-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bokförlaget Arena. uppl.1. [2018]. 288 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. På gränsen till "nära nyskick". Något enstaka litet märke finns på pärmen. Innehållet är perfekt. Inte namnad. Inget skrivet, rivet, vikt eller klistrat någonstans. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Nyskick. Fotoillustrerad i färg och s/v. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Nära nyskick. Känns oläst........// Passion och hängivenhet för historierna, maten och resturanglivet präglar hela den goda berättelsen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Mycket gott skick. Fotolillustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband med relieftryck i guld. Rikt illustrerad med foton i färg och sv/v. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela den goda berättelsen. EN BOK I PRESENTSKICK! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Mkt fint ex. Presentskick , dock en ihopdragning, ca 2 cm av ryggens nedre del i omslaget, dock hel.
Passionen för maten framgår helt klart, berättelse som ex förklarar hur det franska köket kom till Sverige. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK! Bli med på de STORA kalasen, möt gäster med laster, mästerkockar och matlagare, från farmor kalaskokerskan och pappa kvinnokarlen, till frimärke, spårvagn och rockstjärnors vanor. Leif Mannerströms kockliv i ett pomerans- och nötskal. Rikt i läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Arena. [2018]. 288 s. Förlagsband. 15,5 x 23,5cm. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Arena. [2018]. 288 s. Förlagsband. 15,5 x 23,5cm. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
9789178435227 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2018. 288 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 9789178435227
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn