-
Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Upplan...
Inbunden bok. Alex o Martin. 1 uppl. 2012. 189 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
Alex o Martin 1 9789163718243 -
Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Upplan...
Inbunden bok. Alex o Martin. 1 uppl. 2012. 189 sidor.
Mycket gott skick. Fina matrecept från gårdar och krogar i Uppland
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
Alex o Martin 1 9789163718243 -
Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Upplan...
Inbunden bok. Alex o Martin. 1 uppl. 2012. 189 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
Alex o Martin 1 9789163718243 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
9789163718243 -
Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Upplan...
Inbunden bok. Alex o Martin. 1 uppl. 2012. 189 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
Alex o Martin 1 9789163718243 -
Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Upplan...
Inbunden bok. Alex o Martin. 1 uppl. 2012. 189 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
Alex o Martin 1 9789163718243 -
Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Upplan...
Inbunden bok. Alex o Martin. 1 uppl. 2012. 189 sidor.
Nyskick. MM Presentskick!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
Alex o Martin 1 9789163718243 -
Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Upplan...
Inbunden bok. Alex o Martin. 1 uppl. 2012. 189 sidor.
Nyskick. Presentskick! ÖLÖ
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
Alex o Martin 1 9789163718243 -
Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Upplan...
Inbunden bok. Eget förlag. 2012. 190 s. Inbunden. 1123 gram.
Mycket gott skick. Recept och råvaror från gårdar i Uppland : Hagby gård; Grandin lamm; Åsbergby gård; Eskesta gårdsmejeri; Lövsta kött; Vallgarns gårdsmejeri; Fogdö lax; Åloppe lantbruk; Stabby gård; Ulvagubben; Forsbergs gris och grönt; Mona och Ivans fisk. Receptregiste läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163718243
- Titel
- Lite dyrare mycket bättre mat : nära i Uppland
- Författare
- Andersson, Martin
- Förlag
- Alex o Martin
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belönad av Måltidsakademin med bästa formgivning 2013 bland ca 320 titlar. 48 recept, besök hos 12 producenter av lokal mat, en svamputflykt med landshövdingen. Under ett år har prisbelönte uppsalakocken Martin Andersson, tillsammans med fotografen Alex Giacomini och skribenten Anders Melldén rest runt bland hagar, gårdsmejerier, fiskodlingar och jordgubbsland för att hitta det allra bästa att laga god mat på. Och allt skedde i Uppland, ett landskap som fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sina fina råvaror. Tretton besök gav lika många kapitel i denna bok, formgiven av Peter Assarsson. Till besöken har Martin Andersson hittat på välsmakande grejer med utgångspunkt i råvaran: roliga och framförallt goda rätter som passar varje dag, fest eller vardag, morgon eller kväll eller när man bara är sugen på något gott. Från nötmüsli till lyxfika och stabila middagar - inga pretentiösa försök, bara mat när den är som godast.
"Riktigt bra råvaror, som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar. Men det tycker vi de är värda. De ger helt enkelt lite dyrare, men mycket bättre mat." - Martin, Alex, Anders & Peter
9789163718243
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn