-
Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedels...
Inbunden bok. Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien. 1 uppl. 2015. 480 sidor.
Nära nyskick. 25x17cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186573584
- Titel
- Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedelshygien och livsmedelskontroll i Sverige och Norden 1850-1950
- Författare
- Eriksson, Per - Kungl. Skogs- och lantbruksakademien
- Förlag
- Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Livsmedelshygien vill förhindra att maten vi äter ska göra oss sjuka. Genom historien har metoder utvecklats för att undersöka den mat vi är beroende av - allt från självhushållningens tid och framåt. När livsmedelskedjan blev mer komplicerad och sträckte sig från producenter via förädlingsled, kom kunskaperna om matens hantering att förskjutas allt mer mot en samhällelig och institutionell nivå. Ansvaret för livsmedlens risker blev en fråga för vetenskapsmän och politiker.
Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien 1 9789186573584 -
Mot ett modernt livsmedelssystem : Livsmedels...
Inbunden bok. Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien. 1 uppl. 2015. 480 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186573584
- Titel
- Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedelshygien och livsmedelskontroll i Sverige och Norden 1850-1950
- Författare
- Eriksson, Per - Kungl. Skogs- och lantbruksakademien
- Förlag
- Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Livsmedelshygien vill förhindra att maten vi äter ska göra oss sjuka. Genom historien har metoder utvecklats för att undersöka den mat vi är beroende av - allt från självhushållningens tid och framåt. När livsmedelskedjan blev mer komplicerad och sträckte sig från producenter via förädlingsled, kom kunskaperna om matens hantering att förskjutas allt mer mot en samhällelig och institutionell nivå. Ansvaret för livsmedlens risker blev en fråga för vetenskapsmän och politiker.
Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien 1 9789186573584 -
Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedels...
Inbunden bok. Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien. 1 uppl. 2015. 480 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186573584
- Titel
- Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedelshygien och livsmedelskontroll i Sverige och Norden 1850-1950
- Författare
- Eriksson, Per - Kungl. Skogs- och lantbruksakademien
- Förlag
- Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Livsmedelshygien vill förhindra att maten vi äter ska göra oss sjuka. Genom historien har metoder utvecklats för att undersöka den mat vi är beroende av - allt från självhushållningens tid och framåt. När livsmedelskedjan blev mer komplicerad och sträckte sig från producenter via förädlingsled, kom kunskaperna om matens hantering att förskjutas allt mer mot en samhällelig och institutionell nivå. Ansvaret för livsmedlens risker blev en fråga för vetenskapsmän och politiker.
Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien 1 9789186573584 -
Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedels...
Inbunden bok. Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien. 1 uppl. 2015. 480 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186573584
- Titel
- Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedelshygien och livsmedelskontroll i Sverige och Norden 1850-1950
- Författare
- Eriksson, Per - Kungl. Skogs- och lantbruksakademien
- Förlag
- Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Livsmedelshygien vill förhindra att maten vi äter ska göra oss sjuka. Genom historien har metoder utvecklats för att undersöka den mat vi är beroende av - allt från självhushållningens tid och framåt. När livsmedelskedjan blev mer komplicerad och sträckte sig från producenter via förädlingsled, kom kunskaperna om matens hantering att förskjutas allt mer mot en samhällelig och institutionell nivå. Ansvaret för livsmedlens risker blev en fråga för vetenskapsmän och politiker.
Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien 1 9789186573584
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn