-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
9789127357266 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
Natur & Kultur 1 9789127357266 -
Rabarber
Inbunden bok.
Nära nyskick. Natur och Kultur 2007. 128 sidor. Förlagets band. Ett fint obläddrat exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
9789127357266 -
Rabarber
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Gott skick. Litet hack på pärmens kant.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
Natur & Kultur 1 9789127357266 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
Natur & Kultur 1 9789127357266 -
RABARBER
Nyskick. Natur och Kultur 2007. Illustrerat pappband. Förlagsny. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
9789127357266 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
9789127357266
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn