-
Kalf-Hansens ekologiska kök
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2009 185sid. (Högre upplösning av bilder kan erhållas på begäran.) Hjärtligt välkommen med Din beställning!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök: lustfyllt året r...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Nyskick. Utgiven utan skyddsomslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Nyskick. (Rum:B Tema)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Mycket gott skick. Signerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Mycket gott skick. God Jul & Gott nytt år etikett insidan SIGNERAD AV FÖRFATTAREN
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma 1 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok. Prisma. Första uppl. 2009. 192 sidor.
Nära nyskick. Boken är en gallrad biblioteksbok. Den är varsamt hanterad. Inga märken förutom bibliotekets egen stämpel. Inget 'bokhylleslitage' på pärmarna. som är inplastade. (Praktiskt när man ska använda boken i matlagning!)
LUSTFYLLT ÅRET RUNT blir det när kocke läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
Prisma Första 9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök. Lustfyllt året o...
Dekorerat klotryggsband. Kort tillskrift på pärmens insida, för övrigt är boken i mycket gott skick. 2009
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
9789151852218 -
KALF - HANSENS EKOLOGISKA KÖK
Inbunden bok.
Nyskick. Prisma 2009. Illustrerat klotryggband. 185 sidor, 968 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
9789151852218 -
Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året...
Inbunden bok.
Nyskick. Prisma. 1 uppl. 2009. 192 s. Inbunden. 983 gram. Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852218
- Titel
- Kalf-Hansens ekologiska kök : lustfyllt året runt
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning ska vara roligt, lustfyllt och enkelt, tycker Rune Kalf-Hansen. I sin kokbok utgår han från säsongens färska ekologiska råvaror och visar hur otroligt goda de kan bli om de tillagas med omsorg.
Lustfyllt året runt blir det när kocken Rune Kalf-Hansen lagar enkla och goda rätter hemma i sitt eget kök. Grytorna sjuder på gasspisen, säsongens alla vackra råvaror är en fest för ögat, och Rune visar hur man ska tillaga dem så att de behåller smak och spänst.
Rune berättar hur inspirerande det är att laga mat med ekologiska råvaror när de är som allra bäst: mjälla grönsaker, en god fiskrätt och nykokt rabarber på våren, färskpotatis, sallad, helstekt fläskkarré och jordgubbar på sommaren och så höstens och vinterns mustiga rätter med rotfrukter och vilt.
I boken finns härliga recept till varje månad och förteckningar över säsongens råvaror, menyförslag till jul och midsommar och massor av bra tips om att handla och laga ekologisk mat.
Bokens bilder har Charlotte Gawell tagit under ett år i Runes kök.
"Hur vet man vad som har säsong och hur ska man hitta de bästa ekologiska råvarorna? Vad ska man välja och hur ska man använda dem? Det handlar den här boken om. Jag visar månad för månad hur jag tillagar säsongens ekologiska råvaror.
Genom att beskriva hur man enkelt och omsorgsfullt kan tillreda säsongens grönsaker, fisk och kött vill jag inspirera till många fantastiska matupplevelser året runt.
Som ett stöd till recepten har jag för varje månad gjort förteckningar över säsongens råvaror. Ni kan göra en kopia på sidan och ta med er när ni handlar.
Då så, något att undra över? Nej, jag tänkte väl det. Det är bara att sätta igång!"
9789151852218
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn