-
K-märkt smak : genuint svenska middagsklassik...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 111 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
Ica Bokförlag 1 9789153437987 -
K-märkt smak : genuint svenska middagsklassik...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 111 sidor.
Nyskick. FörlagsNy Bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
Ica Bokförlag 1 9789153437987 -
K-Märkt Smak Genuint svenska middagsklassiker...
Inbunden bok.
Nyskick. Förlagets pappband, stor 8o. 555g. NY. Presentbok!
Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, rätta sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de korrekt tillagade, är väl balans läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
9789153437987 -
K-märkt smak : genuint svenska middagsklassik...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 111 sidor.
Mycket gott skick. Några mindre skavmärken på pärmens insida. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
Ica Bokförlag 1 9789153437987 -
K-märkt smak : genuint svenska middagsklassik...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 111 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
Ica Bokförlag 1 9789153437987 -
K-märkt smak. Genuint svenska middagsklassike...
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1 uppl. 2012. 111 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK! Rikt illustrerad kokbok. Inbunden, färgtryckt klotband, tryckta första och sista uppslag. Stor 8:o. 246x200x14 mm. 560 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar, ej ägarnamn, skick som ny. [2927] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
ICA Bokförlag 1 9789153437987 -
K-märkt smak : genuint svenska middagsklassik...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 111 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
Ica Bokförlag 1 9789153437987 -
K-märkt smak: genuint svenska middagsklassike...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 111 sidor.
Nyskick. Lär dig få till den rätta – K-märkta – smaken!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
Ica Bokförlag 1 9789153437987 -
K-märkt smak : genuint svenska middagsklassik...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2012. 111 sidor.
Nyskick. Boken ÄR bakochfram ?!!
LInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437987
- Titel
- K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
- Författare
- Lilla Sällskapet
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.
Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.
Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.
Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
Ica Bokförlag 1 9789153437987
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn