-
Yogaköket : indiska vegorecept
Inbunden bok. Lava Förlag. 1 uppl. 2018. 162 sidor.
Nära nyskick. En så fin och bra bok och man får liksom allt här. Yoga, historia och recept, mycket mer kan man inte begära och allt är dessutom anpassat från Indien till våra breddgrader!
Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188799197
- Titel
- Yogaköket : indiska vegorecept
- Författare
- Mendel, Malin
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 162 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Yogaköket delar Malin med sig av sina godaste recept och bästa yogarörelser för en glad mage och maximal hälsa. Att kombinera yoga och indisk vegetarisk mat är nämligen bland det bästa man kan göra för både kropp och själ.Matsmältningen är avgörande för hur vi mår, och indisk matlagning utgår från denna insikt. Den är rik på grönsaker, baljväxter, nötter och färsk frukt, samt mängder av kryddor. Den är antiinflammatorisk och full av antioxidanter. Boken innehåller också utvalda yogarörelser som tillsammans med andning stimulerar magen och får den att fungera bra, och på köpet kommer en vältränad kropp, slät hy och massa energi. Malin Mendel har hämtat sina kunskaper om yoga och indisk matlagning i Indien, där hon är SVT:s korrespondent. Sedan Malins första bok Bombay Takeaway Indien genom maten kom ut 2013, har hon haft fulltecknade matlagningskurser.
Lava Förlag 1 9789188799197 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188799197
- Titel
- Yogaköket : indiska vegorecept
- Författare
- Mendel, Malin
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 162 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Yogaköket delar Malin med sig av sina godaste recept och bästa yogarörelser för en glad mage och maximal hälsa. Att kombinera yoga och indisk vegetarisk mat är nämligen bland det bästa man kan göra för både kropp och själ.Matsmältningen är avgörande för hur vi mår, och indisk matlagning utgår från denna insikt. Den är rik på grönsaker, baljväxter, nötter och färsk frukt, samt mängder av kryddor. Den är antiinflammatorisk och full av antioxidanter. Boken innehåller också utvalda yogarörelser som tillsammans med andning stimulerar magen och får den att fungera bra, och på köpet kommer en vältränad kropp, slät hy och massa energi. Malin Mendel har hämtat sina kunskaper om yoga och indisk matlagning i Indien, där hon är SVT:s korrespondent. Sedan Malins första bok Bombay Takeaway Indien genom maten kom ut 2013, har hon haft fulltecknade matlagningskurser.
Lava Förlag 1 9789188799197
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn