Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LÄCKRA LAPPTÄCKEN

LÄCKRA LAPPTÄCKEN

av

ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! --- Natur & Kultur, 2003. Omfång: 160 sidor. Bandtyp: Inbunden. Mått: 180 x 290 mm. --- Lapptäckstekniken är populärare än på länge och vem är bättre skickad än Kaffe Fassett känd för sina innovativa mönster i lysande färger att visa på nya möjligheter inom detta spännande hantverk. Här möter vi en samling lapptäcken i intressanta mönster, färger och tyger. Flera av täckena är gjorda i egendesignade tyger och i den för honom nya applikationstekniken. 24 olika mönster presenteras personligt i text och fantastiska bilder. Kviltar, bordsdukar, väggbonader, rullgardiner och kuddar. Kaffe Fassetts fascination för cirklar, fyrkanter, trianglar och ränder tillsammans med den originella blandningen av färg och form gör hans mönster unika. De detaljerade arbetsbeskrivningarna redogör bl a för tygåtgång, mått och tillklippning. Enkla diagram i färg visar hur och i vilken ordning lapparna sätts ihop. Här finns även mallar för den som behöver. Nybörjaren har fått ett eget avsnitt som utförligt och inspirerande beskriver hur man skapar ett lapptäcke från början till slut. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

LÄCKRA LAPPTÄCKEN LÄCKRA LAPPTÄCKEN LÄCKRA LAPPTÄCKEN

Förlagsfakta

ISBN
9789127354678
Titel
Läckra lapptäcken
Författare
Kaffe Fassett
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsdatum
20030827
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
18 x 290 mm Ryggbredd 220 mm
Vikt
1035 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lapptäckstekniken är populärare än på länge och vem är bättre skickad än Kaffe Fassett känd för sina innovativa mönster i lysande färger att visa på nya möjligheter inom detta spännande hantverk. Här möter vi en samling lapptäcken i intressanta mönster, färger och tyger. Flera av täckena är gjorda i egendesignade tyger och i den för honom nya applikationstekniken. 24 olika mönster presenteras personligt i text och fantastiska bilder. Kviltar, bordsdukar, väggbonader, rullgardiner och kuddar. Kaffe Fassetts fascination för cirklar, fyrkanter, trianglar och ränder tillsammans med den originella blandningen av färg och form gör hans mönster unika. De detaljerade arbetsbeskrivningarna redogör bl a för tygåtgång, mått och tillklippning. Enkla diagram i färg visar hur och i vilken ordning lapparna sätts ihop. Här finns även mallar för den som behöver. Nybörjaren har fått ett eget avsnitt som utförligt och inspirerande beskriver hur man skapar ett lapptäcke från början till slut. Översättning Eva Wincent