-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171303967
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
Damm Förlag AB 1 9789171303967 -
Tapas & Sherry
Inbunden bok. Damm Förlag AB. 1 uppl. 2006. 216 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171303967
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
Damm Förlag AB 1 9789171303967 -
Tapas & Sherry
Inbunden bok. Damm Förlag AB. 1 uppl. 2006. 216 sidor.
Nära nyskick. Utgiven utan omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171303967
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
Damm Förlag AB 1 9789171303967 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171303967
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
Damm Förlag AB 1 9789171303967 -
Tapas & Sherry
Inbunden bok. Damm Förlag AB. 1 uppl. 2006. 216 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 20x26 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171303960
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
Damm Förlag AB 1 9171303960 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9171303960
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
Damm Förlag AB 1 9171303960 -
Tapas & sherry
Inbunden bok.
Gott skick. Damm. 2006. 1 s. Förlagsband. 20 x 25,5cm. Pärmen har lätt ytslitage. Inlagan i nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171303967
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
9789171303967 -
Tapas & Sherry
Inbunden bok. Damm Förlag AB. 1 uppl. 2006. 216 sidor.
Mycket gott skick. "Tapas & Sherry" är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden.
Sherry har en oöverträffad för läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171303967
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
Damm Förlag AB 1 9789171303967 -
TAPAS & SHERRY
Inbunden bok. Damm Förlag AB. Första uppl. 2006. 216 sidor.
Mycket gott skick. Boken är en gallrad biblioteksbok. Varsamt hanterad. Inga märken eller markeringar förutom bibliotekets egen stämpel. Inget 'bokhylleslitage' på pärmarna, som är inplastade.
TAPAS OCH SHERRY är äkta följeslagare. Kanske för att de är födda under samma so läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171303967
- Titel
- Tapas & Sherry
- Författare
- Rasmus Kjaer - Sören Frank
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 996 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tapas och sherry är borna följeslagare. Kanske för att de är födda under samma sol - Andalusiens. På de andalusiska barerna skulle man aldrig drömma om att servera sherry utan tilltugg - det är här tapas kommer in i bilden!
Många av oss nordbor betraktar fortfarande sherry som en översöt dryck uppskattad endast av äldre damer. Men när vinkännaren Søren Frank berättar om anrika sorter som fino, manzanilla, amontillado och oloroso får vi en helt annan bild av denna ädla dryck. Sherry har en oöverträffad förmåga att möta mat. Det finns en sherrysort för varje maträtt och varje tillfälle. Därför är sherry perfekt till tapas, något som inte minst kan upplevas i det moderna kök Rasmus Kjær skapar!
Rasmus Kjær är kock och driver flera topprestauranger i Köpenhamn. Han blev utnämnd till Årets kock 2002. Tillsammans med fotograf Jes Buusmann har han tidigare skrivit bland annat boken KAFFE.
Søren Frank är mat- och vinredaktör på den danska dagstidningen Berlingske Tidende.
Damm Förlag AB Första 9789171303967
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn