-
Njut av Desserter : en samling med över 100 l...
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407509839
- Titel
- Njut av Desserter : en samling med över 100 läckra recept
- Författare
- Höök, Ing-Marie
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 120 x 150 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av DESSERTER
En samling med över 100 läckra recept
En dessert är något man helt enkelt inte kan avstå från, oavsett hr mättande och god huvudrätten är! Den här boken är så full av förföriska recept - varma, tröstande gammaldags puddingar, smaskiga pajer och tårtor, färsk och tillagad frukt, lätta. eleganta kalla desserter, len glass och uppfrikande sorbeter - att det är svårt att veta vilket man ska böfja med. Vi har lösningen; börja från början och arbeta dig igenom boken!
- 112 läckra recept
- varje kapitel har en krot inledning med massor
av bra tips
- varje recept har en utförlig lista med ingredienser
och en inkel beskrivning av hur du går tillväga
för att då ett perfekt resultat
- varje recept är illustrerat med en inspirerande bild
som sätter fart på smaklökarna
Läsförlaget 1 9781407509839 -
Cheesecake : 60 himmelskt goda desserter
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174017588
- Titel
- Cheesecake : 60 himmelskt goda desserter
- Författare
- Hanna Miles
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 243 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 663 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Cheesecake comeback!
Cheesecakes som du aldrig förut sett dem.
Här bjuds på 60 oemotståndliga och överdådiga skapelser som det bara är att kapitulera för.
Boken bjuder på klassiska cheesecakes, lyxiga gourmetvarianter och spännande nyskapelser.
Det här är en frestelse du inte kan motstå!
Format: 198x243 mm
Tukan Förlag 1 9789174017588 -
Julbak : med desserter och godis
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 64 sidor.
Nära nyskick. Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426707
- Titel
- Julbak : med desserter och godis
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 384 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren Claes Karlssons egna favoriter. Här finns recept på bland annat kryddat bröd, småkakor och mjuka chokladkakor men även på desserter och godis, som saffransglass och knäckklubbor. Här finns gott om smaksensationer för både små och stora gottegrisar!
Alla recept visas på bild, där det färdiga resultatet är aptitretande och vackert. Det gör boken både till en bruks- och presentbok.
Claes Karlsson har under flera år arbetat som chefskonditor på Grand Hotel i Stockholm. Detta är hans andra bok utgiven på Ica bokförlag. Den tidigare, Desserter med frukt och bär, ingår i samma serie.
Ica Bokförlag 1 9789153426707 -
Njut av Desserter : en samling med över 100 l...
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Mycket gott skick. Vikt: 368 gram
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407509839
- Titel
- Njut av Desserter : en samling med över 100 läckra recept
- Författare
- Höök, Ing-Marie
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 120 x 150 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av DESSERTER
En samling med över 100 läckra recept
En dessert är något man helt enkelt inte kan avstå från, oavsett hr mättande och god huvudrätten är! Den här boken är så full av förföriska recept - varma, tröstande gammaldags puddingar, smaskiga pajer och tårtor, färsk och tillagad frukt, lätta. eleganta kalla desserter, len glass och uppfrikande sorbeter - att det är svårt att veta vilket man ska böfja med. Vi har lösningen; börja från början och arbeta dig igenom boken!
- 112 läckra recept
- varje kapitel har en krot inledning med massor
av bra tips
- varje recept har en utförlig lista med ingredienser
och en inkel beskrivning av hur du går tillväga
för att då ett perfekt resultat
- varje recept är illustrerat med en inspirerande bild
som sätter fart på smaklökarna
Läsförlaget 1 9781407509839 -
CHOKLADFABRIKENS DESSERTER – Rena underverk...
Inbunden bok. Tree Publishing. 2012. 143 sidor.
Nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Yt- märken på det "känsliga" omslaget. – Se fler bilder! –– Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, s läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754224
- Titel
- Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 732 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.
Choklad tar plats. Det ska den göra.
Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.
Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.
Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.
Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.
Njut ordentligt nu.
Tree Publishing 9789197754224 -
HEMBAKAT – Kakor, muffins, pajer, cheesecakes...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! Tukan Förlag. 2011. 224 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– "Hembakat" ger dig kakor och bakverk i modern och urban tappning! Boken innehåller några enkla knep till fantastiskt hembak. Oavsett om du gör tårtor, maränger, pajer, kakor eller muffins, lär "Hembakat" dig hur man g läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012491
- Titel
- Hembakat
- Författare
- Eric Lanlard
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 242 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 853 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Hembakat" ger dig kakor och bakverk i modern och urban tappning!
Boken innehåller några enkla knep till fantastiskt hembak. Oavsett om du gör tårtor, maränger, pajer, kakor eller muffins, lär "Hembakat" dig hur man gör det bäst. En av de främsta konditorerna i Europa ger dig roliga, inspirerande recept och utmärkta tekniktips.
Kapitel i boken behandlar:
Sockerkakor och andra mjuka kakor
Pajer
Maränger
Muffins och cupcakes
Brownies och andra rutor
Julrecept
Cheesecakes
Desserter
Söta degar och småkakor
Format: 198 x 242 mm.
–– FÖRLAGSNY! Tukan Förlag 9789174012491 -
Sött sweet dulce : desserter från när och fjä...
Inbunden bok. Trio Förlag. 1 uppl. 2009. 352 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Utgallrad biblioteksbok med tillhörande stämplar och etiketter, inplastad, visst stitage i lamineringsytan, lätt skav på hörn (delvis skada på plasten) och ryggändar. Rak och fin inlaga, varsamt hanterad. Ljusgult läsband. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627924
- Titel
- Sött sweet dulce : desserter från när och fjärran
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1293 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Betyg 5. "Ett praktverk" SVT Gomorron Sverige.
Sött, sweet, dulce - desserter från när och fjärran, är en ny inspirerande kokbok av Anna och Fanny Bergenström. Bokens 350 sidor rymmer recept till efterrätter av många olika slag. Allt från fräscha fruktsallader till raffinerade (men ändå lättlagade) suffléer, hemlagad glass och sorbet, läckra bakverk och tårtor. Gammaldags svenska klassiker, som ostkaka och rabarberkompott har förstås sin givna plats. Men i Sött, Sweet, Dulce hittar du även en lång rad spännande efterrätter med inspiration från medelhavsländerna, Sydamerika och Asien. Här finns något för varje tillfälle!
Trio Förlag 1 9789197627924 -
Frukt och desserter : [god mat från hela värl...
Inbunden bok. Höganäs : Bokorama/Wiken. 1981. 144 sidor.
Mycket gott skick. --Boken innehåller helt fantastiskt roliga recept på desserter o olika sätt att mumsifiera frukter o bär. --Wiener apfelstrudel. Romsuffle. Pêche Melba. Holländsk Körsbärstårta. Genuatårta. --Tendens till vågighet av inlagan. Lite snedläst. --BokDraken läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170240263
- Titel
- Frukt och desserter : [god mat från hela världen]
- Författare
- Sensoli, Yvonne - Jersler, Monica
- Förlag
- Höganäs : Bokorama/Wiken
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bokorama/Wiken 9789170240263 -
Sweet! : desserter och sötsaker
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2012. 135 sidor.
Nyskick. Sweet! av Roy Fares är en maffig och vackert fotograferad dessertbibel med över 100 recept på allt som är sött och gott.
Här finns klassiker som chokladtårta med salt kolakräm, kladdkaka i långpanna, macarons, pavlova, cheesecake, glass, praliner och mag läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242720
- Titel
- Sweet! : desserter och sötsaker
- Författare
- Fares, Roy
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är lätt att förstå varför han blev Årets konditor häromåret, Roy Fares. Han kan sina sötsaker. Med fantasi och finess trollar han fram vidunderligt vackra bakverk som smakar himmelskt. Men vi vanliga dödliga kan minsann också använda hans recept – det vet inte minst alla vi som sett Roy baka godsaker i Go’ kväll i SVT på lördagarna.I Sweet! har han samlat sina femtio favoritrecept. De är uppdelade i kategorierna Middag, Fest, Kafferep och Mingel, vilket är bra vägledning när man funderar över ett gott, sött slut på olika bjudningar. Frossa i bland annat mousser lätta som luft, pigga pajer med frukt och bär och lyxiga cupcakes. Ibland är det sparsmakat och enkelt – som Nyponsoppa med mandelbiskvipinnar. Ibland överdådigt och ”extra allt” – som Banana Cream Pie där kolasås, vaniljkräm, banan, kanderade nötter och grädde tronar i ett sprödbakat pajskal. Lättlagat och aningen mer avancerat i en bra balans, men alltid med tydliga smaker – både nya och överraskande likväl som trygga, kända.Roy tar några klassiska recept ett steg längre, som den lilla spröda makronen, som här förvandlas till en hel tårta. Fylld med vaniljkräm och dekorerad med bär blir den så snygg att man faktiskt tvekar med tårtkniven i hand. På ett enkelt sätt får han till det där lilla extra – som ett crunchigt pajsmul till den silkeslena chokladmoussen, eller en chokladmättad tryffel att förgylla den välkända crème brûlén med.Roy Fares första kokbok är full med förföriskt vackra bilder som lockar till visp och bunke. Här finns allt om hur man går tillväga för att själv få konditorklass på sina desserter.
Bonnier Fakta 9789174242720 -
SUPERFOOD – Desserter & drycker
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Nygren & Nygren. 2017. 142 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! – Se fler bilder! –– Tänk om efterrätter och glass vore medicin? – Nu är det sant: Superfood desserter & drycker slår omkull alla fördomar. • Superfood och rawfood ger jämnare blodsocker, bättre hälsa och most bang for läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623722
- Titel
- Superfood : desserter och drycker
- Författare
- Billysdotter, Erika
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Superfood Vägen till ett friskare liv
Tänk om efterrätter och glass vore medicin? Nu är det sant: Superfood desserter & drycker slår omkull alla fördomar. Superfood och rawfood ger jämnare blodsocker, bättre hälsa och most bang for the buck. Här finns härliga recept på sötsaker och drycker som gör dig pigg, frisk och glad. Huvudingredienserna är frukt, bär, nötter och dadlar som är fullproppade med antioxidanter, mineraler och nyttiga fetter. Frestas av blåbärs-och lakritsglass, bulletproof coffee, notellatårta, superfoodsnickers eller carob- och chokladmousse. Hugg in på en superfoodglass när sötsuget sätter in! Recepten är enkla, en kannmixer och en matberedare räcker långt. Allt utan gluten, mjölkprodukter och vitt socker. Att leva hälsosamt är enkelt ingredienserna finns i alla stora matkedjor.
Matkreatören Erika Billysdotter älskar sötsaker och delar med sig av sin kunskap om rawfood och superfood. Kosten förändrar oss, man blir snabbtänkt och klarsynt av superfood. Erika driver företaget Front Raw, håller föreläsningar och lagar mat till yogaretreats.
– FÖRLAGSNY! – Nygren & Nygren 9789186623722 -
Baka glutenfritt. Matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Nyskick. Oläst.. Mycket rikl.färgfotoillustrerad. Glutenfritt gör det möjligt för alla att njuta av goda kakor och tårtor
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Julbak : med desserter och godis
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 64 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 24]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426707
- Titel
- Julbak : med desserter och godis
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 384 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren Claes Karlssons egna favoriter. Här finns recept på bland annat kryddat bröd, småkakor och mjuka chokladkakor men även på desserter och godis, som saffransglass och knäckklubbor. Här finns gott om smaksensationer för både små och stora gottegrisar!
Alla recept visas på bild, där det färdiga resultatet är aptitretande och vackert. Det gör boken både till en bruks- och presentbok.
Claes Karlsson har under flera år arbetat som chefskonditor på Grand Hotel i Stockholm. Detta är hans andra bok utgiven på Ica bokförlag. Den tidigare, Desserter med frukt och bär, ingår i samma serie.
Ica Bokförlag 1 9789153426707 -
Jul med guldkant - adventsmingel, julbak, jul...
Inbunden bok. Bokförlaget Max Ström. 2025. 199 sidor.
Nyskick. Förlagsny, perfekt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171266644
- Titel
- Jul med guldkant - adventsmingel, julbak, julmat och desserter
- Författare
- König, Catarina
- Förlag
- Bokförlaget Max Ström
- Utgivningsår
- 2025
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jul med Guldkant är fylld med smaker, dofter och julstämning när mästerkocken Catarina König bjuder in till en magisk december och en oförglömlig jul. Här hittar du allt från adventsmingel med festliga tilltugg och lyxiga drinkar till julbak med hembakta bröd, frallor, bullar och klassiska julkakor. Julbordet får en extra guldkant med både traditionella rätter i ny tappning och spännande tillskott som fräscha sallader, nya sillfavoriter och julens kanske godaste köttbullar. Självklart avslutas det hela med ljuvliga desserter som kommer att imponera på vänner och familj, som en krämig saffransparfait med varma hallon och en len crème brûlée med kanel och kardemumma. Jul med Guldkant bjuder in till en jul full av smak, värme och festlig njutning. En bok att återvända till, år efter år!CATARINA KÖNIG är matbloggare, TV-kock och kokboksförfattare. Resan in i matvärlden började på allvar 2016 när Catarina vann Sveriges Mästerkock, en upplevelse som förändrade hennes liv. År 2020 gick hon även segrande ur all-star säsongen Decenniets mästerkock. Catarina vill att vardagen skall förgyllas med de små, men betydelsefulla sakerna – god mat, fint vin, en uppfriskande promenad eller kvalitetstid med familjen. Filosofin har lett henne till att författa sex kokböcker.[Bokinfo]
Bokförlaget Max Ström 9789171266644 -
Sött sweet dulce : desserter från när och fjä...
Inbunden bok. Trio Förlag. 1 uppl. 2009. 352 sidor.
Nära nyskick. Troligen bara stått i en hylla
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627924
- Titel
- Sött sweet dulce : desserter från när och fjärran
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1293 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Betyg 5. "Ett praktverk" SVT Gomorron Sverige.
Sött, sweet, dulce - desserter från när och fjärran, är en ny inspirerande kokbok av Anna och Fanny Bergenström. Bokens 350 sidor rymmer recept till efterrätter av många olika slag. Allt från fräscha fruktsallader till raffinerade (men ändå lättlagade) suffléer, hemlagad glass och sorbet, läckra bakverk och tårtor. Gammaldags svenska klassiker, som ostkaka och rabarberkompott har förstås sin givna plats. Men i Sött, Sweet, Dulce hittar du även en lång rad spännande efterrätter med inspiration från medelhavsländerna, Sydamerika och Asien. Här finns något för varje tillfälle!
Trio Förlag 1 9789197627924 -
Grilla mera vego : Gröna rätter, röror, såser...
Inbunden bok.
Nyskick. Lär dig laga grönt på grillen med Per Ehrlund - en praktisk grillskola och receptsamling för vegetariska grillrätter. | Bokförlaget Semic, Utg. 2022 | Förlagsband. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155270520
- Titel
- Grilla mera vego : gröna rätter, röror, såser, snacks och desserter
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga grönt på grillen! Här hittar du rätter där grönsaker som zucchini, rotselleri och spetskål spelar huvudrollen, men också vegoburgare, sallader, grillade ostar, såser, röror … Ja, till och med desserter. Grillmästaren Per Ehrlund bjuder dessutom på en praktisk grillskola. Till exempel får du lära dig skillnaden mellan direkt och indirekt värme, när du bör använda kol respektive briketter och hur du kan justera värmen i en kolgrill. Samt vad du ska tänka på när du grillar vegetariskt, så klart!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer och har skrivit två böcker om grillad mat. Han har även vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock.
9789155270520 -
Baka julens goda : Godis, desserter, bakverk,...
Inbunden bok.
Nyskick. Juliga recept på godis, desserter, bakverk och drinkar. En lustfylld inspirationskälla för julbaket! | Bokförlaget Semic, Utg. 2023 | Förlagsband. 8:o (177x247 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155272333
- Titel
- Baka julens goda : godis, desserter, bakverk, bröd & juliga drinkar
- Författare
- Kling, Katarina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 446 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Godis, desserter, bakverk, bröd & juliga drinkar!Ingen jul utan julbak! Här bjuder Katarina Kling på över femtio juliga recept – alltifrån läckra desserter, fantasifullt julgodis, mättande bröd och läskande drinkar. Vad sägs om glöggkokta päron med mandelgrädde, skumgranar, saffranssnittar med apelsin, franskt kryddbröd och polkagrismojito? Eller varför inte duka gottebordet med klassisk knäck, mormors julkarameller, len apelsinmousse och förtjusande ingefärskakor? Här hittar du garanterat nya julfavoriter som kommer älskas av både släkt och vänner!Katarina Kling är mat- och bakkreatör och driver den populära matbloggen KlingsKitchen. Hon har tidigare givit ut boken Soppa, bröd, röror och andra smårätter."En lustfylld inspirationskälla med både uppdaterade klassiker som mjuk pepparkaka med tosca, och nyskapande recept som Popcornfudge och Julsangria." Betyg: 4 av 5 (Mycket bra).Ur BTJ-häftet 19, 2023. Lektör: Kristina Rydälv Kåreby.
9789155272333 -
Finger food : Snacks, plockmat och desserter
Inbunden bok.
Nyskick. Lyxiga finger food-recept från Sveriges Mästerkock-vinnaren Christin Kashou - smakfulla plockmat och desserter för alla tillfällen. | Bonnier Fakta, Utg. 2023 | Förlagsband. 8:o (200x247 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178875283
- Titel
- Finger food : snacks, plockmat och desserter
- Författare
- Kashou, Christin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 611 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Finger food – snacks, plockmat och desserter hittar du Sveriges mästerkock-vinnaren Christin Kashous bästa recept på plockmat, smårätter och mingelmat. Lyxiga munsbitar som kan ätas med händerna – och rätterna kan även fungera som huvudrätter. Fokus ligger på ostasiatisk mat, med inslag från det palestinska köket, och boken är uppdelad i kapitlen snacks, grillat, friterat, bröd, drinkar och desserter. Här hittar du allt från potatisvåfflor med råbiff, eldad havskräfta, katsuburgare och falafel till limesorbet och madeleinekakor. De strukturerade recepten gör att vem som helst kan laga mat med finess hemma, och här finns också en guide till hur du matchar rätterna med vin.
9789178875283 -
Desserter : Från cheesecake, glass och pajer...
Inbunden bok.
Nyskick. Upptäck läckra och vackra dessertrecept! Från chokladfondant till citronmarängpaj - enkelt och inspirerande för alla tillfällen. | Bokförlaget Semic, Utg. 2021 | Förlagsband. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269197
- Titel
- Desserter : från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons
- Författare
- Brink Rask, Emma
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 455 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bjud på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten.Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist, desserter i glas, vackert arrangerade desserttallrikar och något litet till kaffet. Du får också förslag på bra redskap, en praktisk ordlista och flera smarta tips och tricks.Emma Brink Rask följer upp sin succé Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert med en bok fylld av lockande desserter. De inspirerande bilderna är tagna av Lina Eidenberg Adamo.
9789155269197 -
Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor,...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 126 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258375
- Titel
- Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor, desserter
- Författare
- Wahlgren, Pernilla
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pernilla Wahlgren bjuder på sina bästa godsaker! Recept som alla kan baka – enkla och ljuvligt goda. Bullar, kakor, muffins, praliner, pajer, cheesecake, kladdkakor, tårtor och italienska favoritdesserter. Underbart gott!Här finns både klassiker, släktrecept och Pernillas egna specialare: många med smak av Italien. Tänk vit choklad, mascarpone, frukt- och bärpajer, mandel, citron och aprikos … Snabba recept till eftermiddagens spontanfika, lyxigare bakverk till helgens lågsittningar, njutbara chokladskapelser för närhelst man behöver unna sig något extra, läckra italienska desserter till söndagens släktmiddag och tårtor till fest och födelsedag.Att baka tillsammans är ett mysigt sätt att umgås på – med familj, vänner och barn. Här bjuder Pernilla som vanligt generöst på sig själv. Vi serveras favoritrecept och anekdoter från barndomen, mormors bästa äppelpaj och chokladtårtan som Pernilla själv levererade till exmakens italienska restaurang. Vi får se privata bilder från uppväxten i mamma Christina Schollins och pappa Hans Wahlgrens stora villa, och vi får möta Pernilla i bakartagen med de egna barnen i köket i härliga nya huset på Lidingö. Det viktiga är inte att det ser supertjusigt ut – men smakar ljuvligt gör det!Missa inte Pernillas hallonbullar med vit choklad, de smaskiga tobleronemuffinsen, bästa crème brûlée-receptet, Pernillas favorittårta, de sötaste minibiskvierna, mammas plommonpaj eller sonen Benjamins marmorerade brownies. Den lena cheesecaken med chokladbotten är hela familjens favorit och Pernillas nybakade hallongrottor får vem som helst på fall.
Bokförlaget Semic 9789155258375 -
Baka glutenfritt - Matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Utgiven av Bokförlaget Semic 2015. Kartonnage. 125 sid.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
9789155261917 -
Goda dagar : fisk & skaldjur, vegetariskt & s...
Häftad bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 253 sidor.
Mycket gott skick. Vissa spår av hantering.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623111
- Titel
- Goda dagar : fisk & skaldjur, vegetariskt & sallader, kött, desserter - enkla recept på 10, 20 och 40 minuter
- Författare
- Harris, Andy
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 253 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 243 x 249 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1272 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Goda dagar är kokboken för alla som tycker om att laga god och spännande mat men som inte alltid har tid att tillbringa timmar vid spisen. Rätterna är ordnade efter tillagningstid i ett fliksystem som gör att den som har ont om tid på ett ögonblick kan slå upp ett läckert och snabblagat recept. För lite mer avslappnade och lediga sammanhang finns recept som innehåller fler ingredienser och moment. Gemensamt för dem alla är att de är lättlagade och präglade av författarens vidsträckta kulinariska resor över hela världen.
Kapitlet Fisk & skaldjur innehåller t ex en ostron- och baconomelett som svängs ihop på 10 minuter, klassisk musselsoppa och en baconinlindad marulk som tillbringar en halvtimme i ugnen.
I Vegetariskt & Sallader kan man botanisera bland härligt fräscha råvaror och hitta späda grönsaker på grekiskt vis eller en doftande grönsaksgryta från Provence. Kött-kapitlet bjuder på såväl raffinerade kalvrätter som kryddhett fläsk från Jamaica, medan Desserter frestar med allt från en superenkel chokladkräm till en imponerande apelsinsufflé.
Andy Harris grundade Jamie Magazine, Jamie Olivers nya och succéartade mat- och resetidskrift som utkommer i nästan 50 länder. Hans karriär inleddes i England på bl a Vogue och Elle innan han i slutet av 90-talet flyttade till Australien och USA, där han var en förgrundsgestalt på Williams-Sonoma Taste och Gourmet Traveller and Wine med flera berömda tidskrifter. Andys kulinariska kunskaper har utnyttjats i en mängd olika sammanhang, från en miljonärs överdådigt 5-dagarsfest för 200 personer på den grekiska paradisön Santorini till att skapa maten för Baz Luhrmanns film Australia. Flera TV- och bokprojekt tillsammans med Jamie Oliver är också på gång.
Alla recept är praktiskt indelade i ett fliksystem för 10, 20 och 40 minuters recept.
Nygren & Nygren 1 9789186623111 -
OAXEN SKÄRGÅRDSKROG – 101 recept med skärgård...
Inbunden bok. Raster. 1999. 237 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Format ca 23x27 cm. – Se fler bilder! ––
I den vitrappade disponentvillan på ön Oaxen i Stockholms skärgård lagas mat av mästarklass. Hit kom krögarparet Magnus Ek och Agneta Green mest av en slump 1994, men har sed läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187214912
- Titel
- Oaxen skärgårdskrog : 101 recept med skärgårdens råvaror : abborre, gös, gädda, lax, piggvar, skärgårdslamm och desserter
- Författare
- Ek, Magnus - Green, Agneta - Olsson, Mikael - Thessing, Anders
- Förlag
- Stockholm : Raster
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Raster 9789187214912 -
DESSERTER
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2000. 239 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder!
Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I Desserter delar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151837420
- Titel
- Desserter
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1244 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9789151837420 -
Lakrits. Bakverk, godis, desserter, mat & dry...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:4 uppl. 2015. 144 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 21,5 cm Vikt 780 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, mycket rikt illustrerad med färgfoton mestadels av Helén Pe. INNEHÅLL: * Lakritsfakta: intressant läsning om världens bästa och godaste rot. Förord. Lakrits. Förädlade produkter av la läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242515
- Titel
- Lakrits : godis, bakverk, desserter, mat & dryck
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 643 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Unik bok om lakrits!Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat.Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den – rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott – den gör gott också!Bakom boken står den erkända konditorn, kocken och lakritsdrottningen Elisabeth Johansson. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad.
Bonnier Fakta 1:4 9789174242515 -
Pernillas praliner. Choklad, tårtor, kakor, d...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 126 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20 cm Vikt 670 g.
Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med vackra färgfoton av Lina Eriksson samt infällda foton av familjen Wahlgren. INNEHÅLL: Förord. Bullar och vetebröd. Vardagsfika. Lyxa till det. Praliner och godis. Gott med frukt o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258375
- Titel
- Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor, desserter
- Författare
- Wahlgren, Pernilla
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pernilla Wahlgren bjuder på sina bästa godsaker! Recept som alla kan baka – enkla och ljuvligt goda. Bullar, kakor, muffins, praliner, pajer, cheesecake, kladdkakor, tårtor och italienska favoritdesserter. Underbart gott!Här finns både klassiker, släktrecept och Pernillas egna specialare: många med smak av Italien. Tänk vit choklad, mascarpone, frukt- och bärpajer, mandel, citron och aprikos … Snabba recept till eftermiddagens spontanfika, lyxigare bakverk till helgens lågsittningar, njutbara chokladskapelser för närhelst man behöver unna sig något extra, läckra italienska desserter till söndagens släktmiddag och tårtor till fest och födelsedag.Att baka tillsammans är ett mysigt sätt att umgås på – med familj, vänner och barn. Här bjuder Pernilla som vanligt generöst på sig själv. Vi serveras favoritrecept och anekdoter från barndomen, mormors bästa äppelpaj och chokladtårtan som Pernilla själv levererade till exmakens italienska restaurang. Vi får se privata bilder från uppväxten i mamma Christina Schollins och pappa Hans Wahlgrens stora villa, och vi får möta Pernilla i bakartagen med de egna barnen i köket i härliga nya huset på Lidingö. Det viktiga är inte att det ser supertjusigt ut – men smakar ljuvligt gör det!Missa inte Pernillas hallonbullar med vit choklad, de smaskiga tobleronemuffinsen, bästa crème brûlée-receptet, Pernillas favorittårta, de sötaste minibiskvierna, mammas plommonpaj eller sonen Benjamins marmorerade brownies. Den lena cheesecaken med chokladbotten är hela familjens favorit och Pernillas nybakade hallongrottor får vem som helst på fall.
Bokförlaget Semic 9789155258375 -
Tårtor, bakelser & desserter - Konditorserien...
Inbunden bok. Warne Förlag. 1997. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186424800
- Titel
- Tårtor, bakelser & desserter
- Författare
- Birger Lundgren
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 1 x 1 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1287 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den sedan länge efterfrågade första boken i Konditorserien av Birger Lundgren finns nu i en ny upplaga. Anvisningar och recept bygger på det genuina hantverket med ursprungliga ej förvanskade recept. Halvfabrikaten är bannlysta, i recepten får du lära dig allt från grunden.
Vi hoppas att Tårtor, Bakelser & Desserter, liksom övriga böcker i Konditorserien, skall ge både yrkeskonditorer, elever under utbildning samt övriga intresserade inspiration och glädje i det viktiga hantverket.
Warne Förlag 9789186424800 -
Julbak : med desserter och godis
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 64 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426707
- Titel
- Julbak : med desserter och godis
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 384 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren Claes Karlssons egna favoriter. Här finns recept på bland annat kryddat bröd, småkakor och mjuka chokladkakor men även på desserter och godis, som saffransglass och knäckklubbor. Här finns gott om smaksensationer för både små och stora gottegrisar!
Alla recept visas på bild, där det färdiga resultatet är aptitretande och vackert. Det gör boken både till en bruks- och presentbok.
Claes Karlsson har under flera år arbetat som chefskonditor på Grand Hotel i Stockholm. Detta är hans andra bok utgiven på Ica bokförlag. Den tidigare, Desserter med frukt och bär, ingår i samma serie.
Ica Bokförlag 1 9789153426707 -
SÖTT • SWEET • DULCE – Desserter från när och...
Inbunden bok. Trio Förlag. 2009. 352 sidor.
Nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst men den enfärgade smutssidan är utskuren. – Se fler bilder! ––
Bokens 350 sidor rymmer recept till efterrätter av många olika slag.
• Allt från fräscha fruktsallader till raffinerade (men ändå lättlagade) suffléer, hemlagad läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627924
- Titel
- Sött sweet dulce : desserter från när och fjärran
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1293 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Betyg 5. "Ett praktverk" SVT Gomorron Sverige.
Sött, sweet, dulce - desserter från när och fjärran, är en ny inspirerande kokbok av Anna och Fanny Bergenström. Bokens 350 sidor rymmer recept till efterrätter av många olika slag. Allt från fräscha fruktsallader till raffinerade (men ändå lättlagade) suffléer, hemlagad glass och sorbet, läckra bakverk och tårtor. Gammaldags svenska klassiker, som ostkaka och rabarberkompott har förstås sin givna plats. Men i Sött, Sweet, Dulce hittar du även en lång rad spännande efterrätter med inspiration från medelhavsländerna, Sydamerika och Asien. Här finns något för varje tillfälle!
Trio Förlag 9789197627924 -
Julbak : med desserter och godis
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 64 sidor.
Nära nyskick. Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426707
- Titel
- Julbak : med desserter och godis
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 216 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 384 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.
Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren Claes Karlssons egna favoriter. Här finns recept på bland annat kryddat bröd, småkakor och mjuka chokladkakor men även på desserter och godis, som saffransglass och knäckklubbor. Här finns gott om smaksensationer för både små och stora gottegrisar!
Alla recept visas på bild, där det färdiga resultatet är aptitretande och vackert. Det gör boken både till en bruks- och presentbok.
Claes Karlsson har under flera år arbetat som chefskonditor på Grand Hotel i Stockholm. Detta är hans andra bok utgiven på Ica bokförlag. Den tidigare, Desserter med frukt och bär, ingår i samma serie.
Ica Bokförlag 1 9789153426707 -
Syndigt gott! : 54 frestande desserter med sm...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 124 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100109677
- Titel
- Syndigt gott! : 54 frestande desserter med smak av frukt, bär, grädde, choklad och kryddor
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 169 x 199 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Chokladcheesecake Jordgubbsmums Zabaione med exotiska frukter Vi är många som gärna läser dessertmenyn först och som får rysningar av välbehag vid tanken på hallonsmet, chokladmousse och marängbomber. Och vad vore en god middag utan den läckra avslutningen? När desserten kommer på bordet skapas feststämning, oavsett om det är nyårsafton eller en vanlig tisdagsmiddag hemma i köket. Kristina Erikssons Syndigt gott! är en överdådig, inspirerande dessertkokbok med en härlig blandning av nyskapande ingredienser och barndomsläckerheter. Många av efterrätterna innehåller oväntade inslag som pepprade hallon, sweet chilisås eller citrongräs i skön förening med traditionella ingredienser som frukt, choklad och grädde. Recepten är enkla att följa, man behöver inte vara konditor för att lyckas med det som bjuds här, och många av ingredienserna finns förmodligen redan hemma i kylen. En extra finess är att recepten faktiskt är ovanligt nyttiga! Mango, passionsfrukt och papaya trängs med päron, hallon och jordgubbar, men inte för ett ögonblick känns det präktigt, nej, denna dessertbok är verkligen så läcker att det vattnas i munnen. Anna Claréns bilder är lika lyxigt färgsprakande som de desserter hon illustrerar. Här frossas det i knallröd sammet, silverfärgade sockerpärlor, guldkantade dessertglas och kanderade rosenblad. I både ord och bild bjuds det in till fest, en fest man kan delta i både till vardags och vid högtidliga tillfällen. Syndigt gott! är en bok som får alla sinnen att glädjas!
Albert Bonniers Förlag 9789100109677
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
