-
Ägg : recept & teknik
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Nyskick. Presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127155275
- Titel
- Ägg : recept & teknik
- Författare
- Nilsson, Tove
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu som mjukbandsutgåva!
Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.
Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.
Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127155275 -
Ägg : recept & teknik
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Nyskick. Litet märke längst ned! Se bild/ annars helt fint nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127155275
- Titel
- Ägg : recept & teknik
- Författare
- Nilsson, Tove
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu som mjukbandsutgåva!
Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.
Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.
Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127155275
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn