Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mat för stora och små : 140 recept att laga och äta tillsammans med familjen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137130293
Titel
Mat för stora och små : 140 recept att laga och äta tillsammans med familjen
Författare
Malhotra, Charlotta
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2007
Omfång
123 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
197 x 259 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
703 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns en fråga som de flesta ställer sig vid ungefär samma tid varje dag: Vad ska vi äta till middag? I Mat för stora och små finns svaren 132 nyttiga, roliga och billiga recept för barnfamiljen, både till vardag och till fest! Det här är den perfekta kokboken för dagens barnfamiljer som kanske inte vill stå 100 timmar i köket utan bara en halvtimme.      Dra nytta av alla bra tips som förenklar vardagen kring spisen och låt barnen vara med i köksarbetet! Flera av recepten är skapade för att små kockar ska kunna laga dem och det finns mängder av råd om spännande arbetsuppgifter för barnen som att till exempel måla gratängformen med smör som känns roligare än att bara smöra den. I boken får du också tips på spännande, snygga och roliga uppläggningar.      Förutom tipssymbolerna Stor smak, med förslag på hur man snabbt bygger på smaken för den vuxnes önskemål, Går att frysa och Hjälpande barnhand, finns även en rad som kockarna själva får skriva på, Familjens betyg, för att man lätt ska komma ihåg om det var en maträtt som gick hem eller inte!      Tio kapitel frestar med: Vardagsmiddag, Helgmiddag, Klassiker, Frukost, Mellanmål/Brunch, Fredagsmys, Efterrätter, Vi bakar, Picknick och Födelsedagskalas. Några av huvudrätterna: Lammkotletter, chèvremos, Hurry Curry, höstkyckling med äpple, lövbiffrullader, broccoligratäng och laxburgare.Några av efterrätterna: Marängsviss, citronkaka, hallonmuffins, äppelchips, lakritstårta och chokladdippade jordgubbar. Matilda Lindeblads fotografier illustrerar både människor och maträtter på ett härligt sätt och ingen läsare kan undgå att börja fundera på middagsmaten! Charlotta Malhotra är matstylist och matredaktör och odlar sitt stora matintresse tillsammans med man och barn hemma i radhuset på Ekerö. Förutom att skriva böcker är hon matredaktör på inredningstidningen Sköna Hem. Jessica Staël von Holstein arbetar som copywriter och mat- och livsstilsskribent. Långa perioder har hon levt utomlands, i Paris, Milano, Singapore, Verbier och Amsterdam. Kringflackandet i världen har satt sina spår i köket i Saltsjöbaden där hon och hennes man och deras två barn slåss om platsen vid spisen.