Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

Pasta Italienskt

Sökträffar 1-11 av 11 Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

  • Pasta - Enkelt raffinerat och typiskt italienskt

    Pasta - Enkelt raffinerat och typiskt italien...

    Inbunden bok. Naumann & Göbel. Inbunden. Dekorerat laminatband.

    ISBN 9783625116134

    Mycket gott skick. Ett stort urval av recept för varje dag och tillfälle. Även nybörjaren lyckas lätt med hemlagad ravioli tack vare utför läs mer

    Säljare: Guldhedens antikvariat AB (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Pasta - italienskt

    Pasta - italienskt

    Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2003. 32 sidor.

    Mer om ISBN 140541815x

    Mycket gott skick.

    Säljare: Berggren, Sofi (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Italienska köket när det är som bäst ( de 117 recept är : Förord av Armando Orsini ; Kartan över Italien : Regional matlagning ; Att äta i ett italienskt hem ; Att äta ute ; Italienska viner ; Hur man använder denna bok ; Sicilien och Sardinien : Caponata ( antipasto på grönsaker ) ; Spaghetti alla Siracusana ( Spaghetti på syracusavis ) ; Tonnino al pomodoro alle sarde ( Färsk tonfisk på sardiskt sätt ) ; Pomodori al pane ( Fyllda tomater ) ; Tonno Sott' Olio con Cipolle ( Tonfisksallad ) ; Sarde ripiene alla palermitana ( Sardiner fyllda på palermovis ) ; Farsumagru ( Fylld köttrulle ) ; Polpette alla casalinga ( Mammas köttbullar ) ; Coniglio con olive verdi ( Kanin med gröna verdi ) ; Agnello in umido alla sarda ( Lammstek i gryta på sardiskt vis ) ; Cassata alla Siciliana ( Siciliansk födelsedagstårta ) ; Zabaglione ; Mantecato di pesche ( Persikosorbet ) ; Granita di caffé ( Kaffesorbet ) ; Apulien, Basilicata och Kalabrien : Funghi ripieni ( Fyllda champinjoner ) ; Peperoni con tonno e capperi ( Paprikor med tonfisk och kapris ); Insalata di pomodori ( Tomatsallad ) ; Insalata di cavolfiore ( Blomkålssallad ) ; Cozze gratinate ( Antipasto med musslor ) ; Melanzane al funghetto ( Aubergine stekt i olja ) ; Zita alla calabrese ( Kryddad makaroni ) ; Sedani al forno ( Sellseri med tomater och bacon ) ; Salsa di carne ( Köttsås ) ; Trigle alla calabrese ( Mullus på kalabrisk sätt ) ; Pollo con olive ( Sauterad kyckling med oliver ) ; Nocciollette ( Hasselnötskakor ) ; Kampanien : Salsa di pomodoro 1 ( Tomatsås på färska tomater ) ; Salsa di pomodoro 2 ( Tomatsås på konserverade tomater ) ; Peperoni gratinati 'o Parrucchiano ( Gratinerad fylld paprika ) ; Zuppa di zucchini ( Courgette-soppa ) ; Pizza alla napoletana ( Pizza på Neapelvis ) ; Vermicelli con le cozze ( Vermiceller med tomat och musslor ) ; Spaghetatta ( Spaghetti med olja och vitlök ) ; Braciolette ripieni ( Fyllda kalvrulader ) ; Rognoni trifolati ( Sauterad kalvnjure ) ; Bistecca alla pizzaiola ( Biffstek med färsk tomatsås ) ; Melanzane alla parmigiana ( Aubergine-, ost- och tomatpaj ) ; Bisquit tortoni alla mandorla ( Glass med rostad mandel ) ; Pastiera alla napoletana ( Neapolitansk kvargtårta ) ; Latium, Abruzzerna och Molise : Suppli al telefono ( Risbollar med ost ) ; Stracciatella ( Soppa med äggflagor ) ; Bucatini all´ amatriciana ( Pasta med bacon, chilipeppar och tomater ) ; Pomodori col riso ( Risfyllda tomater ) ; Cannelloni ; Spaghetti alla carbonara ( Spaghetti med ägg och bacon ) ; Piselli al prosciutto ( Bräserade ärtor med skinka ) ; Agnello con peperoni ( Lamm med paprika ) ; Coda alla vacchinara ( Oxsvans med selleri ) ; Abbacchio brodettato ( dilamm i ägg- och citronsås ) ; Maiale allo spiedo ( Griskött på spett ) ; Toscana, Umbrien och Marche : Ribollita ( Tjock bön- och grönsakssoppa ) ; Carciofi ripieni ( Fyllda krönärtskockor ) ; Tortino di carciofi ( Omelett med krönärtskockor ) ; Crostini alla fiorentina ( Toast md kycklinglever ) ; Fagioli toscani col tonno ( Bönor md tonfisk ) ; Finocchio alla fiorentina ( Fänkål med smör och ost ) ; Triglie alla marinara ( Grillad mullus ) ; Pollo al mattone ( Pressad toskansk kyckling ) ; Braciole di maiale ubriaco ( Fläskkotletter i vin ) ; Colombi selvatici coi piselli ( Skogsduva med ärtor ) ; Gnocchi verdi ; Lingua in salsa agrodolc ( Tunga i sötsur sås ) ; Panforte di siena ( Sienakaka ) ; Emilia-Romanga : Prosciutto con melone ( Parmaskinka med melon ) ; Carciofi in salsa ( Kronärtskockshjärtan i dressing ) ; Passatelli in brodo all´ emiliana ( Ostnudlar i buljong ) ; Pasta all´ uovo ( Äggpasta ) ; Tortellini ( Fyllda pastaringar ) ; Tagliatelle alla bolognese ( Bandpasta med köttsås bolognese ) ; Ragú bolognese ( Köttsås bolognese ) ; Lasagne al forno ; Petti di pollo alla bolognese ( Kycklingbröst med skinka och ost ) ; Pinoccate ( Mandel- och pinjenötsbiskvi ) ; Ligurien : Zucchini ripieni ( Fyllda courgetter ) ; Frittata con spinaci ( Spenat med omelett ) ; Insalata di funghi ( Rå champinjonsallad ) ; Fritto misto di mare ( Blandad friterad fisk ) ; Gnocchi ; Agliata ( Sås med vitlök och bröd ) ; Pesto ( Sås med basilika, nötter och ost ) ; Fricassea di pollo ( Kyckling med ägg- och citronsås ) ; Vitello all´ ucclletto ( Kalvsauté ) ; Cima alla genovese ( Fylld kalvbringa ) ; Veneto : Insalata di riso con frutti di mare ( Ris- och skaldjurssallad ) ; Risotto veronese ( Risotto på Veronavis ) ; Zuppa di pesce ( Fisksoppa ) ; Funghi in umido alla veronese ( Champinjoner på Veronavis ) ; Timballo di riso con scampi e funghi ( Ris med scampi och champinjoner ) ; Sogliole alla veneziana ( Sjötunga på venetianskt sätt ) ; Anguilla con peperoni alla veneta ( Ål med paprika och tomater ) ; Fegato alla veneziana ( Lever på venetiantskt sätt ) ; Maiale al latte ( Griskött tillagat i mjölk ) ; Polenta con oseleti scampai ( Polenta med kött på spett ) ; Aranci caramellizzati ( Kanderade apelsiner ) ; Lombardiet : Minestrone alla casalinga ( Hemlagad minestrone ) ; Peperonata ( Paprika med tomater och lök ) ; Pesce in carpione ( Marinerad stekt fisk ) ; Risotto alla milanese ( Risotto på molanovis ) ; Polenta ; Anitra arrosto al marsala ( Stekt anka med Marsala ) ; Involtini di petti di pollo ( Fyllda kycklingbröst ) ; Ossobuco ( Bräserad kalvlägg ) ; Vitello tonnato ( Kalv med tonfiskmajonnäs ) ; Tacchino ripieno arrosto ( Fylld stekt kalkon ) ; Salsicce con versada ( Korv med kål ) ; Crema di mascherpone ( Grddost-dessert ) ; Monte bianco ( Kastanjpuré med grädde ) ; Piemonte : Bagno caldo ( Het dip med vitlök och sardell ) ; Peperoni alla piemontese ( Paprika fylld med tomater, sardeller och vitlök ) ; Fonduta ( Fondue ) ; Salsa verde ( Grön sås ) Trotine ai funghi ( Forell med champinjoner ) ; Filetti di tacchino alla piemontese ( Kalkonbröst med Marsala ) ; Bollito misto ( Blandat kokt kött ) ; Manzo brasato al vino rosso ( Rödvinsbräserat oxkött ) ; Pesche ripieni ( Fyllda bakade persikor ) ; Zuppa di ciliege ( Körsbär i rödvin ) ; Register )

    Italienska köket när det är som bäst ( de 117...

    Inbunden bok. Informationsförlaget Schönkopf Editions AB. 1:a svenska uppl. 1983. 96 sidor.

    Mer om ISBN 9177360117

    Mycket gott skick. Se alla 117 recept inom parenteser på italienska och på svenska på titel rutan. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen i top läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Sommarkokboken ( de 101 st. recept är : Aioli ; Bakad schalonttenlök med rosmarin ; Bananbakelse med chokladpudding ; Bloody Mary ; Blåmusslor i foliepaket ; Brie-burgare ; Brownie med vispgrädde och jordgubbar ; Bröd med örtsmör ; Bål ; Böckling på två sätt ; Champinjonsallad ; Chili-BBQ-sås ; Chocolate chip cookies ; CHutney ; Citronfromage med fruktsallad ; Drinktilltugg ; Fetaostsås ; Fläskkarré med varm chutney och klyftpotatis ; Foliebakad gös med sommargrönsaker ; Frukt i folie ; Färskt vitlök i foliepaket ; Färskost ; Glaze ; Glazerade spare-ribs ; Gravlaxsås ; Grekisk sallad på färsk bladspenat ; Grillad biff med roquefortsallad ; Grillad frukt ; Grillad gravlax med färskpotatis och gravlaxsås ; Grillad haloumi på salladsbädd ; Grillad laxkotlett med kryddsmör och ratatouille ; Grillad paprikasallad ; Grillad polenta med wokade grönsaker ; Grillade grönsaker ; Grillade kycklingbröst med smält chévre ; Grillade lammkotletter med fetraostkräm ; Grillade örtforeller ; Grillspett ; Gröna blad ; Guacamole ; Gubbröra på böckling ; Gubbröra på färskpotatis ; Hallongrottor ; Hallonmoussetårta ; Italienskt pannbröd ; Jordgubbsdagens ; Jordgubbspaj ; Kassler med purjogrädde ; Knutteströmming ; Kycklingsallad med färsk frukt ; Mackor ; Marinader ; Marinerad fläskfilé med sommarsallad ; Matjessallad ; Midsommarsallad med matjes ; Mimosa ; Muffins ; Nachos ; Nizzasallad ; Nudelsallad ; Paj på pinje, feta och broccoli ; Pasta med chorizo och rucola ; Pastasallad ; Plommondessert med glass ; Potatissallad ; Quesadillas med tacosås ; Raita ; Ratatouille ; Revbensspjäll, glazerade ; Roquefortsallad ; Råbiff på böckling ; Räkröra med hackat ägg och rödlök på färskpotatis ; Rödbetor med grillad chévre och honung ; Rökta räkor, varma ; Sallad på couscous och kikärter ; Sallad på linser och rucola ; Salta godbitar ; Sangria ; Smulpaj med blåbär ; Sommar-Jansson ; Sommarpasta ; Sommarsoppa ; Strömming ; Svamp i folie med olivolja och vitlök ; Sötsur sås ; Tacos ; Tandoorikyckling med raita ; Tarte Tatin ; Tomat- och basilikasoppa ; Tomatsallad ; Tomatsalsa ; Tomatsås ; Tore Wretmans aquavitsill ; Torskfilé och räkor i folie ; Tunnbrödsrulle ; Vickningspaket ; Vitlöksgädda ; Ägghalvor med forellrom ; Äggröra med matjessill ; Ättiksströmming ; Örtagårdssås )

    Sommarkokboken ( de 101 st. recept är : Aioli...

    Inbunden bok. OKQ8. 1:a uppl. 1999. 109 sidor.

    Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustrerad me d färg foto. Stor storlek : 29,4 cm x 20 cm. 676 gram. (låda20230210-2?0).

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Pasta, enkelt, läckert och typiskt Italienskt

    Pasta, enkelt, läckert och typiskt Italienskt

    Inbunden bok. 64 sidor.

    ISBN 9783625122081

    Nyskick.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • LÄTT ATT LAGA PASTA & ITALIENSKT

    LÄTT ATT LAGA PASTA & ITALIENSKT

    Inbunden bok. 2002. 32 sidor.

    Mycket gott skick. ART NR 13411

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
  • Pasta Enkelt raffinerat och typiskt italienskt

    Pasta Enkelt raffinerat och typiskt italiensk...

    Inbunden bok. Naumann & Göbel. 253 s. Inbunden.

    ISBN 9783625116134

    Mycket gott skick. Ett stort urval av recept för varje dag och tillfälle. Även nybörjaren lyckas lätt med hemlagad ravioli tack vare utför läs mer

    Säljare: Vollsjö Antikvariat (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • PASTA - enkelt, raffinerat och typiskt italienskt

    PASTA - enkelt, raffinerat och typiskt italie...

    Inbunden bok. Naumann & Göbel. . 253 s. Inbunden. Förlagets dekorerade och laminerade pappaband. 21x17cm. 789 gram.

    Nyskick. Skyddsomslag saknas. Boken är helt ny och orörd..

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Pasta Enkelt raffinerat och typiskt italienskt

    Pasta Enkelt raffinerat och typiskt italiensk...

    Inbunden bok. Naumann & Göbel. 253 s. Inbunden. 21x16cm. 800 gram.

    ISBN 3625116134!

    Mycket gott skick.

    Säljare: AntikL

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Lätt att laga: Pasta & italienskt

    Lätt att laga: Pasta & italienskt

    Mer om ISBN 140541815X

    Inbunden i nyskick. Parragon 2002. - Denna inspirerande kokbok innehåller en entusiasmerande rad nya och traditionella p läs mer

    Säljare: Antikvariat Abraham Tibro (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Lätt att laga Pasta & italienskt

    Lätt att laga Pasta & italienskt

    Inbunden bok. Parragon. 2002. 32 s. Inbunden. 22x17cm. 230 gram.

    Mer om ISBN 140541815X

    Mycket gott skick.

    Säljare: AntikL

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish