-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848 -
Den gastronomiska revolutionen
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2012. 224 sidor.
Mycket gott skick. f.d. biblioteksbok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848 -
Den gastronomiska revolutionen
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2012. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Utsort. Bil. Bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848 -
Den gastronomiska revolutionen
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2012. 224 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. 160 x 223 mm. Ett antal anteckningar och understrykningar. F.ö. mkt fin. ----- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848 -
Den gastronomiska revolutionen
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2012. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Illustrerad med foton i färg. Skyddsomslaget har vissa lättare hanteringsspår.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848 -
Den gastronomiska revolutionen
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2012. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rak och ren utan namn eller skador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848 -
Den gastronomiska revolutionen
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2012. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848 -
Den gastronomiska revolutionen
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2012. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK.
Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelieru läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848 -
Den gastronomiska revolutionen
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2012. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Något hanteringsspår på omslaget - boken är i toppskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314848
- Titel
- Den gastronomiska revolutionen
- Författare
- Jönsson, Håkan
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kockens resa från slusk till förebild är en bit av den gastronomiska revolutionen. En annan är restaurangbranschens utveckling från mjölkbarer till finkrogar, en tredje är politikens väg från motbokspolitik till statsunderstödda sommelierutbildningar. Dessa förändringar har återverkningar långt utanför krogarna. Stadsbilden i städerna, kulturlandskapet på landsbygden och familjelivet har påverkats. Hur kunde detta ske? Och hur har det skett? Här beskrivs vad det var som hände och varför. Allt har sin början i restaurangköket.
Håkan Jönsson är docent i etnologi i Lund, men arbetade dessförinnan som utbildad kock under tio år i restaurangbranschen i olika typer av kök. För bokens arbete har han återbesökt köken och matsalarna.
Carlsson 1 9789173314848
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn