-
Baka i långpanna : från kakor och godis till...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2023. 112 sidor.
Nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats V3Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271626
- Titel
- Baka i långpanna : från kakor och godis till tårtor och matbröd
- Författare
- Hagerling Larsson, Cecilia
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 471 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt går att baka i långpanna! I denna bok visar Cecilia Hagerling Larsson – känd från bloggen Homemade Stockholm – hur smidigt det är att göra allt från kakor och godis till tårtor och matbröd i en form. Här finner du allt från klassiska bakverk som morotskaka och tekakor till lite mer avancerade recept med fräscha, spännande smaker – vad sägs om en key lime paj med smak av basilika och italiensk maräng, eller en baskisk cheesecake med hjortron? Det finns även tips på dekorering för den som verkligen vill briljera vid fikabordet. Både gott och vackert för alla smaker – nu är det lätt att bjuda på fika!
Bokförlaget Semic 9789155271626 -
Matbröd : baka världens bästa bröd
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2009. 70 sidor sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Fin presentbok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329823
- Titel
- Matbröd : baka världens bästa bröd
- Författare
- Annica Triberg - Albert Håkanson
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 70 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matbröd
goda brödrecept från hela världen
Här kommer uppföljaren på storsäljaren Jorden runt på 80 degar. Tidigare journalisten och Gourmet-chefredaktören Annica Triberg är tillbaka med en brödbok som är rakt på sak. Huvuddelen av alla de läckra brödrecepten från föregående bok finns med. Nu är dock formatet och även syftet delvis ett annat denna gång är vi bara ute efter att få dig att ta fram mjöl och kavel!
De mycket uppskattade brödrecepten från Annicas förra brödbok ges här ut i receptboksform. I ny tilltalande layout och med ett format som väl lämpar sig för recepthyllan ovanför bakbordet är jorden runt-resan tillbaka. Denna gång avskalad till en ren uppmaning att få dig att frossa i dinkelmjöl och degbunkar.
Recepten sträcker sig fortfarande över hela världen. Alla har de också den fascinerande bakgrunden att de ursprungligen har en personlig koppling med reseminnen och liknande för författaren. Samtliga bröd har bakats för boken och har också fotograferats
av den erfarne press- och förlagsfotografen Albert Håkansson.
Denna kombination av kunnigt matskrivande, engagerat
brödbakande och vackert foto gör Matbröd till en bok som ska stå i varje välanvänd receptbokssamling.
Det är en bok som tillför recepten, såväl som middagen, det där lilla extra som bara ett riktigt gott matbröd kan göra!
Annica Triberg är journalist och författare. Hon har bl a varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har även givit ut ett 25-tal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Jag är snudd på uppvuxen i ett restaurangkök i Småland och för mig väcktes intresset för mat och bakning så snart jag släppte vällingflaskan.
Albert Håkansson är fotograf med egen bildbyrå. Han arbetar för tidningar, förlag och inom reklam. Även han har ett 20-tal böcker på sitt samvete, många av dem kokböcker.
"Min mamma drev flera restauranger i Stockholm under min uppväxt, så att jag nu fotograferar mat är kanske inte så konstigt".
Grenadine 1 9789185329823 -
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2003. 152 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424031
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153424031 -
Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 128 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432708
- Titel
- Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 583 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka utan gluten kräver speciella ingredienser, lite annorlunda teknik, mycket tålamod och fördjupad kunskap. I boken Baka utan gluten finns allt du behöver veta för ett lyckat resultat!
I den här boken hittar du recept på allt från det vardagliga goda matbrödet, till festens alla kakor och tårtor. Allt är glutenfritt och en del även mjölkfritt. I boken finns massor av knep, tips och grundkunskaper som gör det lätt att överbrygga de hinder som finns när man bakar glutenfritt. Läsaren inspireras att:
- testa nya degspad med frukt- och grönsaksjuice, yoghurt, havredryck eller kokosmjölk
- förbättra fiberhalten i brödet med bl.a. havre, quinoa och rotsaker
- baka på kontinentalt sätt med färska örter, soltorkade tomater, olivpasta, vitlök och fetaost
- baka med kryddost och Västerbottensost samt att använda lingon, äpple, nötter, frön och torkad eller färsk frukt i brödet
- baka bullar med nya läckra fyllningar, som t ex färdig nötmassa
- göra maffiga söta bakverk med kakao och vit- eller mörk choklad
- garnera och glasera tårtor på lite annorlunda sätt
- använda nya ingredienser, redskap, formar och maskiner.
Elisabeth Ekstrand Hemmingsson har tidigare skrivit flera kokböcker på Ica bokförlag, varav fem stycken speciellt för dem med celiaki.
Ica Bokförlag 1 9789153432708 -
Baka i långpanna från kakor och godis till tå...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic. [2023]. 110 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271626
- Titel
- Baka i långpanna : från kakor och godis till tårtor och matbröd
- Författare
- Hagerling Larsson, Cecilia
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 471 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt går att baka i långpanna! I denna bok visar Cecilia Hagerling Larsson – känd från bloggen Homemade Stockholm – hur smidigt det är att göra allt från kakor och godis till tårtor och matbröd i en form. Här finner du allt från klassiska bakverk som morotskaka och tekakor till lite mer avancerade recept med fräscha, spännande smaker – vad sägs om en key lime paj med smak av basilika och italiensk maräng, eller en baskisk cheesecake med hjortron? Det finns även tips på dekorering för den som verkligen vill briljera vid fikabordet. Både gott och vackert för alla smaker – nu är det lätt att bjuda på fika!
9789155271626 -
Baka matbröd
Inbunden bok. Västerås : Ica. 1989. 120 sidor.
Hyggligt skick. Några inklistrade recept från tidigare ägare. Hdata
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153411451
- Titel
- Baka matbröd
- Författare
- Sahlén, Kerstin - Jardhammar, Kent - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9789153411451 -
Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 125 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265489
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 523 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.
Bokförlaget Semic 9789155265489 -
Matbröd : lätt och roligt att baka hemma
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier fakta. 1982. 91 sidor.
Mycket gott skick. På insidan av baksidan är :2 recept inskrivna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134501630
- Titel
- Matbröd : lätt och roligt att baka hemma
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt
- Förlag
- Stockholm : Bonnier fakta
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier fakta 9134501630 -
Lindas baka i långpanna : från mjuka kakor oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269449
- Titel
- Lindas baka i långpanna : från mjuka kakor och tårtor till bullar och matbröd
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka och njut av Lindas favoritrecept för långpanna!Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. I sin sjätte bok bjuder Linda Andersson på över 50 recept som alla kan baka. Bjud på falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta.Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Sedan ställer du fram formen och låter gästerna ta för sig så mycket de vill. Blir det något över är det bara att frysa in!Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt för alla att baka. I den här boken har Linda samlat sina bästa recept för långpannan – lättbakat och gott för alla tillfällen.
Bokförlaget Semic 9789155269449 -
Baka till jul : från saffransbullar och peppa...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 124 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Inlaga lite vågig nedtill, annars nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269562
- Titel
- Baka till jul : från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd
- Författare
- Nylén, Fredrik
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Fredrik Nyléns nya bok hittar du allt som man vill baka till jul! Här finns klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika. Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som garanterat gör succé bland vänner och familj. Eller vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en fantastisk marängtårta med apelsin och granatäpple? Allt bakat med glädje och kärlek, så klart!
Bokförlaget Semic 9789155269562 -
Baka till jul : från saffransbullar och peppa...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1:3 uppl. 2021. 124 sidor.
Nära nyskick. I Fredrik Nyléns nya bok hittar du allt som man vill baka till jul! Här finns klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika. Dessutom bjuder Fredrik på nya påhit läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269562
- Titel
- Baka till jul : från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd
- Författare
- Nylén, Fredrik
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Fredrik Nyléns nya bok hittar du allt som man vill baka till jul! Här finns klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika. Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som garanterat gör succé bland vänner och familj. Eller vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en fantastisk marängtårta med apelsin och granatäpple? Allt bakat med glädje och kärlek, så klart!
Bokförlaget Semic 1:3 9789155269562 -
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Nyskick. Presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2003. 152 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK
Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424031
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153424031 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153425281
- Titel
- Baka matbröd
- Författare
- Rasmusson, Birgitta - Lundin, Cecilia - Svensson, Ulf
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka matbröd är en modern och pålitlig bakningsbok om allt slags matbröd. I boken finns recept på alla slags bröd, med olika smaksättningar och former, till exempel rostbröd, lantbröd, grova bröd, valnötsbröd, kavring, limpor, glutenfria bröd, bullar och kuvertbröd. Dagens moderna bröd med inspiration från hela världen har fått stort utrymme. Här finns bland annat olivbröd, focaccia, grissini, papadums, bagels och parmesanmuffins med goda kryddningar.
Boken inleds med faktaavsnitt om jäsmedel, gryner, mjölsorter och felsökningsschema. 30 färgfoton, ca 100 recept.
ICA Provkök gör gedigna och inspirerande kokböcker för alla hushåll. Recepten är alltid tillförlitliga och väl utprovade och maten god och näringsriktig.
Ica Bokförlag 1 9789153425281 -
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies ”to die for” och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Matbröd - baka världens bästa bröd
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2009. 70 sidor.
Nära nyskick. Prydligt inplastad f.d. biblioteksbok. Bakre pärmens insida med etikett.. Färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329823
- Titel
- Matbröd : baka världens bästa bröd
- Författare
- Annica Triberg - Albert Håkanson
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 70 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matbröd
goda brödrecept från hela världen
Här kommer uppföljaren på storsäljaren Jorden runt på 80 degar. Tidigare journalisten och Gourmet-chefredaktören Annica Triberg är tillbaka med en brödbok som är rakt på sak. Huvuddelen av alla de läckra brödrecepten från föregående bok finns med. Nu är dock formatet och även syftet delvis ett annat denna gång är vi bara ute efter att få dig att ta fram mjöl och kavel!
De mycket uppskattade brödrecepten från Annicas förra brödbok ges här ut i receptboksform. I ny tilltalande layout och med ett format som väl lämpar sig för recepthyllan ovanför bakbordet är jorden runt-resan tillbaka. Denna gång avskalad till en ren uppmaning att få dig att frossa i dinkelmjöl och degbunkar.
Recepten sträcker sig fortfarande över hela världen. Alla har de också den fascinerande bakgrunden att de ursprungligen har en personlig koppling med reseminnen och liknande för författaren. Samtliga bröd har bakats för boken och har också fotograferats
av den erfarne press- och förlagsfotografen Albert Håkansson.
Denna kombination av kunnigt matskrivande, engagerat
brödbakande och vackert foto gör Matbröd till en bok som ska stå i varje välanvänd receptbokssamling.
Det är en bok som tillför recepten, såväl som middagen, det där lilla extra som bara ett riktigt gott matbröd kan göra!
Annica Triberg är journalist och författare. Hon har bl a varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har även givit ut ett 25-tal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Jag är snudd på uppvuxen i ett restaurangkök i Småland och för mig väcktes intresset för mat och bakning så snart jag släppte vällingflaskan.
Albert Håkansson är fotograf med egen bildbyrå. Han arbetar för tidningar, förlag och inom reklam. Även han har ett 20-tal böcker på sitt samvete, många av dem kokböcker.
"Min mamma drev flera restauranger i Stockholm under min uppväxt, så att jag nu fotograferar mat är kanske inte så konstigt".
Grenadine 1 9789185329823 -
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2 uppl. 2003. 152 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 570 g.
Inbundet laminatband, ANDRA reviderade utgåvan, rikt illustrerad med färgfoton av Kent Jardhammar. INNEHÅLL: Förord. Liten glutenfri bakskola. Matbröd. Matbröd i bakmaskin. Knäckebröd och kex. Skorpor. Vetebröd. Småkakor läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153424034
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Ica Bokförlag 2 9153424034 -
Baka matbröd
Inbunden bok. Uppsala : Medborgarskolan : Bokmalen. 1984. 127 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153404750
- Titel
- Baka matbröd
- Författare
- Olsson, Brita - Håglin, Lena - Schoeps, Hans Erik - Ica provkök - Medborgarskolan
- Förlag
- Uppsala : Medborgarskolan : Bokmalen
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
Uppsala : Medborgarskolan : Bokmalen 9153404750 -
Baka matbröd, vetebröd, kakor, tårtor : de bä...
Häftad bok. Malmö : Hemmets journal. 1980. 80 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173005193
- Titel
- Baka matbröd, vetebröd, kakor, tårtor : de bästa recepten ur Hemmets Journal
- Förlag
- Malmö : Hemmets journal
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Malmö : Hemmets journal 9173005193 -
Lindas baka i långpanna : från mjuka kakor oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats V1Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269449
- Titel
- Lindas baka i långpanna : från mjuka kakor och tårtor till bullar och matbröd
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka och njut av Lindas favoritrecept för långpanna!Att baka i långpanna är smidigt, enkelt och det räcker till många. Den rektangulära formen passar lika bra för mjuka kakor som småkakor, bullar, pajer, tårtor och matbröd. I sin sjätte bok bjuder Linda Andersson på över 50 recept som alla kan baka. Bjud på falska wienerbröd, citronkärleksmums, fudge brownies, supersaftig banankaka, bärpaj, morotskaka med frosting, kanelgömma och himmelsk gräddtårta.Eller varför inte baka fluffigt brytbröd till buffén? Sedan ställer du fram formen och låter gästerna ta för sig så mycket de vill. Blir det något över är det bara att frysa in!Lindas bakskola är en av Sveriges populäraste bakbloggar där pedagogiska steg-för-steg-bilder gör det enkelt för alla att baka. I den här boken har Linda samlat sina bästa recept för långpannan – lättbakat och gott för alla tillfällen.
Bokförlaget Semic 9789155269449 -
Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 125 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Bröd, kakor och tårtor-allt alla I familjen gillar fast glutenfritt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265489
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 523 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.
Bokförlaget Semic 9789155265489 -
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Slutsåld i handeln.
Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake ... Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett sk läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Baka till jul : från saffransbullar och peppa...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 124 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269562
- Titel
- Baka till jul : från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd
- Författare
- Nylén, Fredrik
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Fredrik Nyléns nya bok hittar du allt som man vill baka till jul! Här finns klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika. Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som garanterat gör succé bland vänner och familj. Eller vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en fantastisk marängtårta med apelsin och granatäpple? Allt bakat med glädje och kärlek, så klart!
Bokförlaget Semic 9789155269562 -
Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Mycket gott skick. Utsuddade anteckningar på tre sidor. Annars är boken som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Baka nyttigare : matbröd, vetebröd, skorpor o...
Häftad bok. Västerås : Ica bokförl. 1977. 110 sidor.
Hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153404335
- Titel
- Baka nyttigare : matbröd, vetebröd, skorpor och kex, småkakor, mjuka kakor, tårtor och bakelser, godsaker
- Författare
- Strandberg, Meta
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica bokförl 9153404335 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153411455
- Titel
- Baka matbröd
- Författare
- Sahlén, Kerstin - Jardhammar, Kent - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 1:a 9153411455 -
Hela Sverige bakar x 10: [Del] 7. Matbröd & s...
Inbunden bok. Tasteline. Special uppl.
Nyskick. Tio delar av serien Livets goda, även kallad Hela Sverige bakar (se titelfält vilka titlar). (Saknas i serien: 1.Småkakor. 2.Adventsbak. 3.Julgodis. 4.Kladdkakor. 5.Desserter. 6.Baka med barn. 8.Baka smalt. 9.Brownies & cookies. 14.Baka i långpanna. 16.Tå läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTasteline Special -
Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 125 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265489
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 523 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.
Bokförlaget Semic 9789155265489
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn