-
Kok-konsten som vetenskap och konst – med sär...
Inbunden bok. Stockholm: Bonniers, Gastronomiska Akademien – Faksimilupplaga av utgåva från 1896 ("Ny omarbetad upplaga", "andra aftrycket"). 1979. 11, (9), 1006 si …
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Praktfull och komplett faksimilupplaga av Hagdahls monumentala kokboksklassiker. Orange klotband med titeletiketter på framsida och rygg. Ryggetiketten har nötts, med lodrätt veckning tvärsöver mitten, och liten fläckning. I övrigt är hela boken i mycket läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStockholm: Bonniers, Gastronomiska Akademien – Faksimilupplaga av utgåva från 1896 ("Ny omarbetad upplaga", "andra aftrycket") -
Kok-konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. E. Girons förlag. 1891. 1006 sidor.
Gott skick. Två halvklotband. Pärmpapperet med slitage. Första bandet har ett veck och en liten reva på eftersättsbladet. Andra bandet med en liten reva i kanten på inlagans sista sida. Med 349 illustrationer samt ett porträtt av författaren. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKE. Girons förlag
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn