextio- och sjuttiotalen kunde man nämligen bara drömma om att hitta matvaror lämpliga för italiensk matlagning i Sverige. En så oumbärlig ingrediens som till exempel olivolja, fanns bara att köpa på apoteket. Men trots detta sparades inga krafter för att få maten att smaka som hos fastrarna på bakgården Merolilli. Idag är det lätt att få tag på ingredienser, och det är även lätt att laga deras rustika och makalöst goda mat. Här bjuder tio av hans otaliga fastrar på lika många menyer, och några av recepten som får det att vattnas i munnen är t.ex. gratinerad gnocchi med tomatsås, parmesanpanerade kycklingfiléer, auberginegratäng och tårta med chokladtäcke och kanderade körsbär.Mat i all ära den här kokboken bjuder på så mycket mer nämligen fantastiska, hjärtevärmande och stundtals ruskigt roliga berättelser om släkten Roberto. En av berättelserna handlar om när Paolo gick sin första boxningsmatch i Neapeltrakten. De upphetsade fastrarna var självklart där och och förutspådde både knockar och sjukhusvistelse för den som vågade utmana en Roberto. De hade tacklat till sig de dyra platserna bakom borgmästaren, och när Paolo till slut knockade sin motståndare blev zia Maria så till sig att hon ramlade och landade på framförvarande bänkkamrat. Polis på plats rusade fram och lyfte bort henne från en tilltufsad och mycket upprörd man, borgmästaren. Han krävde indignerat ett omedelbart gripande av zia Maria, men poliserna, som genast förstod av vilket virke dessa kvinnor var, förklarade att de minsann inte tänkte riskera livet bara för att staden San Gennaro Vesuviano numera hade en något plattare borgmästare.Fastrarna är den stora släkten Robertos sambandscentral, och de har en enastående förmåga att hålla sig informerade om precis alla släktingar. Det spelar ingen roll om de bor i Hongkong eller Stockholm inget undgår fastrarna, som med fast och säker hand styr och ställer i stort som smått. De må stundtals verka smått skräckinjagande, men det råder ingen tvekan om att deras blötlagda näsor bottnar i en varm kärlek till alla släktmedlemmar.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100110871 -
Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarvi...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2009. 160 sidor.
Mycket gott skick. Kartonnage. 19x25 cm. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240214
- Titel
- Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 254 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare – kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar – från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.I Paolos förra kokbok – försäljningssuccén Mina fastrars mat – tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång – inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst – fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen. Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.
Bonnier Fakta 1 9789174240214 -
Italiensk fastfood : snabbt italienskt på en...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2010. 101 sidor.
Gott skick. Laminatband. 18x25 cm. Rikt illustrerad i färg. Mindre fläck på nedre snitt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241075
- Titel
- Italiensk fastfood : snabb italienskt på en kvart eller mer
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 101 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 478 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det påstås att vi svenskar lägger ner i genomsnitt 14 minuter per dag på matlagning. Och att vi, alla ombyggda och tjusiga kök till trots, mest använder mikrovågsugnen i vardagen och värmer upp något färdigköpt. Men att laga god och nyttig mat behöver inte ta en evighet.Paolo Robertos kokbok Italiensk fastfood är en krigsförklaring mot mikromaten. Här har han samlat 40 härliga italienska recept, som knockar den färdiglagade snabbmaten i både smak och vitamininnehåll.Så säger han själv om konsten att laga god mat på kort tid: ”Napoli, min andra hemstad, är en stad med kraftig puls där livet går undan. Och där det är högt tempo måste du också kunna få i dig något snabbt. Fastfood är ingen amerikansk uppfinning utan napolitansk. Det var vi som uppfann den mest kända av alla snabbrätter, nämligen pizzan. Man kan lätt få intryck av att vår mat bara handlar om tomatsås som puttrar på svag värme i tre timmar och det stämmer ju ibland. Men napolitansk mat kan också vara snabb utan att kompromissa med smaker och den kärlek som en rätt alltid måste innehålla.”En komplett måltid i boken tillagas på 15-30 minuter. Basingredienserna, som tomater, olivolja, grönsaker, vitlök, pasta, oliver, sardeller, ricotta, mozzarella, bladkryddor m m kommer från det italienska köket. Variationerna är många. Här finns pasta- och risrätter, kött-, fisk- och sopprecept, måltider som innehåller bönor, linser och andra grönsaker samt självklart exempel på olika välsmakande tomatsåser.Paolo Roberto har snabbt blivit en våra kända matprofiler. Hans två tidigare kokböcker Mina fastrars mat (2007) och Mina gästers mat (2009) har blivit stora framgångar.
Bonnier Fakta 1 9789174241075 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630696
- Titel
- Paolos budord
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 187 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 100 kärnfulla och peppande texter av Paolo Roberto. Han är träningsprofilen, föreläsaren, kokboksförfattaren, företagaren, pastatillverkaren & pizzabagaren som vet vad motgångar och motstånd betyder, men också hur man kan vända det till något positivt.Paolo säger som det är. Han är ärlig, rak och pang på rödbetan. Och många lyssnar på honom och blir inspirerade. Paolo har blivit utsedd till Årets talare och det är lätt att förstå varför. Han får sina lyssnare att öppna ögonen, öronen och hjärtat och våga ta det där första steget till förändring. Och kanske det allra viktigaste – att sedan orka fortsätta.Varje tusenmilafärd börjar med ett steg. Du behöver inte ha en perfekt genomarbetad plan, utan det gäller att ta just det där första steget. Grubblar du för mycket kommer du i stället att bli stående på ett ben.Att tänka utanför boxen räcker inte, du måste tänka som om det inte existerar någon box!Lev sju dagar i veckan! Sluta gå och vänta till helgen. Gör i stället dina veckodagar till högtider. Öppna det fina vinet en tisdag, använd bästa servisen en onsdag eller gå på bio en torsdag.Den som väljer att ta en fajt för något kan vinna, medan den som väljer att inte ta strid förlorar alltid.
Fitnessförlaget 9789173630696 -
Paolo Robertos italienska kök
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:2 uppl. 2018. 175 sidor.
Mycket gott skick. Förlagsband med illustrerade pärmar, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Främre pärmens nedre hörn något stött. Inlagan i nära nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174248104
- Titel
- Paolo Robertos italienska kök
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 853 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Neapel … Bara namnet får en att längta dit – vare sig man har varit där eller inte. En som har tillbringat mycket tid där är Paolo. Ända sedan han var en liten kille har han vistats många och långa perioder i byn Maddaloni, strax utanför Neapel. Och numera är han så hemmastadd att han till och med har en egen olivodling i trakten.Paolo har den napolitanska maten i hjärtat och i hjärnan, och tillsammans med honom upptäcker vi hans smultronställen i området – och inte minst hans godaste recept! Närmare bestämt cirka 60 recept på sallader, pasta, pizza, soppor, grytor, gratänger och desserter. Allt ackompanjerat av ett genuint och hänförande vackert bildmaterial som nästan får dofter och smaker att framträda.Maten i södra Italien har ofta grönsaker som grund, och genom att låta råvaror som till exempel tomat, aubergine och zucchini spela huvudrollen svänger Paolo ihop näringsrik vardagsmat med massor av smak. Dessutom delar han med sig av intressanta texter om det syditalienska kökets historia och kultur. Och förstås om råvarorna som hör till, som mozzarella, oliver, citroner och vin.Med Paolo som ciceron har man aldrig tråkigt. Han är en aldrig sinande källa av intressanta, dråpliga och rörande berättelser. Hans direkta och inkluderande sätt får folk runt omkring honom att öppna sig och dela med sig av de mest fantastiska historierna. Njut av dem, och njut av maten som får dig att längta till Neapel!
Bonnier Fakta 1:2 9789174248104 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245080
- Titel
- Paolos stora italienska kokbok
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 191 x 246 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1129 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bonnier Fakta 9789174245080 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174241938
- Titel
- Paolo Robertos stora italienska kokbok
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 255 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 1253 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bonnier Fakta 9789174241938 -
Paolos stora italienska kokbok
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 320 sidor.
Mycket gott skick. Häftad utgiven av Bonnier Fakta 2015. En kulinarisk kärleksförklaring till den italienska maten och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner. I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos kokböcker "Mina fastrars mat" och "Mina gästers mat läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245080
- Titel
- Paolos stora italienska kokbok
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 191 x 246 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1129 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bonnier Fakta 9789174245080 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630696
- Titel
- Paolos budord
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 187 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 100 kärnfulla och peppande texter av Paolo Roberto. Han är träningsprofilen, föreläsaren, kokboksförfattaren, företagaren, pastatillverkaren & pizzabagaren som vet vad motgångar och motstånd betyder, men också hur man kan vända det till något positivt.Paolo säger som det är. Han är ärlig, rak och pang på rödbetan. Och många lyssnar på honom och blir inspirerade. Paolo har blivit utsedd till Årets talare och det är lätt att förstå varför. Han får sina lyssnare att öppna ögonen, öronen och hjärtat och våga ta det där första steget till förändring. Och kanske det allra viktigaste – att sedan orka fortsätta.Varje tusenmilafärd börjar med ett steg. Du behöver inte ha en perfekt genomarbetad plan, utan det gäller att ta just det där första steget. Grubblar du för mycket kommer du i stället att bli stående på ett ben.Att tänka utanför boxen räcker inte, du måste tänka som om det inte existerar någon box!Lev sju dagar i veckan! Sluta gå och vänta till helgen. Gör i stället dina veckodagar till högtider. Öppna det fina vinet en tisdag, använd bästa servisen en onsdag eller gå på bio en torsdag.Den som väljer att ta en fajt för något kan vinna, medan den som väljer att inte ta strid förlorar alltid.
Fitnessförlaget 9789173630696 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630696
- Titel
- Paolos budord
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 187 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 100 kärnfulla och peppande texter av Paolo Roberto. Han är träningsprofilen, föreläsaren, kokboksförfattaren, företagaren, pastatillverkaren & pizzabagaren som vet vad motgångar och motstånd betyder, men också hur man kan vända det till något positivt.Paolo säger som det är. Han är ärlig, rak och pang på rödbetan. Och många lyssnar på honom och blir inspirerade. Paolo har blivit utsedd till Årets talare och det är lätt att förstå varför. Han får sina lyssnare att öppna ögonen, öronen och hjärtat och våga ta det där första steget till förändring. Och kanske det allra viktigaste – att sedan orka fortsätta.Varje tusenmilafärd börjar med ett steg. Du behöver inte ha en perfekt genomarbetad plan, utan det gäller att ta just det där första steget. Grubblar du för mycket kommer du i stället att bli stående på ett ben.Att tänka utanför boxen räcker inte, du måste tänka som om det inte existerar någon box!Lev sju dagar i veckan! Sluta gå och vänta till helgen. Gör i stället dina veckodagar till högtider. Öppna det fina vinet en tisdag, använd bästa servisen en onsdag eller gå på bio en torsdag.Den som väljer att ta en fajt för något kan vinna, medan den som väljer att inte ta strid förlorar alltid.
Fitnessförlaget 9789173630696 -
Paolos pizza & pasta
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 110 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Albert Bonniers Förlag 2015. Pizza och pasta är mat som alla älskar. Här är det italienska recept som gäller. Pizza calzone med salsiccia och fyra sorters ostar, eller en pizza med het salami och smältande mozarella. På pastafronten handlar det läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245134
- Titel
- Paolos pizza & pasta
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pizza och pasta är mat som alla älskar. Men det ska inte vara vilka recept som helst – de ska vara italienska. Fråga Paolo. Han vet nämligen att om du använder italienska, genuina recept och bra råvaror så kan du också ställa fram den bästa maten på bordet. Paolo har ätit sig igenom Italien i sin jakt på de bästa italienska recepten. Samtidigt har han sugit i sig kunskap och erfarenheter från kunniga, matlagande italienare, som till exempel sina kära fastrar, pizzabagare och små lokala råvaruproducenter.Efter en stenhård gallring har Paolo samlat sina 45 absolut bästa pizza- och pastarecept. Okomplicerade och snabblagade. Okej, pizzadegen tar sina timmar att jäsa, men så får du också perfekta pizzabottnar garanterat värda sin väntan. Och från mannen som nästan har tomatsås rinnande i sina ådror får du självklart de bästa recepten på äkta napolitanska fyllningar, så att du kan grädda dina egna pizzor med pancetta, mozzarella och basilika, eller kanske ostälskarens dröm med mozzarella, ricotta, taleggio och gorgonzola. Pastarecepten står sig förstås bra i konkurrensen, för vem kan stå emot fusilli med pistagenötter, parmesan, rökt skinka och körsbärstomater eller en lyxig hummerpasta på fredagskvällen? Och dofterna sedan ... Fylliga, runda och aptitretande dofter av smältande ost, lök, vitlök, tomat och basilika.Det märks i Paolos recept att maten är viktig för honom. Eller rättare sagt att den är helt central för honom och hans familj. Mat ska lagas på de bästa recepten, med schysta råvaror, kärlek och respekt. Basta!
Bonnier Fakta 1 9789174245134 -
Världens säkraste kokbok G4 S
Inbunden bok. GEP Design. Första upplagan uppl. 2011. 114 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGEP Design Första upplagan -
Italiensk fastfood : snabb italienskt på en k...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 101 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241075
- Titel
- Italiensk fastfood : snabb italienskt på en kvart eller mer
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 101 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 478 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det påstås att vi svenskar lägger ner i genomsnitt 14 minuter per dag på matlagning. Och att vi, alla ombyggda och tjusiga kök till trots, mest använder mikrovågsugnen i vardagen och värmer upp något färdigköpt. Men att laga god och nyttig mat behöver inte ta en evighet.Paolo Robertos kokbok Italiensk fastfood är en krigsförklaring mot mikromaten. Här har han samlat 40 härliga italienska recept, som knockar den färdiglagade snabbmaten i både smak och vitamininnehåll.Så säger han själv om konsten att laga god mat på kort tid: ”Napoli, min andra hemstad, är en stad med kraftig puls där livet går undan. Och där det är högt tempo måste du också kunna få i dig något snabbt. Fastfood är ingen amerikansk uppfinning utan napolitansk. Det var vi som uppfann den mest kända av alla snabbrätter, nämligen pizzan. Man kan lätt få intryck av att vår mat bara handlar om tomatsås som puttrar på svag värme i tre timmar och det stämmer ju ibland. Men napolitansk mat kan också vara snabb utan att kompromissa med smaker och den kärlek som en rätt alltid måste innehålla.”En komplett måltid i boken tillagas på 15-30 minuter. Basingredienserna, som tomater, olivolja, grönsaker, vitlök, pasta, oliver, sardeller, ricotta, mozzarella, bladkryddor m m kommer från det italienska köket. Variationerna är många. Här finns pasta- och risrätter, kött-, fisk- och sopprecept, måltider som innehåller bönor, linser och andra grönsaker samt självklart exempel på olika välsmakande tomatsåser.Paolo Roberto har snabbt blivit en våra kända matprofiler. Hans två tidigare kokböcker Mina fastrars mat (2007) och Mina gästers mat (2009) har blivit stora framgångar.
Bonnier Fakta 9789174241075 -
Paolo Robertos stora italienska kokbok: Mina...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2011. 317 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241938
- Titel
- Paolo Robertos stora italienska kokbok
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 317 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 255 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 1253 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bonnier Fakta 1 9789174241938 -
Paolos stora italienska kokbok. Mina fastrars...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 320 sidor.
Mycket gott skick. Danskt band, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245080
- Titel
- Paolos stora italienska kokbok
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 191 x 246 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1129 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bonnier Fakta 1 9789174245080 -
Paolo Robertos italienska kök
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 175 sidor.
Gott skick. Utgallrad biblioteksbok. Inplastad. Ytslitage på pärm. En sida något böjd. Rikt illustrerad. (Hylla 31)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174248104
- Titel
- Paolo Robertos italienska kök
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 853 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Neapel … Bara namnet får en att längta dit – vare sig man har varit där eller inte. En som har tillbringat mycket tid där är Paolo. Ända sedan han var en liten kille har han vistats många och långa perioder i byn Maddaloni, strax utanför Neapel. Och numera är han så hemmastadd att han till och med har en egen olivodling i trakten.Paolo har den napolitanska maten i hjärtat och i hjärnan, och tillsammans med honom upptäcker vi hans smultronställen i området – och inte minst hans godaste recept! Närmare bestämt cirka 60 recept på sallader, pasta, pizza, soppor, grytor, gratänger och desserter. Allt ackompanjerat av ett genuint och hänförande vackert bildmaterial som nästan får dofter och smaker att framträda.Maten i södra Italien har ofta grönsaker som grund, och genom att låta råvaror som till exempel tomat, aubergine och zucchini spela huvudrollen svänger Paolo ihop näringsrik vardagsmat med massor av smak. Dessutom delar han med sig av intressanta texter om det syditalienska kökets historia och kultur. Och förstås om råvarorna som hör till, som mozzarella, oliver, citroner och vin.Med Paolo som ciceron har man aldrig tråkigt. Han är en aldrig sinande källa av intressanta, dråpliga och rörande berättelser. Hans direkta och inkluderande sätt får folk runt omkring honom att öppna sig och dela med sig av de mest fantastiska historierna. Njut av dem, och njut av maten som får dig att längta till Neapel!
Bonnier Fakta 9789174248104 -
Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto
Inbunden bok. Fittnessförlaget. 2008. 100 sidor.
Mycket gott skick. Paolo Roberto fd. Proffsboxare taekwondo mästare, svensk mästare i kickboxning mm. Här med en bok på temat från lönfet till glödhet! 12 hemträningsprogram för att stöpa om kroppen till något bättre! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFittnessförlaget -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630511
- Titel
- Paolos träningsbibel
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 201 x 266 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1041 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla kan inte bli italienare, men alla kan lära sig att flyga! I den här heltäckande boken finns alla övningar du behöver för att komma i toppform, med lätta och tuffare varianter. Att ta sig till gymmet, träna, duscha och sedan hem igen tar flera timmar. Satsa istället på att träna smart för att komma i form, träna hemma. Paolo Roberto förklarar varför redskap är onödiga – allt du behöver är din egen kroppsvikt och lite jädraranamma! Nyckeln till toppformen är att träna hela kroppen, ofta och varierat. Att träna sig i toppform är nämligen inte ett projekt med ett start- och slutdatum, det är en livsstil. Inspirerad av kampsporterna han har utövat har Paolo samlat övningar som har hjälpt honom att behålla toppformen trots att han i dag har lagt undan boxningshandskarna. I denna omfattande och inspirerande träningsbok får du Paolos samlade verk. Han både peppar och skriker på dig – han är kort sagt den perfekta träningskompisen.Omfattande övningsbank.Varför träning med den egna kroppsvikten är överlägsen som träningsform.Övningar för armar och axlar, bål, ben och helkropp.Träningspass i fyra kategorier: nybörjare, medel, avancerad och champ.
Fitnessförlaget 9789173630511 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245080
- Titel
- Paolos stora italienska kokbok
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 191 x 246 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1129 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bonnier Fakta 9789174245080 -
Paolos budord
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2015. 176 sidor.
Mycket gott skick. Sorterad Hylla 4 Plan 4
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630696
- Titel
- Paolos budord
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 187 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 100 kärnfulla och peppande texter av Paolo Roberto. Han är träningsprofilen, föreläsaren, kokboksförfattaren, företagaren, pastatillverkaren & pizzabagaren som vet vad motgångar och motstånd betyder, men också hur man kan vända det till något positivt.Paolo säger som det är. Han är ärlig, rak och pang på rödbetan. Och många lyssnar på honom och blir inspirerade. Paolo har blivit utsedd till Årets talare och det är lätt att förstå varför. Han får sina lyssnare att öppna ögonen, öronen och hjärtat och våga ta det där första steget till förändring. Och kanske det allra viktigaste – att sedan orka fortsätta.Varje tusenmilafärd börjar med ett steg. Du behöver inte ha en perfekt genomarbetad plan, utan det gäller att ta just det där första steget. Grubblar du för mycket kommer du i stället att bli stående på ett ben.Att tänka utanför boxen räcker inte, du måste tänka som om det inte existerar någon box!Lev sju dagar i veckan! Sluta gå och vänta till helgen. Gör i stället dina veckodagar till högtider. Öppna det fina vinet en tisdag, använd bästa servisen en onsdag eller gå på bio en torsdag.Den som väljer att ta en fajt för något kan vinna, medan den som väljer att inte ta strid förlorar alltid.
Fitnessförlaget 9789173630696
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
