-
Kärlek, oliver och timjan : Mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 4:e tryckningen, 1:a uppl. 2002. 288 sidor.
Nyskick. Se de 250 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Stora dimensioner: 25,9 cm x 20 cm. 1125 gram. (senare låda20240531-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100577209
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Bokförlag 4:e tryckningen, 1:a 9789100577209 -
Kärlek, oliver och timjan : Mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 6:e tryckningen, 1:a uppl. 2003. 288 sidor.
Mycket gott skick. Se de 250 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Under annonsering det spilldes kaffe på utsidan, så det finns några små fläckar på utsidan, vad ska man göra, den som jobbar - den gör fel . Liten gåva notering på skydds bladen. Resten läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100577209
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Bokförlag 6:e tryckningen, 1:a 9789100577209 -
Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil...
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 2023. 271 sidor.
Nyskick. Förlagsny.
Flera exemplar finns.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189585591
- Titel
- Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande
- Författare
- Ennart, Henrik
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 268 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2023Lös åldrandets gåta i medelhavets smakrika värld Välkommen till Cilento, den hemliga blå zonen som ligger nästlad mellan berg och hav på Italiens sydvästra kust. Medelhavskosten beskrevs första gången i början av 50-talet, och redan då fascinerade Cilento både matkännare och forskare. I denna undangömda region blir inte bara människorna väldigt gamla, de håller sig också friska mycket länge. Vad är deras hemlighet? Den goda maten bjuder på Cilentos traditionella mat, både det som äts till vardags och det som sparas till fest. Med dessa enkla och aptitretande recept kan alla få uppleva den genuina Medelhavskosten. Komplett med den senaste forskningen som visar hur vi kan leva ett långt, friskt och lyckligt liv. Henrik Ennart är vetenskapsjournalist på SvD och har under lång tid skrivit om mat och hälsa. Han har tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt rönt många framgångar med serien Happy food. Charlotte Fredriksson är yogalärare och hälsoföreläsare med lång erfarenhet av hur hälsa, mat och upplevelser kan skapa främjande livsstilsförändringar.
Bookmark Förlag 9789189585591 -
Det vegetariska köket : Den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 3:e uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på över 300 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe!.Pärm slagen lite på hörnen. Bladen med ny skick. Oläst. delvis illustrerad med färg teckningar. Stor format : 24,5 cm x 17,7 cm. 751 gram. (låda20240402-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma Bokförlag 3:e 9789151849560 -
Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil...
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 1 uppl. 2023. 271 sidor.
Nyskick. Förlagsny och Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189585591
- Titel
- Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande
- Författare
- Ennart, Henrik
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 268 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2023Lös åldrandets gåta i medelhavets smakrika värld Välkommen till Cilento, den hemliga blå zonen som ligger nästlad mellan berg och hav på Italiens sydvästra kust. Medelhavskosten beskrevs första gången i början av 50-talet, och redan då fascinerade Cilento både matkännare och forskare. I denna undangömda region blir inte bara människorna väldigt gamla, de håller sig också friska mycket länge. Vad är deras hemlighet? Den goda maten bjuder på Cilentos traditionella mat, både det som äts till vardags och det som sparas till fest. Med dessa enkla och aptitretande recept kan alla få uppleva den genuina Medelhavskosten. Komplett med den senaste forskningen som visar hur vi kan leva ett långt, friskt och lyckligt liv. Henrik Ennart är vetenskapsjournalist på SvD och har under lång tid skrivit om mat och hälsa. Han har tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt rönt många framgångar med serien Happy food. Charlotte Fredriksson är yogalärare och hälsoföreläsare med lång erfarenhet av hur hälsa, mat och upplevelser kan skapa främjande livsstilsförändringar.
Bookmark Förlag 1 9789189585591 -
Jamie lagar Italien : en hyllning till den go...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 405 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249699
- Titel
- Jamie lagar Italien : en hyllning till den goda italienska maten
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 405 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 257 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1394 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är knappast någon hemlighet att Jamie Oliver älskar det italienska köket. Här finner han den enkla, goda och vällagade maten utan krusiduller. Jamie lagar Italien är en hyllning till det kök som är så viktigt, både för Jamie själv och för så många andra matälskare världen över.Boken innehåller över 130 smakrika recept, alla presenterade på det sätt som kännetecknar Jamie. Det är enkelt, inspirerande och oemotståndligt läckert. Från antipasti, till pastarätter och pizza, långkok, sallader och allt däremellan. Recept som visar det italienska kökets otroliga rikedom med vällagad snabbmat, slow food från grunden, comfort food, mat för många – alla rätter där råvarorna, inte minst grönsakerna, står i fokus.I Jamie lagar Italien hittar du essensen av det italienska kökets själ. Låt smakerna av det riktiga Italien komma in i ditt kök.
Bonnier Fakta 9789174249699 -
Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil...
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 2023. 271 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189585591
- Titel
- Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande
- Författare
- Ennart, Henrik
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 268 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2023Lös åldrandets gåta i medelhavets smakrika värld Välkommen till Cilento, den hemliga blå zonen som ligger nästlad mellan berg och hav på Italiens sydvästra kust. Medelhavskosten beskrevs första gången i början av 50-talet, och redan då fascinerade Cilento både matkännare och forskare. I denna undangömda region blir inte bara människorna väldigt gamla, de håller sig också friska mycket länge. Vad är deras hemlighet? Den goda maten bjuder på Cilentos traditionella mat, både det som äts till vardags och det som sparas till fest. Med dessa enkla och aptitretande recept kan alla få uppleva den genuina Medelhavskosten. Komplett med den senaste forskningen som visar hur vi kan leva ett långt, friskt och lyckligt liv. Henrik Ennart är vetenskapsjournalist på SvD och har under lång tid skrivit om mat och hälsa. Han har tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt rönt många framgångar med serien Happy food. Charlotte Fredriksson är yogalärare och hälsoföreläsare med lång erfarenhet av hur hälsa, mat och upplevelser kan skapa främjande livsstilsförändringar.
Bookmark Förlag 9789189585591 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2007. 224 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Fläckar finns på omslagets baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma 3 9789151849560 -
Hunger 5 För den goda maten
Tidning, tidskrift. 5 uppl. 2014. 106 sidor.
ISBN 7388059706900
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK5 7388059706900 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Lite nött och fläckigt omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma 3 9789151849560 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKICA BOKFÖRLAG
-
Kokboken ( de 300 recept är : Innehåll : Föro...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:a uppl. 1986. 230 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på de 300 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten en aning på kanter. Bladen med utmärkt skick, spår efter små fläckor vid kanten på 2 blad. Inga anteckningar. Delvis illustrerad med färg bilder. Stor format : 24,7 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153409748
- Titel
- Kokboken
- Författare
- Rasmusson, Birgitta - Eriksson, Hans B - Jardhammar, Kent
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1:a 9789153409748 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151845008
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002.
Prisma 9151845008 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153425383
- Titel
- Toscana : den goda maten
- Författare
- Annelie Lundquist
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 277 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1 9153425383 -
Stora julbordet : [med all den goda maten frå...
Inbunden bok. Vällingby : Strömberg. 1994. 95 sidor.
Gott skick. namnad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917151029x
- Titel
- Stora julbordet : [med all den goda maten från advent till trettonhelgen]
- Författare
- Lagerblad, Ulla - Algotson, Stina - Appeltofft, Bo
- Förlag
- Vällingby : Strömberg
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Vällingby : Strömberg 917151029x -
Thai : den goda maten från Thailand
Inbunden bok. Bra Böcker. 2002. 80 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171339299
- Titel
- Thai : den goda maten från Thailand
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 225 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Thailand är numera ett av våra största turistmål och den som vill njuta av thai-mat även i det egna köket hittar här ett 60-tal recept, från knaperstekt thai-fläsk till krämig nudelsoppa och ingefärswokad kyckling. Thailändsk mat är lätt, färgstark och karakteristisk med sin hetta av grön och röd currypasta och sina aromatiska kryddor och örter.
Bra Böcker 9171339299 -
Jamie lagar Italien : en hyllning till den go...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 405 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249699
- Titel
- Jamie lagar Italien : en hyllning till den goda italienska maten
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 405 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 257 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1394 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är knappast någon hemlighet att Jamie Oliver älskar det italienska köket. Här finner han den enkla, goda och vällagade maten utan krusiduller. Jamie lagar Italien är en hyllning till det kök som är så viktigt, både för Jamie själv och för så många andra matälskare världen över.Boken innehåller över 130 smakrika recept, alla presenterade på det sätt som kännetecknar Jamie. Det är enkelt, inspirerande och oemotståndligt läckert. Från antipasti, till pastarätter och pizza, långkok, sallader och allt däremellan. Recept som visar det italienska kökets otroliga rikedom med vällagad snabbmat, slow food från grunden, comfort food, mat för många – alla rätter där råvarorna, inte minst grönsakerna, står i fokus.I Jamie lagar Italien hittar du essensen av det italienska kökets själ. Låt smakerna av det riktiga Italien komma in i ditt kök.
Bonnier Fakta 9789174249699 -
Sehr gut! : den goda tyska maten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 123 sidor.
Mycket gott skick. Lätt slitage på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176610084
- Titel
- Sehr gut! : den goda tyska maten
- Författare
- Andreas Froebrich - Tomas Tengby
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 273 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 652 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Låt dig inspireras av den goda tyska maten. Rustika rätter med friskhet från picklat och syrat. Här hittar du den härliga sauerkrauten och de tyska korvarna som bratwurst, weisswurst och currywurst. Och alla övriga läckerheter som det traditionella tyska köket bjuder: wienerschnitzel, kartoffelsalat, knödel, flammkuchen med mera. Men det moderna tyska köket innehåller även mycket grönt. Maten i de olika landsdelarna har mycket gemensamt men tysk mat har även påverkats av grannländernas kök: det tjeckiska, ungerska, italienska och franska. Öl är den självklara drycken därtill och ofta använd som ingrediens.
Massolit Förlag 1 9789176610084 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2007. 224 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma 3 9789151849560 -
SEHR GUT! – Den goda tyska maten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 2015. 123 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Liten stämpel "Recensionsexemplar" på övre snittet. – Se fler bilder! ––
Låt dig inspireras av den goda tyska maten. Rustika rätter med friskhet från picklat och syrat.
• Här hittar du den härliga sauerkrauten och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176610084
- Titel
- Sehr gut! : den goda tyska maten
- Författare
- Andreas Froebrich - Tomas Tengby
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 273 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 652 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Låt dig inspireras av den goda tyska maten. Rustika rätter med friskhet från picklat och syrat. Här hittar du den härliga sauerkrauten och de tyska korvarna som bratwurst, weisswurst och currywurst. Och alla övriga läckerheter som det traditionella tyska köket bjuder: wienerschnitzel, kartoffelsalat, knödel, flammkuchen med mera. Men det moderna tyska köket innehåller även mycket grönt. Maten i de olika landsdelarna har mycket gemensamt men tysk mat har även påverkats av grannländernas kök: det tjeckiska, ungerska, italienska och franska. Öl är den självklara drycken därtill och ofta använd som ingrediens.
Massolit Förlag 9789176610084 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Danskt band
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845005
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002.
Prisma 2 9789151845005 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma 3 9789151849560 -
Den goda maten
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 2023. 271 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Lös åldrandets gåta i medelhavets smakrika värld
Välkommen till Cilento, den hemliga blå zonen som ligger nästlad mellan berg och hav på Italiens sydvästra kust.
Medelhavskosten beskrevs första gången i början av 50-talet, läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189585591
- Titel
- Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande
- Författare
- Ennart, Henrik
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 268 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2023Lös åldrandets gåta i medelhavets smakrika värld Välkommen till Cilento, den hemliga blå zonen som ligger nästlad mellan berg och hav på Italiens sydvästra kust. Medelhavskosten beskrevs första gången i början av 50-talet, och redan då fascinerade Cilento både matkännare och forskare. I denna undangömda region blir inte bara människorna väldigt gamla, de håller sig också friska mycket länge. Vad är deras hemlighet? Den goda maten bjuder på Cilentos traditionella mat, både det som äts till vardags och det som sparas till fest. Med dessa enkla och aptitretande recept kan alla få uppleva den genuina Medelhavskosten. Komplett med den senaste forskningen som visar hur vi kan leva ett långt, friskt och lyckligt liv. Henrik Ennart är vetenskapsjournalist på SvD och har under lång tid skrivit om mat och hälsa. Han har tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt rönt många framgångar med serien Happy food. Charlotte Fredriksson är yogalärare och hälsoföreläsare med lång erfarenhet av hur hälsa, mat och upplevelser kan skapa främjande livsstilsförändringar.
Bookmark Förlag 9789189585591 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Thai : den goda maten från Thailand
Inbunden bok. Bra Böcker. 2002. 80 sidor.
Nära nyskick. Rester av prislapp finns på baksidan, i övrigt ter sig boken ny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171339294
- Titel
- Thai : den goda maten från Thailand
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 225 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Thailand är numera ett av våra största turistmål och den som vill njuta av thai-mat även i det egna köket hittar här ett 60-tal recept, från knaperstekt thai-fläsk till krämig nudelsoppa och ingefärswokad kyckling. Thailändsk mat är lätt, färgstark och karakteristisk med sin hetta av grön och röd currypasta och sina aromatiska kryddor och örter.
Bra Böcker 9789171339294 -
Maten och den goda hälsan
Häftad bok. Bonniers. 1965. 205 sidor.
Mycket gott skick. Hur ska familjens matsedel se ut för att garantera så allsidig näring som möjligt?
Vilken kost bör barn, blivande mödrar och äldre människor ha för att må bra?
Kan man äta sig slank?
Finns det mat som förbygger tandröta och hjärtsjukdomar?
I MATEN OCH läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Grilla : Goda recept på grillad mat, marinade...
Inbunden bok. Tukan Bokförlag. 1:a uppl. 2009. 177 sidor.
Nära nyskick. Se alla 105 st. recept inom parenteser under titel rutan. Pytte små slitage på pärms hörnen. Bladen som nya. Varje recept illustrerad med en hel sida färg foto. Stor format : 27,5 cm x 20,4 cm. 843 gram. (låda20230724-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186127886
- Titel
- Grilla : goda recept på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör
- Författare
- Johan Åkerberg - Sara Bang-Melchior
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 177 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 275 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oumbärlig handbok för en lyckad grillfest!
Fantastiska recept och handfasta råd om hur man grillar. I denna bok finns allt som behövs för en lyckad grillfest.
Om du känner dig minsta osäker inför grillning får du här oumbärliga tips och råd som hjälper dig att komma igång. Den redan grillkunnige får i stället lära sig hur man tar sin grillkonst till nya oanade höjder. När helgrillade du till exempel en saftig stek sist?
I Grilla finns färdiga, kompletta menyer och naturligtvis en mängd spännande och utsökta recept på marinader, såser, tillbehör, grillat och desserter. Utmärkta klassiker och nya njutbara smakupplevelser, från grillad lammentrecôte med vitlökssmör till jamaicanskt jerkad kyckling. Och varför inte grillad melon med mascarponekräm till dessert? Allt kan grillas och alla kan grilla!
Tukan Bokförlag 1:a 9789186127886 -
Sannas matbok : För den självläkande människa...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 183 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se de 140 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen med utmärkt skick. Inga anteckningar. Rikt illustrerad med färg bilder. Stor format : 24,7 cm x 20,2 cm. 876 gram. (låda20230724-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137128559
- Titel
- Sannas matbok : för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är maten som bygger hälsan och ger energi och vitalitet. Den ska smaka gott, ge behaglig mättnad och samtidigt ge näring och hålla oss friska. Genom att göra medvetna matval kan du snabbt påverka din hälsa. Du kan få mer ork, livslust och glädje än du tror! Sannas matbok gör matlagningen till något snabbt och enkelt samtidigt som det är gott och nyttigt. Här får du recept på god mat som stärker hela dig och inspirerar dig till ännu bättre matvanor. Som bonus får du även kunskap om varför den självläkande kosten är så bra, hur man lever längre och friskare samt fakta och tabeller i slutet av boken. Det handlar om att integrera ett nytt tankesätt i din vardag genom att använda planerad snabbmatlagning det tar bara en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Planera dina inköp och handla mer sällan, men mer begåvat.Boken ger recept på:FrukostarSallad och råkostStärkande sopporRotfrukter och grönsakerBönor, tofu och linserFågel, fisk, vilt och nötTillbehör och såserBrödDryckerGott och söttAnvänd fina, ekologiskt odlade råvaror, helst närodlade och enligt årstiderna. Det ger mer smak, substans och näring samt fördelen att man slipper äta bekämpningsmedel. Dessutom hindrar du onödig miljöförstörelse med utsläpp och långa transporter. Om du följer råden och recepten i boken får du automatiskt ett friskare, piggare och vitalare liv. Det handlar om livsglädje och att få utrymme för positiv matlagning. Låt boken inspirera dig till hälsa och välbefinnande!Sanna Ehdin är fil.dr, immunolog och verksam som fri forskare, författare och föreläsare. Hennes tidigare mycket uppmärksammade böcker har sålt i 600 000 exemplar: Den självläkande människan (översatt till tio språk), Kokkonst för den självläkande människan, Lilla boken om hälsa och välmående, HQ den mänskliga helhetssynen, 12 veckor till ett självläkande liv, Sluta kämpa börja leva! och Din inre framgång. Sanna Ehdin ägnade tolv år åt biomedicinsk forskning, både i Sverige och i USA. Sedan 1992 har hennes forskning varit inriktad på självläkning och helhetsälsa. Hennes hemsida, www.sannarelations.com, har cirka 200 000 besökare varje månad. Hon har föreläst för över 70 000 personer och medverkar ofta i tidningar, tv och radio. Sannas matbok är en modern uppföljare till den efterfrågade Kokkonst för den självläkande människan.
Bokförlaget Forum 9789137128559 -
Sannas matbok : För den självläkande människa...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 6:e tryckningen uppl. 2015. 183 sidor.
Mycket gott skick. Se de 140 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten på hörnen och tejpad på en hörn. Bladen med ny skick. Inga anteckningar. Rikt illustrerad med färg bilder. Stor format : 24,7 cm x 20,2 cm. 867 gram. (låda20230724-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241006
- Titel
- Sannas matbok : för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 203 x 248 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 876 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sannas matbok finns nu även i ny utgåva i mjukband som heter Mat som läker. Med sina populära böcker har Sanna Ehdin satt vår självläkande kraft och helhetssynen på mat i fokus. I den här efterlängtade nyutgåvan presenterar hon den senaste hälsotrenden, IFD-maten – den inflammationsdämpande maten – som skapar god hälsa, energi och viktminskning. Den röda tråden är att integrera ett nytt sätt att tänka i din vardag – att ta kontroll över vardagsmaten genom att förbereda för snabblagad som är nyttig och god. Det behöver inte ta mer än en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Allt du behöver är att göra medvetna val! Planera dina inköp och handla mer sällan men mer begåvat.Sannas matbok innehåller mer än 140 nyttiga och goda recept. Som bonus får du även kunskap om varför ”den självläkande kosten” är så bra, hur man lever längre och friskare samt fakta och tabeller i slutet av boken. Låt boken inspirera dig till en lustfylld matlagning som ger välbefinnande, hälsa och livskraft.Boken ger recept på:FrukostarSallad och råkostStärkande sopporRotfrukter och grönsakerBönor, tofu och linserFågel, fisk, vilt och nötTillbehör och såserBrödDryckerGott och söttSannas matbok finns nu även i ny utgåva i mjukband som heter Mat som läker.
Bonnier Fakta 6:e tryckningen 9789174241006 -
Den perfekta maten ( de 103 recept är : (inne...
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2:a tryckningen, 1:a uppl. 2002. 180 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se de 103 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten en aning på hörnen. Omslaget sliten lite på kanter. Bladen som nya. En tredje del recept illustrerad och oftast med en hel sidan färg bild. Inga anteckningar. Stor format : 22,8 cm x 22 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 919741462X
- Titel
- Den perfekta maten
- Författare
- de Hoog, Oscar
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- (Titeln är utgången)Tycker du att det är svårt att hålla reda på näringsfaktorer som glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet? I den här nyskapande kokboken har näringsfysiologen Fredrik Paulún och hälsokocken Oscar de Hoog hjälpt dig med det. Fredrik har bevakat näringsinnehållet och Oscar har komponerat fantastiska smakupplevelser. Resultatet är en perfekt receptsamling med 103 lågglykemiska och näringsriktiga recept. Det enda som återstår är att laga och njuta!
Fitnessförlaget 2:a tryckningen, 1:a 919741462X
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn