-
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistorien...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2020. 136 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113110486
- Titel
- Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag
- Författare
- Tuvesson, Julia
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Gourmand Awards 2020!
Allt börjar med att man låter en generös bit smör smälta i en kastrull. Snart kommer det börja puttra för att kort därefter gå över till att skumma. Under konstant omrörning börjar smöret brynas och en nötig, koladoftande lukt sprider sig i hela rummet. Nu är det dags att ställa kastrullen åt sidan. Om du vill kan du smaksätta med färska örter, soja, citrus eller nötter men egentligen är den god att äta precis som den är.
Det kommer inte att dröja länge innan du börjar ersätta smöret i samtliga recept med den brynta varianten. I kakan, på pastan, som topping på grytan, i tacon, i såsen och i salladsdressingen. Allt blir godare med brynt smör.
Efter Plåtmat och Käka Grönt! är nu Julia Tuvesson tillbaka med en sprillans ny kokbok om det gröna kökets bästa smaksättare och här visar hon hur man använder den på bästa sätt! Ett 40-tal recept uppdelade i kapitlen brunch hela dagen , snabbt vardagskäk , enkel bjudmat , något sött och plock, snacks och aperitivo varvas med etnologiska texter om smörets historia och betydelsen av att våga göra misstag och hur det kan leda till fantastiska kulinariska uppfinningar.
Norstedts 1 9789113110486 -
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistorien...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2020. 136 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113110486
- Titel
- Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag
- Författare
- Tuvesson, Julia
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Gourmand Awards 2020!
Allt börjar med att man låter en generös bit smör smälta i en kastrull. Snart kommer det börja puttra för att kort därefter gå över till att skumma. Under konstant omrörning börjar smöret brynas och en nötig, koladoftande lukt sprider sig i hela rummet. Nu är det dags att ställa kastrullen åt sidan. Om du vill kan du smaksätta med färska örter, soja, citrus eller nötter men egentligen är den god att äta precis som den är.
Det kommer inte att dröja länge innan du börjar ersätta smöret i samtliga recept med den brynta varianten. I kakan, på pastan, som topping på grytan, i tacon, i såsen och i salladsdressingen. Allt blir godare med brynt smör.
Efter Plåtmat och Käka Grönt! är nu Julia Tuvesson tillbaka med en sprillans ny kokbok om det gröna kökets bästa smaksättare och här visar hon hur man använder den på bästa sätt! Ett 40-tal recept uppdelade i kapitlen brunch hela dagen , snabbt vardagskäk , enkel bjudmat , något sött och plock, snacks och aperitivo varvas med etnologiska texter om smörets historia och betydelsen av att våga göra misstag och hur det kan leda till fantastiska kulinariska uppfinningar.
Norstedts 1 9789113110486 -
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistorien...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2020. 136 sidor.
Nära nyskick. Oanvänd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113110486
- Titel
- Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag
- Författare
- Tuvesson, Julia
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Gourmand Awards 2020!
Allt börjar med att man låter en generös bit smör smälta i en kastrull. Snart kommer det börja puttra för att kort därefter gå över till att skumma. Under konstant omrörning börjar smöret brynas och en nötig, koladoftande lukt sprider sig i hela rummet. Nu är det dags att ställa kastrullen åt sidan. Om du vill kan du smaksätta med färska örter, soja, citrus eller nötter men egentligen är den god att äta precis som den är.
Det kommer inte att dröja länge innan du börjar ersätta smöret i samtliga recept med den brynta varianten. I kakan, på pastan, som topping på grytan, i tacon, i såsen och i salladsdressingen. Allt blir godare med brynt smör.
Efter Plåtmat och Käka Grönt! är nu Julia Tuvesson tillbaka med en sprillans ny kokbok om det gröna kökets bästa smaksättare och här visar hon hur man använder den på bästa sätt! Ett 40-tal recept uppdelade i kapitlen brunch hela dagen , snabbt vardagskäk , enkel bjudmat , något sött och plock, snacks och aperitivo varvas med etnologiska texter om smörets historia och betydelsen av att våga göra misstag och hur det kan leda till fantastiska kulinariska uppfinningar.
Norstedts 1 9789113110486
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn