-
Monsterbiff till middag? : fusket och snusket...
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2010. 297 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. 133 x 211 mm. ------- Monsterbiff till middag? är en reportagebok om vårt älskade kött. Om köttindustrins moraliska förfall i jakten på lönsamhet och om hur den svenska köttkontrollen och det svenska djurskyddet, världens finaste, bara är en fas läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146220329
- Titel
- Monsterbiff till middag? : fusket och snusket med vårt älskade kött
- Författare
- Esping, Torbjörn
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 297 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 133 x 211 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monsterbiff till middag? är en reportagebok om vårt älskade kött. Om köttindustrins moraliska förfall i jakten på lönsamhet och om hur den svenska köttkontrollen och det svenska djurskyddet, världens finaste, bara är en fasad som döljer hur uppfödare och slaktare snuskar och fuskar.De grävande reportrarna Torbjörn och Ylva Esping avslöjar köttbranschens största hemligheter. Varför vi aldrig kan få kravmärkt kalkonkött i Sverige. Hur mjölkkorna i bregottfabriken har det. Hur monsterrasen belgisk blå i smyg etablerat sig i Sverige. Uppfödaren Roger Nilsson berättar för första gången öppenhjärtigt om hur han bröt mot alla lagar för att ta rasen till Sverige. Monsterbiff till middag? ställer också svåra frågor till oss konsumenter: Måste vi verkligen ställa upp på dagens hårda lantbruk? Om djuruppfödningen är för extrem, vad är lösningen? Vad kan vi göra för att ta makten från bönder och slaktare, och få ett kött som vi kan äta med gott samvete?
Wahlström & Widstrand 9789146220329 -
Monsterbiff till middag? : fusket och snusket...
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 1 uppl. 2010. 297 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Tillhört Bibliotekstjänsts personalbibliotek (stämpel)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146220329
- Titel
- Monsterbiff till middag? : fusket och snusket med vårt älskade kött
- Författare
- Esping, Torbjörn
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 297 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 133 x 211 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monsterbiff till middag? är en reportagebok om vårt älskade kött. Om köttindustrins moraliska förfall i jakten på lönsamhet och om hur den svenska köttkontrollen och det svenska djurskyddet, världens finaste, bara är en fasad som döljer hur uppfödare och slaktare snuskar och fuskar.De grävande reportrarna Torbjörn och Ylva Esping avslöjar köttbranschens största hemligheter. Varför vi aldrig kan få kravmärkt kalkonkött i Sverige. Hur mjölkkorna i bregottfabriken har det. Hur monsterrasen belgisk blå i smyg etablerat sig i Sverige. Uppfödaren Roger Nilsson berättar för första gången öppenhjärtigt om hur han bröt mot alla lagar för att ta rasen till Sverige. Monsterbiff till middag? ställer också svåra frågor till oss konsumenter: Måste vi verkligen ställa upp på dagens hårda lantbruk? Om djuruppfödningen är för extrem, vad är lösningen? Vad kan vi göra för att ta makten från bönder och slaktare, och få ett kött som vi kan äta med gott samvete?
Wahlström & Widstrand 1 9789146220329 -
Monsterbiff till middag? : fusket och snusket...
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2010. 297 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146220329
- Titel
- Monsterbiff till middag? : fusket och snusket med vårt älskade kött
- Författare
- Esping, Torbjörn
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 297 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 133 x 211 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monsterbiff till middag? är en reportagebok om vårt älskade kött. Om köttindustrins moraliska förfall i jakten på lönsamhet och om hur den svenska köttkontrollen och det svenska djurskyddet, världens finaste, bara är en fasad som döljer hur uppfödare och slaktare snuskar och fuskar.De grävande reportrarna Torbjörn och Ylva Esping avslöjar köttbranschens största hemligheter. Varför vi aldrig kan få kravmärkt kalkonkött i Sverige. Hur mjölkkorna i bregottfabriken har det. Hur monsterrasen belgisk blå i smyg etablerat sig i Sverige. Uppfödaren Roger Nilsson berättar för första gången öppenhjärtigt om hur han bröt mot alla lagar för att ta rasen till Sverige. Monsterbiff till middag? ställer också svåra frågor till oss konsumenter: Måste vi verkligen ställa upp på dagens hårda lantbruk? Om djuruppfödningen är för extrem, vad är lösningen? Vad kan vi göra för att ta makten från bönder och slaktare, och få ett kött som vi kan äta med gott samvete?
Wahlström & Widstrand 9789146220329 -
Monsterbiff till middag? : fusket och snusket...
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2010. 297 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146220329
- Titel
- Monsterbiff till middag? : fusket och snusket med vårt älskade kött
- Författare
- Esping, Torbjörn
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 297 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 133 x 211 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monsterbiff till middag? är en reportagebok om vårt älskade kött. Om köttindustrins moraliska förfall i jakten på lönsamhet och om hur den svenska köttkontrollen och det svenska djurskyddet, världens finaste, bara är en fasad som döljer hur uppfödare och slaktare snuskar och fuskar.De grävande reportrarna Torbjörn och Ylva Esping avslöjar köttbranschens största hemligheter. Varför vi aldrig kan få kravmärkt kalkonkött i Sverige. Hur mjölkkorna i bregottfabriken har det. Hur monsterrasen belgisk blå i smyg etablerat sig i Sverige. Uppfödaren Roger Nilsson berättar för första gången öppenhjärtigt om hur han bröt mot alla lagar för att ta rasen till Sverige. Monsterbiff till middag? ställer också svåra frågor till oss konsumenter: Måste vi verkligen ställa upp på dagens hårda lantbruk? Om djuruppfödningen är för extrem, vad är lösningen? Vad kan vi göra för att ta makten från bönder och slaktare, och få ett kött som vi kan äta med gott samvete?
Wahlström & Widstrand 9789146220329 -
Monsterbiff till middag? [fusket och snusket...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Wahlström & Widstrand. 2010. 297 s. 13 x 21cm. Omslaget har kantslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146220329
- Titel
- Monsterbiff till middag? : fusket och snusket med vårt älskade kött
- Författare
- Esping, Torbjörn
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 297 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 133 x 211 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monsterbiff till middag? är en reportagebok om vårt älskade kött. Om köttindustrins moraliska förfall i jakten på lönsamhet och om hur den svenska köttkontrollen och det svenska djurskyddet, världens finaste, bara är en fasad som döljer hur uppfödare och slaktare snuskar och fuskar.De grävande reportrarna Torbjörn och Ylva Esping avslöjar köttbranschens största hemligheter. Varför vi aldrig kan få kravmärkt kalkonkött i Sverige. Hur mjölkkorna i bregottfabriken har det. Hur monsterrasen belgisk blå i smyg etablerat sig i Sverige. Uppfödaren Roger Nilsson berättar för första gången öppenhjärtigt om hur han bröt mot alla lagar för att ta rasen till Sverige. Monsterbiff till middag? ställer också svåra frågor till oss konsumenter: Måste vi verkligen ställa upp på dagens hårda lantbruk? Om djuruppfödningen är för extrem, vad är lösningen? Vad kan vi göra för att ta makten från bönder och slaktare, och få ett kött som vi kan äta med gott samvete?
9789146220329 -
Monsterbiff till middag? Fusket och snusket m...
Förlagsband med skyddsomslag. Obetydligt skrapmärke på skyddsomslaget. 2010
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146220329
- Titel
- Monsterbiff till middag? : fusket och snusket med vårt älskade kött
- Författare
- Esping, Torbjörn
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 297 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 133 x 211 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monsterbiff till middag? är en reportagebok om vårt älskade kött. Om köttindustrins moraliska förfall i jakten på lönsamhet och om hur den svenska köttkontrollen och det svenska djurskyddet, världens finaste, bara är en fasad som döljer hur uppfödare och slaktare snuskar och fuskar.De grävande reportrarna Torbjörn och Ylva Esping avslöjar köttbranschens största hemligheter. Varför vi aldrig kan få kravmärkt kalkonkött i Sverige. Hur mjölkkorna i bregottfabriken har det. Hur monsterrasen belgisk blå i smyg etablerat sig i Sverige. Uppfödaren Roger Nilsson berättar för första gången öppenhjärtigt om hur han bröt mot alla lagar för att ta rasen till Sverige. Monsterbiff till middag? ställer också svåra frågor till oss konsumenter: Måste vi verkligen ställa upp på dagens hårda lantbruk? Om djuruppfödningen är för extrem, vad är lösningen? Vad kan vi göra för att ta makten från bönder och slaktare, och få ett kött som vi kan äta med gott samvete?
9789146220329 -
Monsterbiff till middag? Fusket och snusket m...
Förlagsband med skyddsomslag. Stämpel på övre snittet "Recensionsexemplar". 2010
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146220329
- Titel
- Monsterbiff till middag? : fusket och snusket med vårt älskade kött
- Författare
- Esping, Torbjörn
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 297 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 133 x 211 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 412 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monsterbiff till middag? är en reportagebok om vårt älskade kött. Om köttindustrins moraliska förfall i jakten på lönsamhet och om hur den svenska köttkontrollen och det svenska djurskyddet, världens finaste, bara är en fasad som döljer hur uppfödare och slaktare snuskar och fuskar.De grävande reportrarna Torbjörn och Ylva Esping avslöjar köttbranschens största hemligheter. Varför vi aldrig kan få kravmärkt kalkonkött i Sverige. Hur mjölkkorna i bregottfabriken har det. Hur monsterrasen belgisk blå i smyg etablerat sig i Sverige. Uppfödaren Roger Nilsson berättar för första gången öppenhjärtigt om hur han bröt mot alla lagar för att ta rasen till Sverige. Monsterbiff till middag? ställer också svåra frågor till oss konsumenter: Måste vi verkligen ställa upp på dagens hårda lantbruk? Om djuruppfödningen är för extrem, vad är lösningen? Vad kan vi göra för att ta makten från bönder och slaktare, och få ett kött som vi kan äta med gott samvete?
9789146220329
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn