-
Frankrike : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Kartonnage.
Se våra andra böcker för samfrakt!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346925
- Titel
- Frankrike : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346925 -
Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar oc...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 335 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hylla BB4
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246742
- Titel
- Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
- Författare
- Lundin, Cecilia - Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 335 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 281 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bonniers stora bakbok är Sveriges nya stora standardverk inom bakning. Det är likriktaren och traditionsbäraren, men också inspiratören och kunskapskällan.Den samlar de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat, på alltifrån knäckebröd till bakelser. Det är här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter har utgått ifrån – på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts.Här bjuds även på praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen. Boken är rikt illustrerad både med foton och teckningar på såväl råvaror och redskap som de färdiga slutresultaten.
Bonnier Fakta 9789174246742 -
Kina : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nyskick. Inbunden bok i nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187019
- Titel
- Kina : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187019 -
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Mycket gott skick. Mindre spår efter bruk på pärmen, ngt lättar smutsig ton på pärmens baksida, lätt snedläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts 1 9789113056944 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174246858
- Titel
- Sommarmat på stora fat
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 191 x 234 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1059 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sommarmat på stora fat ger dig recept på enkel och god mat att bjuda på under de varma ljusa månaderna, då de spontana besöken och middagarna ofta blir fler.Spontana middagar, vänner svänger förbi på en fika, du går över till grannen och tar ett glas innan det är dags att knyta sig för natten. Sommarmat på stora fat ger dig recept på enkel och god mat att bjuda på.Här finns frukost- och brunchrätterna som är lätta att multiplicera efter hur många gäster som råkat stanna över natten, luncherna som är enkla att slänga ihop när systern dyker upp med hela sin familj, fikorna som räcker till många även om sötsuget är större än vanligt, middagarna där det inte gör något om fikagästerna inte gått hem. Och snacksen till den där sista lilla skvätten som ska ner innan natten kommer.Här finns maten som gör det lättare att umgås!
Bonnier Fakta 9789174246858 -
Bonniers vegetariska kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta / allt om Mat. 2014. 319 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade helklotand, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242003
- Titel
- Bonniers vegetariska kokbok
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 282 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ”klimatsmart”? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Bonnier Fakta / allt om Mat 9789174242003 -
Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346949 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113077475
- Titel
- Plockmat
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 283 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 907 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att bjuda folk på mat måste inte betyda sittande bord och trerättersmiddag klockan sju. Många gånger passar det bättre att servera plockmat - mat som kan ätas sittandes eller ståendes, och där gästerna kan få droppa in när det passar. När antalet sittplatser, tallrikar eller timing i matlagningen inte sätter gränserna öppnas fler möjligheter till fest!
I Allt om mats Plockmat presenteras mängder av recept för stora och små tillfällen. Det kan handla om enkelt plock till inflyttningsfesten där man varken behöver bestick eller tallrikar som är svåra att hitta i flyttstöket, eller after work-hänget där maten fort måste snos ihop när man själv kommer hem samtidigt som gästerna. Men plockmat fungerar också utmärkt till nyårsminglet där man kanske hellre dansar än fastnar i en lång sittning. Vad sägs till exempel om oxfilétartar, ankleverkanapéer och ostron på fem olika sätt?
Cashewnötssnurror, miniburgare på högrev och kantarellkanapéer, grönkålspizzor och pinchos med kallrökt lax här finns mat för alla tillfällen: hemmakvällar med de närmaste, öppet hus med trädgårdsbuffé och större fester med många gäster. Recepten kompletteras med välbehövliga praktiska råd och tips: Vad kan förberedas? Hur mycket mat går åt? Hur lång tid tar maten att laga? Vad passar ihop och vad kan vara bra komplement?
Norstedts 1 9789113077475 -
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts 1 9789113056944 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113023960
- Titel
- Allt om Mat : stora kokboken
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 266 x 282 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets alla skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. Och - består av max åtta ingredienser!
Innehåll: Vardag (lätt och snabbt), Fredag (festlig inledning på helgen), Lördag (menyer med tre rätter; förrätt, huvudrätt, dessert), Söndag (långlagat, menyer med huvudrätt + dessert), Fester och kalas (student, bröllop, födelsedag, skaldjursbuffé, brunch, kräftkalas, gåsmiddag, halloween, glöggfest), Högtider (påsk, midsommar, jul, nyår), Skördetid (bär och svamp).
Dessutom uppslag med fakta om råvaror, matlagningstekniker med mera. Många tips och kompletterande texter förutom recepten. Lättillgänglig information om stek- och koktemperaturer.
"Detta är kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men - om vi får säga det själva - en ovanligt grundlig kokbok.
Vi som arbetat med den här boken är inte bara uppfyllda av matlagningens fröjder utan vet också en del om matlagarens värsta fiender och kökets vanliga fallgropar. Med åren har vi lärt oss vad som kan gå på tok och vilka moment även den vana matlagaren kan bli osäker på. Det har vi tagit fasta på när vi valt ut tips och texter som kompletterar recepten. På tre faktaspäckade uppslag har vi samlat goda råd under rubrikerna Att lyckas med festen, Att lyckas med baket och Att lyckas i köket. Det sistnämnda innehåller bland annat matnyttig information om tillagningstemperaturer, styckningsdetaljer, infrysning, hållbarhet och förvaring.
Provköket - vårt hjärta!
Här provlagas varenda rätt innan receptet publiceras i tidningen. Och i boken! Allt för att vi ska vara säkra på att receptet verkligen fungerar och resultatet blir så gott som det ser ut på bilden."
Norstedts 1 9789113023960 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187262
- Titel
- Fisk & skaldjur
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187262 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187422
- Titel
- Retromat : 70-tal, 80-tal, 90-tal, 00-tal
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187422 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187279
- Titel
- Svamp & grönt
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187279 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187286
- Titel
- Soppor & bröd
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187286 -
Smaker från hela världen nr. 15. Ryssland : [...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187057
- Titel
- Ryssland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187057 -
Smaker från hela världen nr. 1. Italien : [ur...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Smaker från hela världen nr. 19. Desserter :...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187101
- Titel
- Desserter : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187101 -
Sommarmat på stora fat
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 279 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Recept på enkel och god mat att bjuda på under de varma ljusa månaderna, då de spontana besöken och middagarna ofta blir fler. Spontana middagar, vänner svänger förbi på en fika, du går över till grannen och tar ett g läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246858
- Titel
- Sommarmat på stora fat
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 191 x 234 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1059 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sommarmat på stora fat ger dig recept på enkel och god mat att bjuda på under de varma ljusa månaderna, då de spontana besöken och middagarna ofta blir fler.Spontana middagar, vänner svänger förbi på en fika, du går över till grannen och tar ett glas innan det är dags att knyta sig för natten. Sommarmat på stora fat ger dig recept på enkel och god mat att bjuda på.Här finns frukost- och brunchrätterna som är lätta att multiplicera efter hur många gäster som råkat stanna över natten, luncherna som är enkla att slänga ihop när systern dyker upp med hela sin familj, fikorna som räcker till många även om sötsuget är större än vanligt, middagarna där det inte gör något om fikagästerna inte gått hem. Och snacksen till den där sista lilla skvätten som ska ner innan natten kommer.Här finns maten som gör det lättare att umgås!
Bonnier Fakta 9789174246858 -
Mellanöstern : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346987
- Titel
- Mellanöstern : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346987 -
Grekland : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nyskick. Tsatsiki, marinerade oliver, ugnsbakad fetaost, vinbladsdolmar, saganaki, lammfärsbiff, grekisk bondsallad, medelhavskyckling, moussaka och tårta med citronkräm. GREKLAND innehåller alla de klassiska smaker vi förknippar med olivoljans förlovade land... G läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346970
- Titel
- Grekland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346970 -
Spanien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nyskick. Gazpacho, tortilla, patatas bravas, katalanska köttbullar, baconlindade dadlar, pepprade räkor och endiversallad med ostkräm och valnötter. Tapastraditionen har utvecklats till en skön konst i Spanien. I den här boken finns också recept på mustiga paellor läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346963
- Titel
- Spanien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346963 -
Pajer
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010. 94 sidor.
Nära nyskick. Ingen ägarskrift eller annat. Kom ihåg! Portot gäller, oavsett hur många böcker du köper från oss; Anthon Klipp & Konsult här på Bokbörsen. Presentskick! Ingår i en serie om 20 delar med de bästa recepten från Allt om mat. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187231
- Titel
- Pajer
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187231 -
Smaker från hela världen nr. 6. Spanien : [ur...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346963
- Titel
- Spanien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346963 -
Smaker från hela världen nr. 9. Indien : [ur...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346994
- Titel
- Indien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346994 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Allt om det goda - Svamp & grönt
Inbunden bok. Stockholm : Allt om Mat. 2010. 94 sidor.
Nära nyskick. Endast smärre hanteringsspår på pärmen. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187279
- Titel
- Svamp & grönt
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm : Allt om Mat 9789186187279 -
Allt om det goda - Fisk & skaldjur
Inbunden bok. Stockholm : Allt om Mat. 2010. 94 sidor.
Nära nyskick. Endast smärre hanteringsspår på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187262
- Titel
- Fisk & skaldjur
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm : Allt om Mat 9789186187262 -
Allt om det goda - Färsfavoriter
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010. 94 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Verkar närmast oläst. [rum 1]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187255
- Titel
- Färsfavoriter
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187255 -
Allt om det goda - Retromat - 70-tal, 80-tal,...
Allt om Mat. 2010. 96 s. Kartonnerad.
Mycket gott skick. Hylla 32 - Plan 5.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187422
- Titel
- Retromat : 70-tal, 80-tal, 90-tal, 00-tal
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
9789186187422 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn