Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det franska köket : typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner

Det franska köket : typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner

Inbunden bok. Västerås : Ica. 1996. 280 sidor.

Nära nyskick. Denna kokbok av Susi Piroué är en resa genom Frankrikes alla regioner med över 200 traditionella recept. Från bouillabaisse och coq au vin till crêpes, ratatouille, tarte tatin och anklever. En tidlös guide fylld av kulinarisk historia, regionala specialiteter och äkta fransk matkonst.

Kolla gärna in våra andra böcker om mat & dryck!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153417071
Titel
Det franska köket : typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner
Författare
Piroué, Susi - Cleman, Charlotta - Eising, Pete A - Sandberg, Marianne
Förlag
Västerås : Ica
Utgivningsår
1996
Språk
Svenska