-
Kött : Direkt från proffsköket, Chef de part...
Häftad bok. Professional Secrets Bokförlag / Opexi AB. 1:a uppl. 2013. 118 sidor.
Mycket gott skick. Pärm tappat lite glans. Bladen som nya. Inga anteckningar. 21 cm x 14 cm. 249 gram. (?låda20230509-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198145007
- Titel
- Kött : direkt från proffsköket, chef de partie
- Författare
- Professional Secrets
- Förlag
- Opexi
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 142 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 252 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kunskap direkt från proffsköket
Alla som älskar att laga mat drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass tillsammans med proffsen i köket på en riktigt bra restaurang, att få lära sig av de som verkligen vet hur man gör. Chef de Partie KÖTT är så nära detta man kan komma i bokform.
Chef de Partie KÖTT gläntar på dörren till restaurangköket och lär ut vad en linjekock ansvarig för en köttstation bör veta. Insikterna och de praktiska kunskaperna du får i den här boken gör dig garanterat till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök.
Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna första bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med kött som specialitet.
Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att vi konsumenter bör lägga pengarna på mindre men bättre kött. För det leder inte bara till godare mat på våra tallrikar, utan även till bättre djurhushållning i våra gårdar och mindre belastning på vår miljö.
Ur innehållet:
Köksbrigaden vad är det?
De viktigaste verktygen
Hur du väljer kött som proffsen
Hur du förvarar kött som proffsen
Hur du förbereder kött som proffsen
Hur du tillagar kött som proffsen
Hur du serverar kött som proffsen
Om nöt, kalv, gris, lamm och tamfågel
Styckscheman
Guide till styckdetaljer
Professional Secrets Bokförlag / Opexi AB 1:a 9789198145007 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789198145007
- Titel
- Kött : direkt från proffsköket, chef de partie
- Författare
- Professional Secrets
- Förlag
- Opexi
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 142 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 252 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kunskap direkt från proffsköket
Alla som älskar att laga mat drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass tillsammans med proffsen i köket på en riktigt bra restaurang, att få lära sig av de som verkligen vet hur man gör. Chef de Partie KÖTT är så nära detta man kan komma i bokform.
Chef de Partie KÖTT gläntar på dörren till restaurangköket och lär ut vad en linjekock ansvarig för en köttstation bör veta. Insikterna och de praktiska kunskaperna du får i den här boken gör dig garanterat till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök.
Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna första bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med kött som specialitet.
Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att vi konsumenter bör lägga pengarna på mindre men bättre kött. För det leder inte bara till godare mat på våra tallrikar, utan även till bättre djurhushållning i våra gårdar och mindre belastning på vår miljö.
Ur innehållet:
Köksbrigaden vad är det?
De viktigaste verktygen
Hur du väljer kött som proffsen
Hur du förvarar kött som proffsen
Hur du förbereder kött som proffsen
Hur du tillagar kött som proffsen
Hur du serverar kött som proffsen
Om nöt, kalv, gris, lamm och tamfågel
Styckscheman
Guide till styckdetaljer
Opexi 9789198145007 -
Kött : direkt från proffsköket, chef de parti...
Häftad bok. Opexi. 2014. 118 sidor.
Mycket gott skick. Bok om tillagning och hantering av allt slags kött för linjekockars fortbildning. Varsamt läst. Det är boken på bilden!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198145007
- Titel
- Kött : direkt från proffsköket, chef de partie
- Författare
- Professional Secrets
- Förlag
- Opexi
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 142 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 252 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kunskap direkt från proffsköket
Alla som älskar att laga mat drömmer om att få uppleva ett hektiskt arbetspass tillsammans med proffsen i köket på en riktigt bra restaurang, att få lära sig av de som verkligen vet hur man gör. Chef de Partie KÖTT är så nära detta man kan komma i bokform.
Chef de Partie KÖTT gläntar på dörren till restaurangköket och lär ut vad en linjekock ansvarig för en köttstation bör veta. Insikterna och de praktiska kunskaperna du får i den här boken gör dig garanterat till en ännu bättre, ännu mer inspirerad kock i ditt eget kök.
Här erbjuds kunskap och inspiration i massor men inga recept. I stället får du veta hur yrkesverksamma kockar bär sig åt för att skapa matupplevelser på hög, professionell nivå. Fokus ligger på grundkunskaper, tekniker och råvaran. Bokens innehåll har sammanställts med hjälp av kockar med många års erfarenhet och i denna första bok i serien Chef de Partie från Professional Secrets med kött som specialitet.
Professional Secrets vänder sig till alla som har matlagning som intresse. Ett huvudbudskap i boken är att vi konsumenter bör lägga pengarna på mindre men bättre kött. För det leder inte bara till godare mat på våra tallrikar, utan även till bättre djurhushållning i våra gårdar och mindre belastning på vår miljö.
Ur innehållet:
Köksbrigaden vad är det?
De viktigaste verktygen
Hur du väljer kött som proffsen
Hur du förvarar kött som proffsen
Hur du förbereder kött som proffsen
Hur du tillagar kött som proffsen
Hur du serverar kött som proffsen
Om nöt, kalv, gris, lamm och tamfågel
Styckscheman
Guide till styckdetaljer
Opexi 9789198145007
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn