-
Sopranos kokbok : Sammanställd av Artie Bucco
Häftad bok. Prisma. 2004. 208 sidor.
Mycket gott skick. Lättare hanteringsspår på pärmen.
Sopranos kokbok är inte bara en bok med världens mest kända maffiaklan, det fiktiva Soprano Family från TV-serien som vi får följa till restaurangen, till grillfesten i trädgården, hem i köken och får ta del av deras läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843636
- Titel
- Sopranos kokbok : Sammanställd av Artie Bucco
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 658 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en fullfjädrad italiensk kokbok, där vi dessutom får vistas i TV-seriens miljöer och möta människorna i The Soprano Family. Vi får följa dem till den lilla restaurangen, till grillfesten i trädgården, hem i köken och får ta del av deras egna familjerecept.
Med humorn och realismen från TV-serien lär dig Sopranos kokbok att laga mat som en italiensk Mama och att äta som en mafioso. Den är som TV-serien, fast med recept! Ja, här får vi möta människorna i Soprano-klanen, läsa om deras mattraditioner från det gamla landet, om Artie Buccos restaurang Nuevo Vesuvio i New Jersey, en ständig träffpunkt för Tony och de andra.
Sammanlagt 101 lättlagade italienska rätter: förrätter, huvudrätter, pasta, kyckling, kött, skaldjur allt det goda vi längtar efter! Dessutom mattips, italienska traditioner, kuriosa m.m.
En underbar kokbok! Recepten från Neapel är enkla, lockande och lätta att laga. Texten är kul, varm och underhållande, skrev författaren och restaurangägaren Frank Pellegrino från New York redan om den amerikanska utgåvan.
De svenska recensenterna var inte sämre:
Ett måste för alla Sopranos-fans!
Allas Veckotidning
Väldigt kul läsning! (Och väldigt hungrig blir man.) Amelia
En härlig god och galen kokbok!
ICA-Kuriren
Prisma 9789151843636 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186263027
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 335 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder.Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci - och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto.Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner.Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!
Bonnier Impact 9789186263027 -
Sopranos kokbok : Sammanställd av Artie Bucco
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 208 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843636
- Titel
- Sopranos kokbok : Sammanställd av Artie Bucco
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 658 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en fullfjädrad italiensk kokbok, där vi dessutom får vistas i TV-seriens miljöer och möta människorna i The Soprano Family. Vi får följa dem till den lilla restaurangen, till grillfesten i trädgården, hem i köken och får ta del av deras egna familjerecept.
Med humorn och realismen från TV-serien lär dig Sopranos kokbok att laga mat som en italiensk Mama och att äta som en mafioso. Den är som TV-serien, fast med recept! Ja, här får vi möta människorna i Soprano-klanen, läsa om deras mattraditioner från det gamla landet, om Artie Buccos restaurang Nuevo Vesuvio i New Jersey, en ständig träffpunkt för Tony och de andra.
Sammanlagt 101 lättlagade italienska rätter: förrätter, huvudrätter, pasta, kyckling, kött, skaldjur allt det goda vi längtar efter! Dessutom mattips, italienska traditioner, kuriosa m.m.
En underbar kokbok! Recepten från Neapel är enkla, lockande och lätta att laga. Texten är kul, varm och underhållande, skrev författaren och restaurangägaren Frank Pellegrino från New York redan om den amerikanska utgåvan.
De svenska recensenterna var inte sämre:
Ett måste för alla Sopranos-fans!
Allas Veckotidning
Väldigt kul läsning! (Och väldigt hungrig blir man.) Amelia
En härlig god och galen kokbok!
ICA-Kuriren
Prisma 2 9789151843636 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok. Prisma. 2006. 201 + [1] sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bruks och lagerspår, lite kantstött nertill. Inlagan har en dedikation på engelska på titelbladet, oklart om det är från författare eller en gåvoskrift. Inlagan övrigt i mycket gott skick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847030
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
Prisma 9789151847030 -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 256 sidor.
Mycket gott skick. Boken är i jättefint skick!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263027
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 335 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder.Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci - och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto.Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner.Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!
Bonnier Impact 9789186263027 -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2000. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. LITEN REVA OMSLAGETS BAKSIDA
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100570088
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 335 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder. Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster ¿ från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci ¿ och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto. Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner. Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!Michele Scicolone är författare, lärare och journalist med mat, vin och resmål i Italien som specialitet. Hon har skrivit ett flertal böcker om Italien och italiensk matlagning och medverkar i flera stora amerikanska tidningar och tidskrifter, bland andra Washington Post, Gourmet och Eating Well.
Albert Bonniers Förlag 9789100570088 -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2000. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100570088
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 335 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder. Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster ¿ från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci ¿ och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto. Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner. Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!Michele Scicolone är författare, lärare och journalist med mat, vin och resmål i Italien som specialitet. Hon har skrivit ett flertal böcker om Italien och italiensk matlagning och medverkar i flera stora amerikanska tidningar och tidskrifter, bland andra Washington Post, Gourmet och Eating Well.
Albert Bonniers Förlag 9789100570088 -
Kokkonstens Italien : Italiensk matlagning re...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rödvitt förlagsband, 34 x 28 centimeter. Översättning Lars Olov Skeppholm. Originalets titel Svaoring Italy. En gudomligt vacker bok om Italien och dess underbara kokkonst. . Rikt illustrerad med färgfotografier samt välskrivna recept.
Boken rekommendera läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100570087
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 335 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder. Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster ¿ från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci ¿ och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto. Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner. Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!Michele Scicolone är författare, lärare och journalist med mat, vin och resmål i Italien som specialitet. Hon har skrivit ett flertal böcker om Italien och italiensk matlagning och medverkar i flera stora amerikanska tidningar och tidskrifter, bland andra Washington Post, Gourmet och Eating Well.
Albert Bonniers Förlag 9100570087 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186263027
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 335 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder.Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci - och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto.Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner.Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!
Bonnier Impact 9789186263027 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186263027
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 335 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder.Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci - och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto.Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner.Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!
Bonnier Impact 9789186263027 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok. Prisma. 1:a uppl. 2006. 208 sidor.
Nyskick. ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italiensk läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847035
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
Prisma 1:a 9151847035 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186263027
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 335 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder.Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci - och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto.Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner.Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!
Bonnier Impact 9789186263027 -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2000. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100570087
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 335 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder. Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster ¿ från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci ¿ och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto. Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner. Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!Michele Scicolone är författare, lärare och journalist med mat, vin och resmål i Italien som specialitet. Hon har skrivit ett flertal böcker om Italien och italiensk matlagning och medverkar i flera stora amerikanska tidningar och tidskrifter, bland andra Washington Post, Gourmet och Eating Well.
Albert Bonniers Förlag 9100570087 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 208 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847030
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
Prisma 1 9789151847030 -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Albert Bonnier. 2001. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. En av de bästa italienska kokböckerna översatt till svenska som man kan finna! Här finns det mesta uppdelat på på de olika regionerna. Massor av bra recept mycket text kring de olika maträtterna och massor av suveräna bilder som illustration! Kan bara int läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAlbert Bonnier -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 256 sidor.
Nyskick. . Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263027
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 335 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder.Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci - och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto.Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner.Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!
Bonnier Impact. 9789186263027 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 208 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket rikt illustrerad. 20x25 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847035
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
Prisma 1 9151847035 -
På fest med the Sopranos - Carmela Sopranos b...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Prisma 2006. 208s. Fotoillutrerad i färg. Beskrivning: Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien. Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
KOKKONSTENS ITALIEN
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2000. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Obet. kantmärken på skyddsomslaget. – Stort format, ca 22x33 cm! – Se fler bilder! –– Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, et läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100570088
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 335 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder. Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster ¿ från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci ¿ och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto. Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner. Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!Michele Scicolone är författare, lärare och journalist med mat, vin och resmål i Italien som specialitet. Hon har skrivit ett flertal böcker om Italien och italiensk matlagning och medverkar i flera stora amerikanska tidningar och tidskrifter, bland andra Washington Post, Gourmet och Eating Well.
Albert Bonniers Förlag 9789100570088 -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 335x225mm.
Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialit läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100570088
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 335 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder. Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster ¿ från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci ¿ och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto. Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner. Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!Michele Scicolone är författare, lärare och journalist med mat, vin och resmål i Italien som specialitet. Hon har skrivit ett flertal böcker om Italien och italiensk matlagning och medverkar i flera stora amerikanska tidningar och tidskrifter, bland andra Washington Post, Gourmet och Eating Well.
Albert Bonniers Förlag 9789100570088 -
Kokkonstens Italien. Italiensk matlagning - r...
Gott skick. Bonniers 2001. Förlagets klotband med färgtryckt skyddsomslag. 33,5x23 cm. 256 s. Översättning: Lars Olov Skeppholm. Receptgranskning: Marianne Sandberg. Receptbilder: Noel Barnhurst. Övriga bilder: Steven Rothfeld. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
På fest med The Sopranos : sammanställd av Ca...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Prisma, 2006. Förlagets tryckta/dekorerade kartonnageband, med ryggfoten aningen tilltryckt/veckad, i övrigt mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 201, [1] s. Illustrerad i färg. ISBN 91-518-4703-5. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847035
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
9151847035 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 208 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Köp den!
Kika gärna på mina andra kokböcker jag har i lådan.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847030
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
Prisma 1 9789151847030 -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Vikt: 1570 gram
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100570087
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 335 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder. Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster ¿ från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci ¿ och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto. Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner. Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!Michele Scicolone är författare, lärare och journalist med mat, vin och resmål i Italien som specialitet. Hon har skrivit ett flertal böcker om Italien och italiensk matlagning och medverkar i flera stora amerikanska tidningar och tidskrifter, bland andra Washington Post, Gourmet och Eating Well.
Albert Bonniers Förlag 9100570087 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 208 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK.
”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd h läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847030
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
Prisma 1 9789151847030 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 208 sidor.
Nyskick. Se innehåll och skick i bildgalleriet!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847035
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
Prisma 1 9151847035 -
På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos b...
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Prisma. uppl.1. 2006. 208 s. Förlagsband. 20 x 25cm. Omslaget har lätt kantslitage. Pärmen dekorerad. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847030
- Titel
- På fest med the Sopranos : Carmela Sopranos bästa recept!
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 858 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Hello and welcome to our exciting new book on entertaining and also, we hope, an entertaining book!”
Efter framgången med Sopranos kokbok är familjen tillbaka med På fest med Sopranos. Carmela bjuder på sina bästa festtips och en mängd härliga italienska recept.
Boken utkommer lagom till TV-seriens nystart hösten 2006!
Lika genomtänkt, lika dokumentärartad, lika vansinnigt kul som den första boken. Följ med på fest med Carmela & Tony!!
Klassiska och lättlagade italienska recept, presenteras tillsammans med alla frossande och njutande karaktärer från TV-serien.
Här finns maffiaklanens bästa recept för alla fester – graduation, holiday gatherings, poolside barbecues – tips om hur man planerar festen, drinkar, tilltugg och dekorationer.
Allt tryfferat med intervjuer med TV-personligheterna, såsom Arthur ”Artie” Bucco, ägare av restaurangen Nuovo Vesuvio, som tipsar om hur man planerar drinkar och servering av vin vid mottagningar och middagar eller vad man ska dricka till en Spaghetti Puttanesca.
Mitt i denna späckade fejkade dokumentär från maffiafamiljen i New Jersey återfinns, sida upp och sida ner, autentiska italienska recept. För vardag och fest, för buffé, stora middagar och romantiska träffar på tu man hand.
”If you’re not italian – fake it!”
9789151847030 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186263027
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 335 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder.Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci - och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto.Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner.Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!
Bonnier Impact 9789186263027 -
Kokkonstens Italien
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 256 sidor.
Nyskick. Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från no läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263027
- Titel
- Kokkonstens Italien
- Författare
- Scicolone, Michele
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 335 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1472 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Italien och njut av dofterna och smakerna från ett av världens mest uppskattade kök. Besök en livlig marknadsplats i Palermo, ett elegant caffè i Venedig, en rustik trattoria i Umbrien och låt dig lockas av landets alla specialiteter från norr till söder.Kokkonstens Italien är en elegant och överdådig kokbok med stämningsfulla miljöbilder, vackra akvareller och över 140 illustrerade klassiska och nyskapade recept. Recepten är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - från antipasti till primi, secondi, contorni och dolci - och spänner från enkla och rustika till mer komplicerade och raffinerade rätter. Här finns bland annat recept på spröda salviagrissini från Ligurien, halstrad paprikasallad från Sicilien, jätteravioli med ägg och tryffel från Emilia-Romagna, fylld kalvbringa från Lombardiet och chokladkyssar från Veneto.Michele Scicolone berättar personligt och levande om sina egna matupplevelser och hyllar de regionala skillnaderna och variationsrikedomen i det italienska köket. Hon berättar om italienarnas mästerliga förmåga att skapa kulinariska sensationer av de enklaste råvaror och delar med sig av sin kunskap om allt från tillverkning av parmesanost och grappa till kafékultur och marknadstraditioner.Kokkonstens Italien är en bok för alla som älskar det italienska köket och vill resa i fantasin till pastans och prosciuttons förlovade land!
Bonnier Impact 9789186263027 -
På fest med The Sopranos
Inbunden bok. Prisma. 2006. 201 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dek Ppbd ill.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn