-
Löparvetenskap : optimera din träning och pre...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177792284
- Titel
- Löparvetenskap : optimera din träning och prestation
- Författare
- Brewer, John
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optimeras ska jag ladda med kolhydrater för att bli en bra långdistanslöpare?Löpning är en av de sporter där människans prestationsförmåga pressas till det yttersta, både i fråga om hastighet och uthållighet. I den här boken skildras den vetenskap som ligger till grund för denna så populära sport genom att förstå biomekaniken, näringsläran, psykologin, hälsoaspekterna och skadeförebyggande åtgärder, samt underlag och den tekniska utvecklingen bakom löparskor, kommer du att bli en bättre löpare.
Lind & Co 1 9789177792284 -
Löparvetenskap : optimera din träning och pre...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Mycket gott skick. Pärmen ytligt nött.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177792284
- Titel
- Löparvetenskap : optimera din träning och prestation
- Författare
- Brewer, John
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optimeras ska jag ladda med kolhydrater för att bli en bra långdistanslöpare?Löpning är en av de sporter där människans prestationsförmåga pressas till det yttersta, både i fråga om hastighet och uthållighet. I den här boken skildras den vetenskap som ligger till grund för denna så populära sport genom att förstå biomekaniken, näringsläran, psykologin, hälsoaspekterna och skadeförebyggande åtgärder, samt underlag och den tekniska utvecklingen bakom löparskor, kommer du att bli en bättre löpare.
Lind & Co 1 9789177792284 -
Löparvetenskap : optimera din träning och pre...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177792284
- Titel
- Löparvetenskap : optimera din träning och prestation
- Författare
- Brewer, John
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optimeras ska jag ladda med kolhydrater för att bli en bra långdistanslöpare?Löpning är en av de sporter där människans prestationsförmåga pressas till det yttersta, både i fråga om hastighet och uthållighet. I den här boken skildras den vetenskap som ligger till grund för denna så populära sport genom att förstå biomekaniken, näringsläran, psykologin, hälsoaspekterna och skadeförebyggande åtgärder, samt underlag och den tekniska utvecklingen bakom löparskor, kommer du att bli en bättre löpare.
Lind & Co 1 9789177792284 -
Löparvetenskap : optimera din träning och pre...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177792284
- Titel
- Löparvetenskap : optimera din träning och prestation
- Författare
- Brewer, John
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optimeras ska jag ladda med kolhydrater för att bli en bra långdistanslöpare?Löpning är en av de sporter där människans prestationsförmåga pressas till det yttersta, både i fråga om hastighet och uthållighet. I den här boken skildras den vetenskap som ligger till grund för denna så populära sport genom att förstå biomekaniken, näringsläran, psykologin, hälsoaspekterna och skadeförebyggande åtgärder, samt underlag och den tekniska utvecklingen bakom löparskor, kommer du att bli en bättre löpare.
Lind & Co 1 9789177792284 -
Löparvetenskap : optimera din träning och pre...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Nära nyskick. / nyskick [Hylla:Idrott]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177792284
- Titel
- Löparvetenskap : optimera din träning och prestation
- Författare
- Brewer, John
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optimeras ska jag ladda med kolhydrater för att bli en bra långdistanslöpare?Löpning är en av de sporter där människans prestationsförmåga pressas till det yttersta, både i fråga om hastighet och uthållighet. I den här boken skildras den vetenskap som ligger till grund för denna så populära sport genom att förstå biomekaniken, näringsläran, psykologin, hälsoaspekterna och skadeförebyggande åtgärder, samt underlag och den tekniska utvecklingen bakom löparskor, kommer du att bli en bättre löpare.
Lind & Co 1 9789177792284 -
Löparvetenskap : optimera din träning och pre...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177792284
- Titel
- Löparvetenskap : optimera din träning och prestation
- Författare
- Brewer, John
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optimeras ska jag ladda med kolhydrater för att bli en bra långdistanslöpare?Löpning är en av de sporter där människans prestationsförmåga pressas till det yttersta, både i fråga om hastighet och uthållighet. I den här boken skildras den vetenskap som ligger till grund för denna så populära sport genom att förstå biomekaniken, näringsläran, psykologin, hälsoaspekterna och skadeförebyggande åtgärder, samt underlag och den tekniska utvecklingen bakom löparskor, kommer du att bli en bättre löpare.
Lind & Co 1 9789177792284 -
Löparvetenskap : optimera din träning och pre...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177792284
- Titel
- Löparvetenskap : optimera din träning och prestation
- Författare
- Brewer, John
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optimeras ska jag ladda med kolhydrater för att bli en bra långdistanslöpare?Löpning är en av de sporter där människans prestationsförmåga pressas till det yttersta, både i fråga om hastighet och uthållighet. I den här boken skildras den vetenskap som ligger till grund för denna så populära sport genom att förstå biomekaniken, näringsläran, psykologin, hälsoaspekterna och skadeförebyggande åtgärder, samt underlag och den tekniska utvecklingen bakom löparskor, kommer du att bli en bättre löpare.
Lind & Co 1 9789177792284 -
Löparvetenskap - Optimera träning och prestat...
Inbunden bok. Lind & Co. 2018. 192 sidor.
Nära nyskick. Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optime läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177792284
- Titel
- Löparvetenskap : optimera din träning och prestation
- Författare
- Brewer, John
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad påverkar återhämtningen efter intensiv träning varför har jag svårt att hämta andan när jag slutat springa? Vad är mjölksyra och varför produceras det under aktivitet varför känns benen som gelé efter en spurt? Hur kan musklernas glykogendepåer optimeras ska jag ladda med kolhydrater för att bli en bra långdistanslöpare?Löpning är en av de sporter där människans prestationsförmåga pressas till det yttersta, både i fråga om hastighet och uthållighet. I den här boken skildras den vetenskap som ligger till grund för denna så populära sport genom att förstå biomekaniken, näringsläran, psykologin, hälsoaspekterna och skadeförebyggande åtgärder, samt underlag och den tekniska utvecklingen bakom löparskor, kommer du att bli en bättre löpare.
Lind & Co 9789177792284
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn