-
Stajla maten : proffsens bästa knep
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 176 sidor.
Nära nyskick. Läckert som på restaurang, fast hemma. Med hjälp av den här boken kan hemmakocken laga och presentera fler än 75 maträtter på ett professionellt sätt samt garnera maten med utsökta, ätliga ingredienser. I nio innehållsrika avsnitt avslöjas stjärnkockarnas läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435426
- Titel
- Stajla maten : proffsens bästa knep
- Författare
- Cara Hobday - Jo Denbury
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 210 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänk dig att behöva äta mat som har slevats upp på tallriken utan omsorg och finess. Jämför det med att serveras en vackert upplagd maträtt som får det att vattnas i munnen på dig och där varje smak framträder i harmoni med de andra.
Mat ska tala till alla sinnen, väcka vår aptit och locka oss att smaka. När kocken får utlopp för sin kreativitet blir det roligare att äta den. Det spelar ingen roll hur god mat du än lagar, lyckas du inte med uppläggningen kan helhetsintrycket aldrig bli mer än mediokert.
Grönsaksspiraler, gurkgelé, örtbuketter, spenatskum och parmesankorgar är några smakprov på fantasifulla uppläggningar i boken och du kommer säkert på flera sätt att presentera dina favoriträtter på.
Gyllene regler ur boken:
1. Det är bättre att kombinera två eller tre färger än att hålla sig till en enda.
2. Använd dig av flera olika former. Tänk även på höjden.
3. Kombinera livsmedel med olika konsistenser.
4. Tänk på att de olika smakerna ska fungera tillsammans.
5. Anpassa portionen efter tallrikens storlek.
Den här rikt illustrerade boken innehåller tydliga beskrivningar av olika tekniker. Författarna och matstylisterna Cara Hobday och Jo Denbury tipsar om vad du bör tänka på, vilka livsmedel som lämpar sig bäst för olika uppläggningar, samt vilka redskap som är oumbärliga för att lyckas i köket.
Ica Bokförlag 1 9789153435426 -
Stajla maten : proffsens bästa knep
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 176 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435426
- Titel
- Stajla maten : proffsens bästa knep
- Författare
- Cara Hobday - Jo Denbury
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 210 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänk dig att behöva äta mat som har slevats upp på tallriken utan omsorg och finess. Jämför det med att serveras en vackert upplagd maträtt som får det att vattnas i munnen på dig och där varje smak framträder i harmoni med de andra.
Mat ska tala till alla sinnen, väcka vår aptit och locka oss att smaka. När kocken får utlopp för sin kreativitet blir det roligare att äta den. Det spelar ingen roll hur god mat du än lagar, lyckas du inte med uppläggningen kan helhetsintrycket aldrig bli mer än mediokert.
Grönsaksspiraler, gurkgelé, örtbuketter, spenatskum och parmesankorgar är några smakprov på fantasifulla uppläggningar i boken och du kommer säkert på flera sätt att presentera dina favoriträtter på.
Gyllene regler ur boken:
1. Det är bättre att kombinera två eller tre färger än att hålla sig till en enda.
2. Använd dig av flera olika former. Tänk även på höjden.
3. Kombinera livsmedel med olika konsistenser.
4. Tänk på att de olika smakerna ska fungera tillsammans.
5. Anpassa portionen efter tallrikens storlek.
Den här rikt illustrerade boken innehåller tydliga beskrivningar av olika tekniker. Författarna och matstylisterna Cara Hobday och Jo Denbury tipsar om vad du bör tänka på, vilka livsmedel som lämpar sig bäst för olika uppläggningar, samt vilka redskap som är oumbärliga för att lyckas i köket.
Ica Bokförlag 1 9789153435426 -
Stajla maten : proffsens bästa knep
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1 uppl. 2011. 176 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435426
- Titel
- Stajla maten : proffsens bästa knep
- Författare
- Cara Hobday - Jo Denbury
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 210 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänk dig att behöva äta mat som har slevats upp på tallriken utan omsorg och finess. Jämför det med att serveras en vackert upplagd maträtt som får det att vattnas i munnen på dig och där varje smak framträder i harmoni med de andra.
Mat ska tala till alla sinnen, väcka vår aptit och locka oss att smaka. När kocken får utlopp för sin kreativitet blir det roligare att äta den. Det spelar ingen roll hur god mat du än lagar, lyckas du inte med uppläggningen kan helhetsintrycket aldrig bli mer än mediokert.
Grönsaksspiraler, gurkgelé, örtbuketter, spenatskum och parmesankorgar är några smakprov på fantasifulla uppläggningar i boken och du kommer säkert på flera sätt att presentera dina favoriträtter på.
Gyllene regler ur boken:
1. Det är bättre att kombinera två eller tre färger än att hålla sig till en enda.
2. Använd dig av flera olika former. Tänk även på höjden.
3. Kombinera livsmedel med olika konsistenser.
4. Tänk på att de olika smakerna ska fungera tillsammans.
5. Anpassa portionen efter tallrikens storlek.
Den här rikt illustrerade boken innehåller tydliga beskrivningar av olika tekniker. Författarna och matstylisterna Cara Hobday och Jo Denbury tipsar om vad du bör tänka på, vilka livsmedel som lämpar sig bäst för olika uppläggningar, samt vilka redskap som är oumbärliga för att lyckas i köket.
ICA Bokförlag 1 9789153435426
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn