-
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot glut...
Häftad bok. Gothia. 4 uppl. 2008. 111 sidor.
Mycket gott skick. Utgallrad biblioteksbok, d.v.s. inplastad, streckkod på baksidan samt stämplad "Motala biblioteket" och "såld av Motala bibliotek" på insidan av bakre pärmen samt på försättsbladet. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172056268
- Titel
- Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein
- Författare
- Wahlman Laurell, Birgitta - Svenska Celiakiförbundet
- Förlag
- Gothia
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 131 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Finns det sojaprotein i E 426?
Innehåller glutamat gluten?
I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel.
Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein.
Ingredienslexikon vänder sig dels till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker -
dels till den medvetna och intresserade konsumenten.
Gothia 4 9789172056268 -
Ingredienslexikon – För överkänsliga mot glut...
Häftad bok. Gothia. 4:2 uppl. 2009. 111 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172056268
- Titel
- Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein
- Författare
- Wahlman Laurell, Birgitta - Svenska Celiakiförbundet
- Förlag
- Gothia
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 131 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Finns det sojaprotein i E 426?
Innehåller glutamat gluten?
I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel.
Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein.
Ingredienslexikon vänder sig dels till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker -
dels till den medvetna och intresserade konsumenten.
Gothia 4:2 9789172056268 -
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot glut...
Häftad bok. Gothia. 4 uppl. 2008. 111 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172056268
- Titel
- Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein
- Författare
- Wahlman Laurell, Birgitta - Svenska Celiakiförbundet
- Förlag
- Gothia
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 131 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Finns det sojaprotein i E 426?
Innehåller glutamat gluten?
I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel.
Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein.
Ingredienslexikon vänder sig dels till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker -
dels till den medvetna och intresserade konsumenten.
Gothia 4 9789172056268
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn