-
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. NYSKICK oläst Presentskick
Bli en grillmästare.Per Ehrlund delar generöst med av sina bästa och mest välsmakande recept.
Årets grillkockInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232 -
Grilla på riktigt! recept, tips & tekniker
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bokförlaget Semic. uppl.1. [2017]. 119 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
9789155263232 -
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232 -
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. ÅK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232 -
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232 -
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232 -
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. Oläst bok.
Hel och ren.
Skrymmande.
( Egentligen är det coolaste att grilla under höst och vinter.)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232 -
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232 -
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. Tillsynes obläddrat exemplar ///Förlagets beskrivning: BLI EN GRILLMÄSTARE. Här får du äntligen lära dig alla hemligheterna bakom att verkligen excellera vid grillen - på riktigt. Ta kommandot över glöden, temperaturen, olika grilltekniker som direkt och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn