-
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2007. 159 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultu. 2006. 160 sidor.
Nyskick. Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127026256
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ... Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest. En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök. Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultu 9127026256 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur . 3 uppl. 2008. 159 sidor.
Nära nyskick. Häftad utgiven av Natur och Kultur 2008. Leila Lindholm vet hur man snabbt fixar en god middag, både till vardags och fest. Man håller sig till få ingredienser och använder smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, tonfisk Marrakech, mexika läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur 3 9789127088948 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Mycket gott skick. Häftad utgiven av Natur och Kultur/Fakta etc. 2005. Leila Lindholm vet hur man snabbt fixar en god middag, både till vardags och fest. Man håller sig till få ingredienser och använder smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, tonfisk Marrak läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355713
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. "Varför krångla till det?" menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till – smartmaten – med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök.
Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 1 9127355713 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127026256
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ... Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest. En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök. Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 2 9127026256 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2009. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur. 2 uppl. 2006. 160 sidor.
Nyskick. En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middag läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026254
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ... Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest. En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök. Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 2 9789127026254 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2007. 159 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127355712
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. "Varför krångla till det?" menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till – smartmaten – med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök.
Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 1 9789127355712 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2007. 159 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127355713
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. "Varför krångla till det?" menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till – smartmaten – med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök.
Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 1 9127355713 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2007. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 159 sidor.
Mycket gott skick. 22*17 cm, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355713
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. "Varför krångla till det?" menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till – smartmaten – med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök.
Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 1 9127355713 -
Leilas guldkant på vardagen - Leilas middagst...
Häftad bok. Natur & Kultur.
Mycket gott skick. ..........// Leila Lindholm är kock, matstylist och middagstipsare på TV4. Hon har bland annat arbetat på Aquavit i New York, Operakällaren och Fredsgatan 12 i Stockholm. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNatur & Kultur -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur. 2006. 160 sidor.
Nyskick. Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127026256
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ... Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest. En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök. Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 9127026256 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2007. 159 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127355713
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. "Varför krångla till det?" menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till – smartmaten – med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök.
Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 1 9127355713 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127355713
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. "Varför krångla till det?" menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till – smartmaten – med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök.
Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 1 9127355713 -
Leilas middagstips
Natur och kultur/Fakta etc. i samarbete med TV4, 2006 Hft. 159s. 22x17cm, 467g. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket gott skick.
ISBN 9127026256.
En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 b läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127026256
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ... Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest. En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök. Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
9127026256 -
Leilas middagstips
Natur och kultur i samarbete med TV4, 2007 Hft. 159s. 17x15cm, 326g. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket gott skick. ISBN 9789127088948. Beskrivning: En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. ?Varför krångla till det?? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, s läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
9789127088948 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
9789127088948
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn