Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789174016741

Sökträffar 1-1 av 1 Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

  • Två hungriga italienare tillbaka i Italien ( orig. titel : Two Greedy Italians Eat Italy ) ( de 80 st. recept är : Eisacktaler weinsuppe - Vinsoppa ; Canederli in brodo di manzo - Brödklimp i oxbuljong ; Schwammerlsuppe - Kantarellsoppa ; Bagna cauda - Sardell- och vitlöksdipp ; funghi impanati e fritti - Panerad och stekt karljohanssvamp ; Fonduta valdostana con tartufo - Fondue med fontinaost och tryffel ; Aringhe alla casalinga - Insaltad sill med äpple ; Insalata della Valtellina - Bresaolasallad ; Pizzoccheri - Bovetepasta med potatis och mangold ; Pappardelle con speck e porcini - Pappardelle med speck och karljohanssvamp ; Risotto con funghi misti - Risotto med blandsvamp ; Torta salata delle alpi - Alppizza ; Polenta e fagioli borlotti al forno - Gratäng med polenta och borlottibönor ; Gnocchi di castagne con burro e salvia - Kastanjegnocchi med smör- och salviasås ; Brasato di manzo in vino rosso - Bräserat innanlår i rödvin ; Ragù di fagiano con corono di riso - Fasangryta med en krans av ris ; Cervo alla tirolese - Hjortgryta ; Lepre con aglio e rosmarino, servito con bruschetta - Hare med vitlök och rosmarin, serverad med bruschetta ; Crauti con salsicce - surkål med korv ; Tortino di patate e cavolo - Potatis- och kålgratäng ; Verza con castagne e mele - Kål med kastanjer och äpple ; Knödeln con albicocche - Aprikosklimp ; Mascarpone all' Amaretto - Mascarpone med Amaretto ; Mele al forno con noci, uvetta e miele - Ugnsstekta äpplen med valnötter, russin och honung ; Biscotti di polenta - Polentakakor ; Tortino al cioccolato caldo - Varm minichokladpudding ; Marmellata di castagne - Kastanjemarmelad ; Mandilli di seta - Sidennäsdukspasta med pesto ; Fregola con cozze - Sardinsk pasta med musslor ; Tubetti con vongole e rucola - Tubettipasta med musslor och rucola ; Spaghetti alla pizzaiola - Spaghetti med pizzaiolasås ; Cuscusu trapanese - Bläckfiskcouscous ; Risotto con gamberetti e fiori di zucchini - Risotto med räkor och squashblommor ; Cacciucco - Fisksoppa / Gryta ; Triglie alla genovese - Mulle med tomat-, sardell- och karljohanssås ; Cefalo al mediterraneo - Multe med körsbärstomater och basilika ; Stocco con porcini - Gryta på torkad torsk och svamp ; Branzino agli agrumi - Havsabbore med citrusfrukt ; Involtini di pesce spada - Svärdfiskrullader ; Insalata di tonno con cipolle di Tropea - Varm tonfisksallad med söt rödlök ; Orata alla pugliese - Ugnsstekt fisk med potatis ; Ostriche alla livornese - Bräserade ostron med örter, sardeller och fänkålsfrön ; Calamari in umido - Bräserad bläckfisk i tomat ; Cozze ripiene - Fyllda musslor ; Gamberoni e granchio con aglio e peperoncino - Jätteräkor och krabba med vitlök och chili ; Sardenaira - Tomat-, lök- och sardellpaj ; Focaccia di formaggio - Ostfocaccia ; Pane caliatu - Eolisk bröd- och kaprissallad ; Zucchini e pomodori al forno - Ugnsstekt squash och tomat ; Carfioli ripieni con patate - Fyllda kronärtskockor med potatis ; Struffoli - Friterade munkar ; Gelato ai lamponi e limone - Hallon- och citronglass ; Granita di gelsi - Mullbärsgranita ; Zuppa dell' orto - Trädgårdssoppa ; Zuppa di riso e patate - Ris- och potatissoppa ; Frittata di peperoni - Paprokaomelett ; Linguine con trota affumicata - Linguine med rökt öring och färsk dill ; Lasagne emiliane - Lasagne ; Bucatini all' Amatriciana - Pasta med sås på chili, fläsk och tomat ; Risotto alla zucca - Pumparisotto ; Orzotto con spinaci e macinato di maiale - Pärlgryn med spenat och fläskfärs ; Pesce persico in carpione d'uovo - Marinerad abborre med ägg ; Luccio tonnato - Gädda i pikant tonfisksås ; Trotr ripiene al forno - Fylld ugnsstekt öring ; Anguilla alla scapece - Marinerad ål ; Polpettone al latte - Köttfärslimpa kokt i mjölk ; Cappone farcito bollito in brodo - Fylld kapun kokt i buljong ; Ngozzammoddi - Kyckling- och tomatkroketter ; Broccoletti straascinatti - Bräserad broccolirybs / sparrisbroccoli ; Coste al burro e parmigiano - Mangold med smör och parmesan ; Friarielli - Stekta små gröna paprikor ; Insalata di pere e gogonzola - Päron- och gorgonzolasallad ; Insalata di puntarelle alla menta ; Endivsallad med mynta ; Melanzane ripiene - Fylld aubergine ; Torta di riso al profumo d'arancio - Apelsinriskaka ; Panforte Senese - Traditionell kaka från Siena ; Abriciolata di pesche - Persiko- och ricottpaj ; Torta di nocciole - Hasselnötskaka ; Pannacotta con sciroppo di lima - Pannacotta med limesirap )

    Två hungriga italienare tillbaka i Italien (...

    Inbunden bok. Tukan Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2013. 192 sidor.

    Mer om ISBN 9789174016741

    Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Pärmen sliten. Bladen bevarade i topp skick. Foto illustrerad. Inga anteckningar. Stor format : 26 cm x 20,7 cm. 1017 gram.

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
    Betala med Swish