-
Solens hälsa : laga mat med olivolja och må b...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 154 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439295
- Titel
- Solens hälsa : laga mat med olivolja och må bra
- Författare
- Hagström, Bo
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 241 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Solens hälsa varvar läckra recept från det italienska köket med rykande färska, vetenskapligt baserade kostråd hela tiden med olivoljan som grund. I medelhavskosten har olivoljan sedan urminnes tider spelat en viktig roll. Olivolja innehåller nyttiga enkelomättade fetter som sänker det onda och höjer det goda kolesterolet. Dessutom är den full av hälsosamma antioxidanter som bromsar åldrandet. Boken presenterar nya forskningsrön om hur olivolja kan ge oss ett bättre skydd mot bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och demens. Men den berättar också om själva oliven: olika olivsorter, hur skörden och pressningen går till och hur man ska tänka när man väljer en smakrik jungfruolja och lagar mat med olivolja. Allt bildsatt med vackra bilder från Toscana tagna av Bruno Ehrs. Bo Hagström har gjort uppskattade tv-program, däribland Solens mat, och skrivit ett flertal böcker om maten i Italien. Mai-Lis Hellénius är professor vid Karolinska Institutet och överläkare vid Livsstilsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har medverkat i bland annat böckerna Medelhavsmat förlänger livet, Hälsosam livsstil och Riktiga män äter sallad. Kokboken Solens hälsa vann första pris i kategorin Mediterranean Cuisine vid Gourmand World Cookbook Awards i Beijing 2014.
Ica Bokförlag 1 9789153439295 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick. 24*17 cm, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica Bokförlag 1 9789153431190 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst
Det italienska kökets själ och hjärta
Följ med till Bolognas och Emilia-Romagna
Hälsn Bo HagströmInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511025
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 608 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Damm förlag 1 9789173511025 -
Solens smak .Nya matresor till Italien
Häftad bok. ICA. . 2007. 224 sidor.
Nyskick. I matreseguiden Solens smak fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet Solens mat och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511025
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 608 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
ICA. 9789173511025 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Nyskick. Nyskick
Solens smak Nya matresor till Italien.
Det Italienska kökets själ och hjärta!
I matreseguiden ”Solens smak” fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511025
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 608 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Damm förlag 1 9789173511025 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511025
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 608 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Damm förlag 1 9789173511025 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärm. Något snedläst. Rikt illustrerad. (Hylla7)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica Bokförlag 1 9789153431190 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica Bokförlag 1 9789153431190 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok.
Mycket gott skick. Damm Förlag, 2007. Hft. Fräscht exemplar i mycket gott skick. 224 s. Rikligt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511025
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 608 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
9789173511025 -
Solens mat : en matreseguide till Italien
Häftad bok. Damm förlag. 1 uppl. 2006. 222 sidor.
Nära nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, har över 2000 böcker i sortimentet.
Att Bo Hagström är en passionerad och hängiven matturist har inte kunnat undgå någon som sett den kritikerrosade TV-serien läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171306111
- Titel
- Solens mat : en matreseguide till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 162 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att Bo Hagström är en passionerad och hängiven matturist har inte kunnat undgå någon som sett den kritikerrosade TV-serien SOLENS MAT. Drömmer du också om att få dofta och smaka på det genuina Italien bortom allfarvägarnas turistfällor? Då är det bara att packa väskorna, ta fram den stora kylväskan och hänga med. Nu bär det av på fem matresor för alla sinnen till landskapen Toscana, Umbrien, Marche, Emilia-Romagna och Lazio.
I denna matturistens reseguide delar Bo Hagström generöst med sig av all sin kunskap om den italienska matkulturen. Du får hjälp att hitta okända smultronställen såsom matmarknader, vingårdar, färgstarka byfester, små lokala matproducenter och lantliga trattorier där man fortfarande lagar de genuina rätterna.
Bo Hagström bjuder in till en värld fylld med spännande smaker och dofter som oftast annars går turistens sinnen förbi. I ett utförligt kapitel ges även praktiska råd om hur man hittar, bär hem och använder skatterna från det italienska köket.
Boken är gjord i samarbete med SVT. Den är rikt illustrerad med bilder tagna av fotograf Per Anders Rudelius.
"Jag reser i smakernas och dofternas värld. Här heter vägarna vin, olivolja, ost, skinka och bröd. Mina monument är fåraherdar, vinbönder, olivplockare och en gammal mamma i köket. Och souvenirerna jag bär med mig hem är doftminnen och smakupplevelser i både tid och rum; här finns människornas historia, och här finns alla platsers innersta väsen, geografin och klimatet."
BO HAGSTRÖM
Damm förlag 1 9789171306111 -
Solens hälsa laga mat med olivolja och må bra
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Ica. uppl.1. 2013. 154 s. lätt skav på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439295
- Titel
- Solens hälsa : laga mat med olivolja och må bra
- Författare
- Hagström, Bo
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 241 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Solens hälsa varvar läckra recept från det italienska köket med rykande färska, vetenskapligt baserade kostråd hela tiden med olivoljan som grund. I medelhavskosten har olivoljan sedan urminnes tider spelat en viktig roll. Olivolja innehåller nyttiga enkelomättade fetter som sänker det onda och höjer det goda kolesterolet. Dessutom är den full av hälsosamma antioxidanter som bromsar åldrandet. Boken presenterar nya forskningsrön om hur olivolja kan ge oss ett bättre skydd mot bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och demens. Men den berättar också om själva oliven: olika olivsorter, hur skörden och pressningen går till och hur man ska tänka när man väljer en smakrik jungfruolja och lagar mat med olivolja. Allt bildsatt med vackra bilder från Toscana tagna av Bruno Ehrs. Bo Hagström har gjort uppskattade tv-program, däribland Solens mat, och skrivit ett flertal böcker om maten i Italien. Mai-Lis Hellénius är professor vid Karolinska Institutet och överläkare vid Livsstilsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har medverkat i bland annat böckerna Medelhavsmat förlänger livet, Hälsosam livsstil och Riktiga män äter sallad. Kokboken Solens hälsa vann första pris i kategorin Mediterranean Cuisine vid Gourmand World Cookbook Awards i Beijing 2014.
9789153439295 -
Solens smak nya matresor till Italien
Häftad bok.
Mycket gott skick. Ica. uppl.1. 2007. 224 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
9789153431190 -
Solens hälsa laga mat med olivolja och må bra
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Ica. uppl.1. 2013. 154 s. ett kanstött hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439295
- Titel
- Solens hälsa : laga mat med olivolja och må bra
- Författare
- Hagström, Bo
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 241 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Solens hälsa varvar läckra recept från det italienska köket med rykande färska, vetenskapligt baserade kostråd hela tiden med olivoljan som grund. I medelhavskosten har olivoljan sedan urminnes tider spelat en viktig roll. Olivolja innehåller nyttiga enkelomättade fetter som sänker det onda och höjer det goda kolesterolet. Dessutom är den full av hälsosamma antioxidanter som bromsar åldrandet. Boken presenterar nya forskningsrön om hur olivolja kan ge oss ett bättre skydd mot bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och demens. Men den berättar också om själva oliven: olika olivsorter, hur skörden och pressningen går till och hur man ska tänka när man väljer en smakrik jungfruolja och lagar mat med olivolja. Allt bildsatt med vackra bilder från Toscana tagna av Bruno Ehrs. Bo Hagström har gjort uppskattade tv-program, däribland Solens mat, och skrivit ett flertal böcker om maten i Italien. Mai-Lis Hellénius är professor vid Karolinska Institutet och överläkare vid Livsstilsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har medverkat i bland annat böckerna Medelhavsmat förlänger livet, Hälsosam livsstil och Riktiga män äter sallad. Kokboken Solens hälsa vann första pris i kategorin Mediterranean Cuisine vid Gourmand World Cookbook Awards i Beijing 2014.
9789153439295 -
Solens smak .Nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica. 2007. 224 sidor.
Nära nyskick. I matreseguiden Solens smak fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet Solens mat och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511025
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 608 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica 9789173511025 -
Solens öar .Matresor till Italiens vackraste...
Häftad bok. Ica. 2008. 224 sidor.
Nyskick. Öar i solen har alltid haft en speciell dragningskraft på oss. En del av dem är semesterparadis som många återvänder till år efter år. Andra gömmer sig fortfarande lite hemlighetsfullt där ute i det blå havet. Flera av dem är värda en resa!
I Solens öar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431367
- Titel
- Solens öar : matresor till Italiens vackraste öar
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Öar i solen har alltid haft en speciell dragningskraft på oss. En del av dem är semesterparadis som många återvänder till år efter år. Andra gömmer sig fortfarande lite hemlighetsfullt där ute i det blå havet. Flera av dem är värda en resa!
I Solens öar tar Bo Hagström oss med till sina italienska favoritöar. Öar där människorna har bevarat sin särart och platserna sin identitet. Följ med till Ponza och möt den gamle fiskaren Beppe och hans åsna och smaka på havets delikatesser. Ta färjan ut i den okända toskanska arkipelagen och kliv iland på den gamla fängelseön Capraia. Möt våren på Salina när kaprisen börjar blomma eller lämna det larmande Neapel och låt själen få ro hos vinbönderna på Ischia. Än en gång överraskar Bo Hagström oss genom att visa det okända och det äkta bortom massturismens attraktioner.
Liksom i SVT:s succéprogram Solens mat är det fotograf Per Anders Rudelius som har fångat Solens öar med sin kamera.
"Jag ger er mina allra bästa öar. Det är en resa ut i det blå med den salta havsbrisen i ansiktet och solen i ögonen. Men framför allt är det en resa till den läckra och nyttiga medelhavsmaten. Solens mat."
Bo Hagström
Presenterade öar: Ponza, Capraia, Salina, Ischia
Ica 9789153431367 -
Solens mat : en matreseguide till Italien
Häftad bok. Damm förlag. 1 uppl. 2006. 222 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171306110
- Titel
- Solens mat : en matreseguide till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 162 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att Bo Hagström är en passionerad och hängiven matturist har inte kunnat undgå någon som sett den kritikerrosade TV-serien SOLENS MAT. Drömmer du också om att få dofta och smaka på det genuina Italien bortom allfarvägarnas turistfällor? Då är det bara att packa väskorna, ta fram den stora kylväskan och hänga med. Nu bär det av på fem matresor för alla sinnen till landskapen Toscana, Umbrien, Marche, Emilia-Romagna och Lazio.
I denna matturistens reseguide delar Bo Hagström generöst med sig av all sin kunskap om den italienska matkulturen. Du får hjälp att hitta okända smultronställen såsom matmarknader, vingårdar, färgstarka byfester, små lokala matproducenter och lantliga trattorier där man fortfarande lagar de genuina rätterna.
Bo Hagström bjuder in till en värld fylld med spännande smaker och dofter som oftast annars går turistens sinnen förbi. I ett utförligt kapitel ges även praktiska råd om hur man hittar, bär hem och använder skatterna från det italienska köket.
Boken är gjord i samarbete med SVT. Den är rikt illustrerad med bilder tagna av fotograf Per Anders Rudelius.
"Jag reser i smakernas och dofternas värld. Här heter vägarna vin, olivolja, ost, skinka och bröd. Mina monument är fåraherdar, vinbönder, olivplockare och en gammal mamma i köket. Och souvenirerna jag bär med mig hem är doftminnen och smakupplevelser i både tid och rum; här finns människornas historia, och här finns alla platsers innersta väsen, geografin och klimatet."
BO HAGSTRÖM
Damm förlag 1 9171306110 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511025
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 608 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Damm förlag 1 9789173511025 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Nyskick. NYSKICK
Det Italienska kökets själ och hjärtaInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica Bokförlag 1 9789153431190 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Nära nyskick. Danskt band.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica Bokförlag 1 9789153431190 -
Solens mat : en matreseguide till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 4 uppl. 2008. 220 sidor.
Nyskick. Danskt band.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431602
- Titel
- Solens mat : en matreseguide till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att Bo Hagström är en passionerad och hängiven matturist har inte kunnat undgå någon som sett den kritikerrosade TV-serien SOLENS MAT. Drömmer du också om att få dofta och smaka på det genuina Italien bortom allfarvägarnas turistfällor? Då är det bara att packa väskorna, ta fram den stora kylväskan och hänga med. Nu bär det av på fem matresor för alla sinnen till landskapen Toscana, Umbrien, Marche, Emilia-Romagna och Lazio.
I denna matturistens reseguide delar Bo Hagström generöst med sig av all sin kunskap om den italienska matkulturen. Du får hjälp att hitta okända smultronställen såsom matmarknader, vingårdar, färgstarka byfester, små lokala matproducenter och lantliga trattorier där man fortfarande lagar de genuina rätterna.
Bo Hagström bjuder in till en värld fylld med spännande smaker och dofter som oftast annars går turistens sinnen förbi. I ett utförligt kapitel ges även praktiska råd om hur man hittar, bär hem och använder skatterna från det italienska köket.
Boken är gjord i samarbete med SVT. Den är rikt illustrerad med bilder tagna av fotograf Per Anders Rudelius.
"Jag reser i smakernas och dofternas värld. Här heter vägarna vin, olivolja, ost, skinka och bröd. Mina monument är fåraherdar, vinbönder, olivplockare och en gammal mamma i köket. Och souvenirerna jag bär med mig hem är doftminnen och smakupplevelser i både tid och rum; här finns människornas historia, och här finns alla platsers innersta väsen, geografin och klimatet."
BO HAGSTRÖM
Ica Bokförlag 4 9789153431602 -
Solens mat : en matreseguide till Italien
Häftad bok. Damm förlag. 1 uppl. 2006. 222 sidor.
Nyskick. Klassikern
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171306111
- Titel
- Solens mat : en matreseguide till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 162 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att Bo Hagström är en passionerad och hängiven matturist har inte kunnat undgå någon som sett den kritikerrosade TV-serien SOLENS MAT. Drömmer du också om att få dofta och smaka på det genuina Italien bortom allfarvägarnas turistfällor? Då är det bara att packa väskorna, ta fram den stora kylväskan och hänga med. Nu bär det av på fem matresor för alla sinnen till landskapen Toscana, Umbrien, Marche, Emilia-Romagna och Lazio.
I denna matturistens reseguide delar Bo Hagström generöst med sig av all sin kunskap om den italienska matkulturen. Du får hjälp att hitta okända smultronställen såsom matmarknader, vingårdar, färgstarka byfester, små lokala matproducenter och lantliga trattorier där man fortfarande lagar de genuina rätterna.
Bo Hagström bjuder in till en värld fylld med spännande smaker och dofter som oftast annars går turistens sinnen förbi. I ett utförligt kapitel ges även praktiska råd om hur man hittar, bär hem och använder skatterna från det italienska köket.
Boken är gjord i samarbete med SVT. Den är rikt illustrerad med bilder tagna av fotograf Per Anders Rudelius.
"Jag reser i smakernas och dofternas värld. Här heter vägarna vin, olivolja, ost, skinka och bröd. Mina monument är fåraherdar, vinbönder, olivplockare och en gammal mamma i köket. Och souvenirerna jag bär med mig hem är doftminnen och smakupplevelser i både tid och rum; här finns människornas historia, och här finns alla platsers innersta väsen, geografin och klimatet."
BO HAGSTRÖM
Damm förlag 1 9789171306111 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Nära nyskick. Pärmen är något nött och solkad. Resten av boken känns något läst, men är praktiskt taget i nyskick. Leverans kan inom Stockholmsområdet göras av säljaren
personligen till överenskommen plats. Totalkostnaden blir då
80 kr. Köp gärna fler böcker till sa läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica Bokförlag 1 9789153431190 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica Bokförlag 1 9789153431190 -
Solens öar : matresor till Italiens vackraste...
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431367
- Titel
- Solens öar : matresor till Italiens vackraste öar
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Öar i solen har alltid haft en speciell dragningskraft på oss. En del av dem är semesterparadis som många återvänder till år efter år. Andra gömmer sig fortfarande lite hemlighetsfullt där ute i det blå havet. Flera av dem är värda en resa!
I Solens öar tar Bo Hagström oss med till sina italienska favoritöar. Öar där människorna har bevarat sin särart och platserna sin identitet. Följ med till Ponza och möt den gamle fiskaren Beppe och hans åsna och smaka på havets delikatesser. Ta färjan ut i den okända toskanska arkipelagen och kliv iland på den gamla fängelseön Capraia. Möt våren på Salina när kaprisen börjar blomma eller lämna det larmande Neapel och låt själen få ro hos vinbönderna på Ischia. Än en gång överraskar Bo Hagström oss genom att visa det okända och det äkta bortom massturismens attraktioner.
Liksom i SVT:s succéprogram Solens mat är det fotograf Per Anders Rudelius som har fångat Solens öar med sin kamera.
"Jag ger er mina allra bästa öar. Det är en resa ut i det blå med den salta havsbrisen i ansiktet och solen i ögonen. Men framför allt är det en resa till den läckra och nyttiga medelhavsmaten. Solens mat."
Bo Hagström
Presenterade öar: Ponza, Capraia, Salina, Ischia
Ica Bokförlag 1 9789153431367 -
Solens öar : matresor till Italiens vackraste...
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Mycket gott skick. Häftad med inviksflikar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431367
- Titel
- Solens öar : matresor till Italiens vackraste öar
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Öar i solen har alltid haft en speciell dragningskraft på oss. En del av dem är semesterparadis som många återvänder till år efter år. Andra gömmer sig fortfarande lite hemlighetsfullt där ute i det blå havet. Flera av dem är värda en resa!
I Solens öar tar Bo Hagström oss med till sina italienska favoritöar. Öar där människorna har bevarat sin särart och platserna sin identitet. Följ med till Ponza och möt den gamle fiskaren Beppe och hans åsna och smaka på havets delikatesser. Ta färjan ut i den okända toskanska arkipelagen och kliv iland på den gamla fängelseön Capraia. Möt våren på Salina när kaprisen börjar blomma eller lämna det larmande Neapel och låt själen få ro hos vinbönderna på Ischia. Än en gång överraskar Bo Hagström oss genom att visa det okända och det äkta bortom massturismens attraktioner.
Liksom i SVT:s succéprogram Solens mat är det fotograf Per Anders Rudelius som har fångat Solens öar med sin kamera.
"Jag ger er mina allra bästa öar. Det är en resa ut i det blå med den salta havsbrisen i ansiktet och solen i ögonen. Men framför allt är det en resa till den läckra och nyttiga medelhavsmaten. Solens mat."
Bo Hagström
Presenterade öar: Ponza, Capraia, Salina, Ischia
Ica Bokförlag 1 9789153431367 -
Solens smak : nya matresor till Italien
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick. Läst ex i mkt gott skick. Hanteringsmärken på omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431190
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 163 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Ica Bokförlag 1 9789153431190 -
Solens öar : matresor till Italiens vackraste...
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 224 sidor.
Nära nyskick. Trevliga skildringar från italienska öar i solen.
Praktisk utgåva.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431367
- Titel
- Solens öar : matresor till Italiens vackraste öar
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Öar i solen har alltid haft en speciell dragningskraft på oss. En del av dem är semesterparadis som många återvänder till år efter år. Andra gömmer sig fortfarande lite hemlighetsfullt där ute i det blå havet. Flera av dem är värda en resa!
I Solens öar tar Bo Hagström oss med till sina italienska favoritöar. Öar där människorna har bevarat sin särart och platserna sin identitet. Följ med till Ponza och möt den gamle fiskaren Beppe och hans åsna och smaka på havets delikatesser. Ta färjan ut i den okända toskanska arkipelagen och kliv iland på den gamla fängelseön Capraia. Möt våren på Salina när kaprisen börjar blomma eller lämna det larmande Neapel och låt själen få ro hos vinbönderna på Ischia. Än en gång överraskar Bo Hagström oss genom att visa det okända och det äkta bortom massturismens attraktioner.
Liksom i SVT:s succéprogram Solens mat är det fotograf Per Anders Rudelius som har fångat Solens öar med sin kamera.
"Jag ger er mina allra bästa öar. Det är en resa ut i det blå med den salta havsbrisen i ansiktet och solen i ögonen. Men framför allt är det en resa till den läckra och nyttiga medelhavsmaten. Solens mat."
Bo Hagström
Presenterade öar: Ponza, Capraia, Salina, Ischia
Ica Bokförlag 1 9789153431367 -
Solens hälsa : laga mat med olivolja och må b...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 154 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439295
- Titel
- Solens hälsa : laga mat med olivolja och må bra
- Författare
- Hagström, Bo
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 241 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Solens hälsa varvar läckra recept från det italienska köket med rykande färska, vetenskapligt baserade kostråd hela tiden med olivoljan som grund. I medelhavskosten har olivoljan sedan urminnes tider spelat en viktig roll. Olivolja innehåller nyttiga enkelomättade fetter som sänker det onda och höjer det goda kolesterolet. Dessutom är den full av hälsosamma antioxidanter som bromsar åldrandet. Boken presenterar nya forskningsrön om hur olivolja kan ge oss ett bättre skydd mot bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och demens. Men den berättar också om själva oliven: olika olivsorter, hur skörden och pressningen går till och hur man ska tänka när man väljer en smakrik jungfruolja och lagar mat med olivolja. Allt bildsatt med vackra bilder från Toscana tagna av Bruno Ehrs. Bo Hagström har gjort uppskattade tv-program, däribland Solens mat, och skrivit ett flertal böcker om maten i Italien. Mai-Lis Hellénius är professor vid Karolinska Institutet och överläkare vid Livsstilsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har medverkat i bland annat böckerna Medelhavsmat förlänger livet, Hälsosam livsstil och Riktiga män äter sallad. Kokboken Solens hälsa vann första pris i kategorin Mediterranean Cuisine vid Gourmand World Cookbook Awards i Beijing 2014.
Ica Bokförlag 1 9789153439295 -
Solens smak Nya matresor till Italien
Häftad bok. Damm Förlag. 1 uppl. 2007. 224 sidor.
Nära nyskick. Dedikationssignerad av Bo Hagström. Häftad utgiven av Damm Förlag 2007. Bo Hagström fortsätter sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Vi får träffa matentusiaster, lokala producenter, adresserna till små guldkorn till res läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511025
- Titel
- Solens smak : nya matresor till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 608 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SOLENS SMAK - Nya matresor till Italien
av Bo Hagström
"Följ med till Bolognas och Emilia-Romagnas världsberömda charkuterier och njut av förföriska pastarätter. Upptäck det okända Marches kök från både hav och land. Möt dofterna och smakerna från det matmedvetna Piemonte där den regionala maten talar en alldeles speciell dialekt. Nu bär det av på en resa till de smaker som gett mig en livslång kärlek till det italienska köket." I matreseguiden SOLENS SMAK fortsätter Bo Hagström sitt sökande efter unika smakupplevelser i det genuina italienska köket. Liksom i succéprogrammet SOLENS MAT och i boken med samma namn får vi träffa sanna matentusiaster och lokala producenter, vi får adresserna till små guldkorn till restauranger och delikatessbutiker bortom turiststråken. Bo Hagström delar i en lustfylld smakskola dessutom generöst med sig av sin långa erfarenhet vid spisen och ger massor av konkreta tips om hur man själv kan komponera äkta italienska recept. I ord och bild presenteras även ett tiotal av de mest karakteristiskt italienska delikatesserna, såsom pancetta, pecorino, salsiccia och acciughe. Liksom i tv-programmen står fotograf Per Anders Rudelius för de stämningsfulla bilderna.
Damm Förlag 1 9789173511025 -
Solens mat : en matreseguide till Italien
Häftad bok. Damm förlag. 1 uppl. 2006. 222 sidor.
Nyskick. Mycket bra skick. Namn på förra ägare i boken. Mint cond.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171306111
- Titel
- Solens mat : en matreseguide till Italien
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 162 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 580 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att Bo Hagström är en passionerad och hängiven matturist har inte kunnat undgå någon som sett den kritikerrosade TV-serien SOLENS MAT. Drömmer du också om att få dofta och smaka på det genuina Italien bortom allfarvägarnas turistfällor? Då är det bara att packa väskorna, ta fram den stora kylväskan och hänga med. Nu bär det av på fem matresor för alla sinnen till landskapen Toscana, Umbrien, Marche, Emilia-Romagna och Lazio.
I denna matturistens reseguide delar Bo Hagström generöst med sig av all sin kunskap om den italienska matkulturen. Du får hjälp att hitta okända smultronställen såsom matmarknader, vingårdar, färgstarka byfester, små lokala matproducenter och lantliga trattorier där man fortfarande lagar de genuina rätterna.
Bo Hagström bjuder in till en värld fylld med spännande smaker och dofter som oftast annars går turistens sinnen förbi. I ett utförligt kapitel ges även praktiska råd om hur man hittar, bär hem och använder skatterna från det italienska köket.
Boken är gjord i samarbete med SVT. Den är rikt illustrerad med bilder tagna av fotograf Per Anders Rudelius.
"Jag reser i smakernas och dofternas värld. Här heter vägarna vin, olivolja, ost, skinka och bröd. Mina monument är fåraherdar, vinbönder, olivplockare och en gammal mamma i köket. Och souvenirerna jag bär med mig hem är doftminnen och smakupplevelser i både tid och rum; här finns människornas historia, och här finns alla platsers innersta väsen, geografin och klimatet."
BO HAGSTRÖM
Damm förlag 1 9789171306111
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn