-
Grundläggande livsmedelshygien
Häftad bok. Liber. 2 uppl. 2009. 128 sidor.
Mycket gott skick. Inplastad. Ägarstämpel på framsida och försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147092710
- Titel
- Grundläggande livsmedelshygien
- Författare
- Lindholm, Ingrid
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grundläggande livsmedelshygien behandlar ingående hygienens betydelse för att bra matkvalitet ska kunna uppnås.
Läs mer
Utmärkande drag
- Texten innehåller konkreta exempel
- Grupparbetsuppgifter ger möjlighet att diskutera och tillämpa kunskaperna
- Anpassad språknivå
I fyra fristående kapitel behandlas personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser samt den svenska livsmedelslagen och EU.
Texten ger både kunskaper i vad som krävs för att god hygien ska kunna uppehållas i samband med livsmedelshantering och exempel på smittkällor, smittvägar och samband mellan livsmedelsburna infektioner och sjukdomar.
Boken redogör för livsmedelslagens innehåll med tonvikt på tillsyn och egenkontroll samt vilka internationella regler det finns på livsmedelsområdet med inriktning på anpassning till EU.
Grundläggande livsmedelshygien är skriven på lättförståelig svenska och varje kapitel innehåller konkreta exempel och grupparbetsuppgifter för att underlätta förståelsen av faktatexten.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.
Om författarna
Ingrid Lindholm är socionom och arbetar med tillståndsfrågor i Malmö stad. Hon har i många år arbetat statligt och kommunalt med tillstånds- och avtalsfrågor på offentlig plats. Hon har också skrivit boken Ansvarsfull servering av alkoholdrycker.
Liber 2 9789147092710 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789147092710
- Titel
- Grundläggande livsmedelshygien
- Författare
- Lindholm, Ingrid
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grundläggande livsmedelshygien behandlar ingående hygienens betydelse för att bra matkvalitet ska kunna uppnås.
Läs mer
Utmärkande drag
- Texten innehåller konkreta exempel
- Grupparbetsuppgifter ger möjlighet att diskutera och tillämpa kunskaperna
- Anpassad språknivå
I fyra fristående kapitel behandlas personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser samt den svenska livsmedelslagen och EU.
Texten ger både kunskaper i vad som krävs för att god hygien ska kunna uppehållas i samband med livsmedelshantering och exempel på smittkällor, smittvägar och samband mellan livsmedelsburna infektioner och sjukdomar.
Boken redogör för livsmedelslagens innehåll med tonvikt på tillsyn och egenkontroll samt vilka internationella regler det finns på livsmedelsområdet med inriktning på anpassning till EU.
Grundläggande livsmedelshygien är skriven på lättförståelig svenska och varje kapitel innehåller konkreta exempel och grupparbetsuppgifter för att underlätta förståelsen av faktatexten.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.
Om författarna
Ingrid Lindholm är socionom och arbetar med tillståndsfrågor i Malmö stad. Hon har i många år arbetat statligt och kommunalt med tillstånds- och avtalsfrågor på offentlig plats. Hon har också skrivit boken Ansvarsfull servering av alkoholdrycker.
Liber 2 9789147092710 -
Grundläggande livsmedelshygien
Häftad bok. Liber. 2 uppl. 2013. 128 sidor.
Mycket gott skick. Obetydliga hanteringsspår.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147092710
- Titel
- Grundläggande livsmedelshygien
- Författare
- Lindholm, Ingrid
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grundläggande livsmedelshygien behandlar ingående hygienens betydelse för att bra matkvalitet ska kunna uppnås.
Läs mer
Utmärkande drag
- Texten innehåller konkreta exempel
- Grupparbetsuppgifter ger möjlighet att diskutera och tillämpa kunskaperna
- Anpassad språknivå
I fyra fristående kapitel behandlas personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser samt den svenska livsmedelslagen och EU.
Texten ger både kunskaper i vad som krävs för att god hygien ska kunna uppehållas i samband med livsmedelshantering och exempel på smittkällor, smittvägar och samband mellan livsmedelsburna infektioner och sjukdomar.
Boken redogör för livsmedelslagens innehåll med tonvikt på tillsyn och egenkontroll samt vilka internationella regler det finns på livsmedelsområdet med inriktning på anpassning till EU.
Grundläggande livsmedelshygien är skriven på lättförståelig svenska och varje kapitel innehåller konkreta exempel och grupparbetsuppgifter för att underlätta förståelsen av faktatexten.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.
Om författarna
Ingrid Lindholm är socionom och arbetar med tillståndsfrågor i Malmö stad. Hon har i många år arbetat statligt och kommunalt med tillstånds- och avtalsfrågor på offentlig plats. Hon har också skrivit boken Ansvarsfull servering av alkoholdrycker.
Liber 2 9789147092710
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn